Dodaj do ulubionych

Honorowi prezesi PO

31.03.08, 17:02
wiadomosci.onet.pl/1720342,11,item.html
Obserwuj wątek
    • republika.republika no co Ty, to idole prezia 31.03.08, 17:12

wystąpili w jego teledysku
      • x2468 Re: no co Ty, to idole prezia 31.03.08, 17:19
        Przyjechali z wizyta do prezia.Dlatego prezi tak wymiekl.
      • silesiusmonachijski20 bez przesady; zaprosil ich Tuske i rezimowa telwiz 31.03.08, 17:33
        ja, czyli TVN

republika.republika napisała:

>
        > wystąpili w jego teledysku
        >
        >
        • republika.republika TVN zaprosił Dodę dla Tuska 31.03.08, 17:41

a dla Kaczyńskiego gejów
          Nikogo nie faworyzują
          :)
          • silesiusmonachijski20 A ja wiem, ze Tuske bardzo lubi gejow 31.03.08, 17:43
            ciekawe, kto jest ojcem "jego" dzieci

republika.republika napisała:

>
            > a dla Kaczyńskiego gejów
            > Nikogo nie faworyzują
            > :)
            >
            • zoil44elwer Re: A ja wiem, ze Tuske bardzo lubi gejow 31.03.08, 17:44
              Malował kominy(?),a prawdziwy kominiarz ten teges?
              ;Mądry-mądrych rozmów słucha,głupim nie nadstawia ucha!;(przysłowie ludowe-polskie).
              • silesiusmonachijski20 Re: A ja wiem, ze Tuske bardzo lubi gejow 31.03.08, 17:46
                co jeszcze ",alowal", tego nie wypowiem; jestem wstydliwy jednak

zoil44elwer napisał:

> Malował kominy(?),a prawdziwy kominiarz ten teges?
                > ;Mądry-mądrych rozmów słucha,głupim nie nadstawia ucha!;(przysłowie ludowe-pols
                > kie).
                • zoil44elwer Re: A ja wiem, ze Tuske bardzo lubi gejow 31.03.08, 18:06
                  Wal śmiało w te mię/Tusie ciało.Jak to mówi Pismo Święte:Prawda wyzwala!
                  ;Mądry-mądrych rozmów słucha,głupim nie nadstawia ucha!;(przysłowie ludowe-polskie).
                  • silesiusmonachijski20 Re: A ja wiem, ze Tuske bardzo lubi gejow 31.03.08, 18:14
                    Pamietam lata 1992/1993: wtedy bywalem na imprezach KLD; mysleli, ze jestem
                    "swoj", a ja z kazda impreza coraza bardziej mialem ich dojsc; sprzedawali
                    siebie i Polske; a najwiecej gorzaly lal do pyska Tuske;

zoil44elwer napisał:

> Wal śmiało w te mię/Tusie ciało.Jak to mówi Pismo Święte:Prawda wyzwala!
                    > ;Mądry-mądrych rozmów słucha,głupim nie nadstawia ucha!;(przysłowie ludowe-pols
                    > kie).
                    • klara551 Re: A ja wiem, ze Tuske bardzo lubi gejow 31.03.08, 18:41
                      I jak rozumiem,bywałeś tam,żeby się też nachlać i zapamiętać co kto i kiedy
                      mówił.Takie imprezy pozwalają pieczeniarzom podjeść,popić i powisieć u stołu
                      partyjnego.No, a po latach można się pochwalić bywaniem na
                      salonach,kombatanctwem itd.No i można się pochwalić pamięcią/dobrze,że nie
                      mylisz ochlaju z KLD,a zresztą może mylisz?/
            • etta2 Re: A ja wiem, ze Tuske bardzo lubi gejow 31.03.08, 18:10
              Ale z ciebie menda, wyjątkowa. Krzywdzili cię w dzieciństwie, czy
              masz coś nie teges pod deklem?
              • silesiusmonachijski20 Jeste Gocha czy Kacha Tuske??? 31.03.08, 21:21
                Bo jezyk podobnie knajacki jak phemieh

tta2 napisała:

> Ale z ciebie menda, wyjątkowa. Krzywdzili cię w dzieciństwie, czy
                > masz coś nie teges pod deklem?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka