miemiec 12.06.08, 09:02 www.dziennik.pl/opinie/article190066/Wyborcza_przekracza_granice_wstydu.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr7777 Re: Karnowski przekracza granicę smeiszności 12.06.08, 18:42 ...choć czego sie można spodziewać po POPiS-owej, klerobojnej sierotce? Odpowiedz Link Zgłoś
sommerwein Nie tylko Karnowski 12.06.08, 19:01 czolowa postac polskiego dziennikarstwa rowniez: www.dziennik.pl/wydarzenia/article190054/To_gwalt_na_etyce_dziennikarskiej.html piotr7777 napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Karnowski Nowy Autorytet!! 12.06.08, 19:24 sommerwein napisała: > czolowa postac polskiego dziennikarstwa rowniez: ... no i oczywiście Skowroński najbardziej etyczny z etycznych. Dziwnie cicho o Frondzie i jej środowisku, które aferę nagłośnilo i ujawniło dane osobowe dziewczynki? Odpowiedz Link Zgłoś
sommerwein Bardzo 12.06.08, 19:28 trafne określenie "afera". Jestem tego samego zdania. doc.torov napisał: Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: Bardzo 12.06.08, 19:37 sommerwein napisała: > trafne określenie "afera". > Jestem tego samego zdania. No skoro sie sam Skowroński wypowiedziął to to jest afera. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Dla "Dziennika" już nic się nie liczy:))))) 12.06.08, 18:54 Znikają biedactwa z rynku.Axel likwiduje nierentowny tytuł. Odpowiedz Link Zgłoś
sommerwein A gdyby 12.06.08, 19:14 tak referendum w sprawie impeachmentu "Dziennika"? Masz doswiadczenie,poprowadz .... malaszaramysz napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Brzydko mówiąc wisi mi to :-))) 12.06.08, 19:30 Doświadczenia marnować na "Dziennik" nie ma potrzeby.Właściciel go zamyka:-))) Padł na pysk jak PiSuarski rząd. Odpowiedz Link Zgłoś
h.c.baron Re: Brzydko mówiąc wisi mi to :-))) 12.06.08, 19:34 malaszaramysz napisała: > Doświadczenia marnować na "Dziennik" nie ma potrzeby.Właściciel go > zamyka:-))) Padł na pysk jak PiSuarski rząd. :)))) pisuary go przygniotły:) Odpowiedz Link Zgłoś
h.c.baron Re: Dla "Dziennika" już nic się nie liczy:))))) 12.06.08, 19:23 malaszaramysz napisała: > Znikają biedactwa z rynku.Axel likwiduje nierentowny tytuł. to już ostanie podrygi Karnowskiego i spółki:))) podnieśli cenę ,zwalniają jednym słowem dno ,i ekonomiczne i intelektualne. Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Re: Dla "Dziennika" już nic się nie liczy:))))) 12.06.08, 19:32 Ja mam chyba na drugie imię "Wróźka":-))) Jak wyszedł piewrszy numer zobaczyłam skład redakcji i powiedziałam,że długo nie pociągną:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Try razy wysyłąłem to na forum Dziennika: 12.06.08, 19:25 www.freewebs.com/shockingtruth/dziennik.html i ani razu sie nie ukazało. www.freewebs.com/shockingtruth/dziennik.html A cenzura prewencyjna podobno w Polsce zakazana. Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte kto najgłośniej krzyczy "łapaj złodzieja"? 12.06.08, 19:36 Karnowski to idiota, który godzi się na ujawnianie danych osowbowych i łamanie tajemnicy lekarskiej Odpowiedz Link Zgłoś
h.c.baron Re: kto najgłośniej krzyczy "łapaj złodzieja"? 12.06.08, 19:39 ponte_aronte napisał: > Karnowski to idiota, który godzi się na ujawnianie danych osowbowych i łamanie > tajemnicy lekarskiej tonący to nawet własnego fiuta będzie się trzymał. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Oddajmy głos Monice Olejnik 12.06.08, 19:47 Kto chce niech czyta: www.dziennik.pl/wydarzenia/article190054/To_gwalt_na_etyce_dziennikarskiej.html Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: pamiętam jak atakowano 12.06.08, 20:09 ...Sekielskiego i Morozowskiego za "tasmy Begerowej" czy autora artykułu "praca za seks". Tylko że to oni zostali później dziennikarzami roku a nie atakujący. Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Halo, jest tu kto? 12.06.08, 20:09 Kochani forumowicze zawiedliście mnie, nie zanalazł się nawet jeden sprawiedliwy, który nazwałby Olejnik "katognojem". Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte ciekawy wywiad własnie przeprowadziła 12.06.08, 20:52 i w tym świetle zdumiewające są jej słowa, ponieważ wydaje się bardzo zaangażowana w sprawę, nie mniej niż GW :) Odpowiedz Link Zgłoś
ponte_aronte nie, z aktywistką pro-life z Krakowa 12.06.08, 21:01 i Kazią Szczuką Odpowiedz Link Zgłoś
frank_drebin Mam troche inne zdanie. Po prostu kretynka 12.06.08, 22:27 z GW dala sie wkrecic Nowickiej bo bylo po linii i na bazie GW. A teraz rozpaczliwie GW usiluje jakos wyjsc z tego z twarza. W koncu GW to "wzor" dziennikarstwa czyz nie i GW nigdy sie nie myli ;) Odpowiedz Link Zgłoś