kronopio77 30.11.07, 14:08 próbuja nieudolnie stworzyć wrażenie, że jest ich cała armia, a poparcie PiS (ok. 20% Polaków) wcale nie spada :))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kronopio77 O co wam tak naprawdę chodzi? Łudzicie się, że 30.11.07, 14:09 uda wam sie kogos przekonac na tym forum do swojej wiary, czy sami się wniej po prostu utwierdzacie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pianchi Re: O co wam tak naprawdę chodzi? Łudzicie się, ż 30.11.07, 14:13 Idżcie doradzać pRezydentowi, a nie zaśmiecajcie forum. Już po was wstrętne pisiory........... Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof-jarzyna-ze_szczecina Ej 30.11.07, 14:12 podobno jesteś wykształcony, uczciwy i dobrze ci się wiedzie. ale czy nie powinienes uczciwie teraz pracowac dla swojego pracodawcy pomnażając dobroby narodowy polski??? ze statystyk forum widac ze ty non stop siedzisz na forum. Za co pracowadca ci placi? Za takie pieprzenie 3po3 ???? Ty zlodzieju roboczogodzin. Ty nieuczciwe bydlę. Do roboty uczciwej! No chyba że nic nie robisz i jesteś na bezrobotnym - wtedy "przepraszam" wykształciucha. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Re: Ej 30.11.07, 14:13 A może uprawiam wolny zawód albo mam nienormowany czas pracy? Słyszałeś o takich wynalazkach? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof-jarzyna-ze_szczecina Re: Ej 30.11.07, 14:15 ty jednak jesteś głupi wolny strzelcu. twój dobrobyt sie rozleci. wiecej takich jak ty i system sie rypnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 a cos merytorycznego potrafisz napisać? 30.11.07, 14:22 Bo jeśli chodzi o rzucanie obelgami, to są tu lepsi od ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof-jarzyna-ze_szczecina cos praktycznego 30.11.07, 14:25 echo kronopio77|sed s/kronopio77//g >/dev/null Odpowiedz Link Zgłoś
emeraldboy3 Re: Ej 30.11.07, 14:29 Po pierwsze - bydlę to do swojej starej możesz powiedzieć, fiucie. Po drugie - ch.. cię to obchodzi, gdzie on teraz siedzi i co robi? Żal ci dupę ściska, że musisz kartę na zakładzie o szóstej rano podbijać i harować za grosze, a inni nie robią i mają? :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof-jarzyna-ze_szczecina Pewnie ćwoku chodzi o to, że obłuda w WAS SIEDZI!! 30.11.07, 15:20 emeraldboy3 napisała: > Po pierwsze - bydlę to do swojej starej możesz powiedzieć, fiucie. > > Po drugie - ch.. cię to obchodzi, gdzie on teraz siedzi i co robi? > Żal ci dupę ściska, że musisz kartę na zakładzie o szóstej rano > podbijać i harować za grosze, a inni nie robią i mają? :D:D:D Odpowiedz Link Zgłoś
primasort 4-5 forumowych PiSowców i...kronopio:))) 30.11.07, 14:19 który nie zauważył, ze PO wygrała wybory. Wiem, że trudno w to uwierzyć, ale to PO wygrała wybory. Kronopio już nie musisz być bezczelny, arogancki... Rządzi twój Tusk! Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Re: 4-5 forumowych PiSowców i...kronopio:))) 30.11.07, 14:23 Bezcelny? Arogancki? Bo przytaczam niewygodne fakty? :) A Tusk nie jest mój. Ale lepszego, póki co, w kraju nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof-jarzyna-ze_szczecina [...] 30.11.07, 14:27 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
primasort Re: 4-5 forumowych PiSowców i...kronopio:))) 30.11.07, 14:29 Ani jednego wiarygodnego faktu nie przytoczyłeś na tym forum. Nic nowego nie wnosisz, prócz szczekania i próby jątrzenia! Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Re: 4-5 forumowych PiSowców i...kronopio:))) 30.11.07, 14:41 Aż tak psuję wam zabawę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
primasort Re: 4-5 forumowych PiSowców i...kronopio:))) 30.11.07, 14:45 kronopio77 napisał: > Aż tak psuję wam zabawę? :) Nie wiem jak "Wam"??? Mnie bawi twoja bezgraniczna wiara w jedynego D.T i...raczej już cię nie czytam, bo nie spodziewam się niczego nowego. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Re: 4-5 forumowych PiSowców i...kronopio:))) 30.11.07, 14:47 Nic nie kumasz :) Bawię się z PiSowcami wchodząc w ich konwencję. Wiarę wTuska mam ograniczoną, ale będę mu kibicował, bo juz widze, że jest 100 razy lepszy od Kłamczyńskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
primasort Re: 4-5 forumowych PiSowców i...kronopio:))) 30.11.07, 14:49 Dla ciebie to nie jest zabawa! Dla ciebie to jest obsesja!!! Idź i porozmawiaj ze specjalistą:) Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Re: 4-5 forumowych PiSowców i...kronopio:))) 30.11.07, 14:49 Wiesz lepiej ode mnie co mnie bawi? :) To może sam sie do niego zgłoś? :) Odpowiedz Link Zgłoś
primasort Re: 4-5 forumowych PiSowców i...kronopio:))) 30.11.07, 14:56 kronopio77 napisał: > Wiesz lepiej ode mnie co mnie bawi? :) To może sam sie do niego > zgłoś? :) No przecież to ty napisałeś: "Nic nie kumasz :) Bawię się z PiSowcami wchodząc w ich konwencję. Wiarę wTuska mam ograniczoną, ale będę mu kibicował, bo juz widze, że jest 100 razy lepszy od Kłamczyńskiego." Minutę po napisaniu nie pamietasz co napisałeś:( Przykre:( Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Re: 4-5 forumowych PiSowców i...kronopio:))) 30.11.07, 14:58 Tak, napisałem: "Nic nie kumasz :) Bawię się z PiSowcami wchodząc w ich konwencję." Mam ci przetłumaczyc na Wolski? :) Odpowiedz Link Zgłoś
primasort Re: 4-5 forumowych PiSowców i...kronopio:))) 30.11.07, 15:00 Nie musisz:) Prawie mi łzy lecą ze śmiechu:))) Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Re: 4-5 forumowych PiSowców i...kronopio:))) 30.11.07, 15:02 To może przez te łzy nie potrafisz przeczytać tego, co napisałem? :) Odpowiedz Link Zgłoś
primasort Re: 4-5 forumowych PiSowców i...kronopio:))) 30.11.07, 15:24 czytam, czytam i się śmieję:))) Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 wprawdzie do PiS nie należe ale................ 30.11.07, 14:21 ale po wyborach PO jest nas coraz większa armia ,która widzi cuda Tusku. Odpowiedz Link Zgłoś
emeraldboy3 Re: wprawdzie do PiS nie należe ale.............. 30.11.07, 14:30 ...ale jestem pop.ier.dol.ona jak wzorcowy członek tej "partii". :D:D Odpowiedz Link Zgłoś
remik.bz Kronopio jak partyzant "wysadza pociągi" 30.11.07, 14:28 Ty Kronopio jesteś jak ten partyzant ze starego kawału , który dwadzieścia lat po II wojnie dalej wysadzał pociągi. Przypominam - juz po wyborach , juz Tusk "wygrał" (następne wybory niebawem na szczęście) Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Re: Kronopio jak partyzant "wysadza pociągi" 30.11.07, 14:29 Nie, ja tylko bawię się z PiSowcami :) Odpowiedz Link Zgłoś
bogucjusz Mnogość nickowa, mądrość kikooowa :-) 30.11.07, 14:30 Maskotki forumowe w rodzaju kikuń, leszabków czy innych nowytorów wyciągają fałszywe wnioski z faktu, że ktoś z nimi rozmawia. Roi im się w tych cebulowych móżdżkach, iż są równoprawnymi partnerami do dyskusji. Małpkom w ZOO też podobnie się roi, gdy ludziom przyjdzie ochota na chwilę się z nimi podrażnić. :-) --- 21.10.2007 - Niebywały atak demokracji Oglądać daremne bulgotanie spuszczonych z wodą PiSmaków - bezcenne! Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 bawią was takie prymitywne zagrywki? :)) 30.11.07, 14:48 Ile macie lat? 12? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
primasort Re: bawią was takie prymitywne zagrywki? :)) 30.11.07, 14:50 aleś się zdenerwował. Pamiętaj: To jest tylko forum. To nie jest życie! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Re: bawią was takie prymitywne zagrywki? :)) 30.11.07, 14:52 Zdenerwował??? :))) Ja się dobrze tu bawię, już ci pisałem :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof-jarzyna-ze_szczecina Brawo! Niech wykończy chama i prostaka. 30.11.07, 14:49 Zasłużył sobie na to. Straci reputacje wśród swoich mocodawców. Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Re: Brawo! Niech wykończy chama i prostaka. 30.11.07, 14:50 > Zasłużył sobie na to. Straci reputacje wśród swoich mocodawców. Odkryłeś mnie! :)) Jestem z UKŁADU! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
primasort Re: Brawo! Niech wykończy chama i prostaka. 30.11.07, 14:51 Omamy można leczyć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Re: Brawo! Niech wykończy chama i prostaka. 30.11.07, 14:52 Dlaczego więc tego nie robisz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
primasort Re: Brawo! Niech wykończy chama i prostaka. 30.11.07, 15:02 kronopio77 napisał: > Dlaczego więc tego nie robisz? :) Ja omamów nie mam. To była rada dla ciebie. Tak trudno ci to zrozumieć??? Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 a a propos chama i prostaka: licze na to, że zdobę 30.11.07, 14:51 zdobedziesz sie kiedys na chociaż jeden merytoryczny post na tym forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
janiszek1972 Re: 4-5 forumowych PiSowców dwoi się i troi :))) 30.11.07, 14:52 Kochany my nie musimy się dwoić, czy troić, bo z Wami i tak się nie wygra na łamach forów. Macie za sobą media, macie za sobą komunistów, macie wreszcie tak upragnioną władzę. Waszym problemem jest fakt, że nie macie jeszcze stanowiska prezydenta w swoich gejowskich łapach. Ale jest na Was jeden wypróbowany sposób. Tym sposobem jest zwyczajnie na świecie olać Was ciepłym moczem i spuścić po sobie wodę. I to by było na tyle. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kronopio77 Re: 4-5 forumowych PiSowców dwoi się i troi :))) 30.11.07, 14:54 "gejowskie łapy"??? :)))))))))) Dla mnie post miesiąca! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bard333 ciebie za to wystarczy za dsiewięciu...;))) 30.11.07, 14:53 przynajmniej... Odpowiedz Link Zgłoś
kiko44 głupie wykształciuchy się zwijają jak w ukropie, a 30.11.07, 15:21 wiadomo, że ichnia PO już zaczęła się kompromitować i odpuszczać. To tylko kwestia czasu, jak was naród oleje!!! Odpowiedz Link Zgłoś
primasort sorry!!! Masz rację:))) 30.11.07, 15:32 4-5 forumowych PiSowców dwoi się i troi i...całe sztaby cieniasów- platfusów:))) Odpowiedz Link Zgłoś
fury11 Re: sorry!!! Masz rację:))) 30.11.07, 15:40 kocham, jak Kikuś przemawia „my, naród”. To takie urocze Odpowiedz Link Zgłoś
primasort Re: sorry!!! Masz rację:))) 30.11.07, 15:48 fury11 napisał: > kocham, jak Kikuś przemawia „my, naród”. To takie urocze Masz jakieś wizje, czy tylko przywidzenia??? Odpowiedz Link Zgłoś