janiszek1972 12.12.07, 12:39 Zrobiliście z Blidy ofiarę ucisku PiS-u. Jakby Blida nie miała nic na sumieniu, to żyłaby do chwili obecnej. I to by było na tyle. Serdecznie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wujaszek_joe Re: Czy ktoś normalny popełnia samobjstwo? 12.12.07, 12:40 jak widzisz zdarza się Odpowiedz Link Zgłoś
prawie_magister Re: Czy ktoś normalny popełnia samobjstwo? 12.12.07, 15:47 wujaszek_joe napisał: > jak widzisz zdarza się ======== znaczy się że normalnym jest się do pewnego czasu? a później człek głupieje i wali se w łeb? czy raczej ma się coś na sumieniu i aby nie ośmieszyć się przed światem lepiej kropnąć se w łeb a komuchy to uczczą minutą milczenia, bo głośno o tym nie wypada mówić? Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak A ktos zalamany ciezka choroba, przed kim 12.12.07, 13:17 nagle postawiono perspektywe spedzenia ostatnich miesiecy w miare sprawnego zycia w pace, bez stawiania zarzutow ani niczego? Nie wiem czy Blida byla chora. Ale sa mozliwe scenariusze w ktorych na samobojstwo targa sie ktos, kto jest niewinny. Mozna byc w depresji z 1000 roznych powodow a perspektywa niezasluzonej paki moze kogos pchnac o krok za daleko. A ty jestes sk...syn. I to by bylo na tyle. Bez pozdrowien. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt_2 Złodziejka. Bała się trafić do pierdla bo tam... 12.12.07, 13:28 To normalna złodziejska buta. Po pierwsze bała się że mafia będzie chciała zamknąć jej usta w mniej humanitarny sposób. Po drugie w perspektywie spędzenia najbliższych kilkunastu lat w pace próbowała ratować zagrabiony majątek dla krewnych. A po trzecie pewnie chciała się ostrzeliwać ale jak każdy przygłup nie umiała się obchodzić z bronią. Jedno jest pewne - nikt normalny o czystym sumieniu np podczas kontroli drogowej nie wiesza się na pasku od spodni. Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte oczywiście Ziobro dysponuje dowodami 12.12.07, 14:27 na to wszystko i przed komisją je przedstawi, prawda, panie perfekt? wystarczy cierpliwie poczekać ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: Złodziejka. Bała się trafić do pierdla bo tam 12.12.07, 14:37 mr_perfekt_2 napisał: > A po trzecie pewnie chciała się ostrzeliwać ale jak każdy przygłup > nie umiała się obchodzić z bronią. ROTFL. Pewnie tak jak Leon Zawodowiec, zwieszając się znad futryny. Nie wypada śmiać się w obliczu tragicznej śmierci, ale głupota P(i)Siarni po raz kolejny przekracza wszelkie granice... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus ty, imperfect... 12.12.07, 14:39 Ty już nawet własnym, PiSim gazetom nie wierzysz ani PiSim (jeszcze) prokuratorom... Zbyt często na wagary łazisz a dniówkę chcesz mieć zapłaconą... Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: A ktos zalamany ciezka choroba, przed kim 12.12.07, 14:43 > A ty jestes sk...syn. I to by bylo na tyle. Bez pozdrowien. Podpisujac sie pod tymi slowami jednoczesnie dedykuje je wszystkim, ktorzy w dalszym ciągu pluja na niewinna, zaszczuta kobiete. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Odruchy wymiotne... 12.12.07, 13:36 ...wzbudzają te mantry PiS. Przekaż to swoim mocodawcom. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk ... oraz ciężkie przekleństwa... 12.12.07, 13:39 .. pod adresem zwolenników wolskiego pojmowania sprawiedliwości. A potem jęczycie, że ludzie was nie lubią. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Nie tylko sprawiedliwosci.. 12.12.07, 13:45 Ich sposob pojmowania osoby ludzkiej, uprzedmiatawiajacy ja, zawsze przyporzadkowywujacy komus trzeciemu mnie osobiscie wku.rwia najbardziej... Kazdy ich sad jest oparty o zasade :"jednostka niczym, jednostka bzdura!". Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt_2 Wymierzanie sprawiedliwości wg Ćwokalskiego 12.12.07, 13:39 Wymierzanie sprawiedliwości wg Ćwokalskiego polega chyba na ściganiu tych którzy kiedykolwiek próbowali utrudnić życie złodziejom. A tak zupełnie z innej beczki to trzeba dbać o elektorat. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Tak popełnia.Samobójstwo polityczne. 12.12.07, 13:37 Tylko musi być naprawdę normalny. img.interia.pl/wiadomosci/nimg/wyglada_psychopatyczny_1816503.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
hummer I właśnie to trzeba wyjaśnić. 12.12.07, 13:50 janiszek1972 napisał: > Zrobiliście z Blidy ofiarę ucisku PiS-u. Może to nie było samobójstwo? Odpowiedz Link Zgłoś
liberus bredzisz pisduchu 12.12.07, 14:20 janiszek1972 napisał: > Zrobiliście z Blidy ofiarę ucisku PiS-u. Jakby Blida nie miała nic > na sumieniu, to żyłaby do chwili obecnej. I to by było na tyle. > Serdecznie pozdrawiam Oczywiście. Wszyscy samobójcy są czegoś winni. Jak najszybciej rozpoczynać śledztwa! Odpowiedz Link Zgłoś
cluniak Tak. Jeśli należy do SLD i PO. 12.12.07, 14:21 Innych to nie dotyczy, bo plebsem nikt się nigdy w tym kraju nie przejmował. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 nazwisko Blidy bezpodstawnie w aferze węglowej? 12.12.07, 14:23 www.aferyprawa.com/index2.php?p=teksty/show&dzial=polityka&id=1478 Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Czemu cie to dziwi? 12.12.07, 14:29 Jesli masz jakies argumenty za przeciwna teza, to smialo pisz Goldziu. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 "Ni z gruszki ni z pietruszki" jej nazwisko na ... 12.12.07, 14:39 liscie afery węglowej? ktos ot tak sobie zażartował i ją skojarzył z aferą? dla wygłupu? Wierzysz w takie bajki? Odpowiedz Link Zgłoś
kotek.filemon Re: "Ni z gruszki ni z pietruszki" jej nazwisko n 12.12.07, 14:41 Nie takie bajki w Wolsce konstruowano. Ech, to był bajkowy kraj... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: "Ni z gruszki ni z pietruszki" jej nazwisko n 12.12.07, 14:44 goldenwomen3 napisała: > liscie afery węglowej? ktos ot tak sobie zażartował i ją skojarzył z > aferą? dla wygłupu? Wierzysz w takie bajki? Jeszcze, goldziu, nie myślisz, że Blida to żydówa??? Dlaczego? Przecież z mlekiem mamusi wyssałaś nienawiść do gwiazdy dawidowej i wszystko i wszyscy ci się z żydowstwem kojarzą... Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: "Ni z gruszki ni z pietruszki" jej nazwisko n 12.12.07, 14:48 Tak, ni z gruszki, ni z pietruszki na zamowienie i w ostatniej chwili. Zarzut posrednictwa w wreczeniu lapowki nie potwierdzil sie. Sledztwo w tej sprawie zostalo umorzone, a osoby zwolnione z aresztu. Jak widac nie przeszkadza to niektorym dalej mowic falszywego swiadectwa przeciw niezyjącej blizniej. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Goldziu, niezaleznie, co ty myslisz o Zydach, .. 12.12.07, 14:58 ..Niemcach, mediach etc., zauwaz, ze PiSdziactwo skompromitowalo sie, jako realna sila polityczna, w stopniu niewiele mniejszym od PPR w polowie lat 40-tych, gdy jeszcze chciala uchodzic na partie respektujaca demokratyczny porzadek prawny. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Czy ktoś normalny popełnia samobjstwo? 12.12.07, 14:35 Jeśli przyjąć za prawdę Twoje twierdzenie, że samobójca = przestępca. To nie powinniśmy budować więzień, tylko cmentarze. No chyba, że ci co siedzą w kiciu to ludzie "normalni". Odpowiedz Link Zgłoś
ayran janiszek (35) 12.12.07, 14:41 ...to dobra ilustracja tego, co prezes miał na myśli mówiąc o przegranym internecie. Anonimowi zwolennicy PiS-u (lub podający się za takowych - tego nie przesądzam), chetnie wypisują rzeczy, które sa być moze zgodne z linia takich polityków, jak posłanka Kempa, ale budzą obrzydzenie u ogromnej wiekszości. Stad potem głosowanie "na każdego, byle nie na..." Odpowiedz Link Zgłoś
noicozztego Nie. Choćby nie wiem jak mnie zaszczuli samobój 12.12.07, 15:04 nie jest rozwiązaniem. Tylko słaby psychicznie są do tego zdolni ale ci mo mogą być ministrami. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Nie. Choćby nie wiem jak mnie zaszczuli samob 12.12.07, 15:21 Zmień sobie nick na "Twardziel". Odpowiedz Link Zgłoś
noicozztego Re: Nie. Choćby nie wiem jak mnie zaszczuli samob 12.12.07, 15:22 ale po co? Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Nie. Choćby nie wiem jak mnie zaszczuli samob 12.12.07, 15:31 Żeby podkreślić swoje wrodzone bohaterstwo. Przecież my nie wiemy, co przybyli do tej pani dżentelmeni powiedzieli. Może powiedzieli: "Dzień dobry Pani, przepraszamy za najście, ale mamy taki rozkaz, że musimy Panią zatrzymać". A może powiedzieli: "Teraz stara k... koniec z Tobą. Zgnijesz w wiezieniu jak Dochnal". Odpowiedz Link Zgłoś
noicozztego Re: Nie. Choćby nie wiem jak mnie zaszczuli samob 12.12.07, 15:33 p.smerf napisał: > Żeby podkreślić swoje wrodzone bohaterstwo. > Przecież my nie wiemy, co przybyli do tej pani dżentelmeni powiedzieli. Może > powiedzieli: "Dzień dobry Pani, przepraszamy za najście, ale mamy taki rozkaz, > że musimy Panią zatrzymać". A może powiedzieli: "Teraz stara k... koniec z Tobą > . > Zgnijesz w wiezieniu jak Dochnal". na takie słowa ja bym się zasmiał - no chyba żebym wiedział że słusznie przyszli. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran tu, w internetowym wcieleniu... 12.12.07, 15:51 ... możesz chociaż przez chwilę czuć się jak Wyatt Earp. Odpowiedz Link Zgłoś
p.smerf Re: Nie. Choćby nie wiem jak mnie zaszczuli samob 12.12.07, 16:00 > na takie słowa ja bym się zasmiał - no chyba żebym wiedział że > słusznie przyszli. I z każdym mijającym miesiącem i rokiem, Twój uśmiech byłby coraz słabszy. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Nie. Choćby nie wiem jak mnie zaszczuli samob 12.12.07, 15:42 To że tak twierdzisz, to nie dowód, że jesteś normalny. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Nie. Choćby nie wiem jak mnie zaszczuli samob 12.12.07, 15:46 U.S. Suicide Statistics Breakdown by Gender / Ethnicity Rate Per Group # of Suicides 100,000 White Male.......22,328........19.5 White Female .....5,382.........4.6 Nonwhite Male ....2,344.........9.3 Nonwhite Female ....568.........2.1 Black Male .......1,627.........9.2 Black Female........330.........1.7 Hispanic...........1850.........5.0 Jak widać - w Stanach najbardziej nienormalni są biali mężczyźni, a najnormalniejsze są czarne kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Czy ktoś normalny popełnia samobjstwo? 12.12.07, 16:51 Oczywiście, że zdarza się normalnemu człowiekowi popełnić samobójstwo z bardzo różnych powodów. Myślenie kategoriami pisdolota jest wyjątkowo ubogie i dlatego pisdolot tego nie rozumie. Pożyjemy, zobaczymy...może pisdolotom pociągniętym do odpowiedzialności za swoje ubeckie metody postępowania też się przytrafi popełnić samobójstwo.... Odpowiedz Link Zgłoś
twoj.psychiatra Znaczy np. Premier Sławek Nienormalny był? 12.12.07, 16:53 Bo jemu też się zdarzyło samobójstwo popełnić... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Znaczy np. Premier Sławek Nienormalny był? 12.12.07, 17:09 Ordon(ten od reduty),Walery Slawek,Pulkownik Stanislaw Dabek,Japonscy samurajowie wszystko to byli tchorze i mieczaki.Brawo pisiory.Wyciskajcie dalej poty z waszych pisich mozdzkow.Napewno nastepne wybory wygracie z palcem w d.. Odpowiedz Link Zgłoś
indris Re: Czy ktoś normalny ... 12.12.07, 17:06 ...wypisuje takie obrzydlistwa ? Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Czy ktoś normalny ... 12.12.07, 17:16 indris napisał: > ...wypisuje takie obrzydlistwa ? U pisactwa to norma.Za taka pisanine oberkaczor placi,za to daje medale. Odpowiedz Link Zgłoś