jola_iza 08.05.08, 21:18 Kurski powiedział, a PO realizuje. Kopaczowej nie da się słuchać-" bo 100%, to więcej, niż 51". Słusznie gada, dać jej wódki :( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jdbad Re: Ciemny lud to kupi 08.05.08, 21:23 Przecież zawsze mówiłam,że to to samo:( Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Ciemny lud to kupi 08.05.08, 21:30 To nie to samo, PO jest dużo gorsze, uduszą z miłością. Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Ciemny lud to kupi 08.05.08, 21:46 Też racja:( jola_iza napisała: > To nie to samo, PO jest dużo gorsze, uduszą z miłością. Odpowiedz Link Zgłoś
don.kichote Re: Ciemny lud to kupi 08.05.08, 21:59 jola_iza napisała: > To nie to samo, PO jest dużo gorsze, uduszą z miłością. Miłością? Chyba że udawaną! PO - to cynicy, z jednej strony tumaniący, z drugiej zaś, gardzący ludźmi. Odpowiedz Link Zgłoś
hummer Dr House 08.05.08, 21:30 jola_iza napisała: > Kurski powiedział, a PO realizuje. Kopaczowej nie da się słuchać-" bo 100%, to > więcej, niż 51". Słusznie gada, dać jej wódki :( Się zbliża - prawdziwy lekarz :) Odpowiedz Link Zgłoś
sprawdz-czy-wolne Re: Ciemny lud to kupi.. 08.05.08, 21:54 > Kurski powiedział, a PO realizuje. Kopaczowej nie da się słuchać-" bo 100%, to więcej, niż 51". Słusznie gada, dać jej wódki :( Kur...mu kiedyś gatki opadły, Donaldowi T. za chwilę tylko goła de się ostanie PO Obiecanakach-CUDAkach? Odpowiedz Link Zgłoś
elwer-pancerfaust44 Re: Ciemny lud to kupi 08.05.08, 22:09 Ciekawy jestem jak wyszły szkoły po oddaniu ich w gestię samorządów.Bo słyszałem,czytałem że zamyka się szkoły ze względów ekonomicznych.Czyżby dąży się do tego także w przypadku szpitali,rachunek ekonomiczny ponad wszystko. "Kto żyje dostatecznie długo,ten doczeka wszystkiego.Przyjaciele staną się wrogami,a wrogowie- przyjaciółmi.Mędrcy-głupcami,a głupcy-mędrcami.Białe będzie czarnym,a czarne-białym.Wystarczy nie spieszyć się z umieraniem"(A Minkiewicz). Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: Ciemny lud to kupi 08.05.08, 22:12 Szkoły to działka jdbad, jak znam życie odpisze Ci. Znajoma pielęgniarka dostała 90% poborów, tak te rządy PO wyglądają, blaga, blaga:) Odpowiedz Link Zgłoś
hawranekslonko Re: Ciemny lud to kupi 08.05.08, 22:23 Mosc pancerfausci twoja znajomosc problemow ekonomicznych oswiaty i sluzby zdrowia poraza.NASZE SLONCE, BOGU TY NAJWYZSZY.Brak wiedzy nie usprawiedliwia tak pisali rzymianie. Odpowiedz Link Zgłoś