Gość: mario IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.05, 02:13 tak , tak juz mozna posluchac, jak sie spodoba to sru do sklepu Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kubissimo Re: MADONNA w necie!! 08.11.05, 10:02 oj tym razem chyba nie sru slabienka ta plyta Odpowiedz Link Zgłoś
jan_telecki Re: MADONNA w necie!! 08.11.05, 10:38 gdzie tego mozna posluchac? no gdzie? Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: MADONNA w necie!! 08.11.05, 12:47 nie ma chyba konkretnych wytycznych ja slucham w pokoju, ale mysle, ze mozna tez w kuchni, lazience, czy na spacerze Odpowiedz Link Zgłoś
jan_telecki Re: MADONNA w necie!! 08.11.05, 13:26 gdzie w necie pytalem bo przeciez w sklepie jeszcze nie ma i w dyskotece jeszcze nie grają... Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: MADONNA w necie!! 08.11.05, 13:34 chcesz mp3? moge wieczorem podeslac w zamian za haslo reklamowe Odpowiedz Link Zgłoś
jan_telecki Re: MADONNA w necie!! 08.11.05, 17:05 poprosze i z gory dziekuje jan_telecki@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
szafa.bojowa Re: MADONNA w necie!! 08.11.05, 21:19 czy ja bym tez mogla prosic?? za friko na gazetowego poprosze! ) Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: MADONNA w necie!! 09.11.05, 22:57 niestety Madonna bardzo nie wspolpracuje kilka razy probowalem ja zaladowac na serwer yousendit.com i nic przepraszam na pocieche powiem Wam, ze naprawde niewiele tracicie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: p Re: MADONNA w necie!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.11.05, 20:25 A po co do sklepu? Wypalę sobie sam płytkę, hehe. Ale sporo jest fałszywek w sieci! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ti Re: MADONNA w necie!! IP: *.local4.pl / 80.51.180.* 08.11.05, 23:32 oj strasznie cieniutka ta płyta. nie chce na razie rzucać słów na wiatr, ale hung up wydaje się najmocniejszą pozycją z całej płyty (!!). bez porównania z american life. Odpowiedz Link Zgłoś
kubissimo Re: Madonna ma już prawie 60 lat 09.11.05, 10:43 oj cieniutko u Ciebie z matematyka 47 to nie jest prawie 60 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: john Re: Madonna ma już prawie 60 lat IP: *.media4.pl 11.11.05, 12:55 swietna plyta!!!! get together i isaac najlepsze utwpry na plycie.. jest lepsza od american life IMHO .... ps mozecie sobie calej plyty(tylko ze nie mozna poszczregolnych utworow tylko calej plyty ciurkiem) posluchac na stronie mtv albo vh1... w sumie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: MADONNA w necie!! IP: *.upc-e.chello.nl 11.11.05, 17:04 rany boskie, ta Madonna to najpaskudniejsza baba w szol biznesie. Wylada jak czarownica, no przysnic sie moze w najkoszmarniejszym snie. Te paskudne slomkowe wlosy, ostro pomalowane oczy, fioletowy komplecik na wyschnietym zylastym ciele. Brr. Nie ma w niej nic sympatycznego ani naturalnego. No ludzie, czas na emeryture, trzeba wiedziec kiedy odejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtow Re: MADONNA w necie!! 12.11.05, 08:18 jej aktualny wizerunek jest straszny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kinia1987 Re: MADONNA w necie!! IP: *.lodz.mm.pl 13.11.05, 18:57 przyznam, ze po jednej z moich ulubionych pisenkarek spodziewalam sie czegos lepszego...wg mnie nie mozna porywnywac "Confessions on a dancefloor" z "American life", jednak czesc piosenek jest dosc chwytliwa i wpada w ucho Odpowiedz Link Zgłoś