akkj 17.10.07, 17:47 I tgo by było na tyle. PS. Mam nadzieję, że kiedyś napluję mu w ten bolszewicki pysk. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
r20.07 Re: M. Kamiński - sluga klamliwego Jareczka 17.10.07, 17:48 czego sie spodziewac po kolesiu syna Rajmunda? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Naród się PiSiorom odpłaci 17.10.07, 17:49 Tym razem przesadzili. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: M. Kamiński - bolszewicka kanalia 17.10.07, 17:52 jeszcze będziemy im dziękować za wygrane wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
cr00t Wspanialy i odwazny czlowiek nalezy sie mu premia 17.10.07, 17:52 Panie Mariuszu Kaminski niech tak pan dziala jak do tej pory. Moze nareszcie nie bedzie wstyd przyznawac sie do Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Wspanialy i odwazny czlowiek nalezy sie mu pr 17.10.07, 17:53 cr00t napisał: > Panie Mariuszu Kaminski niech tak pan dziala jak do tej pory. Moze nareszcie ni > e > bedzie wstyd przyznawac sie do Polski. Czego się wstydzisz śmieciu? Odpowiedz Link Zgłoś
akkj Re: Wspanialy i odwazny czlowiek nalezy sie mu pr 17.10.07, 18:14 cr00t napisał: > Panie Mariuszu Kaminski niech tak pan dziala jak do tej pory. Moze nareszcie ni > e > bedzie wstyd przyznawac sie do Polski. Ja myslę, że ci, u których jesteś pachołkiem i lokajem, myjesz kible i wywozisz fekalia nawet o Polsce nie słyszeli, więc nie przesadzaj. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Wspanialy i odwazny czlowiek nalezy sie mu pr 17.10.07, 18:17 Wstyd sie przyznac ze ten narod wybral sobie kato bolszewikow , za wiadacom silem narodu .... Odpowiedz Link Zgłoś
kacza.republika.bananowa rehabilitują komunę 17.10.07, 17:55 Okazuje się że komunizm im nie przeszkadzał, walczyli tylko z komunistami o władzę. Teraz nadal walczą z byłymi komunistami, ale ich metody stosują bez żadnego zażenowania Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk448 Re: M. Kamiński - bolszewicka kanalia 17.10.07, 18:10 akkj napisał: > I tgo by było na tyle. > > PS. Mam nadzieję, że kiedyś napluję mu w ten bolszewicki pysk. POdobno silnie ideowa jednostka. Taki skoncentrowany zawsze i zatroskany że chyba serio traktuje swoją służbę Kaczorowi. Odpowiedz Link Zgłoś