replique 18.08.08, 09:58 nie-paranoik, w tym całym PiSie? Dla mnie, wręcz nieprawdopodobne - co który się odezwie, to paranoiczne obsesje z siebie wypluwa.. Osądźcie sami: wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5599237,Targalski_bluzga_w_blogu.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
remez2 Re: Czy jest choć jeden... 18.08.08, 10:06 A czego innego można się spodziewać po facecie o takim wyglądzie? Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Czy jest choć jeden... 18.08.08, 10:08 Też tak myślę. To starannie wyselekcjonowane środowisko. Odpowiedz Link Zgłoś
scoutek Re: Czy jest choć jeden... 18.08.08, 10:13 bo zaden normalny sie tam nie zapisze przeciez Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post :-) 18.08.08, 10:18 A narzeka pewnie taki kretyn na brak wolności słowa i kneblowanie dziennikarzom ust. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Sadzę ... 18.08.08, 10:57 > Osądźcie sami: > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5599237,Targalski_bluzga_w_blogu.html że tytuł artykułu ma sie nijak do treści. no bo gdzie te bluzgi? może tu www.niezalezna.pl/blog/show/id/377 nieee ... mozna się z Targalskim zgadzać lub nie, ale pisanie, że Targalski bluzga jest manipulacją pod wykształciuchów dających sie zasugerować tytułem. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Sadzę ... 18.08.08, 11:05 jak dla ciebie paczula Polaka jest Ubekistanem to ja wysiadam Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Sadzę ... 18.08.08, 11:07 zoro_wieczorowo_poro napisał: > jak dla ciebie paczula Polaka jest Ubekistanem to ja wysiadam Nie wiem, czy Polska jest ubekistanem ... nie było lustracji:) Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Sadzę ... 18.08.08, 11:07 Dla niej pewnie bluzganie, to ch..., k... i p.... Spryciula Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Sadzę ... 18.08.08, 11:11 masuma napisał: > Dla niej pewnie bluzganie, to ch..., k... i p.... > Spryciula 'odpieprzcie się' to tez bluzg w wersji soft :) pytanie, kto to słowo wprowadził do mediów, ba! do tekstu pisanego, hę? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: Sadzę ... 18.08.08, 11:59 paczula8 napisała: > 'odpieprzcie się' to tez bluzg w wersji soft :) > > pytanie, kto to słowo wprowadził do mediów, ba! do tekstu pisanego, > hę? :) > tego nie wiadomo; wiadomo natomiast, kto wprowadził wyrażenie 'spieprzaj (dziadu)' do języka polityki. Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Sadzę ... 18.08.08, 12:14 kon.by.sie.usmial napisał: > paczula8 napisała: > > > 'odpieprzcie się' to tez bluzg w wersji soft :) > > > > pytanie, kto to słowo wprowadził do mediów, ba! do tekstu > pisanego, > > hę? :) > > > > tego nie wiadomo; wiadomo: 'Odpieprzcie sie od Wałęsy' to tytuł artykułu ... > wiadomo natomiast, kto wprowadził > wyrażenie 'spieprzaj (dziadu)' do języka polityki. 'odpieprzcie się od generała' - było wcześniej :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki Re: Sadzę ... 18.08.08, 12:31 że gówką Ubekistanu jest Lech Kac-Ubek i wszystko jasne Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: Sadzę ... 18.08.08, 12:17 paczula8 napisała: > > > że tytuł artykułu ma sie nijak do treści. no bo gdzie te bluzgi? > > może tu > www.niezalezna.pl/blog/show/id/377 > nieee ... mozna się z Targalskim zgadzać lub nie, ale pisanie, że > Targalski bluzga jest manipulacją pod wykształciuchów dających sie > zasugerować tytułem. > Ja o bluzgach nie napisałem nic... To ty stawiasz znak równości między bluzgami a obsesjami paranoidalnymi :) W pewnym sensie można ci rację przyznać: ten facio jest - jak by nie było - szefem polskiego radia... publicznego :) I w tym kontekście, jego paranoje można uznać za bluzgi... jednak wolę go uznać za chorego na nienawiść paranoika - to jest najbliższe prawdy... Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: Sadzę ... 18.08.08, 12:29 replique napisał: > paczula8 napisała: > > > > > > > > że tytuł artykułu ma sie nijak do treści. no bo gdzie te bluzgi? > > > > może tu > > www.niezalezna.pl/blog/show/id/377 > > nieee ... mozna się z Targalskim zgadzać lub nie, ale pisanie, że > > Targalski bluzga jest manipulacją pod wykształciuchów dających sie > > zasugerować tytułem. > > > > Ja o bluzgach nie napisałem nic... rzeczywiście, ale poniewaz paranoja jest wszechobecna (czego dowody masz poniżej:)) pozwoliłam sobie odnieść sie do artykułu ... li tylko :) > W pewnym sensie można ci rację przyznać: ten facio jest - jak by nie > było - szefem polskiego radia... publicznego :) szef radia powinien powstrzymać sie od komentowania bieżącej polityki, tak mi sie wydaje, ale byc moze jestem w błędzie ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born A moze odnieś się do tego 18.08.08, 12:30 dlaczego wkleiłaś link bez komentarza, chociaż wcześniej denuncjowałaś takie osoby? Słuchamy Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Rybiński ... 18.08.08, 11:05 też bluzga? :) blog.rp.pl/rybinski/2008/08/17/dzien-agenta/ Odpowiedz Link Zgłoś
mmikki starzy alkoholicy 18.08.08, 11:10 Targalski i Ryba maja twarze naznaczone wieloletnim nadużywaniem oczywiście mózgi też maja naznaczone Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: starzy alkoholicy 18.08.08, 11:14 mmikki napisał: > Targalski i Ryba maja twarze to zupełnie nie na temat. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Czyżby nie na temat? 18.08.08, 11:17 paczula8 napisała: > mmikki napisał: > > > Targalski i Ryba maja twarze > > to zupełnie nie na temat. > Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born A gdzie komentarz do felietonu Rybinskiego? 18.08.08, 11:11 paczula8 napisała: > Przypomnieć ci ile razy szłaś na skargę do administracji jak ktoś zamieszczał link bez komentarza?. Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born To co? 18.08.08, 11:31 Napiszesz ten komentarz, czy mam wziąć z ciebie przykład i iść do pani na skargę? Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 BTW 18.08.08, 11:34 Targalski pisze ciekawe rzeczy, o np tutaj ... "Jak ma wyglądać wolność mediów? Dobrze to ilustruje zasłyszana niedawno historyjka. Grupa młodych ludzi z Trójmiasta, nie kontrolowana przez PO, a więc nie mająca prawa do zrobienia kariery i uzyskania sukcesu zawodowego w Ubekistanie, postanowiła założyć portal informacyjno-publicystyczny i szukała inwestora. Pewien młody przedsiębiorca zarabiający jako kooperant dla Tusk Vision Network zaproponował sfinansowanie projektu. Natychmiast u niego w domu pojawił się ochroniarz ze spółki byłych ludzi Departamentu I (wywiad), który wyjaśnił niedoświadczonemu młodemu biznesmenowi, że inwestować sobie może ale w portale ekonomiczne lub ekologiczne a jeśli zrobi to bez zgody szefów wobec portalu politycznego, Tusk Vision Network rozpisze przetarg na jego usługi i na pewno on go nie wygra i kaska adieu. Są to oczywiście metody bardziej cywilizowane niż w komunizmie, mamy wszak postkomunizm czyli postęp, a nawet wolność à la Lis. Ale czy o to nam chodziło? " www.niezalezna.pl/blog/show/id/101 GW, reklamując blog Targalskiego, wykonała dobrą robotę :) Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born To ma być cały komentarz? 18.08.08, 11:35 blog Targalskiego, wykonała dobrą robotę :) > Do kosza Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: BTW 18.08.08, 12:22 Wspaniałą robotę... Nie tylko dla Targalskiego, ale i dla Niezależna.pl... Jak nigdy, tak tym razem napiszę bezpośrednio do Agory z prośbą o jeszcze :) Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 myslisz, że ... 18.08.08, 11:51 replique napisał: > nie-paranoik, w tym całym PiSie? > Dla mnie, wręcz nieprawdopodobne - co który się odezwie, to > paranoiczne obsesje z siebie wypluwa.. wielonickowa jest z PiSu? :) Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 powtórzę się , ale ... :) 18.08.08, 12:10 replique napisał: > nie-paranoik, w tym całym PiSie? > Dla mnie, wręcz nieprawdopodobne - co który się odezwie, to > paranoiczne obsesje z siebie wypluwa.. w PiSie? czy aby na pewno??? Giwi, proszę, niczego tu nie usuwaj :))) Odpowiedz Link Zgłoś
of.woman.born No własnie 18.08.08, 12:13 Giwi. Niczego stąd nie usuwaj. Tej kulawej potrzebna jest laska. Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: powtórzę się , ale ... :) 18.08.08, 12:30 paczula8 napisała: > replique napisał: > > > nie-paranoik, w tym całym PiSie? > > Dla mnie, wręcz nieprawdopodobne - co który się odezwie, to > > paranoiczne obsesje z siebie wypluwa.. > > > w PiSie? czy aby na pewno??? > > Giwi, proszę, niczego tu nie usuwaj :))) > > > Ależ... na pewno... NA PEWNO!! Być może zechcesz dać jakiś przykład nie-paranoika... jednakowoż, weź pod uwagę, że jeżeli paranoi z definicji nie da się wobec niego zastosować, to etykietkę gó..arza-obsesjonisty jak najbardziej.. A stąd, już tylko krok do paranoi... Inna teza, to taka, że od kiedy PiS wylazł na powierzchnię, Polska schodzi do piwnicy... żeby nie powiedzieć, pod ziemię... co znaczy: przestaje się liczyć na arenie.. No, chyba że jako clown... :) Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: powtórzę się , ale ... :) 18.08.08, 12:33 > Inna teza, to taka, że od kiedy PiS wylazł na powierzchnię, Polska > schodzi do piwnicy... żeby nie powiedzieć, pod ziemię... co znaczy: > przestaje się liczyć na arenie.. przestaje, czy zaczyna? :) Odpowiedz Link Zgłoś
replique Re: powtórzę się , ale ... :) 18.08.08, 12:39 paczula8 napisała: > > Inna teza, to taka, że od kiedy PiS wylazł na powierzchnię, Polska > > schodzi do piwnicy... żeby nie powiedzieć, pod ziemię... co > znaczy: > > przestaje się liczyć na arenie.. > > przestaje, czy zaczyna? :) > > > > > Nie rżnij paczulo8... Przestaje! Jako "największa siła opozycyjna", z prezydentem-szefem bis PiSu, robi niemalże tyle złego co w czasie dwóch lat swoich rządów... Odpowiedz Link Zgłoś
paczula8 Re: powtórzę się , ale ... :) 18.08.08, 12:46 replique napisał: > paczula8 napisała: > > > > Inna teza, to taka, że od kiedy PiS wylazł na powierzchnię, > Polska > > > schodzi do piwnicy... żeby nie powiedzieć, pod ziemię... co > > znaczy: > > > przestaje się liczyć na arenie.. > > > > przestaje, czy zaczyna? :) > > > > > > > > > > > > Nie rżnij paczulo8... Przestaje! > Jako "największa siła opozycyjna", z prezydentem-szefem bis PiSu, > robi niemalże tyle złego co w czasie dwóch lat swoich rządów... Kto? Polska? bo o niej rozmawiamy ... Odpowiedz Link Zgłoś
kukipl trudno być otwartym gdy jest się wpatrzonym w mich 18.08.08, 12:23 michnika wspieranego przez maleszkę. Wyrwij się z tego zaklętego kręgu a zobaczysz jaki świat jest kolorowy Odpowiedz Link Zgłoś
replique Często uciekają ci bąki ?? 18.08.08, 12:31 Zajrzyj do lekarza - to można wyleczyć!! Odpowiedz Link Zgłoś
kukipl od bąków specjalistą jest Niesiołowski 18.08.08, 13:27 panie Kaszpirowski. Odpowiedz Link Zgłoś
replique Coś ty? 18.08.08, 13:35 Jestem przekonany, że to cały PiS z "panem prezydętem" na czele... Przecież oni... od bąka, do bąka... a akolici im wtórują (popierdują, znaczy) Odpowiedz Link Zgłoś
kukipl Re: Coś ty? 18.08.08, 13:44 nawet akolici mniej o cudach opowiadaj, czy to przypadek czy już choroba. Panie Kaszpirowski czas się zabrać za leczenie premiera i stada zaślepionych POlszewików Odpowiedz Link Zgłoś
replique Udało ci się.... 18.08.08, 14:50 Zmieniłeś temat! Brawo! Zaczęło się o paranoikach pisiowych a ty - cóż za maestria! - przeskoczyłeś na cuda... hihihihi... - paranoicy tak mają :) Odpowiedz Link Zgłoś
allspice Re: Czy jest choć jeden... 18.08.08, 12:39 replique napisał: > nie-paranoik, w tym całym PiSie? > Dla mnie, wręcz nieprawdopodobne - co który się odezwie, to > paranoiczne obsesje z siebie wypluwa.. > Osądźcie sami: > wiadomosci.gazeta.pl/Wiadomosci/1,80273,5599237,Targalski_bluzga_w_blogu.html Wracając do tematu:) normalnych nie ma a ostatni ' w miarę normalny' /Dorn/ od kilku miesięcy jest zawieszony... Odpowiedz Link Zgłoś