Dodaj do ulubionych

Pani Moniczko, co Pani na to?

IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 14.12.01, 20:30
Słuchałam dziś o 15.00 wywiadu Moniki Olejnik z gośćmi Radia Zet. Jednym z dwu
zaproszonych dziś do audycji gości był mój pupil, poseł Bogdan Pęk. On jest
zazwyczaj tak intrygujący, jak przysłowiowy pęk... I dziś też się nie zawiodłam
na moim pupilu. Mój beniaminek, chcąc - jak sądzę - wkupić się w łaski
dziennikarki, zwrócił się do niej pod koniec programu tymi słowy: "Pani
Moniczko". Sic! Cudownie, czyż nie?! Pan Bogdanek był chyba przekonany, że
upupiona w ten sposób dziennikarka, będzie mu odtąd jadła z ręki. Ja bym
pogryzła. Do krwi.
Obserwuj wątek
    • Gość: POLAK Re: Pani Moniczko, co Pani na to? IP: 172.16.1.* 15.12.01, 00:52
      Gość portalu: Kaśka napisał(a):

> Słuchałam dziś o 15.00 wywiadu Moniki Olejnik z gośćmi Radia Zet. Jednym z dwu
      > zaproszonych dziś do audycji gości był mój pupil, poseł Bogdan Pęk. On jest
      > zazwyczaj tak intrygujący, jak przysłowiowy pęk... I dziś też się nie zawiodłam
      >
      > na moim pupilu. Mój beniaminek, chcąc - jak sądzę - wkupić się w łaski
      > dziennikarki, zwrócił się do niej pod koniec programu tymi słowy: "Pani
      > Moniczko". Sic! Cudownie, czyż nie?! Pan Bogdanek był chyba przekonany, że
      > upupiona w ten sposób dziennikarka, będzie mu odtąd jadła z ręki. Ja bym
      > pogryzła. Do krwi.

A NAJPREDZEJ TO WZIELABYS PEKOWI DO BUZI....A POZNIEJ MOZE I BYS ODGRYZLA......
      • Gość: Marek Re: Pani Moniczko, co Pani na to? IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.01, 01:05
        Gość portalu: POLAK napisał(a):

> Gość portalu: Kaśka napisał(a):
        >
        > > Słuchałam dziś o 15.00 wywiadu Moniki Olejnik z gośćmi Radia Zet. Jednym z
        > dwu
        > > zaproszonych dziś do audycji gości był mój pupil, poseł Bogdan Pęk. On jes
        > t
        > > zazwyczaj tak intrygujący, jak przysłowiowy pęk... I dziś też się nie zawi
        > odłam
        > >
        > > na moim pupilu. Mój beniaminek, chcąc - jak sądzę - wkupić się w łaski
        > > dziennikarki, zwrócił się do niej pod koniec programu tymi słowy: "Pani
        > > Moniczko". Sic! Cudownie, czyż nie?! Pan Bogdanek był chyba przekonany, że
        >
        > > upupiona w ten sposób dziennikarka, będzie mu odtąd jadła z ręki. Ja bym
        > > pogryzła. Do krwi.
        >
        > A NAJPREDZEJ TO WZIELABYS PEKOWI DO BUZI....A POZNIEJ MOZE I BYS ODGRYZLA...
        > ...

- Odpowiedz godna prawdziwego "Polaka-katolika"
        • Gość: POLAK Re: Pani Moniczko, co Pani na to? IP: 172.16.1.* 15.12.01, 09:53
          Gość portalu: Marek napisał(a):

> Gość portalu: POLAK napisał(a):
          >
          > > Gość portalu: Kaśka napisał(a):
          > >
          > > > Słuchałam dziś o 15.00 wywiadu Moniki Olejnik z gośćmi Radia Zet. Jed
          > nym z
          > > dwu
          > > > zaproszonych dziś do audycji gości był mój pupil, poseł Bogdan Pęk. O
          > n jes
          > > t
          > > > zazwyczaj tak intrygujący, jak przysłowiowy pęk... I dziś też się nie
          > zawi
          > > odłam
          > > >
          > > > na moim pupilu. Mój beniaminek, chcąc - jak sądzę - wkupić się w łask
          > i
          > > > dziennikarki, zwrócił się do niej pod koniec programu tymi słowy: "Pa
          > ni
          > > > Moniczko". Sic! Cudownie, czyż nie?! Pan Bogdanek był chyba przekonan
          > y, że
          > >
          > > > upupiona w ten sposób dziennikarka, będzie mu odtąd jadła z ręki. Ja
          > bym
          > > > pogryzła. Do krwi.
          > >
          > > A NAJPREDZEJ TO WZIELABYS PEKOWI DO BUZI....A POZNIEJ MOZE I BYS ODGRYZ
          > LA...
          > > ...
          >
          > - Odpowiedz godna prawdziwego "Polaka-katolika"

NIE JESTEM KATOLEM,CHUJU !!!
          • Gość: Scan Re: Panie polak IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 17:53
            Katolem nie jesteś, to pewnik. Nikim jesteś to też pewne. Masz natomiast ukryte,
            niespełnione seksualnie marzenia sadystyczno-masochistyczne. Wybierz się do
            peep-show, ale szybki nie pogryź. Przy ewentualnym dalszym pisaniu nie zapominaj
            wyłaczać caps-locka, bo na F.krzyku sie nie używa.
            Takie to twoje virtualno - realne życie. Współczuję.

> > > A NAJPREDZEJ TO WZIELABYS PEKOWI DO BUZI....A POZNIEJ MOZE I BYS O
            > DGRYZLA...
            > > - Odpowiedz godna prawdziwego "Polaka-katolika"
            >
            > NIE JESTEM KATOLEM,CHUJU !!!

• Gość: Arek Re: Pani Moniczko, co Pani na to? IP: *.dip.t-dialin.net 15.12.01, 18:09

> Gość portalu: Kaśka napisał(a):
        >
        > > Słuchałam dziś o 15.00 wywiadu Moniki Olejnik z gośćmi Radia Zet. Jednym z
        > dwu
        > > zaproszonych dziś do audycji gości był mój pupil, poseł Bogdan Pęk. On jes
        > t
        > > zazwyczaj tak intrygujący, jak przysłowiowy pęk... I dziś też się nie zawi
        > odłam
        > >
        > > na moim pupilu. Mój beniaminek, chcąc - jak sądzę - wkupić się w łaski
        > > dziennikarki, zwrócił się do niej pod koniec programu tymi słowy: "Pani
        > > Moniczko". Sic! Cudownie, czyż nie?! Pan Bogdanek był chyba przekonany, że
        >
        > > upupiona w ten sposób dziennikarka, będzie mu odtąd jadła z ręki. Ja bym
        > > pogryzła. Do krwi.
        >
        > A NAJPREDZEJ TO WZIELABYS PEKOWI DO BUZI....A POZNIEJ MOZE I BYS ODGRYZLA...
        > ...

A ty jestes zasdrosny bo to ty bys chcial do buzi wziasc- a fe..

• Gość: Jan5 Re: Pani Moniczko, co Pani na to? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 22:59
        Noo, ten tekst to juz jest czyste chamstwo i upadek!
    • Gość: perli Re: Pani Moniczko, co Pani na to? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 15.12.01, 12:42
      Tak ja też zawsze o 15-tej z Zetkowym radyjkiem mam randkę.
      Takie zdrobnienia posiadają zdolność Rozproszenia.
      Jakieś takie słowno- taktyczne zagrywki nie działają jednak na doświadczonego i
      myślacego dziennikarza \to jest pozawazelinowe stwierdzenie\.
      Rąbnie taki "Moniczko" i już myśli ,że uwaga wszystkich słuchaczy jest
      skierowana własnie na to gustowne zdrobnienie a nie na sens \czytaj
      bezsens\jego odpowiedzi na dane pytanie.
      Ot i tyle.
    • Gość: MOlejnik Re: Pani Moniczko, co Pani na to? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 21:38
      A ja na to jak na lato.... ach aaach.....
      • Gość: Iwonna Re: Pani Moniczko, co Pani na to? IP: *.chello.pl 15.12.01, 21:44
        Monika to głupia rura ... sorry ... miła blondynka. Całe szczęście, że uwolnił
        się od tej paskudnej lesby jej były mąż Pan Wacław (Grzegorz Wasowski).

• Gość: GMR Traper znad Wisły mężem Pani Szcerby Olejnik? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 15.12.01, 22:37
          Facet! gdzieś ty miał głowę jak tę ździrę za zonę se brałeś?
        • Gość: Romek Re: Pani Moniczko, co Pani na to? IP: 193.178.143.* 15.12.01, 23:24
          Monika Olejnik to lesba? Moze by jakas kasete wydala?
          • Gość: Tomek Re: Pani Moniczko, co Pani na to? IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 16:13
            Ale co niektórym odbija!Mnie się Monika bardzo jako kobieta podoba ma w sobie
            to COŚ!Napewno wielu facetom się podoba bo wielu moim kolegom tak.
            • Gość: rek Re: Pani Moniczko, co Pani na to? IP: *.elblag.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 16:19
              Gość portalu: Tomek napisał(a):

> Ale co niektórym odbija!Mnie się Monika bardzo jako kobieta podoba ma w sobie
              > to COŚ!Napewno wielu facetom się podoba bo wielu moim kolegom tak.

Ale niestety ma już chyba faceta- Tomasz Ziółkowsi(Pr 3, Panel Tróki)
    • Gość: karol3 Re: Pani Moniczko, co Pani na to? IP: 212.160.238.* 16.12.01, 22:21
      Kaśka pisze wierutne bzdury, co jest powodem że nie Pęk ale łacina była górą w
      tym poście. Pęk został jedynie tłem.
      A ja panią Olejnik lubię i chętnie bym się z nią przejechał na Wyspy
      Kanaryjskie. Mam o niej zupełnie inne zdanie. Jest mądra a przy tym nie
      brzydka. Teraz domyślam się dlaczego Kaśka tak Monikę nienawidzi...
      • Gość: Jan5 Re: Pani Moniczko, co Pani na to? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.12.01, 22:56
        Na wyspy z Pania Moniczka to moze i tak, Ale niestety, Pani Moniczka troche
        ostatnio "siada" jako dziennikarka! Bylem wrecz zawstydzony roznica poziomow
        dziennikarstwa i kultury w trakcie kropki z A. Michnikiem. A to trafia sie
        Moniczce coraz czesciej...
        • lech.niedzielski Re: Pani Moniczko, co Pani na to? 16.12.01, 23:21
          Biegli w kobiecej urodzie wydali werdykt:
          "Moniczka jest brzydka jak sto chujów. Żeby posunąć to szczerbate paskudztwo
          trezba się wstępnie urżnąć w trupa !"
          Pow. cytat za Radiem Kolor (audycja z dn. 12.12.201 godz. 23:50)
          • Gość: perli Re: Pani Moniczko, co Pani na to? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 17.12.01, 14:31
            No teraz już wiem \po tym i innych postach kwitnących inaczej \ jak powinno
            wyglądać IQ żuczka gnojarka??
            Och nie to byłoby nazbyt proste!!!
            Zagnojonego żuczka!!!O to jest to .
      • Gość: Kaśka Re: Pani Moniczko, co Pani na to? IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 01:05
        Gość portalu: karol3 napisał(a):

> Kaśka pisze wierutne bzdury, co jest powodem że nie Pęk ale łacina była górą w
        > tym poście. Pęk został jedynie tłem.
        > A ja panią Olejnik lubię i chętnie bym się z nią przejechał na Wyspy
        > Kanaryjskie. Mam o niej zupełnie inne zdanie. Jest mądra a przy tym nie
        > brzydka. Teraz domyślam się dlaczego Kaśka tak Monikę nienawidzi...

Ja chyba śnię... Ludzie, nie mam nic do Moniki Olejnik, tylko do Pęka. Wyłożę o
        co mi chdziło, bo widzę, że niektórzy ludzie nie rozumieją. Czytałam wprawdzie
        kiedyś o tym, że wielu dorosłych Polaków nie kuma, co czyta, ale teraz się
        dopiero o tym przekonałam.
        Chodziło mi jedynie o to, że sposób zwracania się posła Pęka do Moniki Olejnik
        per 'Pani MONICZKO' uważam wręcz za obraźliwy. Pęk potraktował Olejnik jak
        dzieciaka lub lalunię i to jego zachowanie mnie wkurzyło. Nie napisałam ani
        jednego słowa o urodzie czy braku urody Moniki Olejnik i nie nienawidzę jej
        bynajmniej, ale po co ja to piszę, skoro 'karol3' i tak wie swoje...
        • Gość: karol3 Re: Pani Moniczko, co Pani na to? IP: 212.160.238.* 18.12.01, 08:58
          Może i masz rację Kaśka ! Przepraszam. Nie przeczytałem (uwaznie) Twojego postu
          i dlatego wyszło trochę głupio. Przy temacie o Monice trochę tracę głowe. Dla
          mnie ona jest naj...naj...
          Lecz dziwi mnie tylko, dlaczego "uczepiłaś" sie tego Pęka. Pęk to drobna płotka
          i do wybaczenia. A co powiesz jak Monika zadaje się z takimi upiorami jak
          niejaki Jaruzelski ? , który mówi, że 30 lat temu w Gdańsku milicja strzelała
          do..... chuliganów. Ten człowiek nie jest wart by mu nawet napluć w parszywą
          gębę !!
          • Gość: Kaśka Re: Pani Moniczko, co Pani na to? IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 13:01
            Gość portalu: karol3 napisał(a):

