camille_pissarro 24.05.08, 19:39 No,no awansowała , a gdzie sa Ci co tak na niej psy wieszali. Trzymaj fason Kaśka, Listkiewicza niedługo wykurzą ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bu2m2 Re: Kataryna na tapecie u Mazurka ;-)) 24.05.08, 19:58 No to Ziobro go w końcu nie wykurzył? Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Kataryna na tapecie u Mazurka ;-)) 24.05.08, 20:01 a tu link: www.dziennik.pl/opinie/ Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m2 Re: Kataryna na tapecie u Mazurka ;-)) 24.05.08, 20:02 Nie jest Rokitą? A gada jak Arnold! Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Kataryna na tapecie u Mazurka ;-)) 24.05.08, 20:05 bu2m2 napisał: > Nie jest Rokitą? Ktoś ją o to podejrzewał? Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Kataryna na tapecie u Mazurka ;-)) 24.05.08, 20:13 Najfajniejszy jest ten fragment: "Patrzę, co się porobiło z ludźmi na forach internetowych, którzy jeszcze kilka lat temu mieli te same poglądy na aferę Rywina co ja. Dziś cieszą się, że przeszukują dom Bączka, kpią z weryfikacji WSI, klaszczą Dukaczewskiemu. Platforma Obywatelska rzeczywiście dokonała cudu, bo przywróciła tym ludziom stan świadomości sprzed Rywina. Dukaczewski powinien być im wdzięczny." bo to działa i w drugą stronę... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Re: Kataryna na tapecie u Mazurka ;-)) 24.05.08, 20:31 a.adas napisał: > Najfajniejszy jest ten fragment: > > "Patrzę, co się porobiło z ludźmi na forach internetowych, którzy jeszcze kilka > lat temu mieli te same poglądy na aferę Rywina co ja. Dziś cieszą się, że > przeszukują dom Bączka, kpią z weryfikacji WSI, klaszczą Dukaczewskiemu. > Platforma Obywatelska rzeczywiście dokonała cudu, bo przywróciła tym ludziom > stan świadomości sprzed Rywina. Dukaczewski powinien być im wdzięczny." > > bo to działa i w drugą stronę... Kataryno wróć uświadom nas, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
bryt.bryt otoczenie 24.05.08, 22:30 a.adas napisał: > Najfajniejszy jest ten fragment: > > "Patrzę, co się porobiło z ludźmi na forach internetowych, którzy > jeszcze kilka lat temu mieli te same poglądy na aferę Rywina co ja. > Dziś cieszą się, że przeszukują dom Bączka, kpią z weryfikacji WSI, > klaszczą Dukaczewskiemu. Platforma Obywatelska rzeczywiście > dokonała cudu, bo przywróciła tym ludziom stan świadomości sprzed > Rywina. Dukaczewski powinien być im wdzięczny." Faktycznie, to jest chyba najlepsze. :-) Ale na szczescie brak samokrytycyzmu nie jest szkodliwy dla otoczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
synu Re: Kataryna na tapecie u Mazurka ;-)) 24.05.08, 22:57 Ech, gdzie ta Kataryna z czasow Rywina? :) Ego co prawda nie bylo wiele mniejsze ale przynajmniej miala wiekszy kontakt z rzeczywistoscia. Z czasem kontakt ten sie zmniejszal az doszlo do popelnienia jednego z najbardziej obciachowych tekstow na tym forum. Szkoda, ze Listkiewicz tego nie przeczytal ;) Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Kataryna na tapecie u Mazurka ;-)) 25.05.08, 00:16 od razu obciachowy. Fajny, Fajny. Dla przypomnienia forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=48808828&a=48808828 Warto sobie go zilustrować rydzykfizyk.files.wordpress.com/2007/11/kaczynski-listkiewicz-finlandiatvp2.jpg?w=460&h=345 Długo szukałem tego zdjęcia, a znalazłem u starego znajomego... Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m2 Re: Kataryna na tapecie u Mazurka ;-)) 24.05.08, 20:24 Pani Kataryna zachłysnęła się swoją sławą. Słuchajcie, mówi, tylko ja mam rację i moja racja jest najmojsza. A jeżeli myślisz inaczej to jesteś pod wpływem łżemediów. Choroba własnej wielkości. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick A Tobie żal 24.05.08, 20:33 bo walisz bzdety na zlecenie,wyrobniku... bu2m2 napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m2 Re: A Tobie żal 24.05.08, 20:42 Kataryna przetarła i oczy i zobaczyła że politycy robią ją od lat w konia. Eureka! Odpowiedz Link Zgłoś
