Gość: xxx IP: *.ols.vectranet.pl 20.09.03, 17:41 Prezes PSL zapowiedział, że w najbliższych dniach zaproponuje partiom politycznym, organizacjom społecznym, zawodowym pewną koncepcję państwa. BOŻE CHROŃ PRZED TĄ KONCEPCJĄ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Z chlopa krol Re: Działacze PSL ufają Kalinowskiemu, Dobosz rez IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 18:08 Czy to ma byc monarchia z milosciwie nam panujacym Kalinowskim? Wstydzilby sie mowic takie glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xxx Re: Działacze PSL ufają Kalinowskiemu, Dobosz rez IP: *.chello.pl 21.09.03, 09:18 Ze zdziwieniem przeczytałem "nowy" hit propagandowy prezesa Kalinowskiego. gratuluję dobrego samopoczucia Pana i tych 74 "ustawionych pupilków" co głosowali za Pana dalszą prezesurą. Macie wespół z Panem Sawickim (głównym kasjerem macherem) m.innymi udział w doprowadzeniu PSL-u i państwa - poprzez udział w rzązdeniu - do tej "ściany", od której chcecie odbijać naród - państwo. Czas najwyższy dać sobie siana ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: darekw [...] IP: *.telpol.net.pl / 172.16.7.* 20.09.03, 18:28 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc [...] IP: *.dip.t-dialin.net 20.09.03, 19:16 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rydzyk Stara Baśń IP: *.torun.sdi.tpnet.pl 20.09.03, 19:16 pewnie Kalina był w kinie i teraz marzą mu się rządy kmieciów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emeryt Re: Szkoda, że wcześniej tego nie było. IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 20.09.03, 20:20 Tyle pieniędzy na antykoncepcję wydałem. Oszołom wybacz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteta W tytule wiadomości Gazety powinno być "Dobrosz". IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.03, 20:27 W tytule jest "Dobosz" a winno być "Dobosz". to tak w woli estetyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: esteta Re: W tytule wiadomości Gazety powinno być IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.03, 20:28 sorry. teraz mnie sie pomyliło. powinno być "Dobrosz" a nie "Dobosz". teraz juz jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tom a może Dobrosz jest doboszem?:))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.09.03, 20:51 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miastowy okradziony KALINOWSKI SIEROTKA IP: *.chello.pl 20.09.03, 23:43 Od czternastu lat peezel jest u władzy i ten członek władzy ma czelność mówić że jakieś "lata", nie ludzie, nie politycy pożal sie boże jeno jakieś tam "lata" doprowadziły Polskę do ściany! Lato najczęściej prowadzi do jesieni! Panie Kalinowski! Niech pan mi odda pieniądze które mi pan zabrał z moich podatków na ubezpieczenia swojego elektoratu to wtedy ja nie będę pod ścianą a Pan będziesz tam gdzie być powinieneś t.j. pod stodołą! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXX Re: Działacze PSL ufają Kalinowskiemu, Dobosz rez IP: *.zapis.net.pl 21.09.03, 09:00 PYTAM POSŁA ZBIGNIWA JOZEFA GRUSZKE CO ON ZROBI W RAMACH SWOJEGO OPLUWANIA KALINOWSKIEGO PANIE POŚLE TO PANA SPECJALNOŚĆ OPLUWANIE ,MAM PROPOZYCJE WYCOFAJ SIE PAN Z ZYCIA PUBLICZNEGO MAMY PANA I PANA KOLEGOW DOSCC,DO WIDZENIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerjar Cóż PSL. Taka partia jak inne... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.03, 11:58 i chyba zyskała trochę na urodzie, gdy pojawiła się Samoobrona. A Kalinowski i tak lepszy niż Portret Pamięciowy Premier Pawlak. Jaki kraj, takie partie i ich przywódcy. Odpowiedz Link Zgłoś