Gość: re Re: Policjanci, którzy zgwałcili nastolatkę, stra IP: *.dzialoszyn.sdi.tpnet.pl 07.09.03, 02:50 ale chyba ich nie posadzą tylko na Kuronia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: soccer1doc Re: Policjanci, którzy zgwałcili nastolatkę, stra IP: *.twcny.rr.com 07.09.03, 04:11 po prostu bydlo. Inna sprawa ,ze tytul artykulu jest prowokujacy, sugeruje ,ze zwolnienie z pracy to cala kara! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: podejrzliwy Re: Policjanci, którzy zgwałcili nastolatkę, stra IP: 168.143.113.* 07.09.03, 05:45 Cos mi jednak tutaj smierdzi! Bo,jak policjanci,o ktorych ich przelozony mowi,ze byli bez zarzutu,mogli dopuscic sie takiego czynu? Ja niestety mam nosa. Tutaj cos smierdzi i to bardzo. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ja BANDYCI ZA KRATKI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.ght.iadfw.net 07.09.03, 05:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dg DARMOWE DOŁADOWANIE KOMÓRKI!! www.sylcia.spec.pl IP: 195.205.11.* 07.09.03, 07:55 ZOBACZ TO WWW.SYLCIA.SPEC.pl WWW.SYLCIA.SPEC.pl WWW.SYLCIA.SPEC.pl WWW.SYLCIA.SPEC.pl WWW.SYLCIA.SPEC.pl WWW.SYLCIA.SPEC.pl WWW.SYLCIA.SPEC.pl WWW.SYLCIA.SPEC.pl WWW.SYLCIA.SPEC.pl WWW.SYLCIA.SPEC.pl WWW.SYLCIA.SPEC.pl WWW.SYLCIA.SPEC.pl WWW.SYLCIA.SPEC.pl WWW.SYLCIA.SPEC.pl WWW.SYLCIA.SPEC.pl WWW.SYLCIA.SPEC.pl WWW.SYLCIA.SPEC.pl 4 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: vitek Odważna decyzja ob.Kubicki! IP: *.intertel.net.pl 07.09.03, 08:22 Gratulacje ob. Kubicki.Na pewno była to dla was trudna decyzja.Rozumiemy....zasłużeni i nagrodzeni policjanci.My tez ich żałujemy...nie tylko wy ob. Kubicki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: August Re: Policjanci, którzy zgwałcili nastolatkę, stra IP: 195.117.203.* 07.09.03, 09:31 A ja myślałem , że order... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: IRZYK Re: to dpopiero sk........ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 07.09.03, 09:45 powinni wyleciec z pracy w policji natychmiast i jeszcze poniesc kare.powinni byc sądzeni jako gwalciciele i pójść siedizec.A tam dopiero poznją życie policjantów pedofilów i gwalicieli żle tam traktują a oni są i psami i gwałcicielami.Tam ich wycwelą i zobaczą h... jak to jest!!!! Mam nadzieej ze przelozeni podejmą odpowiednie kroki dążące do ukarania dwoch p.......... policjantow!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: on Re: Policjanci, którzy zgwałcili nastolatkę, stra IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 10:24 Skoro ona miała 19 lat to jaka z niej nastolatka? Tutuł sugeruje żepolicjanci zgwałcili jakąś małoletnią pannę a tu chodzi o dorosłą kobietę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ONA Re: Policjanci, którzy zgwałcili nastolatkę, stra IP: *.proxy.aol.com 07.09.03, 10:43 On ty osle Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek APEL: POMÓŻMY TEJ DZIECZYNIE IP: *.chello.pl 07.09.03, 10:47 Jestem wstrząśnięty tym gwałtem dokonanym przez policjantów na służbie. Z opisu w gazecie wynika, że dziewczyna ma kłopoty psychiczne i materialne. Chciałbym Jej pomóc w imię zwykłej solidarności. Mam możliwość udzielenia Jej pomocy finansowej. Droga gazeto i autorzy artykułu: Wy lepiej wiecie o Jej sytuacji. Dajcie znać jeśli uważacie, że sytuacja kwalifikuje się do takiej pomocy. Sławek Grochowicz, Kraków agatagra@op.pl awim@awim.krakow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sławek APEL: POMÓŻMY TEJ DZIEWCZYNIE IP: *.chello.pl 07.09.03, 10:48 Jestem wstrząśnięty tym gwałtem dokonanym przez policjantów na służbie. Z opisu w gazecie wynika, że dziewczyna ma kłopoty psychiczne i materialne. Chciałbym Jej pomóc w imię zwykłej solidarności. Mam możliwość udzielenia Jej pomocy finansowej. Droga gazeto i autorzy artykułu: Wy lepiej wiecie o Jej sytuacji. Dajcie znać jeśli uważacie, że sytuacja kwalifikuje się do takiej pomocy. Sławek Grochowicz, Kraków agatagra@op.pl awim@awim.krakow.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RumcajS Policjanci, którzy zgwałcili nastolatkę.. IP: *.starogard.dialup.inetia.pl 07.09.03, 11:32 Jako komentarz nasuwa mi się jedynie słowa piosenki zespołu Dezerter: „Policjant broni mnie prze oszustem, policjant broni mnie przed bandytą, policjant broni mnie przed zbrodniarzem... Lecz kto obroni mnie przed policjantem?” Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Policjanci, którzy zgwałcili nastolatkę, stra IP: *.kuzniki.net 07.09.03, 11:48 I teraz już wiecie dlaczego jest ogromna przestępczość, w wieększości niewykryta. Bo policjanci zamiast łapać przestępców, pieprzą na służbie. A nawet jeśli nie pieprzą, to wtedy sami popełniają inne przestępstwa. Czy w Polsce jest na prawdę mafia? A może to tylko "nieuczciwi policjanci", których w najgorszym razie "wyrzucą ze służby". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzymianin A nie mówiłem??? IP: *.pool80181.interbusiness.it 07.09.03, 12:49 Wczoraj pisałem (forum.gazeta.pl/forum/72,2.html? f=28&w=7831240&a=7832128), żeby nie cieszyć się, że policyjni gwałciciele stracą pracę. I oto dzisiaj mamy potwierdzenie (www1.gazeta.pl/wyborcza/1,34513,1657948.html), że kolesie nie dadzą skrzywdzić przestępcy z szeregów policji i zamiast wyrzucić na zbity pysk, to czekają, aż ten sam poprosi o przeniesienie na emeryturę. I my, z naszych podatków, będziemy bandycie płacili podwyższoną emeryturę, a on będzie z nas się śmiał. :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MO Stracili pracę a powinni JAJA !! Już ostrzę tasaczek IP: *.lubin.dialog.net.pl 07.09.03, 13:24 Stróże prawa powinni być podwójnie chronieni przed przestępcami, lecz kiedy to oni wystąpią przeciw prawu kara powinna być bezwzględna i najsurowsza z możliwych do zastosowania w danych okolicznościach. Opisywane tu bydlęta powinny dostać po 25 lat bez możliwości skrócenia kary. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zabar Re: Policjanci, którzy zgwałcili nastolatkę, stra IP: *.it.helsinki.fi 07.09.03, 13:29 Co to ma znaczyć "stracą pracę", TO CHYBA OCZYWISTE, ale przede wszystkim mają stanąć szybko przed sądem a po udowodnieniu winy natychmiast do paki z nimi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jano Re: Policjanci, którzy zgwałcili nastolatkę, stra IP: 81.15.189.* 07.09.03, 13:51 do paki z nimi gdzie będą mieć przewalone ale, ale trzeba sprawdzić jeszcze czy psy nie były na jakimś tropie bo to idealny sposób by się ich pozbyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: POLAKEN SZKODA ICH. Z CZEGO TERAZ BEDA ZYC? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.09.03, 14:28 ROZUMIEM NAGANA, ALE ZEBY OD RAZU TRACIC PRACE? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tysz@nin Re: Policjanci, którzy zgwałcili nastolatkę, stra IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.09.03, 17:51 i jak tu szanowac tych stróżów prawa nic tylko wziąśc siekiere i głowy poupierdalać ch.w.d.p jak bym ich dorwał to bym teraz w kryminale siedział i policja przeprowadza akcje bezpieczne miasto gdzie sami funkcjonariusze gwałcą nastolatki.... Odpowiedz Link Zgłoś