ka12332 Re: Kataryna na tapecie u Mazurka ;-)) 24.05.08, 20:26 eee ,kataryna to forumowy staroć. w dodatku nawiedzony .ten mazurek odgrzewa jakieś stare ,forumowe kotlety -- pl.youtube.com/watch?v=iQz-mj07080 Sulęcin k.Poznania Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Kataryna na tapecie u Mazurka ;-)) 24.05.08, 20:31 wypraszam sobie ja tez jestem mastodontem tego forum, czy wzwiązku z tym mam się ewakuować ? ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Kataryna na tapecie u Mazurka ;-)) 25.05.08, 00:52 Żeby tylko tego forum? BTW: Przecież ludzie tyle nie zyją. camille_pissarro napisał: > wypraszam sobie ja tez jestem mastodontem tego forum, czy wzwiązku z > tym mam się ewakuować ? ;-)) Niestety! Raczej będziesz w dalszym ciągu zaśmiecał Kraj naciaganymi tematami, udając, że masz wiedzę prawniczą. Czego ty uczysz? Fizyki. Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post No,no awansowała. 24.05.08, 20:35 Razem ze swoim oficerem prowadzącym?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Trzymilionowy, tak misie jakoś skojarzyło 24.05.08, 22:54 Czy Ty przypadkiem nie miałeś trzymilionowego numeru legitymacji PZPR ? Bo tak jakoś dziwnie od Ciebie trąci tym "partyjnym pragmatyzmem" , a możeś potomkiem jakieś politruka ? Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Jestem tylko trzeciem wcieleniem Bieruta. 25.05.08, 14:08 Ciekawość zaspokojona? Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Jestem tylko trzeciem wcieleniem Bieruta. 25.05.08, 14:14 Liczyłem na Bermana ( nota bene z wnuczkiem byłem na tym samym roku studiów ;-)) lub Różańskiego ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Jestem tylko trzeciem wcieleniem Bieruta. 25.05.08, 14:20 To żeś się jak zwykle przeliczył. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 [...] 24.05.08, 20:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte Kataryna to ta usilnie lansowana 24.05.08, 22:34 na gwiazde kwintesencja pańciowatości i miałkości? Taka mistrzyni, jacy mistrzowie: Rybiński, Ziemkiewicz, Wildstein, Janke Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro dobre spostrzeżenia ;-)) 24.05.08, 22:38 a jakie trafne, ba nawet poprawnie użyte słowo kwintesencja - od razu widać , ze mamy do czynienia z SLD'upkiem albo UW'olem ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek A Żakowski,czego jest kwintescencją? :))) 24.05.08, 22:40 ponte_aronte napisał: Kataryna to ta usilnie lansowana na gwiazde kwintesencja pańciowatości i miałkości? Taka mistrzyni, jacy mistrzowie: Rybiński, Ziemkiewicz, Wildstein, Janke Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: A Żakowski,czego jest kwintescencją? :))) 24.05.08, 22:46 Zgadza się a ja bym jeszcze dodał czepił sie kwintesencji tego co reprezentują sobą Paradowska , Władyka ( tego drugiego nie pomnę )- Stasiński, Lizut, Wroński czy Pacewicz zawsze na podorędziu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte w czasie, kiedy Rybiński i Wildstein dekowali się 24.05.08, 23:06 na Zachodzie, Żakowski w Polsce pisał u księdza Chrapka w "Powściągliwości i Pracy" i dzialał w podziemnej Solidarności Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro i co z tego ma niby wynikać? 24.05.08, 23:12 Nie powiesz mi, że gdyby arcybiskup ( nie wiem czy dobrze pamiętam ) Chrapek żył , aprobowałby i akceprował to co dziś próbuje nam wciskać J.Żakowski... Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte biskup radomski Jan Chrapek 24.05.08, 23:22 wyróżniał się wrażliwością społeczną, podobnie jak Żakowski, który jjest jego uczniem ""Nagroda przyznawana jest na wniosek Zespołu Kierującego Funduszem im. bp. Jana Chrapka przez Jego Kapitułę w składzie: - Zygmunt Zimowski - (Przewodniczący) - Ks. bp. Stefan Siczek - Ks. bp. Adam Odzimek - Ks. bp.Wacław Depo - Ks.Kazimierz Radzik CSMA - Ks. kan. Piotr Jaśkiewicz - Pan Marek Chrapek - Pan prof. Jerzy Buzek - Pan prof. Jerzy Olędzki - Pan Jan Amberg - Pani Hanna Gronkiewicz Waltz - Pani Małgorzata Matuszkiewicz - Pani Katarzyna Kolenda Zaleska - Pan Krzysztof Tadej - Pan Jacek Żakowski" 64.233.183.104/search?q=cache:np_KFLm05vUJ:www.radom.caritas.pl/caritas,,strona,2,placowka,1.html+%C5%BCakowski+chrapek&hl=pl&ct=clnk&cd=1&gl=pl&lr=lang_pl Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Co z tego,skoro się zeszmacił!!!??? 24.05.08, 23:14 ponte_aronte napisał: w czasie, kiedy Rybiński i Wildstein dekowali na Zachodzie, Żakowski w Polsce pisał u księdza Chrapka w "Powściągliwości i Pracy" i dzialał w podziemnej Solidarności ---> Kiedy ty i reszta "Udających Durniów" zrozumiecie, ze nie ma znaczenia kto walczył, z kim walczył, jak walczył, ale najważniejsze jest O Co Walczył!!! A o co walczył pokazuje swoim życiem po walce a nie przed walką. Wałęsa, Michnik, Geremek ..., Żakowski ..., pokazali ... o co walczyli - na pewno nie walczyli o wolność słowa, nie walczyli o wolny rynek, nie walczyli o demokrację ... nie walczyli o Polskę! Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte może nie walczyli, ale wywalczyli 24.05.08, 23:25 wolność słowa, wolny rynek,demokrację, Polskę Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Ty nie tylko nie rozumiesz,co ja piszę-to może być 24.05.08, 23:35 ponte_aronte napisał: może nie walczyli, ale wywalczyli wolność słowa, wolny rynek,demokrację, Polskę ---> ... zrozumiałe, ale ty nie rozumiesz prostych słów, które napisała Kataryna o tym kiedy przestała wierzyć Michnikowi i GW! Czy tak trudno ci zrozumieć, że 16 lat poszło, praktycznie, na marne, bo paru gamoniom zachciało się bawić w zakłamywanie rzeczywistości??? Powtórzę (po raz "setny"), co już wielokrotnie mówiłem: Po 89 roku nie było demokracji i wolnego rynku w Polsce! I dodam: Jeszcze nie znalazł się taki mądry, który byłby w stanie temu zaprzeczyć! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte przepraszam, a to dlatego, że Katarynie zmieniło 24.05.08, 23:46 się widzenie? przecież tylko idiota wierzy bezkrytycznie we wszystko, co mu serwują gazety! tylko głupek może wierzyć, że paru gamoni jest w stanie zakłamać cała rzeczywistość powariowali z ta GW i Michnikiem! Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Raz demonizują,raz deprecjonują... 24.05.08, 23:56 ponte_aronte napisał: przepraszam, a to dlatego, że Katarynie zmieniło się widzenie? > przecież tylko idiota wierzy bezkrytycznie we wszystko, co mu serwują gazety! > tylko głupek może wierzyć, że paru gamoni jest w stanie zakłamać cała rzeczywistość powariowali z ta GW i Michnikiem! ---> ... i uogólniają - szczególnie wtedy, gdy brakuje argumentów merytorycznych. Ja akurat wcześniej zauważyłem to kreowanie rzeczywistości, które miało znaczny wpływ na bieg wielu spraw. Fakt, że obłudę w pełnej krasie, mógł każdy zobaczyć na własne oczy dopiero 2003 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Raz demonizują,raz deprecjonują... 25.05.08, 10:06 Plany A.Michnika rozpoznałem juz w 1989 ( pisałem o tym na tym forum ).jak bronił "ślepego" w panelu dyskusyjnym w telewizji francuskiej.To wówczas juz zorientowałem sie jaki jest kurs guru socjaldemokratów, który oficjalnie niby dystansował sie od komunistów a tak naprawdę ich wspierał i dążył do połączenia lewicowego skrzydła opoizycjonistów z "reformatorskim" wśród postkomunistów. Kolejne lata potwierdzały tylko moją diagnozę i dystansowałem sie od środowiska, a nie tak jak np. kataryna.kataryna przejrzała na oczy dopiero od ujawnienia afery Rywina ( wielu dopiero wóczas się zreflektowało ;-)), bo wóczas cały mechanizm funkcjonowania III RP został odsłoniety dl vox populi... Gdyby w ostatniej dekadzie lat 90'tych dostęp do takiego medium jak internet byłby zbliżony do tego co mamy obecnie to i Michnik poprzez swój organ GW miałby zawężone pole rażenia, ale nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło. Dzis Michnik moze sobie podpisywać listy , możwe w swej gazecie sączyć swą ideaolgie, może próbować kreować rzeczywistość ale nie może liczyc , że oddźwięk w polskim spoołeczeństwie będzie miał taki zakres jak kilkanaście lat temu ;-)) I to jest to co mnie cieszy i napawa optymizmem ;-)) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie ofermy nie dziennikarze 24.05.08, 23:02 naprawde nie wiedza jak sie nazywa kataryna? camille_pissarro napisał: > No,no awansowała , a gdzie sa Ci co tak na niej psy wieszali. > Trzymaj fason Kaśka, Listkiewicza niedługo wykurzą ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: ofermy nie dziennikarze 24.05.08, 23:04 W postnowoczesności wszystko jest miałkie i bez wyrazu, także autorytety a co dopiero mówić o dziennikarzach - weźmy np. takiego J.Żakowskiego najbardziej poprawnego politycznie dziennikarza nad Wisłą ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro i jeszce jedno 24.05.08, 23:06 uważam, ze na pewno wiedzą, ale widocznie jest "deal", szanują jej tą anonimowość i to jest akurat dla mnie zrozumiałe... Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: i jeszce jedno 24.05.08, 23:14 camille_pissarro napisał: > uważam, ze na pewno wiedzą, ale widocznie jest "deal", szanują jej > tą anonimowość i to jest akurat dla mnie zrozumiałe... tez mysle ze sie zgrywaja. pijar jej robia i ja jednoczesnie podpuszczaja Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: i jeszce jedno 25.05.08, 08:17 bush_w_wodzie napisał: > camille_pissarro napisał: > > > uważam, ze na pewno wiedzą, ale widocznie jest "deal", szanują jej > > tą anonimowość i to jest akurat dla mnie zrozumiałe... > > > tez mysle ze sie zgrywaja. pijar jej robia i ja jednoczesnie podpuszczaja Nawet jeśli znają, to nie uważasz chyba, że powinni jej dane upublicznić? Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro przecież jest taki urząd jak chociazby GIODO ;-) 25.05.08, 10:19 Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: przecież jest taki urząd jak chociazby GIODO 25.05.08, 10:22 Zawsze mogliby to przecież zrobić rękami jakiegoś także anonimowego internauty. Dlatego wątpię, żeby tak wszyscy wiedzieli, jak sugeruje Bush. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: i jeszce jedno 25.05.08, 12:27 goniacy.pielegniarz napisał: > bush_w_wodzie napisał: > > > camille_pissarro napisał: > > > > > uważam, ze na pewno wiedzą, ale widocznie jest "deal", szanują jej > > > tą anonimowość i to jest akurat dla mnie zrozumiałe... > > > > > > tez mysle ze sie zgrywaja. pijar jej robia i ja jednoczesnie podpuszczaja > > > Nawet jeśli znają, to nie uważasz chyba, że powinni jej dane upublicznić? oczywiscie ze nie. tylko ze legenda jest taka ze nie znaja... Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: ofermy nie dziennikarze 24.05.08, 23:12 camille_pissarro napisał: > W postnowoczesności wszystko jest miałkie i bez wyrazu, także > autorytety a co dopiero mówić o dziennikarzach - weźmy np. takiego > J.Żakowskiego najbardziej poprawnego politycznie dziennikarza nad > Wisłą ;-)) z tym artykulem on akurat nie mial nic wspolnego. Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: ofermy nie dziennikarze 24.05.08, 23:21 A czy ja napisałem , że miał ? Powqiem tak TOK-FM przestałem słuchać jak coraz mniej było Urbańskiego,Sobali a coraz więcej Żakowskiego, Paradowskiej, ale to już temat na zgoła inny wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: ofermy nie dziennikarze 24.05.08, 23:26 camille_pissarro napisał: > A czy ja napisałem , że miał ? nie - nie napisales. po prostu napisales o zakowskim w okreslonym watku i w odpowiedzi na okreslony post. jako naiwny czytelnik forum spodziewalem sie ze twoj wpis wiaze sie jakos tematycznie z postem na ktory odpowiadasz - a nie jest luzna impresja z gazeta w tle > Powqiem tak TOK-FM przestałem słuchać > jak coraz mniej było Urbańskiego,Sobali a coraz więcej Żakowskiego, > Paradowskiej, ale to już temat na zgoła inny wątek. o to to. temat na inny post / watek / dyskusje Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie ale to w sumie nieistotne 24.05.08, 23:11 ciekawsze jest natomiast u niej polaczenie swietnego warsztatu w wylawianiu i opisywaniu szczegolow z brakiem spojrzenia syntetyczny . no i jest oczywiste ze choc potencjal analityczny katarzyny jest imponujacy - to jego ostrze jest skierowane jest tylko w jedna strone. ja przynajmnie nigdy nie widzialem u niej nawet cienia sledztwa w sprawie swinstw klamstw i naduzyc ekipy pisowskiej czyli - niestety - kataryna nawet nie stwarza pozorow bycia obiektywnym komentatorem - choc czesto stwarza pozory ze chodzi jej o przyzwoitosc... Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: ale to w sumie nieistotne 24.05.08, 23:18 Jest młodą osoba , analityczny umysłą na syntetyke przyjdzie czas. Kazdy ma swoje sympatie i antypatie, zraziła się do UW i środowiska Michnika.Szczerze wyznała , że uwierzyła w ich przesłanie - i tak późno, ja A.Michnikowi przestałem wierzyc po audycji w TV5 ( francuski kanał ) w 1989 gdy z zacietrzewieniem godnym hunwejbina bronił gen. W.Jaruzelskiego vel Ślepowrona- juz wówczas na to co mówił i pisał Michnik bacznie uważałem - optowałem za UW ale jej liberalno-konserwatywnym skrzydłem -JMR,Hall... Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie a ty znowu o michniku... 24.05.08, 23:24 nie da sie napisac postu na jakis temat bez jego nazwiska? ale jak juz o nim mowa: to michnik akurat nie jest szczegolarzem. ma szeroka i wyrazista przekonujaca wizje. przez dlugie lata potrafil pozyskiwac ludzi dla idei w ktore wierzyl a polsa szla droga w ktorej definicji adam michnik mial wielki udzial. i chyba za to wlasnie jest tak nienawidzony camille_pissarro napisał: > Jest młodą osoba , analityczny umysłą na syntetyke przyjdzie czas. > Kazdy ma swoje sympatie i antypatie, zraziła się do UW i środowiska > Michnika.Szczerze wyznała , że uwierzyła w ich przesłanie - i tak > późno, ja A.Michnikowi przestałem wierzyc po audycji w TV5 ( > francuski kanał ) w 1989 gdy z zacietrzewieniem godnym hunwejbina > bronił gen. W.Jaruzelskiego vel Ślepowrona- juz wówczas na to co > mówił i pisał Michnik bacznie uważałem - optowałem za UW ale jej > liberalno-konserwatywnym skrzydłem -JMR,Hall... Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: a ty znowu o michniku... 24.05.08, 23:42 Napisałem, któremu skrzydłu UW kibicowałem, a z którym nie było mi po drodze - ceniłem JMR,A.Halla - nie chce już wspominać o nadredaktorze i jego chybionych wizjach.Do czego zaprowadziły te jego wizje widać najlepiej dziś gdy jego przedsięwziecie ( kohabitacja części srodowiska opozycyjnego z byłymi poskomunistami ostatecznie legła w gruzach ). Na świecie , prawie w kazdym zakątku znają nazwisko Wałęsy, a kto zna nazwisko Michnika poza redakcjami lewicowych dzienników, francuskich uniwersytetów ? Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: a ty znowu o michniku... 25.05.08, 12:31 camille_pissarro napisał: > Napisałem, któremu skrzydłu UW kibicowałem, a z którym nie było mi > po drodze - ceniłem JMR,A.Halla - nie chce już wspominać o > nadredaktorze i jego chybionych wizjach.Do czego zaprowadziły te > jego wizje widać najlepiej dziś gdy jego przedsięwziecie ( > kohabitacja części srodowiska opozycyjnego z byłymi poskomunistami > ostatecznie legła w gruzach ). zgadzam sie ze - wyglada na to - ze epoka adama michnika minela. ale co zrobil to zrobil > Na świecie , prawie w kazdym zakątku > znają nazwisko Wałęsy, a kto zna nazwisko Michnika poza redakcjami > lewicowych dzienników, francuskich uniwersytetów ? popularnosc to nie jest zadne kryterium rzeczywistego wplywu na rzeczywistosc. Odpowiedz Link Zgłoś
goniacy.pielegniarz Re: ofermy nie dziennikarze 25.05.08, 08:07 bush_w_wodzie napisał: > naprawde nie wiedza jak sie nazywa kataryna? Bushu, ale to chyba nie Ty byłeś tym z tymi dziwnymi prezentami:)?? Odpowiedz Link Zgłoś
bush_w_wodzie Re: ofermy nie dziennikarze 25.05.08, 12:25 goniacy.pielegniarz napisał: > bush_w_wodzie napisał: > > > > naprawde nie wiedza jak sie nazywa kataryna? > > > > Bushu, ale to chyba nie Ty byłeś tym z tymi dziwnymi prezentami:)?? > no skadze znowu! ale - tak jak kataryna - tez lubie dziennikarstwo sledcze Odpowiedz Link Zgłoś
niutt Re: Kataryna na tapecie u Mazurka ;-)) 25.05.08, 00:46 Nie łudź się! Masz zbyt dużą konkurencję. Gdyż zbyt wielu na tym forum podobnych do ciebie miernych, nudnych, bez polotu PiSaków, przy tym agresywnych i chamskich. Wprost o tobie nie napisze, chyba, ze w przytoczonej przeze mnie kategorii. Poza tym pierwsza wzmianka o katarynie miała miejsce trzy lata temu, wymieniono ją razem z jeszcze jednym bywalcem Gazety.pl. Oczywista oczywistość to nie był twój nick. Odpowiedz Link Zgłoś
buraque iluminacja kataryny 25.05.08, 10:41 camille_pissarro napisał: > No,no awansowała To już drugi wywiad z nią, który czytam. W poprzednim uderzylo mnie to samo: nagła zmiana poglądów kataryny o 180 stopni pod wpływem traumatycznego stresu rywinicznego. Rywin jednak posiadł moc tajemną: potrafi nawracać. Kataryna jest najbarzej jaskrawym przykładem takiego przejścia na jasną stronę. Odpowiedz Link Zgłoś
socjalliberal Re: Kataryna na tapecie u Mazurka ;-)) 25.05.08, 14:11 Jaka partia takie autorytety, do wyboru do koloru, Bartoszewski albo Kataryna:))) Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Kataryna na tapecie u Mazurka ;-)) 25.05.08, 14:20 "Kiedyś na spotkaniu służbowym ktoś, kto akurat dobrze znał to środowisko, powiedział: "Nie wierzę Michnikowi za grosz". Zapadła grobowa cisza, a ja byłam wstrząśnięta, że można popełniać takie świętokradztwo!" Moim zdaniem najlepszy jest ten fragment. Bardzo dużo mówi o tej osobie. Ja nie rozumiem jak można w tak ślepy, bezmyślny i bezkrytyczny sposób postrzegać drugiego człowieka. Teraz K. przerzuciła się po prostu na pisiaków jak fanatyk potrzebujący jakiegoś guru. Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte ona jest botem do zaspokajania popytu 25.05.08, 15:05 i trendsetterką jednocześnie był popyt na naiwniaczka, któremu się z wolna lub nagle otwierają oczy na "kłamstwo salonu" i różnorakie nieprawości III RP - pojawiła się kataryna poziom tej gwiazdy wiele mówi o intelekcie polskiej publiki, niestety Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Ciekawe tylko kiedy ciąg dalszy;) 25.05.08, 15:23 "Kiedyś na spotkaniu służbowym ktoś, kto akurat dobrze znał to środowisko, powiedział: "Nie wierzę Kaczyńskiemu za grosz". Zapadła grobowa cisza, a ja byłam wstrząśnięta, że można popełniać takie świętokradztwo!" Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Nie obrażaj Kataryny porównując ją z Bartoszewskim 25.05.08, 14:23 socjalliberal napisał: Jaka partia takie autorytety, do wyboru do koloru, Bartoszewski albo Kataryna:))) ---> On jest "specjalistą" od bydła ... powinien pasać krowy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
obraza.uczuc.religijnych Re: Nie obrażaj Kataryny porównując ją z Bartosze 25.05.08, 16:46 Dlatego ciebie wypasa. Odpowiedz Link Zgłoś