Dodaj do ulubionych

mezydlo jest swietny!! on bije rokite wg mnie :)

22.09.07, 21:51
swietny facet. Jestem juz pewny dlaczego glosuje na PO. Jesli
Mezydlo moze startowac pod sztandarami tej partii to kazdy musi
zrozumiec czym jest PO.

Forza PO!
Obserwuj wątek
    • piglowacki Re: mezydlo jest swietny!! on bije rokite wg mnie 22.09.07, 22:13

Mam „mieszane” uczucia.

Ten nius, że Jaruś MiłoŚCIWIE nam PANUJĄCY przed wyborami 2005 r. przygotowywał
      P(i)C SEKTĘ na ewentualną koalicję PiS – SLD to będzie HIT najbliższych dni.

No ale ta DEKOMUNIZACJA to jakbym Jarusia MiłoŚCIWIE nam PANUJĄCEGO czy Marysię
      słyszał.

PS. Że koalicję POPiS Jaruś MiłoŚCIWIE nam PANUJĄCY nie się nie zgodzi to już na
      wiosnę 2005 r. przewidziałem.

= = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = = =

„Opowieść zwolenników IV Rzeczypospolitej to polityczny thriller, w części już
      przetestowany za rządów Jana Olszewskiego. Może być kontynuowany, jeżeli jego
      konstruktorzy zdołają opanować język debaty publicznej, zburzyć dotychczasową
      hierarchię społecznych wartości, czyli znieść panowanie w sferze symbolicznej
      zwolenników III RP. Trzeba na to trochę czasu. Elity wyruszyły więc na wojnę.”
      - Prof. J.Raciborski (11.02.2005)
      • wariant_b Re: mezydlo jest swietny!! on bije rokite wg mnie 22.09.07, 22:51
        piglowacki napisał:
        > Ten nius, że Jaruś MiłoŚCIWIE nam PANUJĄCY przed wyborami 2005 r.
        > przygotowywał P(i)C SEKTĘ na ewentualną koalicję PiS – SLD to będzie
        > HIT najbliższych dni.

Nie sądzę, żeby to było zaskakujące. W przypadku koalicji z PO byliby
        to niemal równorzędni partnerzy i dwa centra dowodzenia. Mniejszego
        partnera można by było ograniczyć do jego resortów. Widać, że koalicją
        z Samoobroną Kaczyński brzydził się od początku, a POPiS był już
        rozpaczliwą ostatecznością na wypadek nie zebrania większości
        z innym (innymi) koalicjantami. Stąd tak częste zaklinanie się PiS,
        że to wina Platformy... Lud ciemny może uwierzy, że chcieli POPiSu.
        • piglowacki Re: mezydlo jest swietny!! on bije rokite wg mnie 22.09.07, 23:26

wariant_b napisał: .... Nie sądzę, żeby to było zaskakujące. ...

Żo to TOTAL CYNIK bez ZASAD zdolny do każdego ….. to „oczywista oczywistość”.

PROBLEMEM może być reakcja wyznawców P(i)C SEKTY w przypadku medialnej
          eksploatacji HITU.

Toż to jak jakieś MATKOBÓJSTWO. Łykną bez obrzydzenia następną ściemę?

• wariant_b Re: mezydlo jest swietny!! on bije rokite wg mnie 23.09.07, 00:06
            Hochsztapler odwołuje się do wiary, a nie rozumu. Wiary zwykle nie
            traci się pod wpływem wiedzy, a osobistych przeżyć lub spotkania
            z nową wiarą. Pewnie fakt, że robił takie kombinacje zaszkodzi mu,
            ale czy będzie to początkiem masowego oświecenia - wątpię.
            Wyłga się wskazaniem nowych winnych i nową krucjatą. Najwyżej będzie
            więcej musiał wydać na kampanię. Karna akcja bilbordowa lub coś w tym
            rodzaju. W każdym razie, już nie "zasady", bo te przyjęto chłodno.

Problem Kaczyńskiego polega na tym, że politycznie jest już martwy
            i zaczyna cuchnąć. Z innym przywódcą PiS może uzyskać więcej.
            To zaczyna być widać, bo coraz głośniej biją mu brawa. Żeby zagłuszyć
            wątpliwości i niesmak po kolejnych oszustwach.
            • piglowacki Re: mezydlo jest swietny!! on bije rokite wg mnie 23.09.07, 13:25

wariant_b napisał:
              >
              > Problem Kaczyńskiego polega na tym, że politycznie jest już martwy
              > i zaczyna cuchnąć. Z innym przywódcą PiS może uzyskać więcej.
              > To zaczyna być widać, bo coraz głośniej biją mu brawa. Żeby zagłuszyć
              > wątpliwości i niesmak po kolejnych oszustwach.
              >

Nie za szybko pogrzebałeś Jarusia MiłoŚCIWIE nam PANUJĄCEGO.

