Gość: Gedymin IP: *.gwardii.bmj.net.pl / 192.168.20.* 12.09.03, 20:38 honor... - to takie zapomniane słowo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: grr potrzebna rewolucja IP: 141.2.200.* 12.09.03, 20:39 a moze "pomrocznosc jasna"? skad my to znamy... ten typek, jest tak zalosny ze to po prostu ludzkie pojecie przechodzi! zachowania a'la pierwotniak, zero honoru a tylko proste odruchy przy probie otrzasniecie gowna w ktore sam najpierw wplynal. cala czerwona brygada ktora rozpierdala ten kraj powinna zostac uznana za organizacje terorystyczna albo przynajmniej (skoro dzialaja po pijnemu) zamknieci w izbie wytrzezwien, rzygac sie chce! kiedy to sie zmieni?????? czy w tym kraju (bo to juz nie jest MOJ kraj tylko ICH) naprawde potrzebna jest rewolucja??? Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Rywin: Byłem nachlany 12.09.03, 20:45 Oj, Rywin, Rywin, słusznie ci ktoś powiedział, gdyby głupota mogła zabijać to już wieńce by obeschły na twoim grobie. Naprawdę myślałeś, że ktoś kupi tę bajeczkę? Musisz się ludziom przypominam w coraz to bardziej kretyńskim wcieleniu? Nie rób z siebie pośmiewiska, człowieku, bo przykro patrzeć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotrek Re: Rywin: Byłem nachlany IP: *.dip.t-dialin.net 13.09.03, 00:31 kataryna.kataryna napisała: "Oj, Rywin, Rywin, słusznie ci ktoś powiedział, gdyby głupota mogła zabijać to już wieńce by obeschły na twoim grobie. Naprawdę myślałeś, że ktoś kupi tę bajeczkę? Musisz się ludziom przypominam w coraz to bardziej kretyńskim wcieleniu? Nie rób z siebie pośmiewiska, człowieku, bo przykro patrzeć." pozdrowienia kataryna- nie pisalem dawno, bo nie ma co sie podniecac- wasze opinie sa wazne, ale spoleczenstwo ma to juz powoli w ...d- taka jest prawda i ...rywin bedzie ..niewinny!!!!- za dlugo to trwa- ...o 50 lat za dlugo- wspolczuje- johann Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sceptyk Re: Rywin: Byłem nachlany IP: *.siec / 213.17.244.* 13.09.03, 15:34 A masz sposób na to, że by te nasze cierpienia skrócić? Może przed sądem rzeczywiście Rywin nie będzie za bardzo winny, trudno, taki sąd, ale przed mną będzie, nie tylko on zresztą. Mam nadzieję, że doczekamy ukarania grupy trzymającej władzę. Jeszcze trochę poczekajmy, a na razie poczytaj dzisiejsze Życie Warszawy. www.zw.com.pl/apps/a/tekst.jsp?place=zw2_ListNews1&news_cat_id=9&news_id=21577 Niech żyje GW i komisja śledcza z J.Rokitą Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Michniczek: Byłem nachlany IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 21:25 Na Boga: Zeusa Olimpijskiego! Przecie oni razem sie uchlali na tarasie, przed nagraniem! Co Michniczek ma mówić? Że to wszystko lipa! Reklama Wybiorczej i Agory? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: potas Re: Rywin jest skonczony IP: *.proxy.aol.com 12.09.03, 21:07 Ganster sie nie zmienia nawet jak sie upije.Szkoda ze zlapali mala rybke.Zamiast sie zabrac za powaznych bandziorow z SLD. Widac ze Rywin sie konczy,nadchodzi czas na jego kolesi. Odpowiedz Link Zgłoś
pokrzywa.pokrzywa Re: Rywin jest skonczony 12.09.03, 21:09 Gość portalu: potas napisał(a): > Ganster sie nie zmienia nawet jak sie upije.Szkoda ze zlapali > mala rybke.Zamiast sie zabrac za powaznych bandziorow z SLD. > Widac ze Rywin sie konczy,nadchodzi czas na jego kolesi. Jak znajdziemy tą kancelarię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Rywin: Byłem nachlany IP: *.szel-sat.com.pl 12.09.03, 21:32 Honor, wielkie słowo. Wygląda na to, że Rywin rzeczywiście coś chlał. Tyle, że nie wiadomo co. Bo normalna wóda nikogo nie trzyma tak długo. On przecież do tej pory bełkocze. Jak słusznie jednak zauważono, ten stan "nieświadomości" nie zwalnia, a wręcz obciąża tego małego człowieczka. Odpowiedz Link Zgłoś
krid Re: Rywin: Byłem nachlany 12.09.03, 21:33 no dobra wszyscy wiedza ze to wierutna bzdura, ale wszyscy tez wiedza jak to bywa z takimi bzdurami w polskich sadach. pewnie znajdzie sie teraz horda prawnikow, ktora powie ze prawo jednoznacznie zabrania karac czlowieka ktory jest niepoczytalny w chwili popelniania czynu albo cos w podobnym stylu. podejrzewam, ze w polskim sadzie rywina sie nieda skazac. Odpowiedz Link Zgłoś
qndzia No i kurde koniec afery!!! 12.09.03, 21:59 Lew przemówił: info.onet.pl/798332,11,item.html Okazuje się, że chłopina był najeebbaannyy i dlatego to tak głupio wyszło. Ponieważ pomroczność jasna jest w Polsce bezkarna, to proponuję sprawę umorzyć i wyciszyć. Oficjalnie ogłaszam "Koniec afery Rywina"!!! Kolejne przesłuchania są już zbędne! Jakubowska może odetchnąć z ulgą kształtną piersią, tak pieszczoną myślami don Leszka Millerone. Uffff!, odetchnie cała grupa sprawująca władzę! Te wszystkie czerwone gnoje typu czarzastallach, robal kwiatek, nikoś 8MB RAM już mogą spać spokojnie. Spotkają się u Lwa Rywina w daczy na Mazurach, wypiją jezioro wódki i po sprawie!!! Tak jak zawsze mówiłam! qndzia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: recenzent Re: No i kurde koniec afery!!! IP: *.biaman.pl 12.09.03, 22:09 teraz lepiej :) Odpowiedz Link Zgłoś
minderbinder1 Re: Rywin: Byłem nachlany 13.09.03, 00:59 Teraz też proponowano Panu jakąś rolę? - W reklamówce. Znów miałem grać jakiegoś bandziora. Odmówiłem. Fakt, do reklamy dyktafonu lepiej by się nadał. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cysorz Re: Rywin: Byłem nachlany IP: *.chem.cornell.edu 13.09.03, 04:48 Ludzie w tym kraju wszystko stoi na glowie, bo "bylem nachlany, zapieprzylem sprawe" tak to sie powinien tlumaczyc mocodawcom a nie nam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARKO Re: Rywin: Byłem nachlany IP: *.pogodna.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 04:46 Nie wieżę w te bajki.To następny unik Rywina.Zachowując milczenie na początku sprawy, dał wyraz swojej winy.Nie wieżę także,że to był tylko interes dla Rywina.Wielu wyciągało łapki po kasę,która miałaby płynąć z tego interesu.Wystawili "JELENIA" który ich osłania, to niech teraz płaci za swoją pychę, cwaniactwo i głupotę. Albo "LEW bądź odważny i powiedz prawdę". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cysorz Re: Rywin: Byłem nachlany IP: *.chem.cornell.edu 13.09.03, 04:50 jesli naprawde zrozumie, ze idzie pod wode to moze powie prawde i zabierze to gowno co na powierzchni, przy wladzy, plywa ze soba na dno. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MARKO Re: Rywin: Byłem nachlany IP: *.pogodna.sdi.tpnet.pl 13.09.03, 05:02 Może teraz niech wystąpi w nowej roli w serialu "KORUPCJA",i wówczas będzie mu łatwiej wyznać prawdę-to przecież tylko rola w filmie.Za pieniądze może będzie łatwiej? Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Rywin: Byłem nachlany 13.09.03, 06:17 "A każdy rozsądnie myślący wie, że nawet w najgorszych przepowiedniach jest, że dostanę w zeszeniu." I to mówi człowiek niewiarygodny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyrozumiały Pijanyn Lew ryczy jak dzi IP: *.gdynia.mm.pl 13.09.03, 09:13 Lwie nie rycz jak dziecko, nie słuchaj swoich adwokatów, oddaj się pod opiekę Mosadu i powiedz prawdę o całym idiotycznym wydarzeniu.Masz szansę wtedy na powrót na salony warszawki i do produkcji filmowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ek Re: Rywin: Byłem nachlany IP: *.crowley.pl 13.09.03, 09:44 Spotkało się dwóch kolegów od kieliszka ,po czym jeden okazał się świnią a nie kolegą i podkablował kompana. Jako że ten kablujący wodzi na sznurku najważniejsze osoby w państwie ,zrobiła się afera gigant.A przecież to tylko pijaczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wyrozumiały Re: Rywin: Byłem nachlany IP: *.szel-sat.com.pl 13.09.03, 09:59 Oj dziecko to nie takie proste. Pijaczyną był takze Churchil ale tego mu Anglicy nie wypominali bo pił za swoje i jeszcze był męzem stanu.Nasi pijaczkowie piją za nasze lub cudze i nie są mezami stanu.Churchil był arystokrata a kompani od kieliszka sa ochlokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: najmita Re: Rywin: Byłem nachlany IP: *.adsl.highway.telekom.at 13.09.03, 09:59 Gość portalu: Ek napisał(a): "Spotkało się dwóch kolegów od kieliszka ,po czym jeden okazał się świnią a nie kolegą i podkablował kompana. Jako że ten kablujący wodzi na sznurku najważniejsze osoby w państwie ,zrobiła się afera gigant.A przecież to tylko pijaczyny". A dzisiaj, wykorzystujac innego producenta, Adam Michnik reklamuje GW w telewizji, pieprzac tak szlachetne slogany o umilowaniu ojczyzny, ze sie robi slabo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Flores Greps IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.09.03, 10:37 Niestety fragment, który cytuje GW nie obejmuje pewnego interesującego zdania wypowiedzianego przez Rywina. Spytany czy ma żal do Michnika, powieział że właściwie nie. Ma żal do KOGOŚ INNEGO. Ciekawe do kogo adresowany był ten mesydż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jkmjkm Re: Greps IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.09.03, 12:41 Jak to do kogo? Klosa nie oglądałeś? Do WOLF-a! Włodek Ola Leszek Ferajna(cała reszta) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Brunner Re: Greps IP: *.chello.pl / *.chello.pl 13.09.03, 15:13 Nie Ola tylko Olek. A poza tym sie zgadza: Gruppenfuehrer WOLF! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Łodzianin Oddaj pieniądze złodzieju IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.03, 15:16 , które zagarnąłeś z budgetu filmówki w 1997 roku Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Oddaj pieniądze złodzieju 13.09.03, 23:05 Gość portalu: Łodzianin napisał(a): > , które zagarnąłeś z budgetu filmówki w 1997 roku Te pieniądze poszły na chłystków, którzy dopiero przed komisją sejmową dowiedzieli się jak obsługiwać komórkę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wp niestety IP: *.client.attbi.com 14.09.03, 06:46 prawda jest taka ze zwalczaja sie dwie frakcje zydowskie.A my bedziemy sie glupio podniecac czyje bedzie na wierzchu. Ich, bedzie na wierzchu. Tak czy siak.Powoli mamy juz tyle do powiedzenia w Polsce, co Amerykanin w Ameryce. Pora sie obudzic. Wiem ze za chwile odezwie sie ten transwestyta "ojejku"( wiem o nim pare ciekawych rzeczy) lub glupkowata "dana33" ktora udaje zydowke (pewnie sluzy u zydow i chce im sie przypodobac)ale ruska bo zaczyna zawsze od "nu". Biedna.Napewno napisza ze jestem emocjonalnie nie zrownawozony, mam kompleksy,niska samoocene.Problem polega na tym ze nie!!!!. NIe mam zadnych problemow. Jestem niezalezny. Ja mam wszystko z tylu.Jestem zdrowy, mam duzo pieniedzy, nie musze pracowac, nie podlegam NIKOMU. Dlatego moge napisac ze nic sie nie stanie bo KURWA KURWIE LBA NIE URWIE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dprl Re: Rywin: Byłem nachlany IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 14.09.03, 09:40 No to po sprawie. I o co cały szum? Po prostu taka konwencja. W tych sferach intelektualnych i politycznych elit to stan normalny. Dowodem jakość prawa, reform, całej "walki o dalszy rozwój". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mac Re: Rywin: Byłem nachlany IP: netnafta:* / 192.168.7.* 14.09.03, 14:06 "Rywin: Byłem nachlany." I dotąd nie wytrzeźwiał Odpowiedz Link Zgłoś