> Może i masz rację Kaśka ! Przepraszam. Nie przeczytałem (uwaznie) Twojego postu
            >
            > i dlatego wyszło trochę głupio. Przy temacie o Monice trochę tracę głowe. Dla
            > mnie ona jest naj...naj...
            > Lecz dziwi mnie tylko, dlaczego "uczepiłaś" sie tego Pęka. Pęk to drobna płotka
            >
            > i do wybaczenia. A co powiesz jak Monika zadaje się z takimi upiorami jak
            > niejaki Jaruzelski ? , który mówi, że 30 lat temu w Gdańsku milicja strzelała
            > do..... chuliganów. Ten człowiek nie jest wart by mu nawet napluć w parszywą
            > gębę !!

Słuchaj Karol, Pęk może i płotka, ale na mnie działa jak płachta na byka. Bo
            wygaduje głupoty. A teraz najważniejsze. Moniki Olejnik, jak już ustaliliśmy, ja
            się nie czepiam. Jestem wrażliwa na słowa, więc gdy usłyszałam, jak Pęk do
            dziennikarki wyrywa się z tym 'Pani Moniczko', to mną tąpnęło. Bo to było takie
            traktowanie z góry, bo - wiadomo - kobieta, a kobiety należy traktować z tym
            udawanym reweransem, z tym mrugnięciem oka, że niby bierzemy pod uwagę, co ona
            mówi, ale to i tak baba. Tak w każdym bądź razie odebrałam wypowiedź Pęka.

Jeśli chodzi o osobę generała Jaruzelskiego, obawiam się, że nie doszlibyśmy do
            porozumienia. Nie piszę o grudniu '70, gdyż tą sprawą nie interesuję się w ogóle.
            Ale w przeddzień 20 rocznicy stanu wojennego również słuchałam Zetki. Olejnik
            prowadziła wywiad z Wałęsą. Ja, z kolei, tego człowieka nie mogę słuchać bez
            emocji, gdyż on nie posługuje się argumentami, tylko jakimiś lamentami. Wiem, że
            prawda historyczna stoi za nim, a może raczej za jego formacją, ale dla mnie
            Wałęsa to osoba, która nigdy nie powinna zostać głową państwa. Osobami, które
            mają podobny rodowód jak i Wałęsa, a które w przeciwieństwie do niego darzę
            szacunkem, są - między innymi - Adam Michnik, Barbara Labuda, Jacek Kuroń. Jeśli
            chodzi o generała Jaruzelskiego, to przypuszczam, że gdybym w czasach stanu
            wojennego straciła kogoś, nie umiałabym się zapewne wznieść ponad uczucie żalu i
            nie wiem, czy umiałabym wybaczyć. Uważam, że życie ludzkie jest wartością
            najwyższą. Ale, mam to szczęście, że stan wojenny nikogo w mojej rodzinie tak
            naprawde nie dotknął. Zgadzam się z opinią, że wydarzenia historyczne mogą być
            oceniane obiektywnie dopiero z dłuższej perspektywy czasowej. Jeśli chodzi o stan
            wojenny, przyznaję słuszność racjom generała. Uważam, że to człowiek, który jest
            w pełni świadom cierpienia, jakie zadał wielu Polakom. Wierzę, że działał dla
            dobra państwa, chcąc uniknąc pomocy z zewnątrz i tragedii.
            • Gość: L eonid Re: Pani Moniczko, co Pani na to? IP: *.czajen.pl 18.12.01, 13:18
              Pamiętam jak p. Monika obiecywała że nie będzie rozmawiać z Kwaśniewskim po tym
              jak zapewniał ją na antenie że jest magistrem ekonomii. Ciekaw jestem czy
              będzie równie konsekwentna wobec prezydenta Leppera który miał "złoty róg"?
            • Gość: anty Dobrze, że nie Monisiu!!!! IP: *.slupsk.tpnet.pl 18.12.01, 13:18
              A może coś, kiedyś było co by tę Moniczkę uzasadniało. Inaczej winna mu
              odburknąć - dla kogo Moniczka, dla tego Moniczka dla pana pani Olejnik.
              A tak przy okazji, mogę jej wybaczyć stroje (czasem naprawdę ni zgruchy ni z
              pietruchy) stronniczość czy jawną niechęć do rozmówcy, niepanowanie nad
              dyskusją gdy ma więcej niż 1 rozmówcę. Ale jedno mnie odrzuca - tłuste włosy.
              Wiem, że to takie naturalne. Może niech na wizję wkłada perukę czy coś?
              Pozdr anty
        • Gość: GMR Re: Pani Moniczko, co Pani na to? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 14:18
          Oto do czego prowadzi wychowywanie dzieci w duchu politycznej poprawności. Pęk
          mówił do niej z czułością zdrabniając jej imię a Kaśka pisze że to uwłacza
          godnosci pani Moniki. Należałoby się wpierw jej spytać czy czuje się tym
          obrażona a nie wypowiadać się za nią! Wiem że wg reguł pp wyrażenie komplementu
          przez faceta w stos do kobiety to pierwszy etap seksualnego molestowania, taki
          wstęp.. no nie muszę chyba mówić że dla zdroworozsadkowo myślącego człowieka
          jest to chore. Ja Pani Monice kompkementów prawić nie będę wiec powiem wprost
          ta szczerba jest zakałą polskiego dziennikarstwa. Myli komentarz z informacją a
          bezstronność z zaangażowaniem. Zanmiast relacjonować i opisywać rzeczywistość
          to ją chce kreować. Najbardziej to jest widoczne gdy spierają się zwolennicy i
          przeciwnicy UE. Ona rutynowo już bierz w obrone tych pierwszych..
          • Gość: perli Re: Pani Moniczko, co Pani na to? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 19.12.01, 14:47
            Gość portalu: GMR napisał(a):

>- "ta szczerba jest zakałą polskiego dziennikarstwa"-

Jedno pytanko jeśli łaska
            -"dziennikarstwa"-to kojarzę
            -"polskiego"-to też
            -"zakałą"-to chyba też
            -"jest"- jak najbardziej
            -"ta"-to oczywiste ,że ta a nie ten
            -"szczerba"- cóż to jest???

