Gość: Rachmistrz IP: *.lubaczow.sdi.tpnet.pl 27.10.03, 18:55 Niech liga pokryje koszty referendum ze swojej kasy i mozemy robic. Państwo ma duzo poważniejsze wydatki,niż hucpiarskie zapędy Giertycha i jego kumpli. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fritz Re: Liga chce referendum IP: *.solnet.ch 27.10.03, 19:00 Gość portalu: Rachmistrz napisał(a): > Niech liga pokryje koszty referendum ze swojej kasy i mozemy > robic. Państwo ma duzo poważniejsze wydatki,niż hucpiarskie > zapędy Giertycha i jego kumpli. Zdaje sie, ze PiS juz zaczela zbierac glosy, dwa czy trzy tygodnie temu. Na szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
inaww Liga chce referendum 27.10.03, 19:01 "Zbieranie podpisów" kiepsko mi się kojarzy... Szczególnie kiedy podpisuję się np. na kartce podsuwanej przez wysłanniczkę mojej administracji domu. Kartka ma tytuł: "Lista lokatorów" i mam na niej się podpisać, bo osobno dostaję powiadomienie o tym, czy jestem czy nie jestem na bieżąco z opłatami za wodę... Potem taką listę z podpisami można dołączyć do dowolnego manifestu dowolnej grupy "zaprzyjażnionej" z pracownikami mojej administracji... Zawsze dopisuję do tytułu kartki informację czego lista dotyczy i zawsze takiej informacji brakuje na nastepnej liście... Taki jest urok urzędniczych fanaberii. Ciekawam, jaki tytuł będą miały listy Ligi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Informator Re: Liga chce referendum IP: 130.94.123.* 27.10.03, 19:20 Jezeli tak robia to skandal ! Trzeba wniesc sprawe do sadu i domagac sie dyscyplinarnego zwolnienia kolaborujacego pracownika administracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Informator Giertischy - nakarmic glodnych, pomoc bezdomnym ! IP: 168.143.123.* 27.10.03, 19:16 Oddac pieniadze wyludzone na stocznie gdanska ! Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Liga chce referendum 27.10.03, 20:29 Gość portalu: Rachmistrz napisał(a): > Niech liga pokryje koszty referendum ze swojej kasy i mozemy > robic. Państwo ma duzo poważniejsze wydatki,niż hucpiarskie > zapędy Giertycha i jego kumpli. - nie tylko LPR chce referendum w sprawie eurokonstytucji... jeszcze niedawno Rokita krzyczał Nicea albo śmierć..teraz coś cicho siedzi ten protektor Szlanty którym isteresuje sie prokuratura Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gorz Re: Liga chce referendum IP: *.proxy.aol.com 27.10.03, 21:54 Powinni zberac podpisy na rozpisanie wyborow.Bo bandziory z SLd robia co chca i sie smieja w twarz z narodu.Ich haslem jest:Nikt nam nie podskoczy.Z mafia dojdziemy do nastepnych wyborow!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WojtekA tak np. reklamowanie Rokity i Michnika IP: *.ernet.net.pl 27.10.03, 22:14 w tym cyrku zwanym komisja sledcza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: milhaus Liga rzadzi, Liga radzi IP: *.unimaas.nl 27.10.03, 22:50 Liga nigdy Cie nie zdradzi! hehehe Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: as madry, bo siedzi siedzi sobie w holandii IP: 212.69.76.* 28.10.03, 12:07 a nie w tym bagnie pelnym roznych oszolomow z radai maryja Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: madry, bo siedzi siedzi sobie w holandii 28.10.03, 15:33 Gość portalu: as napisał(a): > a nie w tym bagnie pelnym roznych oszolomow z radai maryja -jak sie zestarzeje ni -i nie bedzie miał kasy na leczenie to szybko wróci do Polski do kraju i ludzi którymi dziś tak gardzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Polacy nie chca Ligi IP: 217.153.168.* 27.10.03, 22:52 Faszystowska zaraza z LPR. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Fałszywi Polacy nie chca Ligi 28.10.03, 15:34 teraz to by się zgadzało Odpowiedz Link Zgłoś