Gość: Emil IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 24.10.03, 22:19 Uff, kamień spadł mi z serca. Przestraszyłem się, że chodzi o Dr Martensa i nie będę miał w czym chodzić. Jakiegoś SLD-owskiego dupka mogą sobie odwołować. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: yoko Re: Martens ma kłopoty IP: *.man.rsk.pl 24.10.03, 22:46 nie sądżcie,a nie będziecie sądzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: drewniak Dlaczego wszyscy znani sportowcy stoja murem za SLD? IP: *.acn.waw.pl 24.10.03, 22:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek-t Re: Dlaczego wszyscy znani sportowcy stoja murem IP: *.chello.pl 24.10.03, 23:29 Kulej, Lato, Woronin i Martens - to raptem 4. To jeszze dość sporo brakuje do wszystkich. Zreszta powiedzieć, że Martens to znany sportowiec to trochę przesada - owszem mistrz świata w brydżu, ale ilu Polaków zna nazwisko jakiegokolwiek brydżysty. A przy okazji - mistrzów świata w brydżu to mamy jeszcze paru. Odpowiedz Link Zgłoś
3city Nie Martens. SLD ma kłopoty. 24.10.03, 23:35 [----] [Ustawa z dn. 31 VII 81 r., O kontroli publikacji i widowisk, art. 2 pkt 6 (Dz. U. nr 20, poz. 99, zm.: 1983 Dz. U. nr 44, poz. 204] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Emil Re: Martens ma kłopoty IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.10.03, 00:03 Ale to wszystko jest początkiem boleści Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wstan Re: Martens to gracz... IP: 212.244.84.* 25.10.03, 04:59 Bardzo dobrze zaczol te partie i z pewnoscia wygra ja w nastepnych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Martens ma kłopoty IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 25.10.03, 20:55 Martens - po co Ci to było? Chciałeś uchodzić za jedynego przyzwoitego czlowieka w SLD? Byłeś nim - jak długo jeszcze będziesz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: howgh Re: Martens ma kłopoty IP: *.szubin.sdi.tpnet.pl 25.10.03, 22:25 Martens to gracz - także polityczny. cyt.:"Co jest dobre dla Polski, jest złe dla SLD" - to o planie Hausnera. Zapomniał tylko dodać: "I odwrotnie". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lolo Re: Martens ma kłopoty IP: *.gemini.net.pl / *.gemini.net.pl 26.10.03, 19:41 Czyli co? Źle że to publicznie powiedział? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: howgh Re: Martens ma kłopoty IP: *.szubin.sdi.tpnet.pl 26.10.03, 20:04 Dobrze, że to publicznie powiedział. Przynajmniej wiemy co myśli o Polsce. Kraj dla niego się nie liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik.nie.z.wyboru Re: Martens ma kłopoty 26.10.03, 19:54 Gość portalu: Emil napisał(a): > Uff, kamień spadł mi z serca. Przestraszyłem się, że chodzi o Dr > Martensa i nie będę miał w czym chodzić. Jakiegoś SLD-owskiego > dupka mogą sobie odwołować. A ja mam Twoje buty i w ogóle Martensa w dupie Odpowiedz Link Zgłoś