Drogi GMR!
          • Gość: Kaśka Re: Pani Moniczko, co Pani na to? IP: *.opole.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 16:21
            Czy ktoś kiedyś słyszał, żeby którykolwiek z polityków zwrócił się np. do Jacka
            Żakowskiego per 'Panie Jacusiu'? Nie sądzę. Jak usłyszę, że do panów
            dziennikarzy ich rozmówcy zwracają się równie pieszczotliwie, jak ostatnio Pęk
            do Olejnik, to uznam, że wszystko jest w porządku. Na razie uważam inaczej, bo
            mam stuprocentową pewność, że gdyby Olejnik nie była kobietą, to Pęk na żadne
            zdrobnienie by sobie nie pozwolił. Nawet gdyby z danym dziennikarzem był w
            największej komitywie. Polityczna poprawność? Tak. W Polsce polityczna
            poprawność bywa wyśmiewana. Niesłusznie.
            • Gość: GMR Polityczna poprawność to nowa wersja cenzury!! IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 17:07
              To po prostu budowanie wokół pewnych zdarzeń albo kręgu osób aury
              tajemniczości. Pod przykrywką dobrych manier stwarza się nowe tematy tabu i
              aurę nietykalności wręcz świętych krów. PP mówi by nikogo nie obrażać. Ale
              każdy kto tego nie przestrzega wówczas nazywa się uprzedzeńcem bigotem i
              oszołomem. To prowadzi niekiedy do absurdu. Podobno w USA nie można odmówić
              zatrudnienia osobom o innej płci czy kolorze skóry bo mozna być oskarżonym o
              rasizm dyskryminację itp. A jeśli te osoby nie mają odp wykształcenia to co?
              Mamy ich zatrudnić nawet wtedy gdy o tej robocie nie mają zielonego pojęcia ?
              Absurd!!
              Wiesz nie trzeba się silić by osmieszać polityczną poprawność. Nie da się
              osmieszyć czegoś co samo w sobie jest już śmieszne choćby mały sówniczek pp:
              wariat to wg pp percepcyjnie inny, prostytutka to prywatny płatny specjalista
              ds. seksu. ślepy - wizualnie ograniczony, inwalida - sprawny
              inaczej;homoseksualista, ciota, , pedał to albo kochający inaczej albo gej
              kura domowa czy tez gospodyni domowa - inżynier ds. gospodarstwa domowego (czy
              na to jest aby jaki papier?). Obśmiewanie katolickich pogladów- walka z
              ciemnotą na rzecz postępu, jakakolwiek krytyka Żydów -Antysemityzm!! człowiek
              religijny -fundamentalista, klerykał oszołom bigot. może już starczy tego..
              PP pzobawia mnie prawa do oceniania innych wg moich własnych kryteriów zabrania
              mi wartościować a wartościowanie to jeden z elementów swobody wyrażania swych
              poglądów. A więc pp to zagrożenie dla wolnosci słowa!! To ukryta cenzura to
              ukryty totalitaryzm!!! Gdzie ta cenzura? A no w wiodących na rynku masmediach
              (gł GW i TVP)
              • Gość: perli Re: Cóż to takiego -ta "szczerba" drogi GMR? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 19.12.01, 17:31
    • Gość: GMR Re: co to takiego ta szczerba GMR? IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 19.12.01, 18:40
      To pani Olejnik, ona ma dziurę albo przerwę między zębami na przedzie. Taka
      dziennikarka "z klasą" powinna być nieskazitelna. Są na to środki i metody. na
      jej zarobki to niewlele by ją to kosztowało..
      • Gość: perli Re: co to takiego ta szczerba GMR? IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 19.12.01, 18:59
        Gość portalu: GMR napisał(a):

> To pani Olejnik, ona ma dziurę albo przerwę między zębami na przedzie. Taka
        > dziennikarka "z klasą" powinna być nieskazitelna. Są na to środki i metody. na
        > jej zarobki to niewlele by ją to kosztowało..

Oj dzięki wybawco za wyczerpującą odpowiedź.
        Należy mieć jeno nadzieję, iz ta szczerba jest poprawna politycznie i szkoda kasy
        na jej "zagładę" \sadystyczno-dentystyczną\

pozdr,
        perli
    • Gość: anty Nareszcie, piękne włosy Moniki Olejnik!!!! IP: *.slupsk.tpnet.pl 20.12.01, 15:28
      Wczorajszą (19.12.01)kropkę OBEJRZAŁEM z prawdziwą przyjemnością. Co prawda nie
      wiem oczym była mowa lecz włosy Moniki - bomba, mam nadzieję, że to tylko dobry
      początek!!!!! (zobacz post pt "dobrze, że nie Monisia"
      Pozdr świąteczne dla wszystkich a zwłaszcza dla Moniki O za te przeżycia
      esteyczne.
      Anty
      • Gość: Pro Re: Nareszcie, piękne włosy Moniki Olejnik!!!! IP: *.chello.pl 20.12.01, 16:51
        Gość portalu: anty napisał(a):

> Wczorajszą (19.12.01)kropkę OBEJRZAŁEM z prawdziwą przyjemnością. Co prawda nie
        >
        > wiem oczym była mowa lecz włosy Moniki - bomba, mam nadzieję, że to tylko dobry
        >
        > początek!!!!! (zobacz post pt "dobrze, że nie Monisia"
        > Pozdr świąteczne dla wszystkich a zwłaszcza dla Moniki O za te przeżycia
        > esteyczne.
        > Anty

To ona była bez majtek ??????

• bykk Re: Kasiu! 20.12.01, 17:56
      W "kropce" tow.Janik zwrócił się do Olejnik:"to nam koleżanka Monika powie"!!!
      Olejnik zaraz:"nie jestem koleżanką Moniką"!
      Myślałem,że się popłaczę ze śmiechu jak Janik zrobił minę!
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka