albisia 12.12.07, 17:04 Tak bardzo chcieli dokopać Lewicy, że puścili w poniedziałek zmanipulowaną wypowiedź syna Barbary Blidy. Dziś Jacek Blida mówi o tym w prasie krajowej. Wstyd! A tacy niby bezstronni dziennikarze! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ponte_aronte przeciez oni nigdy nie omieszkają 12.12.07, 17:11 dodać, przy każdej okazji, że przeciez lewica robiła jeszcze gorzej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: Sekielski i Morozowski - kompromitacja. 12.12.07, 17:12 A kto orzekł,że bezstronni są? albisia > Odpowiedz Link Zgłoś
albisia Re: Sekielski i Morozowski - kompromitacja. 12.12.07, 20:28 Oni chyba się za bezstronnych uważają. Przynajmniej na takich pozują. Czasami było widać, że nieco przeginają ale nigdy nie myślałam, że nie mają żadnych zahamowań żeby dla swojej wygody - kłamać. Odpowiedz Link Zgłoś
piotrgda26 A propos Lewicy - ty z której 12.12.07, 17:23 frakcji, albisia? ;) sierp.libertarianizm.pl/?p=50 Odpowiedz Link Zgłoś
440417mz Re: A propos Lewicy - ty z której 12.12.07, 17:33 Zaliczać BB do lewicy-to już przegięcie.Poza byciem w SLD nigdy nie dała dowodu swej lewicowości.Więc proszę ją nie łączyć z lewicą. Odpowiedz Link Zgłoś
albisia Re: A propos Lewicy - ty z której 12.12.07, 20:23 Nie jestem z żadnej frakcji. Po prostu brzydzi mnie zawsze manipulacja dziennikarska. Ta była wyjątkowo podła, bo wykorzystano śmierć Barbary Blidy i załamanie jej rozżalonego syna, do podbudowania czort wie jakiej tezy dwóch znanych dziennikarzy. To jest po prostu wstrętne. Morozowski i Sekielski okazali się takimi samymi krętaczami jak politycy, których krytykują. Przestali być dla mnie wiarygodni. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: To juz kolejny naiwniak wierzacy 12.12.07, 17:41 w uczciwy warsztat dzienikarski TV24. Takich manipulacji w TV24 jest po kilka dziennie. Odpowiedz Link Zgłoś
marek.zegarek Re: Sekielski i Morozowski - kompromitacja. 12.12.07, 22:26 Dwa pajace. Jeden zawsze coś insynuuje (Morozowski), a drugi zawsze przerywa w pół zdania mówiąc "panie pośle, panie pośle, ale panie pośle, ale panie pośle, itd.Dno ! Odpowiedz Link Zgłoś
adam228 Tych idiotów szkła Olejnik 12.12.07, 23:00 Wojewódzkiego z tym szymonem palantem tańców i innego badziewia nie oglądam.Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
zambro Re: Tych idiotów nie oglądam! 12.12.07, 23:26 Jak przyprowadzili Dodę do Tuska to u mnie się przekreślili. Podobnie zresztą jak ten cudotwórca. Odpowiedz Link Zgłoś