Dodaj do ulubionych

I don't understand

IP: *.chello.pl 15.07.03, 19:19
Doprawdy nie jestem w stanie zrozumieć, tego naszego społeczeństwa ,
notowania rządu w dól 15% dla naszego "chancellor'a a notaowania SLD 4 punkty
w góre?? O tempora o mores.Czy jest to rezultat np. tego ,że badania OBOP
realizowane sa w okolicach Rozbrat ????

"Prawdy niemiłe nie przestają być prawdami"/S.Kisielewski/
Obserwuj wątek
    • Gość: brat me either IP: *.biaman.pl 15.07.03, 19:22
      Gość portalu: Touluse~Lautrec napisał(a):

> Doprawdy nie jestem w stanie zrozumieć, tego naszego społeczeństwa ,
      > notowania rządu w dól 15% dla naszego "chancellor'a a notaowania SLD 4 punkty
      > w góre?? O tempora o mores.Czy jest to rezultat np. tego ,że badania OBOP
      > realizowane sa w okolicach Rozbrat ????
      >
      > "Prawdy niemiłe nie przestają być prawdami"/S.Kisielewski/

Moze Polacy nie utozsamiaja rzadu z SLD? :)
      • Gość: Pomocny Tpfu, me neither! IP: 66.207.104.* 15.07.03, 19:24
    • Gość: avicenna Re: I don't understand IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.03, 19:22
      Też się nad tym zastanawiam. To jest poważna zagadka przyrodnicza. Zwalający z
      nóg jest generalnie ten rząd poparcia dla PZPR, rozumiem 0,30 %...
      • Gość: papa Smerf Re: I don't understand IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 19:55
        > Też się nad tym zastanawiam. To jest poważna zagadka przyrodnicza. Zwalający
        z
        > nóg jest generalnie ten rząd poparcia dla PZPR, rozumiem 0,30 %...

Jak byś, miast słuchać nawiedzonych polityków, posłuchał ekonomistów, to byś
        wiedział, że spada bezrobocie, wzrasta eksport, produkcja i PKB i gospodarka
        się stabilizuje. I nie jest to zdanie nawiedzonych dziennikarzy, tylko
        niezależnych instytucji międzynarodowych.
        Ale nie rób sobie kłopotów, dziw się dalej.
        • Gość: avicenna Re: I don't understand IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.03, 20:00
          Słuchaj z taką propagandą to do Biura KC, może cię przyjma na kadeta.Co do
          mnie, to mam w zwyczaju nie słuchać poltyków i może dlatego więcej wiem.
          A co do twoich ekonomistów, to wymień który uważa, że odbicie od dna jest
          zasługą tego rządu i że jest to stabilny oraz odpowiedni wzrost.
          • Gość: pedagog Re: I don't understand IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 20:08
            > Słuchaj z taką propagandą to do Biura KC, może cię przyjma na kadeta.Co do
            > mnie, to mam w zwyczaju nie słuchać poltyków i może dlatego więcej wiem.
            > A co do twoich ekonomistów, to wymień który uważa, że odbicie od dna jest
            > zasługą tego rządu i że jest to stabilny oraz odpowiedni wzrost.

To ja mam za Ciebie czytać informacje ekonimiczne. A sam to nie łaska?
            A jak Ci się nie chce, to dziw się dalej.
            A właściwie, to co to jest ten kadet z Biura KC. Wiesz na ten temat coś
            bliższego? Może osobiste wspomnienia?
            • Gość: avicenna Re: I don't understand IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.03, 20:26
              uuuf!Męczący jesteś. Posłuchaj ekonomistów i ich pogląd na działania tego rządu
              oraz związek tychże z wynikami ekonomicznymi.
        • Gość: Touluse~Lautrec Chwilowa koniunktura IP: *.chello.pl 15.07.03, 20:23
          To jest tylko chwilowa koniunktura, która nie ma potwierdzenia w zadnych
          prognozach długoterminowych.Bezrobocie nie spada wrecz przeciwnie, biorąc pod
          uwage korekte - prac sezonowych , bezrobocie bewzglednie wzrasta.Jesli sie
          osiągnęlo dno to kolejna naturą rzeczy jest odbicie sie od niego, natomiast nie
          można uznać tych wszystkich wskaźników za trwałą tendencje wzrostu PKB.
          Rzad robi wszystko aby przetrwać i dotrwac a nie sprzyjać strukturalnym
          zmianom, które mogą pomóc w utrzymaniu i wzroscie omawianych trendów.
          za chwilę te pozytywne wskaźniki będą ponownie spadać.

"Prawdy niemiłe nie przestaja byc prawdami"/S.Kisielewski/
      • Gość: brat neither me A moze by tak? :) IP: *.biaman.pl 15.07.03, 20:34
        Gość portalu: avicenna napisał(a):

> Też się nad tym zastanawiam. To jest poważna zagadka przyrodnicza. Zwalający
        z
        > nóg jest generalnie ten rząd poparcia dla PZPR, rozumiem 0,30 %...
    • Gość: Pomocny Re: I don't understand IP: 66.207.104.* 15.07.03, 19:23
      Jakby tylko 2% spoleczenstwa miala tyle zapalu do pracy co Kataryna do pisania
      na tym forum, to Polska bylaby w rok czasu drugom Japoniom!
      • Gość: koniec wakacji obsesja IP: *.biaman.pl 15.07.03, 19:24
        Gość portalu: Pomocny napisał(a):

> Jakby tylko 2% spoleczenstwa miala tyle zapalu do pracy co Kataryna do
        pisania
        > na tym forum, to Polska bylaby w rok czasu drugom Japoniom!

Jagnieszka, wracaj do powielacza! Albo na leżankę!
    • kitop Re: I don't understand - czyli nic nie kapuję 15.07.03, 20:37

>

To, że niczego nie rozumiesz pokręcony artysto było wiadome od dawna. I dalej
      torturujesz tego Kisiela! A zrozumiałeś choć trochę dzisiejszy cytat?
      • Gość: MACIEJ PODZIAL EUROPY PO II WOJNIE SWIAT.BYL UZASADNIONY IP: *.ny325.east.verizon.net 15.07.03, 20:47
        Gość portalu: MACIE napisał(a):

> Gość portalu: Touluse~Lautrec napisał(a):
        >
        > > Doprawdy nie jestem w stanie zrozumieć, tego naszego społeczeństwa ,
        > > notowania rządu w dól 15% dla naszego "chancellor'a a notaowania SLD 4 pun
        > kty
        > > w góre?? O tempora o mores.Czy jest to rezultat np. tego ,że badania OBOP
        > > realizowane sa w okolicach Rozbrat ????
        > >
        > > "Prawdy niemiłe nie przestają być prawdami"/S.Kisielewski/
        >
        > TERAZ JUZ MOZNA Z CALA PEWNOSCIA POWIEDZIEC,ZE PODZIAL EUROPY PO II WOJNIE
        BYL
        > W PELNI UZASADNIONY I AMERYKA POLSKI WTEDY NIE ZDRADZILA.
      • Gość: Touluse~Lautrec Re: I don't understand - czyli nic nie kapuję IP: *.chello.pl 15.07.03, 20:49
        Ja tak ale widze ,że ty masz duze z tym problemy.Az dziw bierze ,że udało ci
        sie dostac na tę witrynę, znowu musiał ktoś ci w tym pomóc.O tempora o mores.

"Nie ma szkodliwej krytyki, tylko brak krytyki przynosi szkodę"
        /autora powinieneś już sobie zakodować/
        • Gość: zyczliwy i znowu klasyka IP: *.biaman.pl 15.07.03, 20:57

> Ja tak ale widze ,że ty masz duze z tym problemy.Az dziw bierze ,że udało ci
          > sie dostac na tę witrynę, znowu musiał ktoś ci w tym pomóc.O tempora o mores.

Bunt mas. One mają juz dostęp do wszystkiego.
    • douglasmclloyd Re: I don't understand 15.07.03, 21:04

To jest rezultat odpowiedzi głupich ludzi, którzy kiedyś za prezydenta chcieli
      gościa z buszu w Peru, zaś dziś nie wiedzą kto rządzi i czekają na zbawcze
      przyjście SLD, która wszystkim da po równo, bo każdemu się należy. Nie widzą
      tylko, że tow. z SLD należy się troszeczkę więcej, o co towarzysze potrafią
      wspaniale zadbać zamieniając proletariat na mafię z Pruszkowa i okolic.

• Gość: Toulouse~Lautrec Re: I don't understand IP: *.idea.pl 15.07.03, 22:25
        Jestem w stanie zrozumiec ,ze dos duzy odsetek naszego społeczeństwa nie czyta
        praktycznie nic od książki na periodykach i dziennikach skończywszy.Ale teraz
        nawet w tych mediach zależnych od "czerwonych" cos jednak powinno przeciekać do
        świadomości.Mało tego podaja ,ze sondaz CBOS był robiony w trakcie jak wybuchła
        afera w Starachowicach - w dobie takiego szybkiego obiegu informacji takie
        zachowanie napawa już nie tylko troska ale wielkim niepokojem.Pamietam jak
        kiedys w poprzednim miejscu pracy zapytałem sprzataczke - dlaczego głosowała na
        komunistów skoro po mojej wiwisekcji , takiego zachowania nie mozna byłoby sie
        spodziewać - odparła bez skrępowania - ponieważ za "komuny" dostawałam
        ręcznik,papier toaletowy i mydło a i na wczasy mogłam sobie pozwolić.Z tymi
        wczasami obecnie byłby pewien problem aby je zapewnić przecietnemu "zjadaczowi
        chleba" ale w przypadku pozostalych mozna by sie zastanowić - może warto byłoby
        zainwestować tak niewiele aby "zelazny elektorat " SLD zmienił swoją
        dotyczczasową orientację.

"Nie ma szkodliwej krytyki, tylko brak krytyki przynosi szkodę"/S.Kisielewski/
        • Gość: koniec wakacji Re: I don't understand IP: *.biaman.pl 15.07.03, 22:33
          Gość portalu: Toulouse~Lautrec napisał(a):

> Jestem w stanie zrozumiec ,ze dos duzy odsetek naszego społeczeństwa nie
          czyta
          > praktycznie nic od książki na periodykach i dziennikach skończywszy.Ale teraz
          > nawet w tych mediach zależnych od "czerwonych" cos jednak powinno przeciekać
          do
          >
          > świadomości.

Ktos podrzucil tu link z Trybuny ostatnio. Cala byla o przekretach PO i manii
          przesladowczej Rokity. To sa jednak szparcy kolesie!

• Gość: Toulouse~Lautrec Re: I don't understand IP: *.idea.pl 15.07.03, 22:39
            Ale do cholery , 25% społeczeństwa nie czyta Trybuny nawet GW chyba nie ma
            takiego duzego spektrum.

"Prawdy niemiłe, nie przestaja byc prawdami" /S.Kisielewski/
    • Gość: babariba frustracji tu jakiejś widzę mnóstwo :))) IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 15.07.03, 22:14
      • basia.basia Re: frustracji tu jakiejś widzę mnóstwo :))) 15.07.03, 22:53
        Tylko tutaj?
        Mnie się zdaje, że my wogóle jesteśmy społeczeństwem
        frustratów. Ale co się dziwić, kiedy podlegamy
        nieustającemu naciskowi horroru naprzemian z groteską.

ps
        Wyniki sondaży wydają się być niezrozumiałe.
        Jednak tym razem to oznacza tylko, że Miller jest źle trawiony nawet przez
        swoich, za to zwarcie szeregów uspokoiło twardy elektorat, który się poczuł
        bardzo zagrożony ewentualnym upadkiem rządu i przedwczesnymi wyborami.
        • Gość: wrednababa Hej Ju! IP: *.biaman.pl 15.07.03, 22:56
          basiu.basiu, wracaj na własciwe forum, a nie tu wdajesz sie w analizy, ktore
          jutro te pismaki z GW wykorzystaja i umieszcza jako swoje w papierowym wydaniu!
          • Gość: kasia.kasia Re: Hej Ju! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.03, 22:57
            Gość portalu: wrednababa napisał(a):

> basiu.basiu, wracaj na własciwe forum, a nie tu wdajesz sie w analizy, ktore
            > jutro te pismaki z GW wykorzystaja i umieszcza jako swoje w papierowym
            wydaniu!

A jakie forum jest właściwe, babo wredna?
            • Gość: MACIEJ Re: Hej Ju!..DOLOZ WREDNEJ BABIE IP: *.ny325.east.verizon.net 15.07.03, 23:04
              Gość portalu: kasia.kasia napisał(a):

> Gość portalu: wrednababa napisał(a):
              >
              > > basiu.basiu, wracaj na własciwe forum, a nie tu wdajesz sie w analizy, kto
              > re
              > > jutro te pismaki z GW wykorzystaja i umieszcza jako swoje w papierowym
              > wydaniu!
              >
              >
              > A jakie forum jest właściwe, babo wredna?

Masz racje kasia.kasia ,doloz wrednej babie,bo sie rozpanoszyla.
              • kataryna.kataryna Re: Hej Ju!..DOLOZ WREDNEJ BABIE 15.07.03, 23:07
                Gość portalu: MACIEJ napisał(a):

> Gość portalu: kasia.kasia napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: wrednababa napisał(a):
                > >
                > > > basiu.basiu, wracaj na własciwe forum, a nie tu wdajesz sie w analizy
                > , kto
                > > re
                > > > jutro te pismaki z GW wykorzystaja i umieszcza jako swoje w papierowy
                > m
                > > wydaniu!
                > >
                > >
                > > A jakie forum jest właściwe, babo wredna?
                >
                > Masz racje kasia.kasia ,doloz wrednej babie,bo sie rozpanoszyla.

I pewnie myśli, że jej nikt nie pozna :)
                • Gość: maciek.kataryna Re: Hej Ju!..DOLOZ WREDNEJ BABIE IP: *.biaman.pl 15.07.03, 23:16
                  > > Masz racje kasia.kasia ,doloz wrednej babie,bo sie rozpanoszyla.
                  >
                  >
                  >
                  > I pewnie myśli, że jej nikt nie pozna :)

no ja juz skolowana jestem. kto to kasia.kasia, a kto to basia.basia?
                  • basia.basia Re: Hej Ju!..DOLOZ WREDNEJ BABIE 16.07.03, 01:40
                    Gość portalu: maciek.kataryna napisał(a):

> > > Masz racje kasia.kasia ,doloz wrednej babie,bo sie rozpanoszyla.
                    > >
                    > >
                    > >
                    > > I pewnie myśli, że jej nikt nie pozna :)
                    >
                    > no ja juz skolowana jestem. kto to kasia.kasia, a kto to basia.basia?

Co jest do cholery!
                    Tu ludzie poważnie rozmawiają a jakieś oszołomy
                    i inne świrusy jaja sobie robią.
                    Wynocha!
          • Gość: kasia.kasia Re: Hej Ju! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.07.03, 22:58
            Gość portalu: wrednababa napisał(a):

> basiu.basiu, wracaj na własciwe forum, a nie tu wdajesz sie w analizy, ktore
            > jutro te pismaki z GW wykorzystaja i umieszcza jako swoje w papierowym
            wydaniu!

Poza tym zdecyduj się wreszcie na jednego nicka bo Cię nie mozna zazielenić.
            • Gość: koniec wakacji koledzy IP: *.biaman.pl 15.07.03, 23:07
              ten mi sie bardzo podoba. ale mam w zanadrzu kilka nastepnych, ktore tez mi sie
              bardzo podobaja, a jutro na pewno obudze sie z kolejnymi... trudno, nic na to
              nie poradze.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka