kataryna.kataryna 21.09.03, 19:37 Brawo Olka! Zwłaszcza za argument, że jako pierwszy zastępca ministra miałaś prawo do tajemnic przed nim. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gosc Re: Jakubowska i książki IP: *.dip.t-dialin.net 21.09.03, 19:43 czarzasty.jego udzialy w muzie.czytelne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmm Ktoś dobrze poinformowany mówił mi IP: *.meil.pw.edu.pl 21.09.03, 19:44 że Jakubowska w szóstej klasie podstawówki za butelkę oranżady mataczyła przy wypracowaniach z języka polskiego. Zlecenie macie na Jakubowską czy co??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lange Re: Ktoś dobrze poinformowany mówił mi IP: *.internode.on.net.au 22.09.03, 02:04 Gość portalu: mmm napisał(a): > że Jakubowska w szóstej klasie podstawówki za butelkę oranżady > mataczyła przy wypracowaniach z języka polskiego. > Zlecenie macie na Jakubowską czy co??? Ty naprawde nie widzisz jak bezczelna jest ta kobiata? Za kazdym razem jej nazwisko sie pojawia w doniesieniach prasowych "bezczelnosc" jest pierwszym wrazeniem jakie sie mi nasuwa. Jezeli takich jak ty sa miliony w Posce, to sie nie dziwie, ze ludzie jej pokroju graja pierwsze skrzypce w polskim piekle. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ad vocem Re: Ktoś dobrze poinformowany mówił mi IP: *.nowa-wies.sdi.tpnet.pl 22.09.03, 08:36 Gość portalu: lange napisał(a): > Gość portalu: mmm napisał(a): > > > że Jakubowska w szóstej klasie podstawówki za butelkę > oranżady > > mataczyła przy wypracowaniach z języka polskiego. > > Zlecenie macie na Jakubowską czy co??? > > Ty naprawde nie widzisz jak bezczelna jest ta kobiata? Za > kazdym razem jej nazwisko sie pojawia w doniesieniach > prasowych "bezczelnosc" jest pierwszym wrazeniem jakie sie mi > nasuwa. Jezeli takich jak ty sa miliony w Posce, to sie nie > dziwie, ze ludzie jej pokroju graja pierwsze skrzypce w polskim > piekle. To nie jest bezczelnosc tylko zamierzony plan dzialania, w ktorym zawiodla, jak zwykle w Polsce, realizacja. I chyba dobrze sie stalo, bo dlaczego niby ci ludzie mieliby decydowac o profilu kultury masowej (i nie tylko) w naszym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Flores Re: Jakubowska i książki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 19:55 kataryna.kataryna napisała: > Brawo Olka! Zwłaszcza za argument, że jako pierwszy zastępca > ministra miałaś prawo do tajemnic przed nim. Co za smutny kraj. U nas nawet aferzysci to idioci. Pani Aleksandro, obniza pani moje poczucie wlasnej wartosci. Moje ostatnia nadzieja w Malyszu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yurek Re: Jakubowska i książki IP: *.dsl.support.nl 22.09.03, 09:56 Gość portalu: S. Flores napisał(a): > kataryna.kataryna napisała: > > > Brawo Olka! Zwłaszcza za argument, że jako pierwszy zastępca > > ministra miałaś prawo do tajemnic przed nim. > > Co za smutny kraj. U nas nawet aferzysci to idioci. Pani > Aleksandro, obniza pani moje poczucie wlasnej wartosci. Moje > ostatnia nadzieja w Malyszu... Ale Malysz nie Polak (zapytajcie Ojca Sromotnika lub Prymasunia Glempa) bo wstretny Luter tak jak Buzek, takich to tylko kamieniami z Jasnej Gory. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc [...] IP: *.oc.oc.cox.net 21.09.03, 19:58 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jac [...] IP: *.ostrowiec.dialup.inetia.pl 21.09.03, 20:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Olka, przykro mi ale leżysz 21.09.03, 19:59 Olka, czyba czas zapakować swoje dobre imię do torebki i zabierać się sprzed naszych oczu. Źle, że akurat pod Celińskim mataczyłaś w sprawie wydawnictwa, źle, że on zeznaje po Tobie. Jak myślisz, będzie chciał cię kryć po tym wszystkim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Flores Re: Olka, przykro mi ale leżysz IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 20:05 kataryna.kataryna napisała: > Olka, czyba czas zapakować swoje dobre imię do torebk > i zabierać się sprzed aszych oczu. Źle, że akurat pod > Celińskim mataczyłaś w sprawie wydawnictwa, źle, że on > zeznaje po Tobie. Jak myślisz, będzie chciał cię kryć po > tym wszystkim? Tym bardziej, Olka, że przecież dobrze wiesz, że ten przeciek, to nie przypadek. Głupia sprawa, ale sama rozumiesz, musisz polec dla sprawy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizjer Re: Olka, przykro mi ale leżysz IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.03, 20:06 Z tego co wiem, Celiński nigdy nie darzył Jakubowskiej sympatią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Czarzasty [...] IP: *.crowley.pl 21.09.03, 23:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jagnieszka [...] IP: *.acn.pl / *.acn.pl 22.09.03, 02:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna [...] 22.09.03, 02:18 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Admin, nie rób mi tego! 22.09.03, 02:22 Trzeba było cały post wyciąć a nie taki obciachowy ślad zostawiać. Co tam takiego było??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hrum Re: Olka, przykro mi ale leżysz IP: *.ma.charter.com 22.09.03, 03:43 kataryna.kataryna napisała: > Olka, czyba czas zapakować swoje dobre imię do torebki i zabierać się sprzed > naszych oczu. Źle, że akurat pod Celińskim mataczyłaś w sprawie wydawnictwa, > źle, że on zeznaje po Tobie. Jak myślisz, będzie chciał cię kryć po tym knur ja pokryje > wszystkim? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerjar SLD-owska Lady Makbet. Ciekawe, kto naprawdę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.03, 20:01 dał jej carte blanche? Skoro mogła grać na nosie wiceprzewodniczącemu SLD, to ... Strach pomyśleć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Przecież Celiński to listek figowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 20:05 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: moi Przecież Celiński to listek figowy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 20:07 Jedyny były opozycjonista w sld. Dali mu wiceprzewodniczącego, żeby nie było, że to same komuszki. Szkoda mi go, bo kiedyś go lubiłam. Teraz nic nie znaczy.Zrobili nawet ministrem na chwilę, ale i tak każdy wiedział kto tu naprawdę rządzi- piękna Ola. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zuzia Re: Przecież Celiński to listek figowy IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 21.09.03, 20:18 Celiński był raczej wtyką PZPR lub służb w opozycji. Potem wskoczył nagle wysoko, aby skonsumować nagrodę za długoletnią działalność. Ale takim ludzion się nie ufa, co widać po zachowaniu Jakubowskiej i Millera. Teraz jest idealnym kandydatem na kozła ofiarnego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: xyz Re: Przecież Celiński to listek figowy IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 21.09.03, 20:33 Gość portalu: Zuzia napisał(a): > Celiński był raczej wtyką PZPR lub służb w opozycji. Potem wskoczył nagle > wysoko, aby skonsumować nagrodę za długoletnią działalność. Ale takim ludzion > się nie ufa, co widać po zachowaniu Jakubowskiej i Millera. Teraz jest idealnym > > kandydatem na kozła ofiarnego. Brak w tym wywodzie logiki. A co do 'pieknej' Oli, Czarzastego, Kwiatkowskiego, Rywina, Millera ... to daleko nie wszystkie persony dramatu...uklad jest chyba czytelny? Czy jeszcze nie dla wszystkich? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Re: twoja żona kr IP: 217.97.130.* 22.09.03, 09:33 xyz splagiatował mój nick.Ja jestem XYZ (dla niewtajemniczonych mój nick pisze się duzymi literkami). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ich1 He, he. Ciekawe kto będzie w SLD Malkolmem. n/t IP: *.ists.pl / *.ists.pl 21.09.03, 20:12 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizjer Sęp i hiena lewicy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.03, 20:03 Chyba już nie powinno się pani jakubowskiej określać mianem lwa lewicy. I cały czas, jak każdy czerwony, pani Jakubowska twierdzi że jest uczciwa i nie ma sobie nic do zarzucenia. Coś niesamowitego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jerjar Co tam Jakubowska, to już polityczne zwłoki. Ciekawszy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.03, 20:09 jest kolejny fenomen Celińskiego, który obudzł się z ręką w nocniku, kiedy ten nocnik już wynieśli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tygiel... Namierzają grupę! O takiej prywatyzacji partyjnej IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 20:11 wszyscy wiedzą od dawna. To się nazywa kapitalizm partyjny. Tu było sondowane czy weźmie to swój. Taki system zwiększa bezrobocie, bo wygrywa ustawiony, co juz dużo ma i buduje następny kryty basen lub wywozi forsę na Kajmany. natomiast mały musi bankrutować i jest związek ze zmniejszeniem miejsc pracy czy nie? Tą grupę trzymającą władzę nalezy rozgryźć dla dobra ogółu. Odpowiedz Link Zgłoś
jerjar Re: Namierzają grupę! O takiej prywatyzacji party 21.09.03, 20:20 Chyba tak. I każdą inną, niezależnie od koloru. A kolorów wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enterprise Re:NIECH ŻYJE REPUBLIKA KOLESI IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.03, 20:18 Nic złego sie pani Jakubowskiej nie stanie. Włos jej z głowy nie spadnie. Dlaczego? Bo to jest mściwa i podła osoba, a ponieważ w tym kraju nie ma chyba już prawie uczciwych polityków to wyobraźcie sobie co by się stało gdyby usunięto tą panią? Razem z nią polecieli by inni bo sama napewno nie będzie chciała ginąć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NRD Czerwona zdzira IP: *.konstancin-jeziorna.sdi.tpnet.pl 21.09.03, 20:25 Moze nareszcie padnie. Zobaczymy jak zeznaje jutro przed Komisja. A tak na marginesie: Kogo/jaka partie chcecie widziec w nowym sejmie ? Kto jeszcze nie jest opluty ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LENIN NIECH ŻYJE KLASA ROBOTNICZA ,QRWA MAĆ IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 22.09.03, 06:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZMECZONY WYNOSZE SIE DO IRLANDII IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.03, 20:22 TAK WŁASNIE TAK. CHCE MIESZKAC W KRAJU W KTÓRYM MOGE BYC DUMNY ZE SWOJEGO RZĄDU NAWET JEŚLI NA NIEGO NIE GŁOSOWAŁEM. A TAK JEST WTYM KRAJU. dLACZEGO? BO TAM NIE MA POPULISTÓW. NIE MA ZŁODZIEJI W POLITYCE. A JESLI PARTIA SIE DO CZEGOS ZOBOWIAŻE TO PÓŹNIEJ TEN PROGRAM REALIZUJE. I TYLE. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MILLER ZA RZESZE ZA NARÓD ZA JAKUBOWSKĄ!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.03, 20:24 BEDE BRONIŁ JEJ JAK NIEPODLEGŁOŚCI. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lodek Re: Jakubowska i książki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.03, 20:56 Myślałem że ta kobieta, oprócz tupetu ma trochę inteligencji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dociekliwy Re: Jakubowska i książki IP: *.gwardii.bmj.net.pl / 192.168.20.* 21.09.03, 21:20 Gość portalu: lodek napisał(a): > Myślałem że ta kobieta, oprócz tupetu ma trochę inteligencji. Niestety tego nie ma ale za to ma krzywe nogi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as31 Leszek M. chyba już nie wytrzyma i będzie się musiał.. IP: 194.181.190.* 21.09.03, 20:59 z nią w końcu rozstać... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenek Re: Jakubowska i książki IP: *.bukowe.sdi.tpnet.pl 21.09.03, 21:00 Rokita, zjedz tę babę! A potem resztę komuchów. A na deser mądrali z Gazety Wyborczej i UW, którzy przespali ostatnie 10 lat... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc Re: Jakubowska i książki IP: *.dip.t-dialin.net 21.09.03, 21:57 i gdzie wtedy bedziesz pisal durne posty?. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: i książki Re: Jakubowska i książki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 21:03 i książki też? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as31 Ola poda się do dymisji z powodu"agresji mediów", któr IP: 194.181.190.* 21.09.03, 21:04 ej to podłej agresji nerwowo już nie może wytrzymać i nie chce dłużej służyć za pretekst tejże podłej agresji na swego niewinnego(jak i ona zresztą) szefa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gryffin Re: Jakubowska i książki IP: *.comnet.krakow.pl 21.09.03, 21:09 Ola ! czas się zabierać z tego przedszkola, aferzystko jedna. Szkalujesz swym postępowaniem SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
strajker Re: Jakubowska i książki 21.09.03, 21:09 Jakubowska i książki i czasopisma; ciekawe czy rośliny też? No nie wiem Lesiu co ty poczniesz jutro z Oleńką? Bo jeśli jej nie odprawisz to jesteś w tym samym dziadostwie co ona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Robert Re: Jakubowska i książki IP: *.wroclaw.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.03, 21:11 Czy naprawdę nikt nie widzi że Jakubowska ma mężne serce pod kształtną piersią!!!??? Powiedział to Wielki Polak - Leszek Miler, a on wie co mówi i widzi! Łapy precz od pani Aleksandry ! Każdy prawdziwy chłop będzie ją bronił !!! A te uda !!! Kto przeciw Jakubowskiej ten napewno jest kochający inaczej!!! A afera Rywina to wyssana z palca fantazja. Jego uczciwa twarz mówi za siebie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ość Re: Jakubowska i Mueller IP: *.zabrze-roosvelta.sdi.tpnet.pl 21.09.03, 21:24 Gość portalu: Robert napisał(a): > Czy naprawdę nikt nie widzi że Jakubowska ma mężne serce pod > kształtną piersią!!!??? Powiedział to Wielki Polak - Leszek > Miler, a on wie co mówi i widzi! Łapy precz od pani Aleksandry ! > Każdy prawdziwy chłop będzie ją bronił !!! A te uda !!! ...a te fałdy tłuszczu ... a te "kurwiki" w oczach całkiem podobne do tych ...beszczelnych Lesiowych. Dobrana para. I zawsze tochę inaczej prawdomówna. > Kto przeciw Jakubowskiej ten napewno jest kochający inaczej!!! > A afera Rywina to wyssana z palca fantazja. Jego uczciwa twarz > mówi za siebie ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pelikan Re: Jakubowska i książki IP: *.kol.tke.pl 21.09.03, 21:21 Widac z tego,ze swoje grube,tłuste paluchy i wypiłowane szpony maczała juz wszedzie......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uwielbiacz Oli Re: Jakubowska i książki IP: 81.68.157.* 21.09.03, 21:49 Ale laska to z niej jest.... Ciekawe czy gdzies w sieci mozna znalezc jakies zdjecia z jej slynnego wystepu w przezroczystej bluzeczce. Wszystko wskazuje na to, ze jej efektowna kariera polityczna zostanie teraz nieco przyhamowana wiec moze by tak mogla wreszcie uzytek z ksztaltnych piersi zrobic? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolo Re: Jakubowska i książki IP: *.zgora.dialog.net.pl 21.09.03, 22:19 www.jakubowska.pl/php/index.php?NavA=4&NavB=5&NavC=0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Flores Re: Jakubowska i książki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 22:30 Gość portalu: bolo napisał(a): > "www.jakubowska.pl/php... Mocne! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o so chosi ? czary- mary ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.09.03, 23:13 strona znikła ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rzymianin Znow sie pojawila IP: *.pool80181.interbusiness.it 22.09.03, 00:49 Mozesz znow sie porozkoszowac... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hmm... i znikające strony ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 22.09.03, 01:48 czarne na białym ander konstrakszyn : www.jakubowska.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fafik O Celińskim IP: *.netcontrol.pl / 192.168.0.* 21.09.03, 21:51 Widać, po co Celiński jest potrzebny komunistom - żeby pokazać propagandowo, że przyjmuja byłych działączy opozycji, więc niby się nawrócili na demokrację. A głupi Celiński na to się nabrał i został figurantem, któy o niczym nie wiedział i na nic nie miał wpływu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: źrenica NIE TYLKO DO TEGO IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 22.09.03, 00:00 orka.sejm.gov.pl/SQL.nsf/poselu?OpenAgent&4&35&EPS Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tomek 1 Re: Jakubowska i książki IP: *.dial.netline.net.uk 21.09.03, 21:57 Jasne,że jest problem. Co to znaczy prywatyzacja? Z reguły ma ona skutki niedobre dla kultury. Tak przykładowo, za PRL-u repertuar wielu teatrów był o wiele ambitniejszy repertuaru od teatrów w Europie. Według TVN pani Jakubowskiej zaś, wniosek taki nasuwa sie od razu, chodziło o prywatyzację "in extremo", zgodnej z planami pana Czarzastego, czyli z "prywatyzacją polityczną". Gdyby nie było w TVP cenzury politycznej na pewno byśmy już wiedzieli więcej na ten temat. W atmosferze cenzury jeden nadawca nie wystarczy by przekazać społeczeństwu pełny i obiektywny obraz działań pani Jakubowskiej i jej zleceniodawców. Można rzecz jasna stosować potwornie prymitywne argumenty. Panu Skąpskiemu, którego cytat poniżej, należy przypomnieć, że Kraków jest chlubą polskiej historii i kultury. To, że Szymborska i Miłosz go dzisiaj tak wspaniale reprezentują jest wielkim szczęściem i dla Krakowa i dla całej Polski. Można odnieść wrażenie, że pan Rafał Skąpski nie rozumie wartości reprezentowanych przez Szymborską i Miłosza. I, chyba, trudno się tu dziwić. Bowiem pan Rafał Skąpski "rozumie" wartości reprezentowane przez panią Aleksandrę Jakubowską. "...and the rest is silence..." Ale dopiero po słowach wielkiego obrońcy wolności słowa i polskiej kultury PANA RAFAŁA SKĄPSKIEGO. Wiceminister Rafał Skąpski mówi z kolei, że o działaniach Jakubowskiej wiedział. - Zaraz po wyborach małopolscy posłowie SLD interweniowali w ministerstwie w sprawie prywatyzacji WL. A min. Jakubowska była odpowiedzialna w resorcie za kontakty z parlamentem. I miała prawo pisać do premiera. Minister Jakubowska działała na rzecz kultury narodowej, bo wtedy słyszało się, że prywatyzacja WL nie gwarantuje zachowania profilu wydawnictwa, ani tego, że jego zabytkowa siedziba nadal będzie "miejscem spotkań Miłosza i Szymborskiej" - mówi Skąpski. Odpowiedz Link Zgłoś
kataryna.kataryna Re: Jakubowska i książki 21.09.03, 22:12 Gość portalu: tomek 1 napisał(a): > Wiceminister Rafał Skąpski mówi z kolei, że o działaniach > Jakubowskiej wiedział. - Zaraz po wyborach małopolscy posłowie > SLD interweniowali w ministerstwie w sprawie prywatyzacji WL. A > min. Jakubowska była odpowiedzialna w resorcie za kontakty z > parlamentem. I miała prawo pisać do premiera. Minister > Jakubowska działała na rzecz kultury narodowej, bo wtedy > słyszało się, że prywatyzacja WL nie gwarantuje zachowania > profilu wydawnictwa, ani tego, że jego zabytkowa siedziba nadal > będzie "miejscem spotkań Miłosza i Szymborskiej" - mówi Skąpski. Biedna Olka, siepacze się rzuciły a ona przecież tylko o miejsce spotkań dla noblistów dbała. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ALFONS [...] IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 21.09.03, 22:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś