pies_na_czarnych 28.06.08, 20:17 On chce i basta. :( Ona sie pofotygowala do Stanow, aby zdac relacje :))))))))))) www.tvn24.pl/0,1555420,0,1,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych Mlaskanie jest zarazliwe :)))))))))))))))) 28.06.08, 20:27 :)))))))))))))) Mlaskanie jest zarazliwe :)))))))))))))))) www.tvn24.pl/-1,1555420.1,wiadomosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: Tusku! Krzycz na całą Polskę! 28.06.08, 21:36 Jego Ekselencja Pan Prezydent (JEPP) chce tarczy na warunkach amerykańskich! Niech wszyscy wiedzą, czyim JEPP jest prezydentem. Zobaczysz jak mu podskoczą notowania. Odpowiedz Link Zgłoś
rockawy Re: Prezydent chce amerykańską bazę w Polsce 29.06.08, 05:59 A ja mam w dupie to co chce nasz p;rezydent.Ja nie chce zadnych amerykanskich baz nawet za obiecanke duuuuuuzych pieniedzy.Ludzie amaerykanie znaja tylko duze /naprawde duze panstwa i z nimi nie maja wyjscia musza die liczyc .Reszte swoloczy /w tym nas ma w dupie.Na marginesie nie chce i nie bede popierac zadnych PISUAROOw Odpowiedz Link Zgłoś
the.idiota.pl To moje polecenie . Ja mu tak doradziłem 29.06.08, 08:37 pies_na_czarnych napisała: > On chce i basta. :( Ona sie pofotygowala do Stanow, aby zdac > relacje :))))))))))) > www.tvn24.pl/0,1555420,0,1,wiadomosc.html > > Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 A premier niemiecka kukielka kieruje sie ... 29.06.08, 09:01 ..poleceniami z Berlina. Niemcy nie zycza sobie tej symbolicznej w sumie bazy i Tusk wystepuje do Amerykanow z trudnymi do zaakceptowania zadaniami. Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj Re: A premier niemiecka kukielka kieruje sie ... 29.06.08, 09:15 Naród was kopnął w zwieracze , a wy nadal dzielicie Polaków. Czy Polak urodzony na Kaszubach to Niemiec? Dzielcie dalej to dostaniecie za trzy lata następnego kopa, Tylko boleśniejszego, bo nie wejdziecie do sejmu, Chyba że sobie własny Wolski sejm zafundujecie. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Germanofilskie poglady maja rozne przyczyny. 29.06.08, 10:35 "..Czy Polak urodzony na Kaszubach to Niemiec?.." Niemieckie przepisy w tym zakresie mozna roznie interpretowac. Niemcy sie w tym specjalizuja. Najwazniejszy jest interes narodowy. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Germanofilskie poglady maja rozne przyczyny. 29.06.08, 10:44 Zapominasz, baranie, że Kaszuby przez większość wieków były w obszarze rządów Polski. Na Kaszubach rodzili się i nadal rodzą Polacy. I obowiązują tu przepisy polskiego, a nie niemieckiego prawa. Znasz historię o obronie Westerplatte? Poczty Polskiej w Gdańsku? Nie pieprz bzdur, bo się kompromitujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
adalberto3 Re: Germanofilskie poglady maja rozne przyczyny. 29.06.08, 13:10 Paragraf 116 Konstytucji Niemieckiej obejmuje prawo do obywatelstwa niemieckiego w granicach Rzeszy z 1937 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: A premier niemiecka kukielka kieruje sie ... 29.06.08, 11:09 Zalamac sie mozna czytajac takie bzdury. Odpowiedz Link Zgłoś
koperczak5 Re: Prezydent chce amerykańską bazę w Polsce 29.06.08, 10:41 Bracia Kaczyńscy zarzucali Platformie, że chce negocjować z Zachodem na kolanach, na czworakach albo nawet na brzuchu. W jakiej pozycji negocjowała z Amerykanami pani Fotyga? Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Prezydent chce amerykańską bazę w Polsce 29.06.08, 10:46 Występ FAtygi kwalifikuje się do postawienia jej przed TS za działanie wbrew interesom Państwa. A razem z nią kaczora mlaskacza. Odpowiedz Link Zgłoś
ossey Re: Premier Tusk Tez jej chce 29.06.08, 12:18 negocjacje prowadzi ekipa powolana przez J. Kaczynskiego. Mandat negocjacyjny jest dokladnie taki sam jak za rzadu Kaczynskiego. Roznica jest tylko taka ze Fotyga monitoruje negocjacje z ramienia prezydenta. Sikorski w sprawach negocjacji we wszyskim sie konsultuje z Fotyga. Wizyta Fotygi to szum medialny sprowokowany przez naszych negocjatorow.W jakim celu? Zmiekczenia USA. Odpowiedz Link Zgłoś