Gość: b IP: *.biaman.pl 05.09.03, 20:44 Niniejszym ogłaszam zakończenie wątku "TYLKO SZCZERZE KATARYNA". Miewał swoje wzloty i upadki. Obecna faza upadku wskazuje jednak, że wzlotu już nie będzie. The times, they're a changin' :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
minderbinder1 Re: Niniejszym ogłaszam zakończenie 05.09.03, 20:57 Gość portalu: b napisał(a): > Niniejszym ogłaszam zakończenie wątku "TYLKO SZCZERZE KATARYNA". > Miewał swoje wzloty i upadki. Obecna faza upadku wskazuje jednak, że wzlotu > już nie będzie. The times, they're a changin' :) W tamtym wątku też jesteś przewodniczącym :)? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia PROTESTUJĘ !!! 06.09.03, 01:39 Zmienny Nastrój, wielce czcigodny wódz Indian z Zachodniego Wybrzeża, którego intelekt daleko wykracza poza płot rezerwatu, proszony jest o nieingerowanie w sprawy terytorium bosa Małej Italii i zwrócenie łaskawego wzroku w inną, bardziej erudyczną stronę. Wierni poddani tegoż Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bratek potwierdzam IP: *.biaman.pl 06.09.03, 07:43 Jak powiedziałem, wątek "TYLKO SZCZERZE KATARYNA" już nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia KATARYNO!!! 06.09.03, 13:02 Gość portalu: bratek napisał(a): > Jak powiedziałem, wątek "TYLKO SZCZERZE KATARYNA" już nie istnieje. Powiedz mi proszę, czy Wy to uzgodniliście? Odpowiedz Link Zgłoś
basia.basia Re: KATARYNO!!! 06.09.03, 16:37 basia.basia napisała: > Gość portalu: bratek napisał(a): > > > Jak powiedziałem, wątek "TYLKO SZCZERZE KATARYNA" już nie istnieje. > > Powiedz mi proszę, czy Wy to uzgodniliście? Podtykam Ci ten wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: KATARYNO!!! 06.09.03, 16:48 basia.basia napisała: > Gość portalu: bratek napisał(a): > > > Jak powiedziałem, wątek "TYLKO SZCZERZE KATARYNA" już nie istnieje. > > Powiedz mi proszę, czy Wy to uzgodniliście? Nic nie uzgadniałam! Bratek zostaw w spokoju tamten wątek! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: b Re: KATARYNO!!! IP: *.biaman.pl 06.09.03, 20:38 kataryna.kataryna napisała: > basia.basia napisała: > > > Gość portalu: bratek napisał(a): > > > > > Jak powiedziałem, wątek "TYLKO SZCZERZE KATARYNA" już nie istnieje. > > > > Powiedz mi proszę, czy Wy to uzgodniliście? > > > Nic nie uzgadniałam! > > Bratek zostaw w spokoju tamten wątek! Ależ nie trzeba mi powtarzać, przecież zostawiłem. Zresztą on już nie istnieje :) > > Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: potwierdzam 06.09.03, 16:52 Gość portalu: bratek napisał(a): > Jak powiedziałem, wątek "TYLKO SZCZERZE KATARYNA" już nie istnieje. Bo? Odpowiedz Link Zgłoś