silesiusmonachijski20 31.03.08, 17:02 wiadomosci.onet.pl/1720342,11,item.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
republika.republika no co Ty, to idole prezia 31.03.08, 17:12 wystąpili w jego teledysku Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: no co Ty, to idole prezia 31.03.08, 17:19 Przyjechali z wizyta do prezia.Dlatego prezi tak wymiekl. Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski20 bez przesady; zaprosil ich Tuske i rezimowa telwiz 31.03.08, 17:33 ja, czyli TVN republika.republika napisała: > > wystąpili w jego teledysku > > Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika TVN zaprosił Dodę dla Tuska 31.03.08, 17:41 a dla Kaczyńskiego gejów Nikogo nie faworyzują :) Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski20 A ja wiem, ze Tuske bardzo lubi gejow 31.03.08, 17:43 ciekawe, kto jest ojcem "jego" dzieci republika.republika napisała: > > a dla Kaczyńskiego gejów > Nikogo nie faworyzują > :) > Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: A ja wiem, ze Tuske bardzo lubi gejow 31.03.08, 17:44 Malował kominy(?),a prawdziwy kominiarz ten teges? ;Mądry-mądrych rozmów słucha,głupim nie nadstawia ucha!;(przysłowie ludowe-polskie). Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski20 Re: A ja wiem, ze Tuske bardzo lubi gejow 31.03.08, 17:46 co jeszcze ",alowal", tego nie wypowiem; jestem wstydliwy jednak zoil44elwer napisał: > Malował kominy(?),a prawdziwy kominiarz ten teges? > ;Mądry-mądrych rozmów słucha,głupim nie nadstawia ucha!;(przysłowie ludowe-pols > kie). Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: A ja wiem, ze Tuske bardzo lubi gejow 31.03.08, 18:06 Wal śmiało w te mię/Tusie ciało.Jak to mówi Pismo Święte:Prawda wyzwala! ;Mądry-mądrych rozmów słucha,głupim nie nadstawia ucha!;(przysłowie ludowe-polskie). Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski20 Re: A ja wiem, ze Tuske bardzo lubi gejow 31.03.08, 18:14 Pamietam lata 1992/1993: wtedy bywalem na imprezach KLD; mysleli, ze jestem "swoj", a ja z kazda impreza coraza bardziej mialem ich dojsc; sprzedawali siebie i Polske; a najwiecej gorzaly lal do pyska Tuske; zoil44elwer napisał: > Wal śmiało w te mię/Tusie ciało.Jak to mówi Pismo Święte:Prawda wyzwala! > ;Mądry-mądrych rozmów słucha,głupim nie nadstawia ucha!;(przysłowie ludowe-pols > kie). Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: A ja wiem, ze Tuske bardzo lubi gejow 31.03.08, 18:41 I jak rozumiem,bywałeś tam,żeby się też nachlać i zapamiętać co kto i kiedy mówił.Takie imprezy pozwalają pieczeniarzom podjeść,popić i powisieć u stołu partyjnego.No, a po latach można się pochwalić bywaniem na salonach,kombatanctwem itd.No i można się pochwalić pamięcią/dobrze,że nie mylisz ochlaju z KLD,a zresztą może mylisz?/ Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: A ja wiem, ze Tuske bardzo lubi gejow 31.03.08, 18:10 Ale z ciebie menda, wyjątkowa. Krzywdzili cię w dzieciństwie, czy masz coś nie teges pod deklem? Odpowiedz Link Zgłoś
silesiusmonachijski20 Jeste Gocha czy Kacha Tuske??? 31.03.08, 21:21 Bo jezyk podobnie knajacki jak phemieh tta2 napisała: > Ale z ciebie menda, wyjątkowa. Krzywdzili cię w dzieciństwie, czy > masz coś nie teges pod deklem? Odpowiedz Link Zgłoś