kecawa 17.12.07, 21:00 Tyle wrzasku tyle magla i co ? Tylko POmówienia tylko potwarze i nikogo z polityków PiS nie oskarżono!Tylko ten medialny skowyt towarzyszy nagonce antypisowskiej! Gdzie Ci aresztowani ? gdzie ci skazani ? zaciekawiony kecaw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rydzyk_smigly Za mało kwaczesz,stąd brak rezultatów w kwakaniu. 17.12.07, 21:03 Dobierz partnera do kwakania. Z miłym kwa,kwa pozdrawiam, kwacząc kwa, kwa. Kwakier Odpowiedz Link Zgłoś
zaloz.konto Mijają dwa miesiące... 17.12.07, 21:03 flagów łopoczących pod gwiaździstym niebem rydza za grosz, gorzej wacek, do tylka geotermalnie mu się dobierają. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re:forum jak magiel 17.12.07, 21:09 Obiecanki cacanki! Nic nie robią tylko gdakają tuski jakieś i nic więcej. Gdy kogokolwiek postawią przed sądem i skarzą to mi POwiedz a tak siędz cicho i nie czyń z forum magla serdecznie pozdrawiam kecaw kaczysta Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re:forum jak magiel 18.12.07, 09:51 kecawa napisał: > Obiecanki cacanki! Nic nie robią tylko gdakają tuski jakieś i nic więcej. Gdy > kogokolwiek postawią przed sądem i skarzą to mi POwiedz a tak siędz cicho i nie > czyń z forum magla > > > serdecznie pozdrawiam kecaw kaczysta Twojemu zerowemu nie starczyło dwóch lat, żeby kogokolwiek aresztować!!! Więc nie PISz głupot - i nie wyzywaj ludzi. Przecież tak apelowałeś o kulturę... Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re:forum jak magiel 18.12.07, 10:13 kecawa napisał: > Obiecanki cacanki! Nic nie robią tylko gdakają tuski jakieś i nic więcej. Gdy > kogokolwiek postawią przed sądem i skarzą to mi POwiedz a tak siędz cicho i nie > czyń z forum magla wacus, chyba mowisz o Kaczynskich dwa lata obiecywali, ze rozwala uklad,oligarchow i cuda wianki i? jakies konkretne nazwiska skazanych? nie pomowionych, nie oskarzonych, ktorych teraz trzeba przepraszac, ale SKAZANYCH dawaj a nie rob magla na forum Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re:forum jak magiel 18.12.07, 10:41 scoutek napisała: > kecawa napisał: > > > Obiecanki cacanki! Nic nie robią tylko gdakają tuski jakieś i nic więcej. > Gdy > > kogokolwiek postawią przed sądem i skarzą to mi POwiedz a tak siędz cicho > i nie > > czyń z forum magla > > wacus, chyba mowisz o Kaczynskich > dwa lata obiecywali, ze rozwala uklad,oligarchow i cuda wianki > i? > jakies konkretne nazwiska skazanych? nie pomowionych, nie oskarzonych, ktorych > teraz trzeba przepraszac, ale SKAZANYCH > dawaj > a nie rob magla na forum Wiesz, ja myślę, że oni tak mają w rozpisce: rozpętać kretyński wątek i... zniknąć. Czyli... zrobić magiel z forum. Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Mijają dwa miesiące i nikogo nie zamkneli 17.12.07, 21:05 Albo jesteś durny albo durnego udajesz. Poczekaj jeszcze 3 mie4siące. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Mijają dwa miesiące i nikogo nie zamkneli 17.12.07, 21:10 Jak miną kolejne 3-4 miesiące to odszczekasz? zaciekawiony kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: Mijają dwa miesiące i nikogo nie zamkneli 17.12.07, 21:11 jak bedzie co to owszem. Z reguły daje pół roku na sprawy sądowe. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Mijają dwa miesiące i nikogo nie zamkneli 17.12.07, 21:13 Więc dkiedy marzec czy maj? zaciekawiony kecaw w oczekiwaniu na wyroki.Co zrobisz gdy ich nie będzie? kecaw kaczysta Odpowiedz Link Zgłoś
ajdija Re: Mijają dwa miesiące i nikogo nie zamkneli 17.12.07, 21:11 Ha ha ha , te żałosne cieniasy...... Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Ha ha ha , te żałosne cieniasy...... 17.12.07, 21:14 Odezwała się pewna pani Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Ha ha ha , te żałosne cieniasy...... 17.12.07, 21:16 jdbad napisała: > Odezwała się pewna pani W stylu kikulca zresztą moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Ha ha ha , te żałosne cieniasy...... 17.12.07, 21:18 Nie chciałam tak głośno:) trzymilionowy.post napisał: > jdbad napisała: > > > Odezwała się pewna pani > > > > W stylu kikulca zresztą moim zdaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
warczacy_z_wilkami Re: Ha ha ha , te żałosne cieniasy...... 17.12.07, 21:22 Kikulec zbiera jeszcze resztki darmowych pierogów z rynku Odpowiedz Link Zgłoś
ajdija Re: Ha ha ha , te żałosne cieniasy...... 17.12.07, 21:23 nażarłeś sie chociaż? Odpowiedz Link Zgłoś
warczacy_z_wilkami Re: Ha ha ha , te żałosne cieniasy...... 17.12.07, 21:27 nie lubie z kapustą , ale barszczyk był ok. Po co ci to mówie jak obracałaś z bańkami ze 4 razy do domu Odpowiedz Link Zgłoś
ajdija Re: Ha ha ha , te żałosne cieniasy...... 17.12.07, 21:29 zostało mi trochę na sywestra :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe minęły dwa lata i nikogo nie skazali 18.12.07, 10:11 a dowody były twarde i oczywiste, czasami porażające Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: minęły dwa lata i nikogo nie skazali 18.12.07, 10:41 wujaszek_joe napisał: > a dowody były twarde i oczywiste, czasami porażające No i te gwoździe... wiadomo do czego. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen3 za przewały tylko "zawiasy" ? ale jaja! czy cud? 18.12.07, 12:36 wiadomosci.wp.pl/wiadomosc.html?kat=1342&wid=9497236&rfbawp=1197977589.699&ticaid=1504d Odpowiedz Link Zgłoś