zoro_wieczorowo_poro 19.03.08, 06:19 Normalność wraca :D Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoro_wieczorowo_poro co daje 345 - 93 -22 19.03.08, 06:24 miejsca w Sejmie. A wtedy....:) Odpowiedz Link Zgłoś
platformiarz Nie mów hop... 19.03.08, 06:27 Emeryci i renciści czekają na wybory. Na szybkie wybory. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Nie mów hop... 19.03.08, 06:50 myślisz że będzie ponad 60%? Odpowiedz Link Zgłoś
platformiarz [...] 19.03.08, 06:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Nie mów hop... 19.03.08, 07:12 gratuluje dobrego humoru od rana. Tak z rozpaczy ci się w tej emeryckiej główce porobiło? Odpowiedz Link Zgłoś
platformiarz Re: Nie mów hop... 19.03.08, 07:17 To prawda nie mam pieniędzy na to aby żyć, nie mam pieniędzy aby umrzeć. A Tusk obiecał,że będziemy żyć godnie. Obrzydliwy kłamca. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Nie mów hop... 19.03.08, 07:20 winisz Tuska za swoje nieudane życie? I niby Kaczyńscy ci to mają wynagrodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
zona_jarka Re: Nie mów hop... 19.03.08, 07:23 platformiarz napisał: > To prawda nie mam pieniędzy na to aby żyć, nie mam pieniędzy aby > umrzeć. A Tusk obiecał,że będziemy żyć godnie. Sprzedaj komputer miesiąc jeszcze pociagniesz..... Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Nie mów hop... 19.03.08, 09:18 Nie masz pieniędzy na to aby żyć, nie masz pieniędzy aby umrzeć - żyjesz więc w malignie. Za rządów PiS-dzielców miałeś furę forsy, żyłeś godnie i dostatnio. No pochwal się lub ..... przyznaj. Acha, i nie staraj się nie mówić za emerytów. Wbrew temu co sugerujesz (raczej insynuujesz) nie wszystkie emerytki i emeryci to durnie na wzór i podobieństwo twoje. Mówię ci to z własnego przekonania. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt Re: Nie mów hop... 19.03.08, 09:20 "nie" przed staraj się - "delete". Po prostu zirytował mnie ciut ciut ten półprzytomny emeryt. Odpowiedz Link Zgłoś
platformiarz Re: Nie mów hop ...prawie emerycie 19.03.08, 09:23 Jak będziesz emerytem to pogadamy. Jak będziesz emerytem to pierwszy chwycisz za motykę i polecisz pod kancelerię premiera Tuska. I nie mówię za siebie. Wczoraj na kole emerytów wszyscy opluwali platformę. Żałowałem, że kiedyś mówiłem im o tym, iż jestem członkiem platformy. Mieli pretensje jak gdybym to ja był TUskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Emeryci czekają.. Owszem! 19.03.08, 09:08 platformiarz napisał: >> Emeryci tylko czekają. Moja mama rencistka czeka, aby podziękować rządowi, który wstrzymał awego czasu rewaloryzację rent i emerytur :) Pytanie - jaka partia wtedy rządziła? Odpowiedz Link Zgłoś
platformiarz Emeryci czekają.. Tusk miał wszystko wyprostować 19.03.08, 09:13 Zapomniał, zapomniał co obiecywał. Obiecywał też młodym, że wrócą. Niech no tylko pojedzie do Anglii to go skopią i oplują. Kłamczuch. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk Jednak jesteś trochę glupi :))) 19.03.08, 09:28 Zarówno emeryci jak i młodzi dobrze pamiętają komu zawdzięczają swoją sytuację. Naprawdę głuptasku sądzisz, że zagłosują za kolejnym wstrzymaniem rewaloryzacji rent i emerytur? Zresztą sondaże wyraźnie mówią, co Polacy sądzą o tym wszystkim :) Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_smigly Re: co daje 345 - 93 -22 19.03.08, 07:27 Kaczyński, Ziobru do TS, impiczment lokatora z Krakowskiego Przedmieścia. Przydałaby się delegalizacja Partii. zoro_wieczorowo_poro napisał: > miejsca w Sejmie. A wtedy....:) Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: 53 - 18 - 6 19.03.08, 07:15 zoro_wieczorowo_poro napisał: > Normalność wraca :D Im szybciej tym lepiej...bo czekają nas kolejne teledyski z udziałem aktora z "O takich dwóch co ukradli...":))) Odpowiedz Link Zgłoś
platformiarz NIe mów hop... 19.03.08, 07:22 Obiecał podwyżki i dlatego na tego kłamcę oddałem głos. Dzisiaj wstydzę się, że zapisałem się do partii oszustów. Odpowiedz Link Zgłoś
m.rycho [...] 19.03.08, 07:59 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
platformiarz Tusk to niemota 19.03.08, 08:36 Naobiecywał przed wyborami, a teraz olał emerytów. NIech no tylkoi zrobi wybory. Tusku won do Niemiec. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro [...] 19.03.08, 08:37 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
platformiarz Tylko przyjąłem metody Tuska i jego kumpli... 19.03.08, 09:03 A więc zabolało? teraz widzisz jak można uderzyć słowem. Takimi metodami walczy platforma w mediach. Przez 120 dni. Odpowiedz Link Zgłoś
donjuanz.cba Re: Tylko przyjąłem metody Tuska i jego kumpli... 19.03.08, 09:10 Kluski w gębie..kluski w gębie..kluski w gębie..Polskie drogi.. Odpowiedz Link Zgłoś
