monika.dziewczyna.kazika 30.10.07, 08:53 Bilans musi być wyrównany. Też doznałam wsparcia w momentach nieoczekiwanych Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
don.kichote Re: Zawsze kibicuję przegranym 30.10.07, 08:59 monika.dziewczyna.kazika napisała: > Bilans musi być wyrównany. > Też doznałam wsparcia w momentach nieoczekiwanych To przypomnij mi hipokrytko, pod jakim to nick'iem kibicowałaś PO, przez ostatnie 2 lata?! Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dziewczyna.kazika Re: Zawsze kibicuję przegranym 30.10.07, 09:16 Donie! Gdzie Twoje maniery? Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dziewczyna.kazika Re: Zawsze kibicuję przegranym 30.10.07, 09:20 To może się przedstawię, - nigdy nie kibicowałam PO i nie wyobrażam sobie tak niskiego upadku. Ale, gdyby mnie jednak dopadło, to Boże dopomóż. To Ty wiatraku nie chcesz mnie wpuścić do "Mordowni" ? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Zawsze kibicuję przegranym 30.10.07, 09:23 monika.dziewczyna.kazika napisała: > To może się przedstawię, > - nigdy nie kibicowałam PO i nie wyobrażam sobie tak niskiego upadku. > Ale, gdyby mnie jednak dopadło, to Boże dopomóż. to jak sie to ma do tego co napisalas wczesnie? ze ZAWSZE kibicujesz przegranym? Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dziewczyna.kazika Re: Zawsze kibicuję przegranym 30.10.07, 09:27 Trochę musisz sobie poluzować. Kibicuję przegranym zawsze, ale muszą mieć piękne twarze:) Kibicowałam drużynie "pożal się Boże", bo ich kibice pięknie grali na tamtamach. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Zawsze kibicuję przegranym 30.10.07, 09:29 monika.dziewczyna.kazika napisała: > Trochę musisz sobie poluzować. > Kibicuję przegranym zawsze, ale muszą mieć piękne twarze:) hahahahaha i buzka Edgara jest piekniejsza od buzki Slawomira Nowaka? albo buzka Kurskiego od Jaroslawa Gowina? ze nie wspomne o buzince przeflancowanej Nelly.... Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dziewczyna.kazika Re: Zawsze kibicuję przegranym 30.10.07, 09:33 Lubisz się śmiać, to będziesz mój brat. A od Kurskiego wara. To mój idol i twarz ma pędzla Leonarda Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Zawsze kibicuję przegranym 30.10.07, 09:35 > To mój idol i twarz ma pędzla Leonarda dostał od Leonarda w twarz z pędzla? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Zawsze kibicuję przegranym 30.10.07, 09:35 monika.dziewczyna.kazika napisała: > Lubisz się śmiać, > to będziesz mój brat. hahahahaha na pewno nie! Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dziewczyna.kazika Re: Zawsze kibicuję przegranym 30.10.07, 09:43 Nie insynuuj, że mógłbyś być dziadkiem. O tej porze nie tylko emeryci piszą. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Zawsze kibicuję przegranym 30.10.07, 09:51 jednak jesteś blondynką... Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dziewczyna.kazika Re: Zawsze kibicuję przegranym 30.10.07, 10:09 Jestem. We Florencji tego lata nie było Włocha, który nie chciałby dotknąć moich włosów. Ale nie prosili mnie bym cytowała Sokratesa. Kiciorowi odpowiedziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Zawsze kibicuję przegranym 30.10.07, 10:02 monika.dziewczyna.kazika napisała: > Nie insynuuj, że mógłbyś być dziadkiem. > O tej porze nie tylko emeryci piszą. taaaaaaaa blondynki rowniez :P Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dziewczyna.kazika Re: Zawsze kibicuję przegranym 30.10.07, 10:17 Muszę się już wylogować, ale będę usiłowała pielęgnować naszą znajomość. Szczególnie z Tobą siostro. Dlaczego masz męskiego nicka? Nie znasz prawa? Imię musi....itd,itd, oraz wskazywać na płeć. Nie umiem się jeszcze poruszać po tych tu meandrach. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Zawsze kibicuję przegranym 30.10.07, 10:19 > Nie znasz prawa? A ty znasz. I sprawiedliwość :) Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dziewczyna.kazika Re: Zawsze kibicuję przegranym 30.10.07, 10:58 W prawie poruszam się, jak po swoich kosmetykach, a sprawiedliwości łaknę. Dotknąłeś mego tkliwego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Zawsze kibicuję przegranym 30.10.07, 11:23 to chyba skończyliśmy rozmowę... Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dziewczyna.kazika Re: Zawsze kibicuję przegranym 30.10.07, 11:26 Zasługujesz na mądrą odpowiedź. Cały czas się nad nią zastanawiam. Nawet wzięłam sobie wolne. Kiciorowi odpowiadam Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Zawsze kibicuję przegranym 30.10.07, 10:45 monika.dziewczyna.kazika napisała: > Muszę się już wylogować, ale będę usiłowała pielęgnować naszą znajomość. > Szczególnie z Tobą siostro. > Dlaczego masz męskiego nicka? > Nie znasz prawa? > Imię musi....itd,itd, oraz wskazywać na płeć. > Nie umiem się jeszcze poruszać po tych tu meandrach. nie tylko po tych tu meandrach nie potrafisz a skad przypuszczenie, ze scoutek to meski nick? Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dziewczyna.kazika Re: Zawsze kibicuję przegranym 30.10.07, 10:54 Ten skautek ta skautka to skauciątko oczywiście, myślę po polsku. Jeździsz Skodą? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Zawsze kibicuję przegranym 30.10.07, 10:59 monika.dziewczyna.kazika napisała: > Ten skautek > ta skautka > to skauciątko > > oczywiście, myślę po polsku. > Jeździsz Skodą? hahahahaha zostaw juz te meandry bo sobie nie radzisz Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dziewczyna.kazika Re: Zawsze kibicuję przegranym 30.10.07, 11:08 Lubisz dokopać młodszej siostrze, Skautka? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Zawsze kibicuję przegranym 30.10.07, 11:10 monika.dziewczyna.kazika napisała: > Lubisz dokopać młodszej siostrze, Skautka? STRRRRRRRRRASZNIE :P Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dziewczyna.kazika Re: Zawsze kibicuję przegranym 30.10.07, 11:19 Strasznie, to Ty się możesz bać. A lubić dokopać możesz bardzo;), siostro. Co znaczy :P ? Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Zawsze kibicuję przegranym 30.10.07, 11:24 na razie to wy się boicie... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Zawsze kibicuję przegranym 30.10.07, 11:24 jezyk ci po chamsku pokazalam plisssssss, niech ktos ja sobie zabierze!!! Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dziewczyna.kazika Re: Zawsze kibicuję przegranym 30.10.07, 11:29 A kto Ci siostro wzbrania ulotnić się po angielsku? Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Zawsze kibicuję przegranym 30.10.07, 11:38 zarazilas mnie tym kibicowaniem i nie jestem twoja siostra, dziecino Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dziewczyna.kazika Re: Zawsze kibicuję przegranym 30.10.07, 12:06 Słabo poruszasz się w języku polskim. Nie miałam na myśli, że powinnaś się bać, lecz to, że wyrażasz się nieadekwatnie. Bez urazy. :P to znaczy: wywalony po chamsku jęzor? Odpowiedz Link Zgłoś
ksut.dlanod Re: Zawsze kibicuję przegranym 30.10.07, 09:36 Na świąd i pieczenie odbytu lepsza od całowania jest poranna lewatywa. Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dziewczyna.kazika Re: Zawsze kibicuję przegranym 30.10.07, 09:46 I co Wy tu wszyscy na takie piękno emanujące z po? ksut.dlanod napisała: > Na świąd i pieczenie odbytu lepsza od całowania jest poranna lewatywa. > Gorąco polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dziewczyna.kazika Re: Zawsze kibicuję przegranym 30.10.07, 09:23 A tak w ogóle, to mam nową zabawkę, i muszę się nią nacieszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dziewczyna.kazika Re: Wyrazy współczucia dla Kazika...n/t 30.10.07, 09:38 Morgana, wątpię, byś ze mną mogła konkurować. W jakiejkolwiek dyscyplinie, a najmniej w konkursie piękności. Odpowiedz Link Zgłoś
petrucio Ciesze sie, ze skorzystalas pozytywnie z mojego 30.10.07, 11:08 komentarza do Twojego przywitania tu na FK. Milo, ze zdarzaja sie i tu nieglupi ludzie. Mysle,, ze nie musze nic wiecej tlumaczyc i umiesz czytac miedzy wierszami. Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dziewczyna.kazika Re: Ciesze sie, ze skorzystalas pozytywnie z moje 30.10.07, 11:15 Porządkuję już myśli. Chaos powoli ustępuje. Zapamiętam Twe imię Petrucio. Odmienię je przez wszystkie przypadki. Nie uważasz, że wśród tych uśmieszków brakuje całusków? :) Odpowiedz Link Zgłoś
monika.dziewczyna.kazika Re: Już po meczu. n/t 30.10.07, 12:08 Bogucjuszu. Rozgrywka o puchar dopiero przed nami. Odpowiedz Link Zgłoś