jagnieszszka 28.12.07, 19:54 Jako jedna jedyna na FK. Łyso? Łyso. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=73554442&a=73554442 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
alfa.alfa Niestety, nie udowodniono tylko jej istnienia 28.12.07, 20:34 jagnieszszka napisała: > Jako jedna jedyna na FK. > Łyso? > Łyso. > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=73554442&a=73554442 Odpowiedz Link Zgłoś
stary_z_lichenia Re: Niestety, nie udowodniono tylko jej istnieni 28.12.07, 20:37 alfa.alfa napisał: > jagnieszszka napisała: > > > Jako jedna jedyna na FK. > > Łyso? > > Łyso. > > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=73554442&a=73554442 Ale udowadnia sie ze takowa byla za PiS-u . Odpowiedz Link Zgłoś
mak67 Re: Niestety, nie udowodniono tylko jej istnieni 28.12.07, 20:48 Tow. Ćwiakalski wykonał postawione zadanie Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Niestety, nie udowodniono tylko jej istnieni 28.12.07, 20:52 PiS dogadal sie,na dobry poczatek,z LID. Koalicja w budowie. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Niestety, nie udowodniono tylko jej istnieni 28.12.07, 20:59 A w jakiż to sposób akurat Ćwiąkalski? I kto mu postawił zadanie? SLD, czyli koalicjant PiS-u? Odpowiedz Link Zgłoś
jagnieszszka Oh, Aryan, ale masz przechlapane 28.12.07, 21:07 To się nazywa pszyjemność :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Oh, Aryan, ale masz przechlapane 28.12.07, 21:09 jagnieszszka napisała: > To się nazywa pszyjemność :-) To się raczej nazywa "mieć słabą głowę". Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post GTW była medialnym hasłem. 28.12.07, 21:08 Sprawa nie została i pewnie nigdy nie zostanie do końca wyjaśniona bo tak naprawdę nikomu na tym nie zależy. Śledztwo w tej sprawie było sztucznie podtrzymywane przy życiu od conajmniej od roku i dopiero teraz ktoś ma odwagę je umorzyć. Sprawa mogłaby pójść dalej gdyby Lew Rywin poszedł na współpracę ale ta wogóle mu się nie opłacała. Odpowiedz Link Zgłoś
jagnieszszka [...] 28.12.07, 21:11 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: Prąd elektryczny też nie istnieje? 28.12.07, 21:15 Przecież go nie widać. A bóg? Można udowodnić, że istnieje? GTW istniała (teraz istnieje inna), ale nie udało się znaleźć dowodów. To jak z mafią, jeśli nie znajdzie się świadek koronny, który sypie zwierzchników, nie da się udowodnić istnienia mafii. A tutaj jedyni możliwi świadkowie (Rywin i ta pani S. od "lub czasopisma") trzymali mordę w kubeł i nie zawiedli swoich mocodawców. Istnienie GTW wykazała komisja śledcza, ale nie potrafiła wskazć jej składu, ani dowieść jej istnienia. Jestem daleki od podejrzliwości i poszukiwania spisków i układów, raczej mnie to złości albo śmieszy, tutaj jednak pewien "układ" - zapewne nieformalny jednak istniał. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz A więc jesteś wyznawcą GTW? Błogosławieni 28.12.07, 21:22 którzy nie zobaczyli (GTW) a w nią uwierzyli. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: A więc jesteś wyznawcą GTW? Błogosławieni 28.12.07, 21:25 wlodzimierz.ilicz napisał: > którzy nie zobaczyli (GTW) a w nią uwierzyli. Ten wasz cynizm ywoluje u mnie odruch wymiotny. Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz A u mnie wasze ślepe oddanie idei 28.12.07, 21:29 (nie ważne czy ona rzeczywiście istnieje) wywołują takiż sam odruch. Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: A u mnie wasze ślepe oddanie idei 28.12.07, 21:37 wlodzimierz.ilicz napisał: > (nie ważne czy ona rzeczywiście istnieje) wywołują takiż sam odruch. Facet ty na trzezwo tak chrzanisz czy to twoj prawdziwy poziom intelektualny? O jakim slepym oddaniu jakiej idei chrzanisz? Odpowiedz Link Zgłoś
jagnieszszka To jest osiągnięcie! Nowa jakość w logice!!! 28.12.07, 21:27 >>>nonno1 napisał: Istnienie GTW wykazała komisja śledcza, ale nie potrafiła dowieść jej istnienia.<<< Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: Uściślam: 29.12.07, 02:58 Komisja wykazała, że z dużym prawdopodobieństwem GTW istniała, ale nie znalazła dowodów nadających się do procesu sądowego, ani nie udało się jej ustalić składu grupy. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Hmm slow GTW uzyl niejaki Lew Rywin. I to on jedy- 28.12.07, 22:05 ny moze okreslic istniala, czy nie istniala i co ewentualnie mial na mysli uzywajac zwrotu GTW. Poniewaz milczy w tej sprawie (jego prawo) - sprawa nadal jest otwarta. To, ze nie udowodniono istnienia czegos w toku postepowania prokuratorskiego - nie oznacza wcale iz nie istnialo cos co Rywin okreslil mianem GTW. I raczej sadze, ze mial na mysli pewna siec powiazan i interesow niz konkretnych ludzi mowiac o GTW Michnikowi. Odpowiedz Link Zgłoś
jagnieszszka Rzeczywiście. Tylko jeden jedyny Rywin. 28.12.07, 22:41 Tylko Rywin upierał sie przy istnieniu GTW, a cała reszta - z "GW", Michnikiem, Kaczorami i Sejmem na czele - była tej tezie przeciwna! Oto Franek Drobina, po ksywie Marks, a może nawet Lenin we własnej osobie! Odpowiedz Link Zgłoś
cassidy_i Re: Rzeczywiście. Tylko jeden jedyny Rywin. 29.12.07, 00:02 jagnieszszka napisała: > Tylko Rywin upierał sie przy istnieniu GTW, a cała reszta - z "GW", > Michnikiem, Kaczorami i Sejmem na czele - była tej tezie przeciwna! > Oto Franek Drobina, po ksywie Marks, a może nawet Lenin we własnej > osobie! Nastepna intelektualistka sie odezwała. Alkoholizm kwacha tez nie istnieje? A Polska to kraj mlekiem i miodem płynacy. Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Nie piszemy tu o tym kto sie upieral. Napisalem 29.12.07, 01:02 jakie sa fakty. Wiec naprawde Twoje pienia o tym, ze GTW nie bylo sa dosc mijajace sie z prawda. Po prostu w sledztwie nie udowodniono czego takiego. Natomiasta Rywin uzyl takiego okreslenia. I nie musi sie z tego tlumaczyc i moze na ten temat milczec co juz jak wyzej okreslilem. Wiec nie wyj z zachwytu ze nie bylo -- Odpowiedz Link Zgłoś
jagnieszszka Piszemy tu o tym, kto się upierał. 29.12.07, 01:53 I o tym, jak dostał po nosie. Od prokuratury. Ale przedtem ode mnie. Dostali po nosie Michnik, Agora i "Gazeta Wyborcza" - pierwsi głosiciele fałszywej tezy o istnieniu jakiejś GTW - a także Ziobro, Nałęcz, pół Sejmu oraz czołowe media i sędziowie (proces Rywina) którzy furt upierali się przy istnieniu rzekomej grupy. W kinol wziął też Franek Drabina, tylko przyznać się do tego nie umie! Odpowiedz Link Zgłoś
jack20 Re: GTW nie istnieje! A nie mówiłam? 29.12.07, 04:22 Strasznie glupia d... jestes. Odpowiedz Link Zgłoś