jola_iza 26.06.08, 11:07 Nie odróżnić ksero od .. Jarku , pożal się człowieku ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych Re: To ja się zapytam 26.06.08, 11:08 jola_iza napisała: > Nie odróżnić ksero od .. Jarku , pożal się człowieku ?? Zaslepiony nienawiscia nie odroznia :((( Odpowiedz Link Zgłoś
morgana_le_fay Re: To ja się zapytam 26.06.08, 11:12 > Zaslepiony nienawiscia nie odroznia :((( To się nazywa myślenie życzeniowe albo zaklinanie rzeczywistości. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: To ja się zapytam 26.06.08, 11:13 To pikuś. Dość egzotycznie brzmi opowieść o tym, jak to szef UOP bierze pod pachę paczki z archiwum i spieszy powiadomić szefa Kancelarii Prezydenta jakim to szubrawcem jest jego pracodawca :-) Odpowiedz Link Zgłoś
entefuhrer Re: Dość egzotycznie brzmi 26.06.08, 13:26 Dla mnie - wcale. Co wg Ciebie powinien w takiej sytuacji zrobić Milczanowski ? Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda A ja się zapytam, 26.06.08, 11:14 jak można przywiązywać wagę do słów Kaczyńskiego (Jarosława)... To tak, jakby przywiązywać wagę do słów 1normalnegoczlowieka... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta To samo umiłowanie bliźniego jego... :) 26.06.08, 11:27 woda.woda napisała: > jak można przywiązywać wagę do słów Kaczyńskiego (Jarosława)... > > To tak, jakby przywiązywać wagę do słów 1normalnegoczlowieka... Niby ta sama precyzja, logika i umiłowanie prawdy, ale jednak Jarosław Kaczyński był premierem, więc robiąc z siebie głupka, daje świadectwo Polakom, którzy go wybrali, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Re: To samo umiłowanie bliźniego jego... :) 26.06.08, 11:29 Nawet, gdyby Kaczyński (Jarosłąw) był królem, jego słowa mają takie samo znaczenie, jak słowa - dajmy na to - kikuty. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: To samo umiłowanie bliźniego jego... :) 26.06.08, 11:53 woda.woda napisała: > Nawet, gdyby Kaczyński (Jarosłąw) był królem, jego słowa mają > takie samo znaczenie, jak słowa - dajmy na to - kikuty. Dla nas tak, ale nie dla tabloidów (czyli praktycznie wszystkich), które mają nową papkę, która podniesie ich nakład/oglądalność... Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: To samo umiłowanie bliźniego jego... :) 26.06.08, 11:56 Jakby Jarku zrobił comingout'a to dopiero by skoczyło :-) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Może mu Wałęsa w tym pomoże? :) 26.06.08, 13:13 chateau napisał: > Jakby Jarku zrobił comingout'a to dopiero by skoczyło :-) Poczekaj, dziś lub jutro Wałęsa na to wpadnie! "Przypomni" sobie "sytuacje" sprzed lat... :) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_iza Re: To samo umiłowanie bliźniego jego... :) 26.06.08, 13:08 Pomińmy tabloidy, świat w jakimś procencie też słucha. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Klasa ich klasy politycznej jest do d... 26.06.08, 13:16 jola_iza napisała: > Pomińmy tabloidy, świat w jakimś procencie też słucha. Niby racja, ale nic na to nie poradzimy. :( Klasa post-solidarnościowej klasy politycznej jest jaka jest... Odpowiedz Link Zgłoś