ajron1960 15.08.08, 17:51 Ameryka wybierze normalnego prezydenta, a Polacy również odrzucą plastikowego Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajron1960 Re: Po McCainie Kaczyński na 2-gą kadencję 15.08.08, 17:57 Nic nie paruje, taką przewiduję przyszłość. Tusk do wyborów skompromituje się jeszcze wielokrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Po McCainie Kaczyński na 2-gą kadencję 15.08.08, 18:08 ajron1960 napisał: > Nic nie paruje, taką przewiduję przyszłość. Tusk do wyborów > skompromituje się jeszcze wielokrotnie. Czy można się bardziej skmpromitować niż zrobił to króciak ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Re: Po McCainie Kaczyński na 2-gą kadencję 15.08.08, 18:55 Rekordu kłamstw i lenistwa Tuska już nikt w przyszłości nie pobije, mam nadzieję. Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: Po McCainie Kaczyński na 2-gą kadencję 15.08.08, 19:05 ajron1960 napisał: > Rekordu kłamstw i lenistwa Tuska już nikt w przyszłości nie > pobije, mam nadzieję. Powiem ci tak, jak ktoś w sygnaturce to ładnie ujął: Kaczor ma takie szanse na reelekcję jak żyd w Auschwitz... Odpowiedz Link Zgłoś
douglasmclloyd Czy aby Kaczyński będzie starał się o reerekcję? n 15.08.08, 18:19 Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Czy aby Kaczyński będzie starał się o reerekc 15.08.08, 18:48 Jak mu brat każe, to pewnie tak. Ale z bardzo marnymi szansami. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Po McCainie Kaczyński na 2-gą kadencję 15.08.08, 18:23 Myślisz, że Kaczyński Lech dożyje? Stan zaawansowania jego choroby...... Kłopoty psychiczne pogłębiają się wrazz wiekiem. Gdyby jednak przeżył to bedzie na tyle zdrowy psychicznie aby pojmować rzeczywistość oczywistą? Lech Kaczyński leczony Thioridazinem - zastosowanie: - Schizofrenia i psychozy schizoafektywne, - choroby afektywne i psychozy egzogenne. Lek stosowany jest także w zespołach nerwicowych z objawami psychosomatycznymi, - psychozach wieku podeszłego, - w leczeniu psychiatrycznym u dzieci po 4 r.ż. - Leczenie odwykowe, - toksykomanie, - alkoholizm. Wiecej szczegolow tutaj:kalamazoo.pl/leki/opis-323-thioridazin politbiuro.pl/politbiuro/1,85401,5584251,Prezydent_w_wieku_33_lat_chorowal_na_chorobe_wiencowa.html Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 a jednak McCain i Kaczyński 15.08.08, 18:51 McCain jest dużo starszy, a mimo to będzie prezydentem. Jeżeli nawet Kaczyński się leczy to nic z tego nie wynika dla reelekcji. Facet ma jaja i wie co jest dla Polski dobre. Nigdy nie zaakceptuje kłamstwa i lenistwa nawet jeżeli reprezentuje je taki przystojniak jak prawy pomocnik Tusk. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: a jednak McCain i Kaczyński 15.08.08, 18:56 Przestań bredzić, pisdaku-naiwniaku. Twoje chciejstwo nie ma ŻADNEGO znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
kolor Re: a jednak McCain i Kaczyński 15.08.08, 19:07 ajron1960 napisał: Jeżeli nawet > Kaczyński się leczy to nic z tego nie wynika dla reelekcji. Jak ktos jest psychonem to powinien siedziec w wariatkowie a nie krajem rzadzic. Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Re: a jednak McCain i Kaczyński 15.08.08, 19:21 Bredzenie bez konkretu, Tusk jest leniem i kłamcą, czy zapomnieliście o cudach ? W wytrzeszczu widać przekrętasa. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: a jednak McCain i Kaczyński 15.08.08, 20:18 ajron1960 napisał: > Bredzenie bez konkretu, Tusk jest leniem i kłamcą, czy > zapomnieliście o cudach ? W wytrzeszczu widać przekrętasa. Cuda - a wstawienie Patriotow o ktorych Kaczynscy nawet nie zamarzyli? To nie jest cud? To tak jakby Kaczynscy pozwolili na szambo sasiadowe na naszym podworku bez systemow odwaniajacych. Niw widzisz tego czy zacmiony jestes? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: a jednak McCain i Kaczyński 16.08.08, 12:56 porannakawa20 napisała: > ajron1960 napisał: > > > Bredzenie bez konkretu, Tusk jest leniem i kłamcą, czy > > zapomnieliście o cudach ? > Cuda - a wstawienie Patriotow o ktorych Kaczynscy nawet nie zamarzyli? To nie > jest cud? Przytkalo pisiorku? Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Re: a jednak McCain i Kaczyński 15.08.08, 20:22 Nic nie wiem o tym , że Kaczyński będzie pilotował samolot, ani też o jego jeżdzie tramwajem. To informacja z GW, potwierdzona ? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: a jednak McCain i Kaczyński 15.08.08, 20:52 ajron1960 napisał: > Nic nie wiem o tym , że Kaczyński będzie pilotował samolot, ani też > o jego jeżdzie tramwajem. To informacja z GW, potwierdzona ? Pilotowac samolotu, prowadzac tramwaj a leczac sie Thioridazinem i majac choroby, ktore Thioridazin lagodzi? Nie zezwolili by mu - bo odpowiada za zycie kilkudziesieciu ludzi. Lekarze by nie dali mu na takie kierowanie zezwolenia. Slyszales o tym pilocie co to nawet nie chcial slyszec aby Lech Kac obja dowodztwo nad samolotem? Pogonil go w trosce o zycie tych kilkudziesieciu ludzi i mienie. Uwazasz, ze gdy nie nadaje sie na motorniczego tramwaju to nadawalby sie na Prezydenta? Motorniczy odpowiada za zycie kilkudziesieciu osob. Prezydent za zycie kilkudziesieciu milionow osob. Hle, hle! Kaczymnska zenua! Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Re: a jednak McCain i Kaczyński 15.08.08, 20:57 Z tego wynika, że Pudzianowski wszystkich pogodzi bo zdrowie ma jak koń. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: a jednak McCain i Kaczyński 16.08.08, 01:18 ajron1960 napisał: > Z tego wynika, że Pudzianowski wszystkich pogodzi bo zdrowie ma jak > koń. Ja tez! Wszystkie wyniki w srednim poziomie normy, w niektorych podwyzszony ale jednak w granicach normy. I ani ja, ani zapewnie Pudzianowski nie mamy zamiaru wplywac na losy milionow. W zwiazku z tym nasz stan zdrowia jest nasza prywatna sprawa. Inaczej niz motorniczego, pilota lub prezydenta. Oni bowiem maja w reku - z racji pelnionej funkcji - zycie ludzkie! Hle, hle! Odpowiedz Link Zgłoś
gollum.z.kremla Re: Ameryka wybierze , a Polacy również odrzucą 16.08.08, 03:06 Pięknie - zabrakło tylko "howgh" na koniec, LOL Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja10 Polacy teraz wybiora lewice i wywioza Kaczora i 16.08.08, 05:05 Tuska na taczkach na smietnik historii. A przegrany McCain pojdzie grac sobie w golfa. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Polacy teraz wybiora lewice i wywioza Kaczora 16.08.08, 14:55 Rzadzic bedzie Olejniczak? Napier...alski? Tego nam potrzeba jeszcze! Kaczynscy dotad bruzdza nieudolnoscia i komplekasami a ty chcesz nowych nieszczesc? Odpowiedz Link Zgłoś
tonieja10 Re: Polacy teraz wybiora lewice i wywioza Kaczora 16.08.08, 15:31 kazdy bedzie lepszy od zdrajcow Kaczynskiego, Tuska, Sikorskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Polacy teraz wybiora lewice i wywioza Kaczora 16.08.08, 16:04 tonieja10 napisał: > kazdy bedzie lepszy od zdrajcow Kaczynskiego, Tuska, Sikorskiego. Fakt. Odpowiedz Link Zgłoś
cloclo80 Re: Po McCainie Kaczyński na 2-gą kadencję 16.08.08, 16:07 Kaczyński nie dorasta do pięt nawet Staszkowi Tymińskiemu. Odpowiedz Link Zgłoś
eres2 Oj, żartownisiu, żartownisiu.. 16.08.08, 16:37 kadencje Ci się pomyliły? Pan L. K. zostanie wybrany na pierwszą kadencję, ale wójta gdzieś tam w toruńskiem i to z poręczeniem pewnego tamtejszego guru. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Oj, żartownisiu, żartownisiu.. 16.08.08, 16:47 eres2 napisał: > kadencje Ci się pomyliły? > Pan L. K. zostanie wybrany na pierwszą kadencję, ale wójta gdzieś > tam w toruńskiem i to z poręczeniem pewnego tamtejszego guru. W fabryce szczotek na radcę prawnego - oczywiście po przyuczeniu do zawodu? Inaczej to będzie jak Zbinio - dźwigowym w budynku biurowym. Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Porannyklin@ Co ty z tymi motorniczymi i dzwigowym 16.08.08, 19:35 i , pracujesz MZK ? Kaczyński jest najlepszy na dziś i ogoli rudego czy ci się podoba czy nie. Czas pokaże nieudolność Tusia. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Porannyklin@ Co ty z tymi motorniczymi i dzwi 16.08.08, 19:49 Czas pokazał już... nieudolność i śmieszność Lesia. Może go w Gruzji wybiorą?? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Porannyklin@ Co ty z tymi motorniczymi i dzwi 16.08.08, 20:48 ajron1960 napisał: > i , pracujesz MZK ? Kaczyński jest najlepszy na dziś i ogoli rudego > czy ci się podoba czy nie. Czas pokaże nieudolność Tusia. Kaczyński najlepszy w czym? W negocjacjach? W obsłudze Patriot? W sterowaniu samolotem? W znajdywaniu własnego krzesełka? W oficjalnie oznajmianej sraczce? Hłe, hłe! Kaczyńska żenua! Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Porannyklin@ Co ty z tymi motorniczymi i dzwi 17.08.08, 04:16 Kaczyński najlepszy w czym? Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Po McCainie Kaczyński na 2-gą kadencję 17.08.08, 16:24 McCaine podal przeciez do wiadomosci wyniki badan swojego stanu zdrowia. Kaczynski nadal jest leczony? Co ukrywa? Odpowiedz Link Zgłoś
az30 Kaczor na taczkach na smietnik, albo 17.08.08, 16:27 do piachu razem ze wszystkimi Polakami. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: Po McCainie Kaczyński na 2-gą kadencję 17.08.08, 16:30 DOOPA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kacze_urojenia Re: Kaczyńskiego na 2-gą kadencję na księzyc 17.08.08, 17:26 wystrzelić i już Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony_ryj wydrukuj sobie , w ramki i na ścianę! 17.08.08, 17:27 mozesz nawet co dzień się modlić. i.wp.pl/a/f/jpeg/9962/kaczynski_lech450.jpeg Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Re: Po McCainie Kaczyński na 2-gą kadencję 25.08.08, 21:27 Dzisiejsze sondaże McCain i Obama na równo, a przewaga Obamy jeszcze pół roku temu kilkanaście punktów procentowych. Wygra doświadczony McCain, a póżniej Kaczyński wygra z Tuskiem kłamczuszkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
platformiarz Kiedy pisałem że Obama nie ma szans to wycieli 25.08.08, 21:33 Kilkakrotnie pisałem na FG, że jeszcze nie czas na Obamę, to mnie wycieli. Znam Stany i wiem, że Amerykanie nie są przygotowani na - z całym szacunkiem - Obamę. Nie przeczę, byłby dobrym prezydentem ale... Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Kiedy pisałem że Obama nie ma szans to wyciel 25.08.08, 21:39 platformiarz napisał: > Kilkakrotnie pisałem na FG, że jeszcze nie czas na Obamę, to mnie wycieli. Znam > Stany i wiem, że Amerykanie nie są przygotowani na - z całym szacunkiem - Obamę > . > Nie przeczę, byłby dobrym prezydentem ale... Ma problem! Dla Murzynówe jest zbyt biały a dla białych - zbyt czarny. I nie przekonajom nas, że białejesbiałe! Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Re: Kiedy pisałem że Obama nie ma szans to wyciel 25.08.08, 21:55 Nie ważne przy wyborze czy czarny czy biały, nie ważne czy duży czy mały, nieważne czy piękny czy brzydki, nie ważne czy w garniturze czy w swetrze, ważne czy można mu zaufać, czy ma doświadczenie ,czy uczciwy. Ja wybieram Kaczyńskiego, nie trawię kłamstw Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: Kiedy pisałem że Obama nie ma szans to wyciel 25.08.08, 23:39 ajron1960 napisał: > Nie ważne przy wyborze czy czarny czy biały, nie ważne czy duży > czy mały, nieważne czy piękny czy brzydki, nie ważne czy w > garniturze czy w swetrze, ważne czy można mu zaufać, czy ma > doświadczenie ,czy uczciwy. Ja wybieram Kaczyńskiego, nie trawię > kłamstw Tuska. Strawiłeś kłamstwa Kaczyńskiego? Jedno za drugim, codziennie nowe? I coraż to śmieszniejsze? Bo on wie, że my wiemy i mimo tego zapodaje takie codzienne ohydy. Kaczyński wg mojej opinii jest chamem oraz oszustem. Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 porannakawa@żal mi twojej energii ulokowanej w PO 25.08.08, 23:57 Jeżeli chodzi o ten wątek poczekaj do wyborów w Ameryce, a póżniej kiedy już stanie si ę jasne , że Tusk to oszust i kłamca, który nabił w butelkę 10mln Polaków przyjdzie czas na wybory w Polsce . Wierzę w prawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Po McCainie Kaczyński na 2-gą kadencję 25.08.08, 23:53 Idź ty się lecz, bo BREDZISZ coraz bardziej. Twoje mrzonki nie mają żadnego znaczenia, kaczory są na straconej pozycji: jeden dostał kopa w doopę, drugi na kopa czeka i to JEST PEWNE. Może liż te kacze kupry NA WŁASNY RACHUNEK, a nie za darmo na FK? Za reklamę SIĘ PŁACI, ciapku!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 [...] 26.08.08, 00:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Re: Po McCainie Kaczyński na 2-gą kadencję 02.09.08, 09:00 Każdy dzień rządów Tuska przybliża Kaczyńskiego do wygranej w wyborach prezydenckich i drugie kadencji. Tusk pokazuje, że nie nadaje się do podejmowania decyzji. Odpowiedz Link Zgłoś