kamyk448 Re: Tusk. A gdzie miejsce dla Rokity ? 28.10.07, 13:57 tomek_bg napisał: > Trzymamy za słowo. Dokładnie tak. Powinien szybko włączyć Rokitę w misję tworzenia rządu bo jak nie to Kaczory to wykorzystają np. desygnując Rokitę na premiera. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Tusk. A gdzie miejsce dla Rokity ? 28.10.07, 14:02 kamyk448 napisał: > bo jak nie to Kaczory to wykorzystają np. desygnując Rokitę na premiera. Chyba Nelly. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Tusk. A gdzie miejsce dla Rokity ? 28.10.07, 14:10 Za przeproszeniem, Rokita to słaby polityk, ale napewno nie debil polityczny. Takiej misji może podjąć się tylko Kononowicz, drugi Kaczor i Macierewicz. Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Tusk. A gdzie miejsce dla Rokity ? 28.10.07, 14:16 E tam, Nelly na pewno by się też podjęła. Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk448 Re: Tusk. A gdzie miejsce dla Rokity ? 28.10.07, 14:35 Rokita mógł być kandydatem na premiera PO dwa lata temu to co się zmieniło w jego kompetencjach obecnie? Jak Kaczor nie wyrazi zgody aby Tusk został premierem tylko zaproponuje innego to kogo? Wg mnie albo Pawlaka albo Rokitę. Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: Tusk. A gdzie miejsce dla Rokity ? 28.10.07, 14:00 JMR na ambasadora do Austrii.Tak fajnie po austriacku(?) gadał. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer W Kancelarii Prezydenta 28.10.07, 14:03 tomek_bg napisał: > Trzymamy za słowo. Czyli przy żonie. Odpowiedz Link Zgłoś
gwendal Re: Tusk. A gdzie miejsce dla Rokity ? 28.10.07, 14:10 Czy zawodzi mnie pamięć, czy też rzeczywiście osoby obecnie domagające się od Tuska uwzględnienia Rokity w składzie rządu to te same osoby, które dwa lata temu naśmiewały się z niedoszłego "premiera z Krakowa"? A swoją drogą, to szkoda, że Rokity nie ma już w polityce, bo kudy jego żonie do niego? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Tusk. A gdzie miejsce dla Rokity ? 28.10.07, 14:10 W rzadzie kaczora dupku. Odpowiedz Link Zgłoś
tomek_bg Jakie forum PiS. Szkoda, że nie wiedziałem. 28.10.07, 15:24 Bo tak jak tutaj lubiłem się "sprzeczać" ze świeżymi lybyrało-wykształciuchami, to tam też bym znalazł świetny materiał. ----------------------------------------------------------- Zaiste. Orwell ,Huxley i Zajdel wielkimi byli prorokami. Odpowiedz Link Zgłoś
danuta49 W domu,potem na emeryturze!To tępy bufon 28.10.07, 17:08 zasluchany tylko we wlasny slowotok.Opcję konserwatywną w PO znacznie lepiej reprezentuje Komorowski! Odpowiedz Link Zgłoś
doc.holliday Może Pan Prezydent powoła go na swego doradcę ds. 28.10.07, 17:35 mężczyzn? Odpowiedz Link Zgłoś
klarek_i Jak to gdzie, tam gdzie się znajdzie część 28.10.07, 19:13 obietnic. W koszu na śmieci. Odpowiedz Link Zgłoś
koperczak5 Platforma wygrała wybory 28.10.07, 20:33 Platforma wygrała wybory BEZ Rokity. Rokita zbłaźnił się doszczętnie, po co Tuskowi taki kłopot? Niech zmywa w domu garnki, gdy Nelly będzie się ośmieszać w sejmie. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Rakijeta odsunięty został działaniami Niełły! 28.10.07, 21:06 Niełła zdominowała i każdy normalny mąż wychodziłby w miejsca publiczne w papierowej torbie na głowie. Z dziurami na oczy! Może nie rozpoznają i nie będą się śmiać? Odpowiedz Link Zgłoś