cat8cat 27.10.07, 20:22 Przy "Nocnej Zmianie" - wtedy premier Pawlak proponował Tuskowi stanowisko wicepremiera. Dzisiaj jest odwrotna sytuacja, a obaj są starsi o 15 lat politycznych doświadczeń.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trouble_maker Nie wiedział tylko tego jeden... 27.10.07, 20:27 ...Pan Prezes - wyobrażał sobie, biedaczek, że jak się dorwał do wladzy to porządzi minimum trzydzieści lat ;-> Odpowiedz Link Zgłoś
cat8cat Re: Nie wiedział tylko tego jeden... 27.10.07, 20:46 trouble_maker napisał: > ...Pan Prezes - wyobrażał sobie, biedaczek, że jak się dorwał do > wladzy to porządzi minimum trzydzieści lat ;-> ------------------------------------------------------- po 2 lub 4 latach wróci jak król Aragon na białym koniu... Odpowiedz Link Zgłoś
pisuarro Re: jak król Aragon na białym koniu 27.10.07, 20:48 Prędzej - na kocie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cat8cat Re: jak król Aragon na białym koniu 27.10.07, 20:52 pisuarro napisał: > Prędzej - na kocie ;) ----------------------------------- będzie triumfalny powrót:))) Odpowiedz Link Zgłoś
wolnailiberalna Re: Nie wiedział tylko tego jeden... 27.10.07, 23:38 jaK sie nie zmieni, nie wroci. kasa , kasa i jeszce raz kasa potrzebna na zabawy w polityke. W kapitalizmie ta kasa moze byc tylko od kapitalistow. Odpowiedz Link Zgłoś
cat8cat Re: Historia kołem się toczy... 27.10.07, 20:37 PiS wróci mocniejszy...PO za Irlandie rozliczymy.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Historia kołem się toczy... 27.10.07, 20:59 cat8cat napisał: >PO za Irlandie rozliczymy.:))) Irlandia cos PO zlego zrobila ? czy tez PO Irlandii cos zlego zrobila ? > PiS wróci mocniejszy... wierzysz,ze mochery sa wiecznie zywe jak Lenin ? Odpowiedz Link Zgłoś
cat8cat Re: Historia kołem się toczy... 27.10.07, 21:03 Dokładnie Tuska za obietnice budowy drugiej Irlandii nad Wisłą rozliczymy.:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Historia kołem się toczy... 27.10.07, 21:08 Katolizm w Irlandii staje sie skansenem , Tusk pomoze ustawic sutannikow w Polsce tam gdzie ich miejsce ? Uniewazni konkordat ,odetnie ich od ksy panstwej - uff, nareszcie . Odpowiedz Link Zgłoś
to.julia Re: Historia kołem się toczy... 27.10.07, 22:35 i w tym celu w trakcie wyborow spotkał się z abp Gocłowskim i Dziwiszem :- ) - img98.imageshack.us/img98/812/donaldowieoe3.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
to.julia Re: piwo rurka się toczy... 27.10.07, 23:10 no ba, porównując z img339.imageshack.us/img339/6485/e1gu0.jpg nawet bardzo :-) - img100.imageshack.us/img100/7687/cudakvs7.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wolnailiberalna Kola historii rozjezdzaja tez niektore partie 27.10.07, 23:37 sponsorzy opuscili tepego Jareczka i poslali go do mamusi. Nie sadze, ze pozwola mu powstac nanogi i wyglupiac sie z antysemickim Tadziem drugi raz. Chyba , ze Jareczek sie radykalnie zmieni i kapital bedzie potrzebowal go. Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Kola historii rozjezdzaja tez niektore partie 28.10.07, 01:42 wolnailiberalna napisał: > sponsorzy opuscili tepego Jareczka... Sponsorzy nie opuścili tępego Jareczka. PiS dysponował największymi środkami na kampanię, co było widać i słychać. Tylko społeczeństwu udało się zmobilizować w proteście przeciwko kaczyzmowi IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś