kecawa 13.04.08, 16:21 Tyle szumu tyle wrzasku tyle bez mała skowyczenia o autorytaryzmie o totalitaryzmie o przestępcach z PiSu o podsłuchach o ..... i co mamy laptop i to jeszcze sprawny łyso wam POpuliści ? z milym kwa kwa kecaw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
platfusyf Re: Siedem miesięcy temu wygrali wybory!Ico i nic 13.04.08, 16:24 Łyso im! Tak naprawde faszystami są to ci z tzw PO. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Wacławie! 13.04.08, 16:39 nie wstyd ci, że masz takich kolegów jak ten kolega z platfusem, syfem i hemoroidami na mózgu? Odpowiedz Link Zgłoś
serpentor666 Re: Siedem miesięcy temu wygrali wybory!Ico i nic 13.04.08, 16:50 PiS to nie było drugie SLD i nie aż takich afer, jak choćby afera Rywina. W ogóle PO miało zmienić kraj a tu nic, tylko mówią jak to będzie dobrze. Ja nie głosowałem na PO czy PiS ale z zapewnień PO spodziewałem się zmian. A tu nic, tylko puste słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Siedem miesięcy temu wygrali wybory!Ico i nic 13.04.08, 16:52 PiS towarzysze nadal nie rozliczeni i nadal na wolnosci. :( Odpowiedz Link Zgłoś
karbat Re: Siedem miesięcy temu wygrali wybory!Ico i nic 13.04.08, 16:58 kacza polityka ,bicie piany na podsluchu , Na fali kaczej odnowy nawet kosciol katolikow zapewnil spoleczenstwo ,ze sie sam zlustruje hehehe . Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m2 Re: Siedem miesięcy temu wygrali wybory!Ico i nic 13.04.08, 17:02 Czy to ci nie wystarczy?? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=78258221 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=78260269 Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk448 Jest mi wstyd! Przepraszam na PO!!! 13.04.08, 17:06 Głosowałem na PO, wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywały że jest to formacja która jest w stanie pchnąć zmiany w POlsce na właściwe tory ale się niestety przeliczyłem. Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Jest mi wstyd! Przepraszam na PO!!! 13.04.08, 17:11 > Głosowałem na PO, wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazywały że jest to forma > cja która jest w stanie pchnąć zmiany w POlsce na właściwe tory ale się niestet > y przeliczyłem. Niemożliwe, bo trolle nie potrafią liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
a-wariatka-tanczy Re:Jeszcze sie wstrzymaj z tym przepraszaniem 13.04.08, 17:14 dopiero 19 minie sześć miesięcy jak rząd zaczął pracować a nie można wszystkiego zrobić przez pierwsze pól roku daj im więcej czasu - zobaczymy ile zrobia do końca roku Kecaw jak zwykle troszke przesadza - co z tego, że 7 miesiecy temu wygrało PO, jesli prezio prawie przez miesiac kryzys psychiczny przezywał i nie był w stanie desygnowac premiera Odpowiedz Link Zgłoś
kamyk448 Re:Jeszcze sie wstrzymaj z tym przepraszaniem 13.04.08, 17:41 a-wariatka-tanczy napisała: > dopiero 19 minie sześć miesięcy jak rząd zaczął pracować > a nie można wszystkiego zrobić przez pierwsze pól roku > daj im więcej czasu - zobaczymy ile zrobia do końca roku > Kecaw jak zwykle troszke przesadza - co z tego, że 7 miesiecy temu > wygrało PO, jesli prezio prawie przez miesiac kryzys psychiczny > przezywał i nie był w stanie desygnowac premiera Może masz rację ale jak patrzę jak się zabierają za tę robotę to nie wróży to powodzenia. Fatalna jest polityka informacyjna rządu. Ja nie widzę planowego działania tego rządu, ja nie widzę determinacji w realizowaniu jakichkolwiek zmian, nie widzę żadnej spójnej strategii zmian, są pewne chaotyczne ruchy, jakieś działania tymczasowe, wdawanie się w kłótnie z opozycją, walki polityczne i tyle. Myślisz że z tego chaosu wyłoni się jakaś myśl strategiczna, jakaś determinacja i jasność celów? Rząd utonie w polityce i słabo widzę że wypłynie z siłą realizowania planów. Odpowiedz Link Zgłoś
zdenek.blacha Re:Jeszcze sie wstrzymaj z tym przepraszaniem 13.04.08, 18:08 > dopiero 19 minie sześć miesięcy jak rząd zaczął pracować Zaczął pracować? Sześć miesięcy temu? znowu coś przegapiłem... Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Jest mi wstyd! Przepraszam na PO!!! 13.04.08, 18:31 Chcialbys bezprawie zwalczac bezprawiem?Metody zgodne z prawem wymagaja czasu. Odpowiedz Link Zgłoś
bardu Re: Siedem miesięcy temu wygrali wybory!Ico i nic 13.04.08, 18:20 Gwoli ścisłości - Donald Tusk został desygnowany na prezesa RM 9 listopada 2007 r. A więc to 5, a nie 7 miesięcy. A przypomnisz o sukcesach JK po 5 miesiącach? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Chyba byli i śą nie przygotowani 13.04.08, 19:31 Rozumiem, iż od 9 listopada rozpoczął się jego proces myślowy? Chyba był w wielkim szoku, iż wygrał bo ni widu ani ni słychu by cokolwiek ten rząd robił.Tylko biją pianę o miłości! serdecznie pozdrawiam i sobie i wam współczuję Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Przygotowujemy się do wyb. prezydenckich 13.04.08, 18:28 a wiadomo że jak się coś robi to można sknocić więc lepiej nic nie robić, co Donkowi najlepiej wychodzi i dzięki czemu mu rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Przygotowujemy się do wyb. prezydenckich 13.04.08, 18:34 Pies sie spieszyl.I slepych narobil Wacio wstal I chodzi po pokoju w gaciach. I slychac plusk, to pluszcze woda w glowie Wacia (J.Tuwim) Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: Przygotowujemy się do wyb. prezydenckich 13.04.08, 19:33 Najlepiej się położyć wtedy nic złego się nie zrobi, a Donkowi urośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Przygotowujemy się do wyb. prezydenckich 13.04.08, 19:32 Czy Polski nie szkoda- zaniechanie jet grzechem! zasmucony grzeszną PO kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Przygotowujemy się do wyb. prezydenckich 13.04.08, 19:33 kecawa napisał: > Czy Polski nie szkoda- zaniechanie jet grzechem! > > zasmucony grzeszną PO kecaw Szkoda, ze takich jak ty musi utrzymywac :( Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Przygotowujemy się do wyb. prezydenckich 13.04.08, 19:36 Sam się utrzymuję i utrzymuję innych płacąc podatki i w tym abonament TVP serdeczności kecaw Odpowiedz Link Zgłoś