Dodaj do ulubionych

m am problem ze stresem

IP: *.poznan.cvx.ppp.tpnet.pl 18.01.02, 07:55
p rosze o informacje jak poradzic sobie z psychoza maniakalno depresyjna malo
mnie cieszy pomimo iz mam zdrowe dzieci zone i duze zarobki bardzo ciezko mi
sie do czego kolwiek zmobilizowac caly dzien czekam az nadejdzie wieczor i
poloze sie spac poniewaz wtedy konczy sie moj bezsensowny dzien
Obserwuj wątek
    • Gość: K-gan Do Piotra IP: *.arts.monash.edu.au 18.01.02, 08:04
      Gość portalu: piotr napisał(a):

> p rosze o informacje jak poradzic sobie z psychoza maniakalno depresyjna malo
      > mnie cieszy pomimo iz mam zdrowe dzieci zone i duze zarobki bardzo ciezko mi
      > sie do czego kolwiek zmobilizowac caly dzien czekam az nadejdzie wieczor i
      > poloze sie spac poniewaz wtedy konczy sie moj bezsensowny dzien

Sprobuj zmienic otoczenie i nie zagladaj na to forum...
    • Gość: grogreg A ja nie mam problemu ze stresem. IP: 212.160.165.* 18.01.02, 08:08
      Mam go caly czas ze stalym natezeniem. Bez stresu chyba bym sie rozlozyl.
      A tak prowadze sobie szczesliwe zestresowane zycie i kipne w wieku 30 lat na
      zawal.
      • Gość: K-gan Re: A ja nie mam problemu ze stresem. IP: *.arts.monash.edu.au 18.01.02, 08:14
        Gość portalu: grogreg napisał(a):

> Mam go caly czas ze stalym natezeniem. Bez stresu chyba bym sie rozlozyl.
        > A tak prowadze sobie szczesliwe zestresowane zycie i kipne w wieku 30 lat na
        > zawal.

To wcale NIE jest glupie: zyc krotko, ale na FULL!
        K-gan
    • Gość: k Re: m am problem ze stresem IP: 212.244.77.* 18.01.02, 08:47

Drogi Piotrze. Zawsze w takich przypadkach radze po prostu przejśc sie do
      jakiegoś specjalisty,psychologa-człowieka kompetentnego ,który zobiektywizuje
      Twoje uczucia, odczucia.Bo z tego co (za mało)napisałes masz calkiem dobre ,udane
      życie,więc chodzi pewnie o uczucia.Może jednak faktycznie sa to jakieś wieksze
      zaburzenia,urojenia, jakis rodzaj psychozy.
      Zdecydowanie za to radze rozmowe z kimś kompetentnym i hm..normalnym. Wielu jest
      teraz psychologów, którzy robia pieniądze na manipulacjach ludzka psychika,
      róznych pseudouzdrowicieli. O dobrego psychologa pytaj lepiej w zwykłej
      przychodni,szpitalu lub w centrum psychologicznym.Odradzam prywaciarzy. Pozdro.
    • Gość: K-gan Re: m am problem ze stresem IP: *.arts.monash.edu.au 18.01.02, 08:55

poczytaj rady na. mywebpage.netscape.com/debruce01/index.html

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka