masuma 11.02.08, 09:25 Chodzi o piątkowe wystąpienie Sejmie ministwa Ćwiąkalskiego oraz o umożenie ( !!!) przez prokuraturę śledztwa w sprawie rzekomych nadużyć CBA wobec byłej posłanki PO, Beaty Sawickiej. www.rp.pl/artykul/91517.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
haen1950 Re: Nieuki z Rzepy 11.02.08, 09:50 Umorzenie. Histeria rzepy w ostatnim czasie wskazuje, że decyzje odnośnie tej gazety już zapadły. Koniecznie chcą zejść z tego świata w glorii chwały rozstrzelanych rewolucjonistów i patriotów. Mają tego feblika w genach, Wildstein i inni, który nie pozwala im odróżniać faktow od ich interpretacji. Są też zwyczajne lebiegi za kasę piszące to, co każe naczelny. Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Czy umorzenie jest faktem czy nie? 11.02.08, 11:42 nie jest postępowanie prowadzone jest nadal Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Nieuki z Rzepy 11.02.08, 12:10 Takie byki ortograficzne - to skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
rosario_t Re: Nieuki z Rzepy 11.02.08, 11:58 Też uważam że lepszy Nasz Dziennik od "Rzepy". Odpowiedz Link Zgłoś
rosario_t Re: Nieuki z Rzepy 11.02.08, 12:26 masuma napisała: > Wyrazy współczucia Ty sie martw o swoją platforme , nie o mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Nieuki z Rzepy 11.02.08, 12:30 Patrz mi na usta: w s p ó ł c z u c i a, a nie zmartwienia. PS. AMIGA mia! To imię mojej suczki posokowca bawarskiego :-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rosario_t Re: Nieuki z Rzepy 11.02.08, 12:34 masuma napisała: > Patrz mi na usta: > w s p ó ł c z u c i a, > a nie > zmartwienia. > PS. AMIGA mia! To imię mojej suczki posokowca bawarskiego :-)))) Mnie współczuc nie musisz.Mam wiele wad ale naiwna nie jestem , więc współczucie zbędne. To puść swojej suczce ładną piosenkę , bo w żadnym radiu w Polsce tak ładnej muzyki nie ma i nie będzie. Odpowiedz Link Zgłoś
rosario_t Re: Nieuki z Rzepy 11.02.08, 12:29 Jak sie PO nie uda odbudować skrzydła konserwatywnego to i może z PiSem przegrać. A jak nie mogę dostać Dziennika , to wole Nasz Dziennik od Wyborczej , ciekawszy. Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Nieuki z Rzepy 11.02.08, 12:31 Ja o ortografii i BYKU "umoŻenie" a Ty o polityce... Odpowiedz Link Zgłoś
rosario_t Re: Nieuki z Rzepy 11.02.08, 12:39 masuma napisała: > Ja o ortografii i BYKU "umoŻenie" > a Ty o polityce... Jesli tak to przepraszam. Rzepy nie czytam , a z ortografią też mam problemy ,ale istnieją programy poprawiające błędy. Odpowiedz Link Zgłoś
ayran Re: Nieuki z Rzepy 11.02.08, 14:01 niestety nie wszystkie. skąd mają wiedzieć, czy przemiotem dyskusji jest chart, czy może hart, albo czy ważenie czy raczej warzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Nieuki z Rzepy 11.02.08, 14:03 W tym akurat przypadku antonimu brak :-) Odpowiedz Link Zgłoś
paero123 Re: Nieuki z Rzepy 11.02.08, 14:24 "umożenie" od "mogie" ("ja mogie panu powiedzieć...") ;-) Odpowiedz Link Zgłoś