Cuchnie Tobie, mi i grubo ponad połowie wyborców. Tyle, że nadal ma kilkanaście
              % wyznawców (licząc do wszystkich uprawnionych do głosowania), którymi
              profesjonalnie manipuluje ponad głowami mediów, a od blisko dwóch lat
              najefektywniejsze media są JEGO i liczba wyznawców mu nie spadła.

Ponadto Jaruś MiłoŚCIWIE nam PANUJĄCY ma w ręku i niezależnie od wyników wyborów
              będzie miał, potężną REALNĄ władzę. Jego żołnierze i żołnierzyki OBSADZILII
              wszystkie (te ważne i mniej ważne) instytucje państwa i ma swojego pRezydenta.
              Bez RADYKALNYCH POSUNIĘĆ po tych najbliższych wyborach bez Jarusia MiłoŚCIWIE
              nam PANUJĄCEGO racjonalnie PL rządzić się nie da. …. …. …. i w przyszłym roku
              następne wybory. Chyba, że …. …. ….

W PiS nie ma innego kandydata na przywódcę bo przy Jarusiu MiłoŚCIWIE nam
              PANUJĄCYM być nie może. GURU świadomie stworzył karną SEKTĘ, w której
              najmniejsze przejawy niesubordynacji natychmiast są surowo karane.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Przypomniałeś mi „dekalog ciemnego ludu”:

Po pierwsze – jam jest wódz twój Jarosław Kaczyński i nie będziesz miał innych
              autorytetów przede mną ani po mnie.

Po drugie – jest, jak mówię, i koniec.

Po trzecie – jam jest dobro całe i nie ma dobra poza mną.

Po czwarte – moje jest królestwo i innym wara od niego.

Po piąte – ja tylko wynoszę aniołów i świętych, ja ich strącam do piekieł.

Po szóste – masz czcić mnie, jako i brata mego, oraz wybrańców naszych.

Po siódme – szatani są wszędzie, a poznasz ich po tym, że mnie nie wyznają.

Po ósme – strzeż się myśli własnych, powtarzaj słowa moje całymi frazami jako
              przewodniczący Kuchciński i inni apostołowie.

Po dziewiąte – co dzień ucz się słów moich na nowo, bacz, by zapominać, co ja
              zapomniałem, a pamiętać, co ja sobie przypomniałem.

Po dziesiąte – wciąż bacz, kto kradł, kto cudzołożył, kto robił co wstydliwego
              lub mówił co nie trzeba i komu to można wmówić – bo to się może kiedyś przydać.
              Dla dobra oczywistego.

więcej Polityka: „Demony są zmęczone”
              www.polityka.pl/polityka/index.jsp?place=Lead33&news_cat_id=1602&news_id=228867&layout=18&forum_id=11583&fpage=Threads&page=text

• piglowacki Re: mezydlo jest swietny!! on bije rokite wg mnie 24.09.07, 12:54

piglowacki napisał:
        >
        > Ten nius, że Jaruś MiłoŚCIWIE nam PANUJĄCY przed wyborami 2005 r.
        > przygotowywał P(i)C SEKTĘ na ewentualną koalicję PiS – SLD
        > to będzie HIT najbliższych dni.
        >

A tu TOTAL cisza o HICIE.

???

• douglasmclloyd Re: mezydlo jest swietny!! on bije rokite wg mnie 26.09.07, 22:10
        piglowacki napisał:

>
        > Mam „mieszane” uczucia.
        >
        > Ten nius, że Jaruś MiłoŚCIWIE nam PANUJĄCY przed wyborami 2005 r. przygotowywał
        > P(i)C SEKTĘ na ewentualną koalicję PiS – SLD to będzie HIT najbliższych d
        > ni.

Debata z Kwasem to podkład pod koalicję z LiD.
    • kecawa Re: mezydlo jest swietny!! jest nas takich w PiSie 22.09.07, 22:16
      Pomyśl ,iż takich jak on jest w PiSie wielu!Głosując na nas masz szansę poprzeć
      jeszcze lepszych niż On.

serdeczności przesyłam kecaw liczący bardziej na samodzielne rządy niż na
      sojusz koalicyjny z PO
      • marcus_crassus glosujac na PiS popieram Sobecka, Nelly Rokitę 22.09.07, 22:20
        oraz fantazje Kecawa na forum swiat.

Nie, dziekuje
        • marcus_crassus forum kraj 22.09.07, 22:21

• absztyfikant Re: glosujac na PiS popieram Sobecka, Nelly Rokit 22.09.07, 23:00
          No i Bendera, Macierewicza...
    • camille_pissarro Re: mezydlo jest swietny!! on bije rokite wg mnie 22.09.07, 22:17
      OK, bedę pamiętał, czy jęsli PO przejmie ster władzy, to zapowiedzi
      Mężydły będą realizowane - mowa oczywista o lustracji i
      dekomunizacji...
      • kecawa Re: mezydlo jest swietny!! on bije rokite wg mnie 22.09.07, 22:20
        Tak dekomunizacja jest więcej niż pewna!Gwarantuje to przyszła koalicja PO z LiDem

zaciekawiony obietnicami PO kecaw
    • antka_pustak mężydło powiedział chce realizowac swoje 22.09.07, 22:19
      ambicje i dlatego przechodze do PO.
      1. za czyje pieniadzę, bo ja np. realizuje sie za własne
      2. taki meżydło powoduje, że sejm jest już żałosną mistyfikacja całej polityki i
      to na całej płaszczyźnie
    • tomek_bg W Toruniu Meżydło dostanie w d.... od 22.09.07, 22:21
      wyborców. A przynajmniej mnie to nie zdziwi.
      • obraza.uczuc.religijnych Liczę na to z całego serca. 24.09.07, 13:34

• absztyfikant Mezydlo kojarzy mi sie z pewna bajkowa postacia 22.09.07, 22:23
      www.johnpiscitello.com/pictures/rabbit_seasoning.jpg
    • kikkko Re: mezydlo jest swietny!! on bije rokite wg mnie 22.09.07, 22:53
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=69432428
      • kikkko Re: mezydlo jest swietny!! on bije rokite wg mnie 22.09.07, 22:55
        images.google.pl/images?q=goryl&hl=pl&lr=lang_pl&um=1&ie=UTF-
        8&sa=X&oi=images&ct=title
    • 440417mz Re: mezydlo jest swietny!! on bije rokite wg mnie 22.09.07, 23:34
      marcus_crassus napisał:

> swietny facet. Jestem juz pewny dlaczego glosuje na PO. Jesli
      > Mezydlo moze startowac pod sztandarami tej partii to kazdy musi
      > zrozumiec czym jest PO.
      >
      > Forza PO!
      Sż dwa rodzaje zdrajców:tacy, którzy odchodzą,gdy wszyscy zostali,i tacy,którzy
      zostają,gdy wszyscy odeszli.Mężydło jest trzecim rodzajem,on nie zdradza,tylko
      zmienia współwyznawców.Z ideologiczną superatą.
    • elfhelm Re: mezydlo jest swietny!! on bije rokite wg mnie 22.09.07, 23:34
      Hmmm. Ja z kolei mający dość liberalne (aczkolwiek nie we wszystkich społecznych
      kwestiach) stałem się za to wielkim fanem Radka Sikorskiego. Jeśli on nawet z
      Gowinem mają reprezentować konserwatywne skrzydło PO, to ja temu przyklaskuję.
      • teen69 Re: mezydlo jest swietny!! on bije rokite wg mnie 24.09.07, 14:06
        Kazdy kombinuje jakby zarobic pare groszy i nic nie robić. Nie znam zadnej
        inicjatywy Męzydły w Sejmie. Cały czas w wywiadach telewizyjnych chciał zycie
        oddac za PiS i - na kolana- Jaroslawa Kaczynskiego Może wytrzezwiał a może ktoś
        mu powiedział, że jest stary, brzydki i lysy i niezbyt lotny No to wzleciał. Ale
        nie był to orzeł. Taka przechrzta z PiSu do PO to juz nie autorytet. To
        kombinator, kunktator,itp.
    • piglowacki Giżyńskiego na pewno !!! 26.09.07, 22:04

Niezłe było to info o pisemnym zakazie kontaktów z mediami dla Mężydły, i nakaz
      kłamania dla PR pisiorków.

Czekam na następne RODZYNKI Mężydły. ;-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka