Dodaj do ulubionych

Umarł SKL , niech żyje SKL

12.01.02, 17:25
Czy to będzie silna prawica?
Wątpię.Programowo chcą się zmieścić pomiędzy ZChN a UW.
Bardzo szerokie pole do działania.
Przy tradycyjnie skutecznym działaniu polskiej prawicy,
zmieszczą się pomiędzy ZChN i UW , ale ilością członków.

Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • Gość: Złośliwy Re: Umarł SKL , niech żyje SKL IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 12.01.02, 17:37
      Myślę że będą mieli takie poparcie jak RS Alternatywa ( w wyborach ugrupowanie
      to uzyskało zawrotną skale poparcia w liczbie 0,42%!)
      • Gość: gomez Re: Umarł SKL , niech żyje SKL IP: *.solutions.net.pl 12.01.02, 18:02
        a spryciarze .udalo sie im utrzymac przy korycie
        • Gość: Freeman Re: Umarł SKL , niech żyje SKL !!!!!!!!!!!!!!! IP: *.chello.pl 12.01.02, 18:06
          Myślę, że to będzie potężna partia prawicy łącząca w sobie ideały UW i ZChN !!!
          Prorokuję im poparcie na poziomie "Solidarni w Wyborach" tj. 0,0034 %.
    • Gość: robas SLD z PSL-em maja sie z czego cieszyc. IP: *.focal-chi.corecomm.net 13.01.02, 05:32
      Prawdopodobnie za kilka lat pozostanie tylko SLD, PSL a za prawice bedzie
      robil Lepper.
      • Gość: GMR Re: SLD z PSL-em maja sie z czego cieszyc. IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 11:32
        Że zostanie SLD zgoda ale że PSL? Zaczynam w to wątpić. Jego miejsce zajmie
        Samoobrona mozliwe że LPR do samoobrony sie przyłączy... dpoiero wtedy będą
        jaja...myślę że liberałowie też będą istniećna poziomie do 10% poparcia...nie
        wiadomo tylko pod jaką nazwą będą się ukrywać
        • Gość: robas Re: SLD z PSL-em maja sie z czego cieszyc. IP: *.asapsoftware.com 14.01.02, 18:55
          Gość portalu: GMR napisał(a):

> Że zostanie SLD zgoda ale że PSL? Zaczynam w to wątpić. Jego miejsce zajmie
          > Samoobrona mozliwe że LPR do samoobrony sie przyłączy... dpoiero wtedy będą
          > jaja...myślę że liberałowie też będą istniećna poziomie do 10% poparcia...nie
          > wiadomo tylko pod jaką nazwą będą się ukrywać

Mysle, ze PSL zostanie, chlopaki zbyt dobrze potrafia robic pieniadze, wiec i
          poparcie pozostanie, moze i mniejsze ale jednak.
          Liberalowie moze i beda, ale pewnie nikt nie bedzie i tak ich znac.
    • Gość: Zgred Re: Umarł SKL , niech żyje SKL IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 14.01.02, 11:44
      panowie, odwalcie się od prawicy, z którą nie macie nic wspólnego, i nie
      przeszkadzajcie.
      Na jakim świecie żyjecie???
      Czym są te wasze ćwierćinteligenckie pomysły i te wasze żałosne inicjatywy nie
      odstające więcej jak centymetry od waszych hmmm... pleców?
      Bierzecie się za politykę, nie umiejąc spojrzeć poza koniec waszych nosów?
      Krowy wam paść, nie zabierać się za sprawy publiczne, towarzysze.
      • Gość: Logik Re: Umarł SKL , niech żyje SKL IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.02, 19:01
        Gość portalu: Zgred napisał(a):

> panowie, odwalcie się od prawicy, z którą nie macie nic wspólnego, i nie
        > przeszkadzajcie.
        > Na jakim świecie żyjecie???
        > Czym są te wasze ćwierćinteligenckie pomysły i te wasze żałosne inicjatywy nie
        > odstające więcej jak centymetry od waszych hmmm... pleców?
        > Bierzecie się za politykę, nie umiejąc spojrzeć poza koniec waszych nosów?
        > Krowy wam paść, nie zabierać się za sprawy publiczne, towarzysze.

Nawet pasanie krow to dla TOWARZYSZY zbyt inteligentne zajecie

• Gość: Michał Co te gnojki z SKL i Jan Maria jeszcze wymyślą ? IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.02, 19:38
      Proponuję, aby co miesiąc zmieniali nazwę swojej partii.
      Mogą wymyślać różne nazwy i ogłaszać konkursy audio-tele na kolejne .
      Jan Maria naopowiada Monice Olejnik, że nie widzi innej partii poza PO, a
      następnie przejdzie do swoich kumpli i zostanie przewodniczącym partii ( tylko
      jak się będzie nazywała ? ).
      Ma doświadczenie w robieniu takich numerów. Przećwiczył to na AWS !
      • Gość: Logik Re: Co te gnojki z SKL i Jan Maria jeszcze wymyślą ? IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.02, 20:12
        Gość portalu: Michał napisał(a):

> Proponuję, aby co miesiąc zmieniali nazwę swojej partii.
        > Mogą wymyślać różne nazwy i ogłaszać konkursy audio-tele na kolejne .
        > Jan Maria naopowiada Monice Olejnik, że nie widzi innej partii poza PO, a
        > następnie przejdzie do swoich kumpli i zostanie przewodniczącym partii ( tylko
        > jak się będzie nazywała ? ).
        > Ma doświadczenie w robieniu takich numerów. Przećwiczył to na AWS !

Michale!Pisz lepiej na forum sportowym,tam masz lepsze wyniki!
        Rokita i cale PO to jedna banda nastawiona na kase.
        Piszesz SKL gnojki pan profesor Religa tez?Pokaz mi taki autorytet w PO,SLD,PSL!
        Jezeli tylko bedzie w prawicy selekcja w przyjmowaniu i weryfikacja to bedzie
        dobrze!Za pare lat sam bedziesz glosowal na prawice i bedziesz mial dosc
        czerwonych zlodziei!

• Gość: mmikki Krótka pamięć ? IP: *.chello.pl 14.01.02, 20:25
          jeszcze niedawno, panowie krytykanci, swoją legitymacje PZPR zamieniliście na
          Sdrp, a teraz te same d... powiecmy twarze, brylują w SLD. Nie trzeba śmiać się
          ze źdźbła w oku bliźniego, jak sie w swoim ma taką Belkę.
        • Gość: Karol Re: Co te gnojki z SKL i Jan Maria jeszcze wymyślą ? IP: *.chello.pl 14.01.02, 20:27
          Gość portalu: Logik napisał(a):

> Gość portalu: Michał napisał(a):
          >
          > > Proponuję, aby co miesiąc zmieniali nazwę swojej partii.
          > > Mogą wymyślać różne nazwy i ogłaszać konkursy audio-tele na kolejne .
          > > Jan Maria naopowiada Monice Olejnik, że nie widzi innej partii poza PO, a
          > > następnie przejdzie do swoich kumpli i zostanie przewodniczącym partii ( t
          > ylko
          > > jak się będzie nazywała ? ).
          > > Ma doświadczenie w robieniu takich numerów. Przećwiczył to na AWS !
          >
          > Michale!Pisz lepiej na forum sportowym,tam masz lepsze wyniki!
          > Rokita i cale PO to jedna banda nastawiona na kase.
          > Piszesz SKL gnojki pan profesor Religa tez?Pokaz mi taki autorytet w PO,SLD,PSL
          > !
          > Jezeli tylko bedzie w prawicy selekcja w przyjmowaniu i weryfikacja to bedzie
          > dobrze!Za pare lat sam bedziesz glosowal na prawice i bedziesz mial dosc
          > czerwonych zlodziei!
          >
          Pan Profesor Religa jest wykorzystywany przez tych złodziei. Dziwię się co też
          ten znakomity chirurg, kibic Górnika Zabrze i niegłupi facet robi przy tej
          bandzie.
          SKL to chyba najbardziej unurzana w przekrętach partia. Ma duże szanse bo lepper
          jest zaprzyjaźniony z Balaskiem. Teraz będą kręcić lody pod osloną Samejbrony !

Logik zmień sobie ksywę na Alogik !

• Gość: Logik Re: Co te gnojki z SKL i Jan Maria jeszcze wymyślą ? IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.02, 20:36
            Gość portalu: Karol napisał(a):

> Gość portalu: Logik napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: Michał napisał(a):
            > >
            > > > Proponuję, aby co miesiąc zmieniali nazwę swojej partii.
            > > > Mogą wymyślać różne nazwy i ogłaszać konkursy audio-tele na kolejne .
            > > > Jan Maria naopowiada Monice Olejnik, że nie widzi innej partii poza P
            > O, a
            > > > następnie przejdzie do swoich kumpli i zostanie przewodniczącym parti
            > i ( t
            > > ylko
            > > > jak się będzie nazywała ? ).
            > > > Ma doświadczenie w robieniu takich numerów. Przećwiczył to na AWS !
            > >
            > > Michale!Pisz lepiej na forum sportowym,tam masz lepsze wyniki!
            > > Rokita i cale PO to jedna banda nastawiona na kase.
            > > Piszesz SKL gnojki pan profesor Religa tez?Pokaz mi taki autorytet w PO,SL
            > D,PSL
            > > !
            > > Jezeli tylko bedzie w prawicy selekcja w przyjmowaniu i weryfikacja to bed
            > zie
            > > dobrze!Za pare lat sam bedziesz glosowal na prawice i bedziesz mial dosc
            > > czerwonych zlodziei!
            > >
            > Pan Profesor Religa jest wykorzystywany przez tych złodziei. Dziwię się co też
            > ten znakomity chirurg, kibic Górnika Zabrze i niegłupi facet robi przy tej
            > bandzie.
            > SKL to chyba najbardziej unurzana w przekrętach partia. Ma duże szanse bo leppe
            > r
            > jest zaprzyjaźniony z Balaskiem. Teraz będą kręcić lody pod osloną Samejbrony !
            >
            > Logik zmień sobie ksywę na Alogik !
            >

Wszyscy myslacy wiedza ze sld jest partia zlodziei(ponad 50 lat praktyki).
            Trzeba byc Karolem czyli naiwniakiem aby w nich wierzyc.Ciekawe czybys wpuscil
            do swojego domu wielokrotnego recydywiste ktory Cie caly czs okradal?
          • Gość: Logik Re: Co te gnojki z SKL i Jan Maria jeszcze wymyślą ? IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.02, 20:43

>
            > > Gość portalu: Michał napisał(a):
            > >
            > > > Proponuję, aby co miesiąc zmieniali nazwę swojej partii.
            > > > Mogą wymyślać różne nazwy i ogłaszać konkursy audio-tele na kolejne .
            > > > Jan Maria naopowiada Monice Olejnik, że nie widzi innej partii poza P
            > O, a
            > > > następnie przejdzie do swoich kumpli i zostanie przewodniczącym parti
            > i ( t
            > > ylko
            > > > jak się będzie nazywała ? ).
            > > > Ma doświadczenie w robieniu takich numerów. Przećwiczył to na AWS !
            > >
            > > Michale!Pisz lepiej na forum sportowym,tam masz lepsze wyniki!
            > > Rokita i cale PO to jedna banda nastawiona na kase.
            > > Piszesz SKL gnojki pan profesor Religa tez?Pokaz mi taki autorytet w PO,SL
            > D,PSL
            > > !
            > > Jezeli tylko bedzie w prawicy selekcja w przyjmowaniu i weryfikacja to bed
            > zie
            > > dobrze!Za pare lat sam bedziesz glosowal na prawice i bedziesz mial dosc
            > > czerwonych zlodziei!
            > >
            > Pan Profesor Religa jest wykorzystywany przez tych złodziei. Dziwię się co też
            > ten znakomity chirurg, kibic Górnika Zabrze i niegłupi facet robi przy tej
            > bandzie.
            > SKL to chyba najbardziej unurzana w przekrętach partia. Ma duże szanse bo leppe
            > r
            > jest zaprzyjaźniony z Balaskiem. Teraz będą kręcić lody pod osloną Samejbrony !
            >
            > Logik zmień sobie ksywę na Alogik !
            >

Jesli chodzi o pana profesora Relige wybitna osobowosc a nie jak piszesz nieglupi
            facet(troche szacunku),to On wie co robi!
            • Gość: Karol Re: Do biednego Alogika ! IP: *.chello.pl 14.01.02, 20:53
              Syneczku mnie nie przeszkadza to, że Profesor Religa był w PZPR. Co mnie to
              obchodzi ?!!! Przeszkadza mi tylko wykorzystywanie go przez tą bandę łobuzów z
              SKL-u.

Acha, jeszcze tak dla Twojej informacji. Ja byłem, jestem i będę wyborcą AWS-u !
              • Gość: Logik Re: Do biednego Alogika ! IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.02, 20:58

> Syneczku mnie nie przeszkadza to, że Profesor Religa był w PZPR. Co mnie to
                > obchodzi ?!!! Przeszkadza mi tylko wykorzystywanie go przez tą bandę łobuzów z
                > SKL-u.
                >
                > Acha, jeszcze tak dla Twojej informacji. Ja byłem, jestem i będę wyborcą AWS-u
                > !

Przepraszam ze Ci ublizylem nazywajac Cie wyborca SLD!
                Mnie chodzi tylko o mocna prawice.Wszelkie podzialy sa woda na mlyn dla
                czerwonych.
                • Gość: Karol Re: Do biednego Alogika ! IP: *.chello.pl 14.01.02, 21:01

> Gość portalu: Karol napisał(a):
                  >
                  > > Syneczku mnie nie przeszkadza to, że Profesor Religa był w PZPR. Co mnie t
                  > o
                  > > obchodzi ?!!! Przeszkadza mi tylko wykorzystywanie go przez tą bandę łobuz
                  > ów z
                  > > SKL-u.
                  > >
                  > > Acha, jeszcze tak dla Twojej informacji. Ja byłem, jestem i będę wyborcą A
                  > WS-u
                  > > !
                  >
                  > Przepraszam ze Ci ublizylem nazywajac Cie wyborca SLD!
                  > Mnie chodzi tylko o mocna prawice.Wszelkie podzialy sa woda na mlyn dla
                  > czerwonych.

Pierdol się czerwoniaku !!!
                  • Gość: Logik Re: Do biednego Alogika ! IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.02, 21:04

>
                    > > Gość portalu: Karol napisał(a):
                    > >
                    > > > Syneczku mnie nie przeszkadza to, że Profesor Religa był w PZPR. Co m
                    > nie t
                    > > o
                    > > > obchodzi ?!!! Przeszkadza mi tylko wykorzystywanie go przez tą bandę
                    > łobuz
                    > > ów z
                    > > > SKL-u.
                    > > >
                    > > > Acha, jeszcze tak dla Twojej informacji. Ja byłem, jestem i będę wybo
                    > rcą A
                    > > WS-u
                    > > > !
                    > >
                    > > Przepraszam ze Ci ublizylem nazywajac Cie wyborca SLD!
                    > > Mnie chodzi tylko o mocna prawice.Wszelkie podzialy sa woda na mlyn dla
                    > > czerwonych.
                    >
                    > Pierdol się czerwoniaku !!!

Sluchaj pomocniku parobka nie ublizaj mi dobrze Ci radze!
                    • Gość: Karol Re: Do biednego Alogika ! IP: *.chello.pl 14.01.02, 21:08

>
                      > > Gość portalu: Logik napisał(a):
                      > >
                      > > > Gość portalu: Karol napisał(a):
                      > > >
                      > > > > Syneczku mnie nie przeszkadza to, że Profesor Religa był w PZPR.
                      > Co m
                      > > nie t
                      > > > o
                      > > > > obchodzi ?!!! Przeszkadza mi tylko wykorzystywanie go przez tą b
                      > andę
                      > > łobuz
                      > > > ów z
                      > > > > SKL-u.
                      > > > >
                      > > > > Acha, jeszcze tak dla Twojej informacji. Ja byłem, jestem i będę
                      > wybo
                      > > rcą A
                      > > > WS-u
                      > > > > !
                      > > >
                      > > > Przepraszam ze Ci ublizylem nazywajac Cie wyborca SLD!
                      > > > Mnie chodzi tylko o mocna prawice.Wszelkie podzialy sa woda na mlyn d
                      > la
                      > > > czerwonych.
                      > >
                      > > Pierdol się czerwoniaku !!!
                      >
                      > Sluchaj pomocniku parobka nie ublizaj mi dobrze Ci radze!

Z komuchami nie gadam ! Wal się !

• Gość: Logik Re: Do biednego Alogika ! IP: *.dip.t-dialin.net 14.01.02, 21:16

>
                        > > Gość portalu: Karol napisał(a):
                        > >
                        > > > Gość portalu: Logik napisał(a):
                        > > >
                        > > > > Gość portalu: Karol napisał(a):
                        > > > >
                        > > > > > Syneczku mnie nie przeszkadza to, że Profesor Religa był w
                        > PZPR.
                        > > Co m
                        > > > nie t
                        > > > > o
                        > > > > > obchodzi ?!!! Przeszkadza mi tylko wykorzystywanie go przez
                        > tą b
                        > > andę
                        > > > łobuz
                        > > > > ów z
                        > > > > > SKL-u.
                        > > > > >
                        > > > > > Acha, jeszcze tak dla Twojej informacji. Ja byłem, jestem i
                        > będę
                        > > wybo
                        > > > rcą A
                        > > > > WS-u
                        > > > > > !
                        > > > >
                        > > > > Przepraszam ze Ci ublizylem nazywajac Cie wyborca SLD!
                        > > > > Mnie chodzi tylko o mocna prawice.Wszelkie podzialy sa woda na m
                        > lyn d
                        > > la
                        > > > > czerwonych.
                        > > >
                        > > > Pierdol się czerwoniaku !!!
                        > >
                        > > Sluchaj pomocniku parobka nie ublizaj mi dobrze Ci radze!
                        >
                        > Z komuchami nie gadam ! Wal się !
                        >

Ja tez z komuchami nie gadam,powiem wiecej ja ich TEPIE!
                        • Gość: Karol Re: Do biednego Alogika ! IP: *.chello.pl 14.01.02, 21:24

>
                          > > Gość portalu: Logik napisał(a):
                          > >
                          > > > Gość portalu: Karol napisał(a):
                          > > >
                          > > > > Gość portalu: Logik napisał(a):
                          > > > >
                          > > > > > Gość portalu: Karol napisał(a):
                          > > > > >
                          > > > > > > Syneczku mnie nie przeszkadza to, że Profesor Religa b
                          > ył w
                          > > PZPR.
                          > > > Co m
                          > > > > nie t
                          > > > > > o
                          > > > > > > obchodzi ?!!! Przeszkadza mi tylko wykorzystywanie go
                          > przez
                          > > tą b
                          > > > andę
                          > > > > łobuz
                          > > > > > ów z
                          > > > > > > SKL-u.
                          > > > > > >
                          > > > > > > Acha, jeszcze tak dla Twojej informacji. Ja byłem, jes
                          > tem i
                          > > będę
                          > > > wybo
                          > > > > rcą A
                          > > > > > WS-u
                          > > > > > > !
                          > > > > >
                          > > > > > Przepraszam ze Ci ublizylem nazywajac Cie wyborca SLD!
                          > > > > > Mnie chodzi tylko o mocna prawice.Wszelkie podzialy sa woda
                          > na m
                          > > lyn d
                          > > > la
                          > > > > > czerwonych.
                          > > > >
                          > > > > Pierdol się czerwoniaku !!!
                          > > >
                          > > > Sluchaj pomocniku parobka nie ublizaj mi dobrze Ci radze!
                          > >
                          > > Z komuchami nie gadam ! Wal się !
                          > >
                          >
                          > Ja tez z komuchami nie gadam,powiem wiecej ja ich TEPIE!

Skoro tak to nic ci gamoniu innego nie pozostaje tylko się utopić !
                          • Gość: Michał Do Karola i logika ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 14.01.02, 22:40
                            Uspokójcie się ! Umówcie się jednym miejscu, dajcie sobie w ... i spokój.
                            Logiku ! Karol trochę się uniósł, ale ma rację.
                            Takie dupki jak SKL skompromitowały Solidarnośc strasznie. Pan Religa nie jest
                            politykiem i daje się manipulować. PO nie jest idealną partią, ale ma obok PiS
                            pewną pozycję i osłabianie tych dwóch partii jest tylko na rękę SLD. Ci
                            bardziej na prawo z dawnego AWS niech pójdą do PiS, ci bardziej na lewo do PO.
                            O LPR nie wspominam, bo mam dziwne wrazenie , że za Łopuszańskim stoi
                            Łukaszenka. Wreszcie udało się znaleźć ruskim Polaków, którzy walczą z Zachodem
                            i chwalą Wschód. Podobne debile jak LPR dostawały pieniądze od carycy
                            Katarzyny.
    • Gość: jacek84 Re: Umarł SKL , niech żyje SKL IP: 212.160.238.* 15.01.02, 10:50
      Właściwie prawie wszystko już na tym poście napisano, prócz jednej rzeczy:
      Balazs jako minister został przyłapany na zwykłych kantach przez UE. To
      wyjątkowy partyjny lawirant. Każda partia dla niego zła ! Dobra to ta jak jest
      jej prezesikiem. To wyjątkowy koryciarz i ponura postać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka