marcus_crassus 22.10.07, 00:46 Jak to sie mowi. Do zlobu podeszla POmaranczowa swinia, a tutaj sie jakis czerwony ryj wylania. A ty mordo moja gdzie sie pchasz baranie? :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
institoris1 Re: PO rzadzi samo - zrozumcie to lidziaki. 22.10.07, 00:49 marcus_crassus napisał: > Jak to sie mowi. Do zlobu podeszla POmaranczowa swinia, a tutaj sie > jakis czerwony ryj wylania. > > A ty mordo moja gdzie sie pchasz baranie? :) w chwili obecnej rysuje sie koalicja PO + mniejszosc niemiecka:)) (zakladajac oczywiscie, ze znajdzie sie paru przytomnych poslow od Demokratow albo z PiSu) Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany czy mozesz zmienic jezyk? nie musisz powielac PiS! 22.10.07, 00:51 prosze. wlasnie to jest moment, w ktorym warto pokazac, ze jest sie przyzwoitym. Warto. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus wlasnie przeciez pokazuje ze jestem przyzwoity 22.10.07, 00:52 Mordom moim mowie nie! Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany marcus, ale mozna to powiedziec z klasa 22.10.07, 00:53 bedac stanowczym, czy niechetnym nie trzeba byc prostakiem i obrazac przy okacji. Wlasnie dlatego wygralismy wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
marcus_crassus ło jezu - zrobilo mi sie zal pisiakow 22.10.07, 00:56 komuchy sobie na nich za bardzo podskakuja - zapominajac ze same zdobyly 12% tylko przywoluje do porzadku :) Odpowiedz Link Zgłoś
freemason Niekoniecznie. 22.10.07, 00:53 Po pierwsze LiD może być potrzebny PO do odrzucania weta prezydenta (sam sojusz z PSL nie starczy, ca. 250-60 mandatów to za mało). Po drugie: włączenie LiD do koalicji (rządowej albo parlamentarnej) zneutralizuje potencjalną opozycję wobec rządu Tuska. To ważne i ja bym się o poparcie LiD bił. Nie powielajmy błędu AWS i Unii Wolności z 1997 roku... Odpowiedz Link Zgłoś
freemason Tak. Ale wtedy... 22.10.07, 00:57 ... na porozumienie z LiD może być za późno (ustawi się w roli opozycji wobec Tuska). Istnieje alternatywa w postaci sprowokowania rozłamu w PiS i dołączenia Ujazdowskiego i Zalewskiego do statku PO/PSL, ale nad tym niech już główkują ci z zarządu PO... Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Tak. Ale wtedy... 22.10.07, 01:02 Ja bym nie wykluczał wyciągnięcia kilku posłów - PiS się musi ewakuować z wielu stołków, a małżonkowie posłów też muszą z czegoś żyć... [czy ja dobrze kojarzę, że w PiS krążyło jakaś deklaracja wierności odnośnie mandatu poselskiego?] Tylko, na Boga, pamiętajcie o Reni! I bez przesady z tymi stołkami. Odpowiedz Link Zgłoś