oszolom.z.radia.maryja 28.10.03, 09:35 www.naszdziennik.pl/index.php?typ=my&dat=20031028&id=my21.txt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Bongoo Re: niedorzeczność horoskopów IP: *.it-net.pl 28.10.03, 09:38 nikt o zdrowych zmysłach nie wierzy w horoskopy. ale katofanatycy z ND zawsze dorobia do tego jakąś satanistyczną teorię spiskową. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: niedorzeczność horoskopów 28.10.03, 09:50 Gość portalu: Bongoo napisał(a): > nikt o zdrowych zmysłach nie wierzy w horoskopy. > ale katofanatycy z ND zawsze dorobia do tego jakąś satanistyczną teorię > spiskową. - nasza teoria nie jest satanistyczna to po pierwsze a po drugie sprawdzona w praktyce Odpowiedz Link Zgłoś
mr_watchman Re: niedorzeczność horoskopów 28.10.03, 09:41 A co, oszołku? Wyczytałeś w horoskopie, że w tym tygodniu poznasz super laskę, która okaże się na tyle nierozgarnięta, że wytrzyma z tobą dłużej niż dziesięć minut? I co - nie sprawdziło się? Może trzeba było rano umyć ząbki albo użyć dezodorantu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bongo Re: niedorzeczność horoskopów IP: *.it-net.pl 28.10.03, 09:42 mr_watchman napisał: > A co, oszołku? Wyczytałeś w horoskopie, że w tym tygodniu poznasz super laskę, > która okaże się na tyle nierozgarnięta, że wytrzyma z tobą dłużej niż dziesięć > minut? I co - nie sprawdziło się? Może trzeba było rano umyć ząbki albo użyć > dezodorantu? albo nie mówić ciągle o zakazie aborcji i spisku żydomasońskim i nastawić jakies inne radio niż RM? Odpowiedz Link Zgłoś
mr_watchman Re: niedorzeczność horoskopów 28.10.03, 09:47 Gość portalu: bongo napisał(a): > albo nie mówić ciągle o zakazie aborcji i spisku żydomasońskim i nastawić > jakies inne radio niż RM? Obawiam się, że dłuższa przerwa w słuchaniu radiomaryja mogłaby się zakończyć dla oszołoma wizytą w szpitalu - na oddziale intensywnej opieki medycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: niedorzeczność horoskopów 28.10.03, 09:51 Gość portalu: bongo napisał(a): > mr_watchman napisał: > > > A co, oszołku? Wyczytałeś w horoskopie, że w tym tygodniu poznasz super > laskę, > > która okaże się na tyle nierozgarnięta, że wytrzyma z tobą dłużej niż > dziesięć > > minut? I co - nie sprawdziło się? Może trzeba było rano umyć ząbki albo uż > yć > > dezodorantu? > > > albo nie mówić ciągle o zakazie aborcji i spisku żydomasońskim i nastawić > jakies inne radio niż RM? - słucham innych rozgłośni a tam ciągle mam do czynienia z propagandą sukcesu przeplatana bezbożną muzyką Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: niedorzeczność horoskopów 28.10.03, 09:51 mr_watchman napisał: > A co, oszołku? Wyczytałeś w horoskopie, że w tym tygodniu poznasz super laskę, > która okaże się na tyle nierozgarnięta, że wytrzyma z tobą dłużej niż dziesięć > minut? I co - nie sprawdziło się? Może trzeba było rano umyć ząbki albo użyć > dezodorantu? - co za hołota mi tu odpowiada na moje wątki... Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: niedorzeczność horoskopów 28.10.03, 10:09 > - co za hołota mi tu odpowiada na moje wątki... Oszołek, admin mi skasował wątek (widzisz, jestes pod ochroną ;-), ale spytam jeszcze raz: wysłałeś już posłańca z bukietem do Torunia? 21 czerwonych róż? A może w jakimś kościele poznańskim będzie msza za dostojnego solenizanta? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: niedorzeczność horoskopów 28.10.03, 15:11 the_dzidka napisała: > > - co za hołota mi tu odpowiada na moje wątki... > > Oszołek, admin mi skasował wątek (widzisz, jestes pod ochroną ;-), ale spytam > jeszcze raz: wysłałeś już posłańca z bukietem do Torunia? 21 czerwonych róż? A > może w jakimś kościele poznańskim będzie msza za dostojnego solenizanta? > > - z tą ochroną to nie przesadzajmy mi też skasował wątki w których pytałem czy Michnik jest pedałem. Co ciekawe skasował mi również teksty w których podawałem wyjaśnienia w/s rozliczeń ojca dyrektora z kasy zbieranej na stocznie też sobie nie życzy tego by ludzie się prawduy dowiedzieli ..admin woli gdy podawane przez przeciwników kłamstwa były tu obecne i służyły za prawdę...dla admina prawdą nie jest to jak jest fakltycznie ale to co on chce usłyszeć zobaczyc przeczytać itd Odpowiedz Link Zgłoś
gderak Re: niedorzeczność horoskopów 28.10.03, 09:57 Oszołomie a modlitwy do kosteczek, paznokci, włosów czy kawałków drewna z drabiny, która przyśniła się jakiemuś świętemu to nie bluźnierstwo i zabobon Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bongo Re: niedorzeczność horoskopów IP: *.it-net.pl 28.10.03, 09:58 gderak napisał: > Oszołomie a modlitwy do kosteczek, paznokci, włosów czy kawałków drewna z > drabiny, która przyśniła się jakiemuś świętemu to nie bluźnierstwo i zabobon aha, i czym się różni krzyzyk na szyi od pogańskiego amuletu? jeden i drugi w założeniu mają chronić przed złem Odpowiedz Link Zgłoś
gderak Re: niedorzeczność horoskopów 28.10.03, 11:54 I tu się mylisz. Krzyżyk na szyi jest świadectwem wiary. Tak mnie uczono. Niczym więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jane Re: niedorzeczność horoskopów IP: *.mmj.pl / 217.153.84.* 28.10.03, 12:22 CHOROSKOPY SIE NIE PODAJA CO?- A PRZECIEZ TO JEST CAŁKIEM ANOMARLNE -DO PSYCHIATRY NA LECZENIE NIESTETY jane-007@poczta.gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hans Cześć Oszoł! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.10.03, 12:59 Znowu dajesz durnym cielęcinom do pieca??? Buhahahaha! Niezły ten tekst o horoskopach. Do której dzisiaj będziesz nadawał na "Kraju"? Bo jak skończysz, to ja też wychodzę, bo nic innego nie da się czytać - wszystko takie śmiertelnie poważne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chala Niesmiertelnosc horoskopów IP: *.rdu.bellsouth.net 28.10.03, 13:26 Kosciol walczy, ale o zyski. Horoskopy byly i beda. Taka jest ludzka natura, ze potrzebuej wiedzy o jutrze. Nazisci z rm chcieliby to zatrzymac. Ale nigdy nie beda mieli wladzy, wiec szczekac moga dowoli. Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Niesmiertelnosc horoskopów 28.10.03, 15:13 prawdziwi naziści z NSDAP swoje strategie budowali na horoskopach..czym to sie skończyło wiemy wszyscy Odpowiedz Link Zgłoś
wesoly3 Re: Niesmiertelnosc horoskopów 28.10.03, 21:30 chala - ciarz nazisci to sa w izraelu Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Niesmiertelnosc horoskopów 28.10.03, 21:40 wesoly3 napisał: > chala - ciarz > nazisci to sa w izraelu -to niezaprzeczalny fakt! Odpowiedz Link Zgłoś
gderak Re: Niesmiertelnosc horoskopów 28.10.03, 21:47 Oszołomie a modlitwy do kosteczek, paznokci, włosów czy kawałków drewna z drabiny, która przyśniła się jakiemuś świętemu to nie bluźnierstwo i zabobon. Odpowiedz mi na to oszołom. Nie lekceważ niewygodnych postów Odpowiedz Link Zgłoś
neceser Uzasadnij toswoje zdanie, antysemicka swinio z LPR 28.10.03, 21:53 Nie marz nawet ze twoja partia nazistow bedzie miala kiedykolwiek szanse utworzyc rzad. Antysemici nie moga rzadzic ani w krajach zrzeszonych w NATO, ani UE. oszolom.z.radia.maryja napisał: > wesoly3 napisał: > > > chala - ciarz > > nazisci to sa w izraelu > > -to niezaprzeczalny fakt! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: astrologia po chrześcijańsku w praktyce IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 28.10.03, 22:10 [...]- Biblia wypowiada się stanowczo przeciwko uprawianiu astrologii.[...] Ed. W przeszlości nierzadko sam kler zajmował się tymi przesądami. Tomasz z Akwinu, pozostając pod wpływem koncepcji astrologicznych uważał, że płeć, budowa ciała i charakter człowieka zależą od układu gwiazd. :o)) Władcy świeccy, papieże mieli swych nadwornych astrologów, a sama astrologia wykładana była na uniwersytetach (nawet w Bolonii, gdzie profesorem astrologii był m.in. Cecco d'Ascoli, w latach 1322-24). Co więcej, od XI do XVI w. zajmowało się nią wielu papieży. Papież Paweł V radził się astrologów bojąc się o swoje życie. Papież Urban VIII (1623-44) był fanatycznym wyznawcą astrologii, która czasami bardzo mocno wpływała na jego decyzje i zachowania. www.racjonalista.pl/kk.php/s,2176 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Argumenty Oszołoma IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 13:59 Gość portalu: Ed napisał(a): > [...]- Biblia wypowiada się stanowczo przeciwko uprawianiu astrologii.[...] > Ed. W przeszlości nierzadko sam kler zajmował się tymi przesądami. Tomasz z > Akwinu, pozostając pod wpływem koncepcji astrologicznych uważał, że płeć, > budowa ciała i charakter człowieka zależą od układu gwiazd. :o)) > > Władcy świeccy, papieże mieli swych nadwornych astrologów, a sama astrologia > wykładana była na uniwersytetach (nawet w Bolonii, gdzie profesorem astrologii > był m.in. Cecco d'Ascoli, w latach 1322-24). Co więcej, od XI do XVI w. > zajmowało się nią wielu papieży. > > Papież Paweł V radził się astrologów bojąc się o swoje życie. > > Papież Urban VIII (1623-44) był fanatycznym wyznawcą astrologii, która czasami > bardzo mocno wpływała na jego decyzje i zachowania. > > www.racjonalista.pl/kk.php/s,2176 "prawdziwi naziści z NSDAP swoje strategie budowali na horoskopach..czym to sie skończyło wiemy wszyscy" (Autor: oszolom.z.radia.maryja@NOSPAM.gazeta.pl Data: 28-10-2003 15:13) Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: Argumenty Oszołoma 30.10.03, 14:05 Gość portalu: Ed napisał(a): > Gość portalu: Ed napisał(a): > > > [...]- Biblia wypowiada się stanowczo przeciwko uprawianiu astrologii.[... > ] > > Ed. W przeszlości nierzadko sam kler zajmował się tymi przesądami. Tomasz > z > > Akwinu, pozostając pod wpływem koncepcji astrologicznych uważał, że płeć, > > budowa ciała i charakter człowieka zależą od układu gwiazd. :o)) > > > > Władcy świeccy, papieże mieli swych nadwornych astrologów, a sama > astrologia > > wykładana była na uniwersytetach (nawet w Bolonii, gdzie profesorem > astrologii > > był m.in. Cecco d'Ascoli, w latach 1322-24). Co więcej, od XI do XVI w. > > zajmowało się nią wielu papieży. > > > > Papież Paweł V radził się astrologów bojąc się o swoje życie. > > > > Papież Urban VIII (1623-44) był fanatycznym wyznawcą astrologii, która > czasami > > bardzo mocno wpływała na jego decyzje i zachowania. > > > > www.racjonalista.pl/kk.php/s,2176 > > "prawdziwi naziści z NSDAP swoje strategie budowali na horoskopach..czym to > sie skończyło wiemy wszyscy" (Autor: oszolom.z.radia.maryja@NOSPAM.gazeta.pl > Data: 28-10-2003 15:13) > > - co ci się w tej wypowiedzi nie podoba? słowo prawdziwi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: Argumenty Oszołoma IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 14:17 oszolom.z.radia.maryja napisał: > Gość portalu: Ed napisał(a): > > > Gość portalu: Ed napisał(a): > > > > > [...]- Biblia wypowiada się stanowczo przeciwko uprawianiu astrologii > .[... > > ] > > > Ed. W przeszlości nierzadko sam kler zajmował się tymi przesądami. To > masz > > z > > > Akwinu, pozostając pod wpływem koncepcji astrologicznych uważał, że p > łeć, > > > budowa ciała i charakter człowieka zależą od układu gwiazd. :o)) > > > > > > Władcy świeccy, papieże mieli swych nadwornych astrologów, a sama > > astrologia > > > wykładana była na uniwersytetach (nawet w Bolonii, gdzie profesorem > > astrologii > > > był m.in. Cecco d'Ascoli, w latach 1322-24). Co więcej, od XI do XVI > w. > > > zajmowało się nią wielu papieży. > > > > > > Papież Paweł V radził się astrologów bojąc się o swoje życie. > > > > > > Papież Urban VIII (1623-44) był fanatycznym wyznawcą astrologii, któr > a > > czasami > > > bardzo mocno wpływała na jego decyzje i zachowania. > > > > > > www.racjonalista.pl/kk.php/s,2176 > > > > "prawdziwi naziści z NSDAP swoje strategie budowali na horoskopach..czym t > o > > sie skończyło wiemy wszyscy" (Autor: oszolom.z.radia.maryja@NOSPAM.gazeta. > pl > > Data: 28-10-2003 15:13) > > > > - co ci się w tej wypowiedzi nie podoba? słowo prawdziwi? Ed. Raczej naziści Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: astrologia po chrześcijańsku w praktyce 30.10.03, 14:03 Gość portalu: Ed napisał(a): > [...]- Biblia wypowiada się stanowczo przeciwko uprawianiu astrologii.[...] > Ed. W przeszlości nierzadko sam kler zajmował się tymi przesądami. Tomasz z > Akwinu, pozostając pod wpływem koncepcji astrologicznych uważał, że płeć, > budowa ciała i charakter człowieka zależą od układu gwiazd. :o)) > > Władcy świeccy, papieże mieli swych nadwornych astrologów, a sama astrologia > wykładana była na uniwersytetach (nawet w Bolonii, gdzie profesorem astrologii > był m.in. Cecco d'Ascoli, w latach 1322-24). Co więcej, od XI do XVI w. > zajmowało się nią wielu papieży. > > Papież Paweł V radził się astrologów bojąc się o swoje życie. > > Papież Urban VIII (1623-44) był fanatycznym wyznawcą astrologii, która czasami > bardzo mocno wpływała na jego decyzje i zachowania. > > www.racjonalista.pl/kk.php/s,2176 -to byli z reguły antypapieże Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bongo Re: astrologia po chrześcijańsku w praktyce IP: *.it-net.pl 30.10.03, 14:13 > -to byli z reguły antypapieże tak? gdzieś ty się uczył historii kościoła, na kursach korespondenycjnych siostry Elefantyny? Odpowiedz Link Zgłoś
oszolom.z.radia.maryja Re: astrologia po chrześcijańsku w praktyce 30.10.03, 14:17 Gość portalu: Bongo napisał(a): > > -to byli z reguły antypapieże > > tak? > > gdzieś ty się uczył historii kościoła, na kursach korespondenycjnych siostry > Elefantyny? - zapomniałem dopisać dalszej części poprzedniego zdania...lub papieże z niemieckiego nadania tacy właśnie dopuszczali nsie największych nadużyć Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ed Re: bzdury oszolomie IP: *.olsztyn.sdi.tpnet.pl 30.10.03, 14:36 oszolom.z.radia.maryja napisał: > Gość portalu: Bongo napisał(a): > > > > -to byli z reguły antypapieże > > > > tak? > > > > gdzieś ty się uczył historii kościoła, na kursach korespondenycjnych siost > ry > > Elefantyny? > > - zapomniałem dopisać dalszej części poprzedniego zdania...lub papieże z > niemieckiego nadania tacy właśnie dopuszczali nsie największych nadużyć Odpowiedz Link Zgłoś