Gość: gnojak IP: 203.202.95.* 30.05.01, 06:12 Ja was pierdole, wy pojebane skurwysyny pierdolone. Niech wam wasze zlamane chuje odpadna, dupy zamarzna a mozdzki sfermentuja! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: gnojek Re: Kurwa! Chuje IP: *.waw.doctorq.com.pl 30.05.01, 12:44 Ty się pierdol Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gomez Re: Kurwa! Chuje IP: *.solutions.net.pl 01.06.01, 21:09 OOOOOOOOOOOOOOOO STARY coz za erudycja pozdrowienia swiadomie opuszcze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ww Re: Kurwa! Chuje IP: *.gv.shawcable.net 01.06.01, 21:55 To sa skutki rozczytywania sie w kulturotworczym tygodniku NIE. Ten kulutalno - schamialy Naczelny wplywa w taki sposob na niedorozwiniete mozgi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zyx Re: Kurwa! Chuje IP: *.rdu.bellsouth.net 02.06.01, 00:11 Apoza tym, to witasz na swoim poscie? Gość portalu: gnojak napisał(a): > Ja was pierdole, wy pojebane skurwysyny pierdolone. Niech wam wasze zlamane > chuje odpadna, dupy zamarzna a mozdzki sfermentuja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DATA 2 Re: Kurwa! Chuje IP: *.browardlibrary.org 02.06.01, 17:30 WEDLUG STAREJ PISOWNI PO PARKANACH HUJE PISALO SIE PRZEZ H. TO TYLKO W KAWALE BYLO ZEBY GO WYDLUZYC TO PISZE SIE PRZEZ <CH> ABY BYL DLUZSZY. TO O CZYJ HUJ TU CHODZI TEN OBRZEZANY CZY TEN NIE OBCIETY.ODPOWIEDZ.CHETNIE BEDE PISAC DO AUTORA JAK JESZCZE NIE SFERMENTOWAL DO RESZTY. cipeczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luzer Re: Co zrobić z gnojakiem? IP: *.opole.dialup.inetia.pl 02.06.01, 00:28 Rurą do szamba - gdzie jego miejsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azor Re: Co zrobić z gnojakiem? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.01, 17:43 Zignorowac. Jego wlasny nickname najlepiej go charakteryzuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: me Re: Co zrobić z gnojakiem? IP: *.dip.t-dialin.net 02.06.01, 19:42 Gnojek to nie jest jego nick, to jest jego imie chrzestne. Sam pamietam ta cisze w kosciele Brygidy w Gdansku , jak wówczas ksiadz Jankowski powiedzial i ja ciebeie synu Lecha i Danuty chrzcze na "Gnojek" i wszyscy zamilkli i zaczeli spiewac jeszcze Polska nie zginela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alganow Party naked IP: *.shprd1.on.wave.home.com 03.06.01, 08:17 Gość portalu: me napisał(a): > Sam pamietam ta cisze w kosciele Brygidy w Gdansku , jak wówczas ksiadz > Jankowski powiedzial i ja ciebeie synu Lecha i Danuty chrzcze na "Gnojek" i > wszyscy zamilkli i zaczeli spiewac jeszcze Polska nie zginela A byles na bibie u pralata potem ? Ale party rozkrecil! Facet, mowie ci, striptizerki, didzej Switon z przebojem "Cos mnie boli w krzyzu", live transmisja internetowa. Z bogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Azor Dajcie juz spokoj, bo sie wkurze i was pogryze. IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.06.01, 18:56 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist _ Kurwa! Chuje ! _ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 15.06.01, 12:20 Gość portalu: gnojak napisał(a): > Ja was pierdole, wy pojebane skurwysyny pierdolone. Niech wam wasze zlamane > chuje odpadna, dupy zamarzna a mozdzki sfermentuja! Cześć ! Co się stało ? Co Ci zrobili (śmy) ? Powiedz. ok ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pomorek Re: Kurwa! Chuje IP: *.bielsk-podlaski.sdi.tpnet.pl 18.06.01, 18:56 ..zasraniec.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Arek Re: Kurwa! Chuje IP: 217.128.49.* 19.06.01, 18:14 Gość portalu: gnojak napisał(a): > Ja was pierdole, wy pojebane skurwysyny pierdolone. Niech wam wasze zlamane > chuje odpadna, dupy zamarzna a mozdzki sfermentuja! I oto chodzi. I buklaczkiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pedzio Re: Kurwa! Chuje IP: 217.11.134.* 19.06.01, 23:15 Z tego co czytam to gnojak ma niestety racje Odpowiedz Link Zgłoś