ajdija 18.03.08, 19:04 Poparcie - 46% Polaków. A platfusy zgrzytają zębami ze złości i zazdrości, ha ha ha.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gut.ek [...] 18.03.08, 19:09 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hrabia.m.c Re: Wspaniałe orędzie Prezydenta! 18.03.08, 19:12 disco-polo popiera 80% kartofel idzie w dobrą stronę ale musi się jeszcze postarać:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wspaniałe orędzie Prezydenta! 18.03.08, 19:12 Kochana, to nie pomoże. Postu nie zaliczamy, honorarium nie będzie. Trzeba było wczoraj tego posta wysłać, zamiast chlać. Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Ty jej nie traktuj tak, nie bądźże tak surowa ! 18.03.08, 19:16 yoma napisała: > Kochana, to nie pomoże. Postu nie zaliczamy, honorarium nie będzie. Trzeba było > wczoraj tego posta wysłać, zamiast chlać. Kobiecina w amok popadła, strzeliła sobie jednego i drugiego kielicha, potem z kolei popadła w stupor... ludzka rzecz ! Robi teraz co może, przyznaj jej choć pół stawki ! Odpowiedz Link Zgłoś
gut.ek [...] 18.03.08, 19:19 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Ty jej nie traktuj tak, nie bądźże tak surowa 18.03.08, 19:57 gut.ek napisał: > Prawda, że jak mi sie przyjrzeć dobrze, to mogę wydawać się nawet miła, choć troszkę....cooo?.. > > >..strzeliła sobie jednego i drugiego... ludzka rzecz ! Robi > > teraz co może, przyznaj jej choć pół stawki ! A nie jest to Sobecka? Jak na wieloryba to właśnie miło wygląda! Uważa, że sex jest niedobry - jednak sądząc po jej wyglądzie ona nie zna co to sex - jedynie spółkuje! To skąd ma wiedzieć! Ona myśli, że spółkowanie to sex! Sobecka? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Ty jej nie traktuj tak, nie bądźże tak surowa 18.03.08, 19:31 Nie. Niech się cieszy, że zostaje w pracy mimo chlania w pracy. Jakąś dyscyplinę trzeba trzymać, bo inaczej dokąd dojdziemy? Gdyby wczoraj napisała, choćby bełkotliwie, dostałaby pół stawki. A tak chała, skąd ja mogę wiedzieć, kiedy się następnym razem obudzi? Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Może masz rację... 18.03.08, 19:51 yoma napisała: > Nie. Niech się cieszy, że zostaje w pracy mimo chlania w pracy. Jakąś dyscyplin > ę > trzeba trzymać, bo inaczej dokąd dojdziemy? > > Gdyby wczoraj napisała, choćby bełkotliwie, dostałaby pół stawki. A tak chała, > skąd ja mogę wiedzieć, kiedy się następnym razem obudzi? są osobniki, którym nalezy trzymać cugle krótko przy pysku, inaczej wierzgają. A co byś zrobiła, gdyby popadła w pomroczność jasną i napisała wczoraj nie tylko bełkotliwie, ale też krytycznie wobec PiS-u ? Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Może masz rację... 18.03.08, 19:53 Noo, chyba premia :) Wbrew pozorom lubię pracowników niesztampowych :) Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Ale za to spostrzegawcza jest 18.03.08, 19:58 Spójrz : już we wstępniaku dała do zrozumienia, że doceniła stan uzębienia swoich przeciwników politycznych. Bo biedny, przez liberałów i parszywców z UE pokrzywdzony i okradziony zwolennik PiS- u najczęściej nawet nie ma sobie czym zgrzytnąć... Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Ale za to spostrzegawcza jest 18.03.08, 21:09 Następnym razem spytajmy Kiko, czy umyła zęba :) Odpowiedz Link Zgłoś
gut.ek [...] 18.03.08, 21:18 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Ale za to spostrzegawcza jest 18.03.08, 21:23 łe, nie przy jedzeniu :() Odpowiedz Link Zgłoś
gut.ek [...] 18.03.08, 21:27 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zimny-prysznic Fakt ! Tyle wspaniałych wpadek prezia naraz 18.03.08, 19:13 dawno nie było I to wszystko na dwu publicznych programach tivi w ramach misji? Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte jednym orędziem ustrzelił Merkel 18.03.08, 19:15 geja z Ameryki i kogo tam jeszcze? istny Longinus Podbipięta! Odpowiedz Link Zgłoś
stepyakermanu Re: Wspaniałe orędzie Prezydenta! 18.03.08, 19:40 Na miarę twoją ci odpowiem: ani orędzie, ani prezydent. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Wspaniałe orędzie Prezydenta! 18.03.08, 20:05 A jak się pięknie podłożył gajowemu co to wystąpił w tle naszego prezydenta! Gajowy ma jak w banku wygraną przed sądem amerykańskim - i to będą sumy w miliony bo tam się nie certolą. Biuro adwokackie, które za to się wzięło najczęściej ma z tego 1/3 więc jest o co walczyć. Teraz Lech K. się pewnie zastanawia jak to odszkodowanie przerzucić na barki podatnika. Przecież nie ruszy Srebnej ze swojego kapitału. Odpowiedz Link Zgłoś
revelstein Re: orędzie a jakoś kartofla 18.03.08, 21:13 Powtórzę starą prawdę, bo ona się sprawdza: "Z CH..OWEGO KARTOFLA DOBREJ FRYTKI NIE BĘDZIE" revelstein.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
stepyakermanu Re: orędzie a jakoś kartofla 18.03.08, 21:32 orędzie-ustalmy "uroczyste oznajmienie, przemówienie ważnej osoby w państwie" mniej ważnej jest orędziem?? Odpowiedz Link Zgłoś
polobolo2 klamca duren, pijaczyna, wazny czlowiek 18.03.08, 21:34 w panstwie? hehehe gratuluje panstwu panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: orędzie a jakoś kartofla 18.03.08, 21:37 Powiem tak: kwa jego kwarędzie! (©Apodemus) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczenko Kacze zakały to zrusyfikowani potomkowie czekistów 18.03.08, 21:33 Kacze zakały to zrusyfikowani potomkowie bojarów i czekistów! Taka jest prawda! www.matka-kurka.net/post/?p=1329 Odpowiedz Link Zgłoś
cebulowa_republika Nagralem sobie na dvd - Prezydent byl wspanialy ! 18.03.08, 21:39 Prawdziwy maz stanu. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Nagralem sobie na dvd - Prezydent byl wspania 18.03.08, 21:40 cebulowa_republika napisała: > Prawdziwy maz stanu. Nie oglądałem, nie słuchałem ale lewactwo wciąż w szoku Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Nagralem sobie na dvd - Prezydent byl wspania 18.03.08, 21:45 Kakże to, Wodza nie oglądać? Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Nagralem sobie na dvd - Prezydent byl wspania 18.03.08, 23:22 yoma napisała: > Kakże to, Wodza nie oglądać? A było posłuchać jakiegoś Piśki w Trójce to byś zrozumiał Odpowiedz Link Zgłoś
ajdija Re: Nagralem sobie na dvd - Prezydent byl wspania 18.03.08, 21:46 lewactwo w szoku!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Nagralem sobie na dvd - Prezydent byl wspania 18.03.08, 23:24 ajdija napisała: > lewactwo w szoku!!!!!!!! Muszę sobie to obejrzeć, to co powaliło lewaków! Odpowiedz Link Zgłoś
cebulowa_republika Re: Nagralem sobie na dvd - Prezydent byl wspania 18.03.08, 21:48 Lewactwo o formie wystapienia( muzyka, zdjecia) a o tresci zaden ani mru mru:)) Boja sie prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Nagralem sobie na dvd - Prezydent byl wspania 18.03.08, 23:30 cebulowa_republika napisała: > Lewactwo o formie wystapienia( muzyka, zdjecia) a o tresci zaden ani mru mru:)) > Boja sie prawdy I właśnie tylko o tym była dyskusja Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: bedziesz dostawal kaczego orgazmu ogladajac t 18.03.08, 21:46 Nie - pisię musiało sie pochwalić, że ma dvd :) Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: bedziesz dostawal kaczego orgazmu ogladajac t 19.03.08, 00:10 yoma napisała: > Nie - pisię musiało sie pochwalić, że ma dvd :) To ja też się pochwalę. Mam LCD coś koło 50" Odpowiedz Link Zgłoś
sierzant_nowak takie duże LCD? Tania popisówka... 19.03.08, 01:56 :D - plazma to jest coś - głębia czerni, dynamika kolorów. A nie jakieś tam LCD z backlight bleeding... :D Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa3.0 Re: takie duże LCD? Tania popisówka... 19.03.08, 19:02 sierzant_nowak napisał: > :D - plazma to jest coś - głębia czerni, dynamika kolorów. A nie jakieś tam LCD > z backlight bleeding... :D Miałem plazme ale niestety wypalila sie Odpowiedz Link Zgłoś
gut.ek [...] 18.03.08, 21:46 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
cebulowa_republika Re: nagrałem- rezydent jest wspaniały 18.03.08, 21:49 uwielbiamy prezydenta, karkatury to wyraz smpatii i popularnosci Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Wyżyny wazeliny. 18.03.08, 23:38 Muszę przyznać, że tak wiernego wojska to Donald nie ma i nikt z jego zwolenników hołdów w takiej formie mu nie oddaje. Nie widziałem tu na FK takich typowo wazeliniarskich tekstów i określeń jak spaniały premier, mąż stanu, czy wielki strateg kierowanych do niego lub jego otoczenia, jakoś ludzie rozsądek wykazują i nikt nikomu tak nie wylizuje, a wy jak fanatycy jacyś, wierno poddańcze gesty wykonujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Wspaniałe orędzie Prezydenta! 18.03.08, 23:42 Kikut, jesteś GENIALNA! Wszyscy rechoczą z tych wypocin prezia, a dla ciebie to sam cud-miód. Czy kupka prezia tez pachnie ci lawendą? Nie dziwota, żeśta wybory przegrali, skoro takie tumany stanowią "gwardię narodową", hahaha. Odpowiedz Link Zgłoś
alfa.alfa Re: Wspaniałe orędzie Prezydenta! 18.03.08, 23:49 etta2 napisała: > Kikut, jesteś GENIALNA! Wszyscy rechoczą Piśko w Trójce mało się dziś nie popłakał Odpowiedz Link Zgłoś
kaczenko a 2 zakochani w sobie starzy chlopcy 19.03.08, 00:12 swiata poza soba i belzebubem nie widza. Kikut jest zwichrowany mentalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
topiramax Re: Wspaniałe orędzie Prezydenta! 19.03.08, 20:55 ajdija napisała: > Poparcie - 46% Polaków. > A platfusy zgrzytają zębami ze złości i zazdrości, > ha ha ha.... Zgadzam się , też bym była zła ...budżet dla Służby Zdrowia nie przewidywał wydatków na leczenie takiej rzeszy ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Wspaniałe orędzie Prezydenta! 22.03.08, 19:38 ajdija napisała: > Poparcie - 46% Polaków. > A platfusy zgrzytają zębami ze złości i zazdrości, > ha ha ha.... ..."Staniszkis odniosła się też do orędzia prezydenta, które uznała "samobójcze". - Z zażenowaniem oglądałam orędzie Lecha Kaczyńskiego. To był samobójczy krok. Jacek Kurski umieścił prezydenta w kontekście braku tolerancji wobec odmienności. Lech Kaczyński do takiego kontekstu nie pasuje - uważa pani profesor." wiadomosci.onet.pl/1715344,11,item.html Musicie sie zdecydować czy Staniszkis wam sie podoba czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
stepyakermanu Re: Wspaniałe orędzie Prezydenta! 22.03.08, 19:51 wikul napisał: Musicie sie zdecydować czy Staniszkis wam sie podoba czy nie. A przyszły instrukcje?:) Odpowiedz Link Zgłoś
polobolo2 Re: Wspaniała kradziez zdjecia przez Prezydenta! 22.03.08, 19:52 polski zlodejaszek i cham Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Wspaniałe orędzie Prezydenta! 22.03.08, 19:59 cóż za egzaltacja!! Wszystkie PiSiory takie egzaltowane?? Cały świat się śmieje, cała Polska też a PiSówka - "wspaniałe orędzie" Wstydu trzeba nie mieć - za grosz! Odpowiedz Link Zgłoś