taziuta 22.10.08, 20:37 Prokuratura postawiła dęte zarzuty najpoważniejszemu kandydatowi na prezesa PZPN. Stawiam na to, że PZPN jednak wybierze Zdzisława K. :) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
porannakawa20 [...] 22.10.08, 20:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Nie słyszałaś na czym polegają te zarzuty?! 22.10.08, 20:51 porannakawa20 napisała: > Facet b ędzie zarządzał PZPNem z celi? Gość popełnił wykroczenie urzędnicze, polegające na niewłaściwym wydaniu pieniędzy z konta, z którego środki miały być przeznaczone na inny cel. Wygląda na zwykły błąd księgowy. Ale jak się chce na kogoś znaleść kij, to i taka witka ujdzie za kostur... :) Odpowiedz Link Zgłoś
zwykly322 Re: Słuchaj albo czytaj lura; Czy wszystko kojarzy 22.10.08, 21:25 Ci się ze słowem "Kaczyński"? Paranoja czy co? Tak jak Kaczyńscy będą zarządzać Polską - z hospicjum - po wylewie, leżący jak > kloc i bezwiednie pod siebie oddający kał i mocz? > Ponoć do 2011? Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Szykuje się kolejna kompromitacja rządu PO? 22.10.08, 20:56 Ziutek, będzie i kolejna kompromitacja: jutro ma deszcz padać, a ja - chUlera - zamierzałam okna myć. Jak te Platfusy tak mogą, no jak? Taki dobry dzień na mycie okien, a oni znów zarządzili bez sensu. ChUlercia..... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Szykuje się kolejna kompromitacja rządu PO? 22.10.08, 21:06 etta2 napisała: > ... Jak te Platfusy tak mogą, no jak? > Taki dobry dzień na mycie okien, a oni znów zarządzili bez sensu. > ChUlercia..... Chcesz powiedzieć, że jako aktywistka, w momentach kryzysu, gdy PO grozi kompromitacja, nie możesz porzucić forum i iść myć tych okien? POwinnaś dostać POdwójną POchwałę za POświęcenie! :) Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Kolejna - czyli były wczesniejsze? 22.10.08, 21:10 taziuta napisał: > Prokuratura postawiła dęte zarzuty najpoważniejszemu kandydatowi na > prezesa PZPN. Stawiam na to, że PZPN jednak wybierze Zdzisława K. :) Co ma do tego rząd? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta No, już kilka... 22.10.08, 21:17 doc.torov napisał: Re: Kolejna - czyli były wczesniejsze? Tak, było już kilka. 1. Obiecali zrobić porządek z mediami, i g.owno im z tego wyszło... 2. Usiłowali pogonić kota Listkiewiczowi, i g.owno im z tego wyszło 3. Usiłowali nie dopuścić do wizyty LechKacza w Brukseli, i g.owno... Wymieniam tylko te najbardziej spektakularne :) > Co ma do tego rząd? Prokuratura podlega rządowi, i nie wmówisz mi, że postawienie zarzutów na 8 dni przed wyborami, a następnie oczekiwanie wicepremiera Schetyny, że wybory zostaną przełożone, to przypadek... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Podejrzewasz, że jest odwrotnie?! 22.10.08, 21:25 woda.woda napisała: Re: Twierdzisz, > że prokuratura działa na polecenie rządu? A Ty podejrzewasz, że może być odwrotnie?! :) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Odpowiedz na moje pytanie. 22.10.08, 21:30 To poważne oskarżenie i rozumiem, że potrafisz je udowodnić. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Nasiąknęłaś stylem Ziobry? :( 22.10.08, 21:32 woda.woda napisała: Re: Odpowiedz na moje pytanie. > To poważne oskarżenie i rozumiem, że potrafisz je udowodnić. To poważne domniemanie. I nie próbuj mnie zastraszać, to takie w stylu Ziobry... :( Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Co ty powiesz? 22.10.08, 21:33 Twierdzisz, że nie musisz udowadniać oskarżeń, jakie rzucasz? Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Co ty powiesz? 22.10.08, 21:36 woda.woda napisała: > Twierdzisz, że nie musisz udowadniać oskarżeń, jakie rzucasz? Pewnie,że nie musi.A Palikot np.kiedykolwiek musiał udowadniać? Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Taziuta jest jak Palikot? 22.10.08, 21:40 woda.woda napisała: > To chciałeś powiedzieć? Nie,to Ty powiedziałaś.Przy okazji pozdrawiam serdecznie taziutę i remeza2. Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Przecież ty ich porównałeś, nie ja. 22.10.08, 21:43 Kontrolujesz to, co piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Przecież ty ich porównałeś, nie ja. 22.10.08, 21:46 woda.woda napisała: > Kontrolujesz to, co piszesz? Widzisz podwójna ja,kontroluję co do Ciebie nie mam już tej pewności. Przeczytaj jeszcze raz co napisałem. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Taziuta jest jak Palikot? 22.10.08, 21:56 aloa_oe napisał: > woda.woda napisała: > > > To chciałeś powiedzieć? > > Nie,to Ty powiedziałaś.Przy okazji pozdrawiam serdecznie taziutę > i remeza2. Witaj :) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Taziuta jest jak Palikot? 22.10.08, 21:57 > Przy okazji pozdrawiam serdecznie taziutę i remeza2. Bardzo dziękuję. Również pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Tak trudno czytać ze zrozumieniem? 22.10.08, 21:43 woda.woda napisała: Re: Co ty powiesz? > Twierdzisz, że nie musisz udowadniać oskarżeń, jakie rzucasz? Niczego nie twierdzę, ani nie mam zamiaru odpowiadać na każde bzdurne zarzuty... Ale czy nie daje Ci to nic do myślenia? Z info z Faktów TVN wynikało, że gość popełnił "przestępstwo" urzędnicze. Postawienie mu z tego powodu zarzutów na 8 dni przed wyborami przypomina praktyki z najgorszych (na szczęście minionych) czasów. Szczególnie po tym jak wcześniej minister sportu usiłował zawiesić zarząd pod dętymi zarzutami popełnienia "przestępstwa" głosowania przez telefon. Trudno aby ten dzisiejszy zarzut nie wyglądał na nieudolną kontynuację... Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Taziuto. 22.10.08, 21:45 Sugerujesz, jakoby prokuratura działała na zlecenie rządu. To naprawdę poważne oskarżenie i jest niepoważnie rzucać je bez dowodu niczym jakiś 1nienormalnyczlowiek11 :) A co z tego wyniknie, czas pokaże. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Lepiej nie czekać aż się wszystko spali... :) 22.10.08, 21:50 woda.woda napisała: > Sugerujesz, jakoby prokuratura działała na zlecenie rządu ... W przeciwieństwie do Ciebie, nie wykluczam tego... > A co z tego wyniknie, czas pokaże. Czas pokaże, to prawda. Ale dużo mądrzej podnosić larum zanim ogień strawi całą wieś... :) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Jakie to proste, zazdroszczę! :) 22.10.08, 21:58 woda.woda napisała: Re: Wybacz, ale > mam alergię na insynuacje :) Wystarczy podejrzenie, graniczące z pewnością, nazwać insynuacją, i nie trzeba się martwić, czy aby to przypadkiem nie jest prawda? :( Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Nie ma czego zazdrościć. 22.10.08, 22:00 Wystarczy tylko podejrzeń niepopartych dowodem nie rozpowszechniać. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Jak myślisz, kto za tym stoi, Wodo? :) 22.10.08, 22:21 woda.woda napisała: > Wystarczy tylko podejrzeń niepopartych dowodem nie rozpowszechniać. Jakich dowodów oczekujesz? Że Schetyna przyzna, że zmontował tę intrygę? Masz go za idiotę?! :) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda To, co ja myślę, 22.10.08, 22:23 zachowuję dla siebie. Za to, co piszę staram się brać odpowiedzialność. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Przeczytaj, co napisałaś... :) 22.10.08, 22:37 woda.woda napisała: To, co ja myślę, > zachowuję dla siebie. Chcesz powiedzieć, że nie piszesz tego co myślisz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
woda.woda Nie muszę. 22.10.08, 22:39 Po prostu nie rzucam nieuzasadnionych podejrzeń. A myśleć mogę sobie, co chcę. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Nie muszę. 22.10.08, 22:43 woda.woda napisała: > A myśleć mogę sobie, co chcę. Nie myśleć też. BTW - z zasady powiadamia się o podejrzeniu możliwości popełnienia przestępstwa a nie o popełnienia przestepstwa. Taka mała różnica. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Jakie to proste, zazdroszczę! :) 22.10.08, 22:01 taziuta napisał: > Wystarczy podejrzenie, graniczące z pewnością, nazwać insynuacją, > i nie trzeba się martwić, czy aby to przypadkiem nie jest prawda? Po niektórych to spływa jak woda po Donaldzie. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Tak trudno czytać ze zrozumieniem? 22.10.08, 21:50 Idziesz na ryby? Nie mam czasu bo idę na ryby. A szkoda, bo poszlibysmy na ryby. To część pierwsza. Znacie Kowalskiego? Z czym ma to zwiazek? Zaprotokółować. Nie lubi PO. To część druga. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Tak trudno czytać ze zrozumieniem? 22.10.08, 22:05 remez2 napisał: ... > Znacie Kowalskiego? > Z czym ma to zwiazek? > Zaprotokółować. Nie lubi PO. > To część druga. Ależ ja lubię PO, i martwię się jak popełnia błąd za błędem... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Tak trudno czytać ze zrozumieniem? 22.10.08, 22:09 > Ależ ja lubię PO, i martwię się jak popełnia błąd za błędem... :))) No, to jesteś mi Bratem w zmartwieniu. Nie sypiam po nocach, tylko myślę o tej peowskiej krainie szczęśliwości, która się jakoś oddala. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Podejrzewasz, że jest odwrotnie?! 22.10.08, 21:32 taziuta napisał: > A Ty podejrzewasz, że może być odwrotnie?! :) Ja podejrzewam, że jest to kolejny skok na kasę. Wierzyciele z czasów kampanii wyborczej domagaja się rozliczenia. Czarno to widzę. Przy okazji - odwrócenie uwagi od "reformy" służby zdrowia. Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Twierdzisz, 22.10.08, 21:26 Sądzą wg siebie. Tak było za czasów Jaskierniów, Kurczuków et consortes Tak było za czasów Ziobry Do głowy im nie przyjdzie więc, że może być inaczej. Dzieci bolszewii Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Wszyscy jesteście szczeniakami?! :( 22.10.08, 21:30 masuma napisał: ... > Dzieci bolszewii Rozumiem, że peowiaccy forumowi aktywiści wylądowali na ziemi polskiej dopiero po upadku komuny... :) Odpowiedz Link Zgłoś
jdbad Re: Twierdzisz, 22.10.08, 21:30 Sądzę po tym co widzę.Tu i teraz. masuma napisał: > Sądzą wg siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: No, już kilka... 22.10.08, 22:23 taziuta napisał: > Tak, było już kilka. > 1. Obiecali zrobić porządek z mediami, i g.owno im z tego wyszło... no wiesz...:P nie zrobili, bo SLD dogadało się z PiS i z tego co pamiętam, cieszyłeś się z tego faktu, a teraz wymawiasz....:P Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: No, już kilka... 22.10.08, 22:29 > nie zrobili, bo SLD dogadało się z PiS Nieprawda. SLD nie zgodził się na skok na kasę w wykonaniu PO. A była szansa aby skasować PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: No, już kilka... 22.10.08, 22:44 prawda i dobrze o tym wiesz, napieralskiemu chodziło tylko o odpowiednią liczbę stanowisk dla kolegów i klepnąłby wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: No, już kilka... 22.10.08, 22:50 isa.stern napisała: > prawda i dobrze o tym wiesz, napieralskiemu chodziło tylko o odpowiednią liczbę > stanowisk dla kolegów i klepnąłby wszystko... Nie mam takich źródeł informacji. I sądzę, że Ty również. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: No, już kilka... 22.10.08, 23:21 mam nadzieję, że przynajmniej minimalny margines błędu zakładasz stawiając tak pewnie kropki...;) btw - zrobię to dla Ciebie i odszukam odpowiednie info... Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: No, już kilka... 22.10.08, 23:26 isa.stern napisała: > mam nadzieję, że przynajmniej minimalny margines błędu zakładasz stawiając tak > pewnie kropki...;) Ok. Bedę pisał - amen. > btw - zrobię to dla Ciebie i odszukam odpowiednie info... Na temat plotek? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: No, już kilka... 22.10.08, 23:28 > Ok. Bedę pisał - amen. czy wiesz, co oznacza to słowo...?! > Na temat plotek? czy tele do Napieralskiego będzie b. satysfakcjonujące...?!...;) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: No, już kilka... 22.10.08, 23:31 isa.stern napisała: > > Ok. Bedę pisał - amen. > czy wiesz, co oznacza to słowo...?! Zaiste, na pewno. > > Na temat plotek? > czy tele do Napieralskiego będzie b. satysfakcjonujące...?!...;) Co to znaczy - tele do Napieralskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: No, już kilka... 22.10.08, 23:36 > Zaiste, na pewno. ale także "niech się stanie" > Co to znaczy - tele do Napieralskiego? w znaczeniu, czy tylko rozmowa z G.N. Cię przekona...?!..;) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: No, już kilka... 22.10.08, 23:47 isa.stern napisała: > > Co to znaczy - tele do Napieralskiego? > w znaczeniu, czy tylko rozmowa z G.N. Cię przekona...?!..;) Słońce Ty moje jedyne. Żadna rozmowa, której nie słyszałem nie może stanowić w Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: No, już kilka... 22.10.08, 23:59 ważne, że się odbyła i do jej treści przyznają się obie strony... Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: No, już kilka... 23.10.08, 00:32 isa.stern napisała: > ważne, że się odbyła i do jej treści przyznają się obie strony... Mam siostrzenicę. Świetna dziewczyna - przeuroczo zmyśla a ma dopiero trzy lata. Nie idź w jej ślady, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: No, już kilka... 23.10.08, 00:36 no, nie wiem, brzmi dość zachęcająco, zważywszy z jaką czułością o niej piszesz...;) :P btw - ja nie zmyślam!...:P a tamto tak tylko napisałam jako egzemplifikację... Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: No, już kilka... 23.10.08, 00:40 isa.stern napisała: > no, nie wiem, brzmi dość zachęcająco, zważywszy z jaką czułością o niej piszesz To wykapana moja siostra, stąd i szczególna czułość. > a tamto tak tylko napisałam jako egzemplifikację... O, żesz! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: No, już kilka... 23.10.08, 00:45 > To wykapana moja siostra, stąd i szczególna czułość. mam kuzynki, które jeszcze nie skończyły dwóch lat, są słodkie...:) > O, żesz! no, cio...?!...;) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: No, już kilka... 22.10.08, 23:33 isa.stern napisała: > czy tele do Napieralskiego będzie b. satysfakcjonujące...?!...;) Wybacz, że się wcinam, ale tele OD Napieralskiego dopiero rozwiałoby wszelkie wątpliwości... :) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Grzesiek! 22.10.08, 23:44 zadzwoń proszę z łaski swojej do Remeza i Taziuty, jeśli nie zadzwonisz tzn., że to co napisałam jest prawdą i tylko prawdą!...;))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Grzesiek! 22.10.08, 23:49 A, skoro jesteście skumplowani to insza inszość. Ja wymiękam. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Grzesiek! 22.10.08, 23:56 remez2 napisał: > A, skoro jesteście skumplowani to insza inszość. Ja wymiękam. A ja nie. Pełny podziw! :) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Grzesiek! 22.10.08, 23:59 taziuta napisał: > A ja nie. Pełny podziw! :) Bo jesteś twardy. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Grzesiek! 23.10.08, 00:00 remez2 napisał: > A, skoro jesteście skumplowani to insza inszość. Ja wymiękam. bez przesadyzmu, nie mówi do mnie jeszcze Słoneczko...;))) :P Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Grzesiek! 23.10.08, 00:06 isa.stern napisała: > bez przesadyzmu, nie mówi do mnie jeszcze Słoneczko...;))) To jest zwykła gapa. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Grzesiek! 23.10.08, 00:07 w końcu konsensus - Napieralski to gapa...;) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Grzesiek! 23.10.08, 00:12 isa.stern napisała: > w końcu konsensus - Napieralski to gapa...;) Wobec Ciebie. :-( Ale PO ładnie punktuje. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Grzesiek! 23.10.08, 00:15 Ale PO ładnie punktuje. :-) to się okaże dopiero w czasie wyborów parlamentarnych na ile to punktowanie było "ładne"...:) btw - tylko wybrane osoby mogą się zwracać do mnie "Słoneczko", np. Mama...;) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Grzesiek! 23.10.08, 00:19 > btw - tylko wybrane osoby mogą się zwracać do mnie "Słoneczko", np. Mama...;) Sorki. Myślałem, że On należy do tych wybranych, proszę Panią (wg Edgara Przemysława Gosiewskiego). Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Grzesiek! 23.10.08, 00:25 isa.stern napisała: > a wygląda na wybrańca...?!...;) A bo jo to wim - odpowiedziało echo. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Grzesiek! 23.10.08, 00:32 a kto ma wiedzieć - zapytała jasnowłosa królewna...;) :P Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Grzesiek! 23.10.08, 00:34 > a kto ma wiedzieć - zapytała jasnowłosa królewna...;) No przeca un. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Izo! 22.10.08, 23:59 isa.stern napisała: Grzesiek! > zadzwoń proszę z łaski swojej do Remeza i Taziuty, ... Obawiam się, że pan Grzegorz nie zna numeru mojej komórki... Ale może wyślę go do Ciebie, a Ty MU przekażesz? :) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Izo! 23.10.08, 00:03 isa.stern napisała: > pewnie, nr Remeza też mi przyslij...;))) > :p Numeru Remeza nie znam... :( Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Izo! 23.10.08, 00:08 bez kompletu nr., p. G.N. nie zadzwoni do Was...;) Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Izo! 23.10.08, 00:11 isa.stern napisała: > bez kompletu nr., p. G.N. nie zadzwoni do Was...;) Czyli, jak mawiał nieodżałowanej pamięci uu1, d.upa misia mokra... :) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Izo! 23.10.08, 00:16 uu1, pozdrowionka i buziaczki ode mnie i Tazia...:) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Izo! 23.10.08, 00:14 isa.stern napisała: > bez kompletu nr., p. G.N. nie zadzwoni do Was...;) To my zadzwonimy do niego i spytamy dlaczego nie mówi do Ciebie Słoneczko. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Izo! 23.10.08, 00:16 remez2 napisał: > isa.stern napisała: > > > bez kompletu nr., p. G.N. nie zadzwoni do Was...;) > To my zadzwonimy do niego i spytamy dlaczego nie mówi do Ciebie > Słoneczko. Dokładnie! Nie będziemy go przecież pytać o byle głupstwa! Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Izo! 23.10.08, 00:17 > To my zadzwonimy do niego i spytamy dlaczego nie mówi do Ciebie Słoneczko. oki, ale proponuję, żebyście się do niego wybrali osobiście, na wszelki wypadek weźcie te kajdanki i pejczyk, o których wspominał Taziu...;) :D Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Izo! 23.10.08, 00:22 isa.stern napisała: > oki, ale proponuję, żebyście się do niego wybrali osobiście, na wszelki wypadek > weźcie te kajdanki i pejczyk, o których wspominał Taziu...;) ????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Izo! 23.10.08, 00:24 to ja powinnam być zaszokowana... nie chcę nawet myśleć, co Wy tam z Taziem robicie...;) :D Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Izo! 23.10.08, 00:27 isa.stern napisała: > to ja powinnam być zaszokowana... nie chcę nawet myśleć, co Wy tam z Taziem > robicie...;) Jak mamy czas to se siedzimy i myślimy. A jak nie mamy czasu - to ino siedzimy. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Izo! 23.10.08, 00:36 isa.stern napisała: > czyli teraz macie czas...;)) Macie pani recht. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Izo! 23.10.08, 00:42 isa.stern napisała: > a po wolsku jak to będzie...?!...;) Nie mam pojęcia. Ma pani rację. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Izo! 23.10.08, 00:47 własnie, dziwię się, że nie przyjmujesz tego, co mówię a priori...;) Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Izo! 23.10.08, 00:51 isa.stern napisała: > własnie, dziwię się, że nie przyjmujesz tego, co mówię a priori...;) Ależ przyjmuję. Z maleńkimi wyjątkami. Odpowiedz Link Zgłoś
doc.torov Re: No, już kilka... 23.10.08, 11:29 taziuta napisał: > doc.torov napisał: > Re: Kolejna - czyli były wczesniejsze? > > Tak, było już kilka. > 1. Obiecali zrobić porządek z mediami, i g.owno im z tego wyszło... > 2. Usiłowali pogonić kota Listkiewiczowi, i g.owno im z tego wyszło Pogonili. PZPN nie chce ustapić wiec go po kolei zamykają. Kopmromitacja bo działali zgodnie z prawem? Ciągle masz ciągoty do UBeckich metod, jak widzę. > 3. Usiłowali nie dopuścić do wizyty LechKacza w Brukseli, i g.owno... Akurat osiągnęli swój cel: - pokazali Kaczyńskiemu srodkowy palec - nie dopuścili by Kaczyński przemawiał w sprawi Gruzji - sprowokowali go do wszćzęcia pyskówkiz Olejnik Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: No, już kilka... 23.10.08, 11:54 doc.torov napisał: > taziuta napisał: > > > 1. Obiecali zrobić porządek z mediami, i g.owno im z tego > > wyszło... > > 2. Usiłowali pogonić kota Listkiewiczowi, i g.owno im z tego > > wyszło > Pogonili. PZPN nie chce ustapić wiec go po kolei zamykają. Podobają Ci się takie metody zamykania kandydatów na prezesa pod zarzutami przestępstw administracyjnych? > Kopmromitacja bo działali zgodnie z prawem? Co jest zgodne z prawem? Wykorzystywanie prokuratury do walki ze niezależnym i samorządnym stowarzyszeniem? > Ciągle masz ciągoty do UBeckich metod, jak widzę. To raczej Ty pochwalasz ubeckie metody, tak długo jak po nie sięga PO, a nie PiS... > > 3. Usiłowali nie dopuścić do wizyty LechKacza w Brukseli, i g.owno... > > Akurat osiągnęli swój cel: > > - pokazali Kaczyńskiemu srodkowy palec > - nie dopuścili by Kaczyński przemawiał w sprawi Gruzji > - sprowokowali go do wszćzęcia pyskówkiz Olejnik A sami zachowywali się jak dżentelmeni, dodaj... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta No i następna kompromitacja rządu PO... 24.10.08, 09:06 doc.torov napisał: > taziuta napisał: > > > doc.torov napisał: > > Re: Kolejna - czyli były wczesniejsze? Gorzej, tym kompromitacjom PO końca nie widać! :( Najnowsza kompromitacja to z góry skazane na niepowodzenie usiłowanie obniżenie esbeckich emerytur do poziomu połowy 'zwykłego' przelicznika. Innymi słowy nie ma już mowy o zabraniu 'przywilejów', lecz o upośledzeniu pewnej grupy zawodowej w stosunku do wszystkich innych. Nawet dla nie prawnika brzmi to kuriozalnie, a prawników w PO ponoć dostatek... Innymi słowy, szykuje się kolejna kompromitacja PO... Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Szykuje się kolejna kompromitacja rządu PO? 22.10.08, 21:11 Kompromitujesz to się ty postami na poziomie kikulca. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Szykuje się kolejna kompromitacja rządu PO? 22.10.08, 21:27 boblebowsky napisał: > Kompromitujesz to się ty postami na poziomie kikulca. Potrafisz uzasadnić to stwierdzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
boblebowsky Re: Szykuje się kolejna kompromitacja rządu PO? 22.10.08, 21:30 Tak. Ziemniaki w mojej piwnicy zaczęły się już trochę psuć. Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Szykuje się kolejna kompromitacja rządu PO? 22.10.08, 21:32 boblebowsky napisał: > Tak. Ziemniaki w mojej piwnicy zaczęły się już trochę psuć. To trzeba je przebrać i odrzucić te zepsute.Prawda,że proste? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Szykuje się kolejna kompromitacja rządu PO? 22.10.08, 21:55 aloa_oe napisał: > boblebowsky napisał: > > > Tak. Ziemniaki w mojej piwnicy zaczęły się już trochę psuć. > > To trzeba je przebrać i odrzucić te zepsute.Prawda,że proste? Za proste dla Boblebowsky'ego... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Ooo, a uzasadnione podejrzenie nie wystarczy?? 22.10.08, 22:32 taziuta napisał: > To poważne domniemanie. Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Ooo, a uzasadnione podejrzenie nie wystarczy? 22.10.08, 22:33 > To, tato, w co inwestowac? > W kaczki, synu, w kaczki. W rydzykach tato? Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: Szykuje się kolejna kompromitacja rządu PO? 22.10.08, 21:39 taziuta napisał: > Prokuratura postawiła dęte zarzuty najpoważniejszemu kandydatowi na > prezesa PZPN. Stawiam na to, że PZPN jednak wybierze Zdzisława K. :) Nie tak dawno trabiono ze postawienie zarzutow i areszt tymczasowy dla dr. G nie oznacza skazania. Dzis PO zaczyna grac tak samo jak PIS, jestem zniesmaczony. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Szykuje się kolejna kompromitacja rządu PO? 22.10.08, 22:02 xenocide napisał: > Nie tak dawno trabiono ze postawienie zarzutow i areszt tymczasowy > dla dr. G nie oznacza skazania. Dzis PO zaczyna grac tak samo jak > PIS, jestem zniesmaczony. To zupełnie tak jak ja. Przy czym ja jestem zniesmaczony odkąd zanosiło się na POPiS. Na szczęście okazało się, że obie te partie są tak do siebie podobne, tak niezdolne do kompromisu, że skończyło się jedynie na zapowiedziach utworzenia ich koalicji... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Re: Szykuje się kolejna kompromitacja rządu PO? 22.10.08, 22:47 Twoim zdaniem trzeba było odwlec aresztowanie, tak jak w przypadku Lipca, na po wyborach? A jeśli - czego nikomu nie życzę - nie daj Bóg, sad by go skazał i wyrok by się (odpukać) uprawomocnił, to byłaby czyja kompromitacja? Sądu? Prezydenta, który mianuje sedziów? Sejmu, który nie uchwalił immunitetu i innych lex specialis dla działaczy piłkarskich? Czy tez rządu, tego POdłego rządu? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Szykuje się kolejna kompromitacja rządu PO? 22.10.08, 22:55 kum.z.antalowki napisał: > Twoim zdaniem trzeba było odwlec aresztowanie, tak jak w przypadku > Lipca, na po wyborach? Zagubiłeś się, Kumie... W wątku niniejszym nie mówimy o trenerze Wójciku, prawdopodobnie słusznie zatrzymanym, lecz o panu Kręcinie, najpowazniejszym kandydacie na nowego prezesa PZPN. Kręciny nie aresztowano... Słyszałeś co zarzucają Kręcinie? Odpowiedz Link Zgłoś
remez2 Re: Szykuje się kolejna kompromitacja rządu PO? 22.10.08, 22:55 Kumie, proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Wisi mi pis,po,sld,zsl - a PZPN ma mi nie wisieć? 22.10.08, 23:16 OK. /chciałem wszystkie skróty napisać dużymi literami, ale mi napisało: Nie można wysłać wiadomości. Za dużo wielkich liter w temacie... Ale bede sie upierać, że ktoś powinien w Polsce sprawnie administrować i uczciwie pilnować reguł gry. I w ogóle i na boisku. I bez przesadnej upierdliwości. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Wisi mi pis,po,sld,zsl - a PZPN ma mi nie wis 23.10.08, 00:02 kum.z.antalowki napisał: ... > Ale bede sie upierać, że ktoś powinien w Polsce sprawnie > administrować i uczciwie pilnować reguł gry. I w ogóle i na > boisku. I bez przesadnej upierdliwości. Fakt, ktoś powinien. Pytanie jednak, czy PO robi to sprawnie? Z pewnością, jeśli nawet, nie bez głupich wpadek... Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Wisi mi pis,po,sld,zsl - a PZPN ma mi nie wis 23.10.08, 11:22 kum.z.antalowki napisał: > OK. /chciałem wszystkie skróty napisać dużymi literami, ale mi napisało: Nie > można wysłać wiadomości. Za dużo wielkich liter w temacie... > > Ale bede sie upierać, że ktoś powinien w Polsce sprawnie administrować i > uczciwie pilnować reguł gry. I w ogóle i na boisku. I bez przesadnej upierdliwo > ści. > Hm, to nie jest taki głupie. Odpowiedz Link Zgłoś
zoro_wieczorowo_poro Re: Szykuje się kolejna kompromitacja rządu PO? 22.10.08, 22:58 a nie sądzisz ze jakakolwiek ingerencja rządu w tej sprawie znalazłaby epilog w jakiejs komisji ds nacisków? Myślisz że po takich jajach jak Janicką jest to możliwe i warto nadstawiać doopsko? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Szykuje się kolejna kompromitacja rządu PO? 22.10.08, 23:20 zoro_wieczorowo_poro napisał: > a nie sądzisz ze jakakolwiek ingerencja rządu w tej sprawie > znalazłaby epilog w jakiejs komisji ds nacisków? Myślisz że po > takich jajach jak Janicką jest to możliwe i warto nadstawiać > doopsko? Nie mam złudzeń co do polityków. Oni się nie uczą na cudzych błędach. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: Szykuje się kolejna kompromitacja rządu PO? 22.10.08, 22:43 Szykuje się kolejna kompromitacja rządu PO?Ten rząd jest już kompromitacją,stałą i niezmienną.Tak trzymać platfusy!! Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Szykuje się kolejna kompromitacja rządu PO? 23.10.08, 09:08 zoil44elwer napisał: > Szykuje się kolejna kompromitacja rządu PO? Ten rząd jest już > kompromitacją, stałą i niezmienną... Stałą i niezmienną kompromitacją był rząd Jarosława Kaczyńskiego Zaś rząd PO, póki co, skompromitował się dopiero kilka razy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Szykuje się kolejna kompromitacja rządu PO? 23.10.08, 09:57 To zorganizowana akcja. 11 kwietnia było spotkanie sejmowej Komisji Kultury Fizycznej i Sportu z ministrami Grzegorzem Schetyną, Zbigniewem Ćwiąkalskim i Mirosławem Drzewieckim. Zapewnili oni zgodnie, iż rząd jest zdeterminowany i wypali korupcję w naszej piłce. Tymczasem przez kilka miesięcy, nie licząc wprowadzenia do PZPN kuratora, właściwie nic się nie działo. I oto zaledwie tydzień przed zjazdem wyborczym mamy medialną pokazówkę. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Szykuje się kolejna kompromitacja rządu PO? 23.10.08, 10:17 lech.niedzielski napisał: > To zorganizowana akcja. ... > I oto zaledwie tydzień przed zjazdem wyborczym > mamy medialną pokazówkę. Też mi się wydaje, że to zorganizowana akcja. :) Jednego dnia aresztuje się trenera Wójcika, któremu stawia się 11 korupcyjnych zarzutów, i jednocześnie przesłuchuje się najpoważniejszego kandydata na nowego prezesa PZPN, któremu stawia się zarzut niegospodarności, która łatwo może się okazać jakimś zwykłym błędem księgowym. W "umysłach" wielu dziennikarzy te dwa przypadki zlały się w jeden. I taką bzdurę nam wczoraj sprzedawali... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Szykuje się kolejna kompromitacja rządu PO? 23.10.08, 10:18 taziuta napisał: > ...W "umysłach" wielu dziennikarzy te dwa > przypadki zlały się w jeden... Dodam, że z pewnością nie było to zamierzonym celem prokuratury! :))) Odpowiedz Link Zgłoś