platformiarz Re: Tylko przyjąłem metody Tuska i jego kumpli... 19.03.08, 09:14 Tak to prawda Tusk bardzo sepleni. To po tych tanich jabolach tak mu gębę wykręciło. Czekamy na wybory. Emeryci. Odpowiedz Link Zgłoś
donjuanz.cba Re: Tylko przyjąłem metody Tuska i jego kumpli... 19.03.08, 09:19 Ale przynajmniej nie sapie i nie mlaska, tak jakby jadł kluski.. Odpowiedz Link Zgłoś
gamon.0 [...] 19.03.08, 09:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bart.j platformiarz..śmierdzący klocek z odbytu Rydzyka 19.03.08, 10:49 platformiarz, to jeden z szambowych PISkomuny! Odpowiedz Link Zgłoś
platformiarz [...] 19.03.08, 09:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
prawieemeryt [...] 19.03.08, 09:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
platformiarz Platforma oszukała emerytów i rencistów 19.03.08, 09:33 I na nic piski i na nic kwiki. Platforma oszukała. Oszukała emerytów i rencistów. Miały być cuda, a tu gruszki na wierzbie. I jak tu wierzyć Tuskowi i jego przydoopasom. Kłamcy. Oszuści. Zero, nul. Platforma to wielkie nic. Żałuje tylko, że się zapisałem do tej partii. Teraz to już nawet nie robią zebrań. Tak zajęci władzą, to jest liczeniem pieniędzy. A bym im wszystko wygarnął. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.krisk O, ciekawe.... 19.03.08, 09:39 platformiarz napisał: > I na nic piski i na nic kwiki. Platforma oszukała. Oszukała emerytów > i rencistów. A kto, głuptasku, wreszcie wznowił rewaloryzację - wstrzymaną za rządów Bulgotka? No kto, Misiu O Małym Rozumku? Odpowiedz Link Zgłoś
wawrzyniec.dziedzic.pruski Re: Platforma oszukała emerytów i rencistów 19.03.08, 09:51 platformiarz napisał: ..... zadałem ci emerycie pytanie w innym watku który mi giwi skasowała o chrzest dziecka mającego za chrzestną Żydówke. Bo nie wiem czy wiesz, ale mamy tu podwójny problem. :D "Matkami chrzestnymi bliźniaków zostały przyjaciółki Jadwigi– także bliźniaczki. Opowiada o nich inna przyjaciółka Jadwigi od czasówpolonistycznych Barbara Winkiel: – Trzymałyśmy się wtedy z Zofią i LudmiłąWoźnickimi. Były starsze od nas o 3 lata. W czasie wojny przeszły przez gettowarszawskie – ich matka była Żydówką. Cudem przeżyły. Były już wtedy bardzozdolnymi pisarkami. Ciągnęła się za nimi trauma getta. Obie popadły w psychozy,obie popełniły samobójstwo. Ludka w 1983 r., a Zosia trzy lata później. Ichśmierć bardzo zaciążyła na moim i Jadwigi życiu." Więc nie mów misiu o oszustwie platformy Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Platforma oszukała emerytów i rencistów 19.03.08, 10:52 i nie jest to jedyny problem z chrztem w tej rodzinie w Grajewie, gdzie miał sie urodzic Rajmund Kaczyński, nie sposób ustalic, w którym kościele był chrzczony.... a i bliznieta wielkim łukiem omijają rzekome miasto ich przodków Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Platforma oszukała emerytów i rencistów 19.03.08, 11:32 Chłopie:Ora et labora!W szczęściu słabą miej nadzieję,bo słabo rżnie kto nie sieje.Tusk Kaczora wini,lewak zaś księdza,ale im dobrobyt zawsze a nam prostym nędza.Dziś wiem:okazją dla polskiego złodzieja może tak samo być IDEA./Partyjni fałszerze w anioła zmieniają szuję-kurs trzydziestu srebrników ciągle zwyżkuje.No to śpiewają pieśń warcholską:Żeby Polska była Polską"Sukces po sukcesie,a dziś żeśmy dalej w lesie. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek_siurek Re: 53 - 18 - 6 19.03.08, 11:38 zoro_wieczorowo_poro napisał: > Normalność wraca :D Nierstety paskud jeszcze sie czai za plecami brata fotoforum.gazeta.pl/photo/8/gc/ig/cggy/1Rd0ZifN5CbXxc2vqX.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia PiS - 18%, tendencja się utrwala? 19.03.08, 14:53 PO rośnie w siłę, PiS nadal poniżej 20 proc. PAP 19.03.2008 08:17 Czytaj komentarze(0) Platforma Obywatelska cieszy się najwyższym poparciem od wyborów. Na partię Donalda Tuska chciałoby dziś głosować 53 proc. Polaków - wynika z sondażu "Rzeczpospolitej". Drugie jest PiS z 18-procentowym poparciem. Lewica i Demokraci balansują na granicy progu wyborczego z poparciem 6 procent. W Sejmie nie znalazłoby się PSL, na które chce głosować zaledwie 3 proc. badanych. Tylko co setny Polak deklaruje poparcie dla Samoobrony. Sondaż przeprowadziła 14-16 marca GfK Polonia metoda wywiadu bezpośredniego w domach na próbie 1000 osób. (PAP) Odpowiedz Link Zgłoś
ddb2 Re: PiS - 18%, tendencja się utrwala? 19.03.08, 16:42 Ciekawe dlaczego tak im spada? Przeciez prezesik taki sympatyczny... kononowicz.org/krzysztof/wp-content/uploads/2007/02/497f5b98001123f745cf0973.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś