kikoo102 04.11.08, 20:47 Że skromnie przypomnę - przed tuskową zgrają, która sposobem kryminalnym wyeliminowała go onegdaj z wyborów prezydenckich. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
etta2 Re: Broniłam Cimoszewicza 04.11.08, 20:51 No i co z tego? PiSdactwo z komuną trzymało i trzyma. Nic nowego. Broń dalej tow. Cimoszewicza, hahaha. W końcu tow. Rajmund Kaczyński to też "swój", nie wspominając o TW Albinie. Broń kikucie, BROŃ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Broniłam Cimoszewicza 04.11.08, 21:02 Giertych, Macierewicz, Wassermann - tuskowa zgraja? Z pułkownikiem Miodowiczem of korz na czele... Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Broniłam Cimoszewicza 04.11.08, 21:16 no widzisz jak to jest z ludzką pamięcią? ok, Jarucką "wymyślił" Miodowicz albo ona Miodowicza. Tyle, że z kwitami na Cimoszewicza to z tajnych (podkreślam: tajnych) obrad komisji wyskoczył późniejszy wicepremier IV RP Giertych Roman, a dzielnie sekundował mu późniejszy koordynator służb specjalnych, znaczy się specjalista od spisków i kwitów - jak rozumiem, Wassermann Zbigniew. Żeby było śmieszniej, kolejnym prominentnym członkiem tejże komisji był późniejszy twórca naszego wywiadu wojskowego Macierewicz Antoni. Choć muszę przyznać, ze akurat w tej sprawie nie był aż tak ostry, bardziej go interesowało polowanie na Celińskiego/ Za pomocą takiego jednego byłego prokuratora, na szczęście dla "Gazety Polskiej" - obywatela RFN. I cała trójka, w tym dwóch wybitnych specjalistów od służb oraz wywiadu, dała się nabrać Kostkowi i jego ladacznicy? Zamiast bronić Cimoszewicza, jak i Ty broniłaś? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Broniłam Cimoszewicza 04.11.08, 21:28 a.adas napisał: ... > I cała trójka, w tym dwóch wybitnych specjalistów od służb oraz > wywiadu, dała się nabrać Kostkowi i jego ladacznicy? Zamiast > bronić Cimoszewicza, jak i Ty broniłaś? Bo to była nie tyle Tuskowa co POPiS-owa zgraja... Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Broniłam Cimoszewicza 04.11.08, 21:38 A tutaj bym się nawet zgodził. Wtedy jeszcze żyli naiwni ludzie jak ja, którzy wierzyli w POPiS, a wszystkie winy to Millera. Tylko, coś mi się przypomniało. Po rewelacjach Jaruckiej Cimoszewicz obiecał podać stan majątku czy coś podobnego, z uwzględnieniem transakcji Orlenowskich i rodzinnych. Nie wycofał się z tego nawet po rezygnacji ze startu. I albo mi coś umknęło, albo się zaczął czwarty rok jak tych papierów nie pokazał. Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Broniłam Cimoszewicza 04.11.08, 21:55 a.adas napisał: ... > Tylko, coś mi się przypomniało. Po rewelacjach Jaruckiej > Cimoszewicz obiecał podać stan majątku czy coś podobnego, > z uwzględnieniem transakcji Orlenowskich i > rodzinnych. Nie wycofał się z tego nawet po rezygnacji ze startu. > I albo mi coś umknęło, albo się zaczął czwarty rok jak tych > papierów nie pokazał. Zadaj mu pytanie dlaczego tego nie zrobił www.cimoszewicz.eu/2008/index.php?option=com_contact&Itemid=14 Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: Broniłam Cimoszewicza 05.11.08, 09:03 > > Bo to była nie tyle Tuskowa co POPiS-owa zgraja... była, jest i będzie... Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Broniłam Cimoszewicza 05.11.08, 09:06 jack_sparrow_pl napisał: > > > > Bo to była nie tyle Tuskowa co POPiS-owa zgraja... > > była, jest i będzie... Ale tego kikuta nie zrozumie. Przecież wg niej pisiory to rycerze bez skazy. Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: Broniłam Cimoszewicza 05.11.08, 22:02 a.adas napisał: > Giertych, Macierewicz, Wassermann - tuskowa zgraja? Z pułkownikiem Miodowiczem > of korz na czele... Wasserman? Poczytaj co w 2005 o nim pisała kiko pod peudonimami dex3, damapik1 i niezalogowane cósie spod IP: *.net.autocom.pl Skąd się biorą Wassermany? damapik1 26.08.05, 00:57 zarchiwizowany ? Re: Skąd sie biora tacy Przechodnie pierdołowaci? dex3 01.09.05, 01:04 zarchiwizowany Skąd? Szczena opada od tego szamba nienawiści... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=11&w=28195700&v=2&s=0 Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Broniłam Cimoszewicza 04.11.08, 21:04 Pod którym nickiem, bo chętnie sprawdzę. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo102 Re: Broniłam Cimoszewicza 04.11.08, 21:07 pod ktorymś kikoo lub damapik - prześladowano mnie jak zwykle z powodów politycznych :) Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo102 Re: Broniłam Cimoszewicza 04.11.08, 21:13 urbana nigdy nie broniłam, cenię go za inteligencję!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo102 Re: Broniłam Cimoszewicza 04.11.08, 21:16 i co się czepiasz ty wielbicielu Michnika, który zresztą chla z Urbanem. Świat jest bardziej skomplikowany, niż chcieliby tego prości ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Broniłam Cimoszewicza 04.11.08, 21:19 Zdradził ci za to, jak bezśladowo przesyłać tysiące dolarów po świecie. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo102 Re: Broniłam Cimoszewicza 04.11.08, 21:21 tusek się za to wozi po świecie i robi za słońce Peru i chiński mur. A miało być tanio i rejsowymi:))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo102 Re: Broniłam Cimoszewicza 04.11.08, 21:49 czy jest ktoś czysty w swiecie polityki, bo na pewno nie Tusk? Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Czemu ten komuszek płacze? 04.11.08, 22:02 Zapomniał już o swoich przekrętach giełdowych? Córeczka mu pożyczyła sto tysięcy baksów na podejrzane interesy. W USA już dawno by za kratkami wylądował, w Polsce przygłupy mu zazdroszczą dostępu do poufnych i preferencyjnych informacji. Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: Czemu ten komuszek płacze? 05.11.08, 09:03 haen1950 napisał: > Zapomniał już o swoich przekrętach giełdowych? spekulant jeden :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
zelazny.karzel.wasyl Dzielnaście kikoo. Na posadę w KM SLD liczycie? 05.11.08, 12:31 że tak nachalnie przebrzmiałe już zasługi przypominacie, towrzyszko? Odpowiedz Link Zgłoś
pisz_pan_na_berdyczow Re: Broniłam Cimoszewicza 05.11.08, 12:38 A broń se kogo chcesz...w tych zafajdanych "elitach" naprawdę nie ma kogo bronić! www.geocities.com/klaudiuszwesolek/ Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: Broniłam Cimoszewicza 05.11.08, 18:03 > Że skromnie przypomnę - przed tuskową zgrają, która > sposobem kryminalnym wyeliminowała go onegdaj > z wyborów prezydenckich. Może i onegdaj (czyli przedwczoraj) to tak, ale nie w czasie tej haniebnej nagonki - wówczas na tym forum zwolennicy PO i PiS dokładali mu równo. Potem dopiero przyszła instrukcja z centrali, że Jarucka jest be - jak się wycofał. Odpowiedz Link Zgłoś
goldenwomen01 [...] 05.11.08, 18:08 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo102 Re: I Urbana Jerzego bronilas!/nt 05.11.08, 19:18 he he - Urbana podziwiam za inteligencję!!!!!!!!!!! Michnik pija z nim na umór:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial broniłaś? 05.11.08, 21:43 ty zawzięcie agitowałaś na jego rzecz; równie bezkrytycznie i bezmyślnie wychwalałaś jego i innych chłopców z sld jak teraz Kaczorów. Po prostu przerzuciłaś sympatje z lewicy bezbożnej na lewicę zdewociałą. Widać tamta była za mało oszołomska. Nikogo to nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usmial Re: za trudne.... 05.11.08, 22:06 ha, ha, ha, prawda boli, co? btw, trawestując twe słowa: przyzwoitość - dla ciebie słowo obce. Tak teraz wieszasz psy na lewicy jak niegdyś na prawicy. Tylko w uczuciu nienawiści do liberałów żeś stała. Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo102 [...] 05.11.08, 22:10 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kaczy_mozdzek I po co gadać publicznie czymś takim??! 05.11.08, 23:46 Nie masz w życiorysie czegoś, czym można się pochwalić?? No... może jakiś kurs skończyłaś, albo zrobiłaś szalik na drutach? Odpowiedz Link Zgłoś
kikoo102 Re: I po co gadać publicznie czymś takim??! 06.11.08, 07:37 no widzisz, cenzor jest wyrażnie po stronie chamów i idiotów, byle tylko byli poprawnej orientacji POlitycznej. Odpowiedz Link Zgłoś