Gość: wt IP: *.wroclaw / 10.154.0.* 30.07.03, 07:40 coz, łżą... ale czego można się spodziewać po takich ludziach... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qndzia Szaruga kłamczuszek 30.07.03, 13:05 Swojemu szefowi mówi co innego, reporterowi co innego. Szaruga przymykał oczy na policjantów z Puław współpracujących z bandziorami Kusiami (gang stłuczkowy), znajomymi Pershinga. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Snake I co będzie??? Nic k..wa nie będzie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 30.07.03, 14:08 Tak w tym kraju po prostu jest. Rządzi nami banda alkoholików, erotomanów i złodziei, którym nawet za kłamstwa w żywe oczy nic nie grozi. Czym się przejmą??? Opinią publiczną??? Prokuratora albo sędziego nie wybiera opinia publiczna. Mam dopiero 31 lat i już dawno postanowiłem się tym przestać przejmować. Próbuję i nie mogę. Chyba jedynie emigracja pozostaje, bo nawet samemu będąc czystym, prędzej czy później na jakiegoś łajdaka się trafi i to on będzie decydował o moim życiu. Emigracja tym razem nie ekonomiczna, ani polityczna, tylko moralna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek Re: I co będzie??? Nic k..wa nie będzie IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 30.07.03, 18:21 Jestem w szalenie przykrej sytuacji. W czasach gdy w wkraju byl pierwszy rzad solidarnosciowy, ja wowczas trzydziestoparoletni mezczyzna nie moglem pelnic zadnych urzedow. Poniewaz, jak powiedzialo wtedy kilku panow z UD nie bylem po wlascicej stronie. Dzisiaj po dwunastu latach demokracji ten a sama gazeta ktora wowczas wypowiadala sie na moj temat daje artykulem imieninowym kolejny wazny sygnal. komuchy juz nie tylko nie nadaja sie na stanowiska ale nawet nie mozna z nimi wypic alkoholu, bo my o tyym napiszemy i napietnujemy. PROKURATURO, POLICJO,SAMORZADOWCY, POSLOWIE PRAWICY, SAMOOOBRONY, LPR I INNI - LACZCIE SIE W WALCE Z CZERWONA HYDRA-NIE PIJCIE Z NIMI ALKOHOLU, NIE PALCIE TYTONIU, PRZEBYWANIE Z NIMI TO GRZECH I NIEDOROZWOJ.Chyba czas wysiadac z demokracji gazetowej. Marek . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: GG he IP: *.ds.pg.gda.pl 30.07.03, 16:55 Zapewne za kilka miesiecy jakas prokuratur, po zmudnym dochodzeniu, stwierdzi ze na imieninach u czesia byl tylko posel żywiec..........(obecnść solenizanta tez nie jest potwierdzona, zródła zblizone do prokuratury-twierdza ze czesiu przebywal na organizowanej przez siebie imprezie tylko przez minute-poczym oddalil sie z pania prokurator SZ. w celu wspolnego łowienia ryb z panem komendatem powiatowym na pobliskim jeziorze)........................... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sk Nareszcie obowiązuje zakaz imienin IP: *.krakow.cvx.ppp.tpnet.pl 31.07.03, 20:30 Tak trzymać.Tego nawet Stalin nie wymyślił. Wzywam dziennikarzy do dalszego tropienia kto gdzie chodzi na imieniny i nie tylko. Inwigilacja nie dotyczy członków PiS i PO, LPR i PSL selektywnie (informować tylko o niewygodnych),SLD i Samoobrona każdego, za wyjątkiem naszych przyjaciół Urbana i Rolickiego Odpowiedz Link Zgłoś