Dodaj do ulubionych

PiS grozi odwołaniem Komorowskiemu. Po raz enty

27.11.08, 09:19
PIS ewidentnie się nudzi. I zamiast wprowadzać poprawki do uchwalanych ustaw, czy tworzyć własne inicjatywy sejmowe wolą rzucać śnieżkami w betonowy mur. Rozumiem, że mogą to lubić, tylko do diabła czemu za moje pieniądze?

www.okiemnieuzbrojonym.blox.pl
Obserwuj wątek
    • grabarz_pis Re: PiS grozi odwołaniem Komorowskiemu. Po raz en 27.11.08, 09:25
      gnać gada nawiedzonego, po co to komu i do czego potrzebne
    • goldenwomen25 Re: PiS grozi odwołaniem Komorowskiemu. Po raz en 27.11.08, 09:26
      Umaczany z WSI powinien juz dawno wylecieć na zbity pysk.
    • intel-e-gent Re: PiS grozi odwołaniem Komorowskiemu. Po raz en 27.11.08, 09:31
      PiS zajmuje się tym co umie robić, czyli kreowaniem propagandowego szumu. Politycy PiS, nie potrafiąc działać konstruktywnie, zajmują się próbami destrukcji.

Lewy Sierpowy - lewicowy punkt widzenia
      lewysierpowy.blox.pl
    • pietro62 Re: PiS grozi odwołaniem Komorowskiemu. Po raz en 27.11.08, 09:43
      - Jarosław Kaczyński nie nadaje się już nie tylko do pełnienia tej funkcji, tylko po prostu do tego, żeby uczestniczyć w życiu publicznym cywilizowanego kraju
    • kroliklesny Re: PiS grozi odwołaniem Komorowskiemu. Po raz en 27.11.08, 10:05
      Cywilizowany kraj? A ja myslalem ze dzicz afrykanska. Dopoki przy kazdym "prezydencie" kariere robi jego kierowca ("pulkownik" kurka wodna) to kraj ten nie bedzie cywilizowany!
    • krzysieknn Re: PiS grozi odwołaniem Komorowskiemu. Po raz en 27.11.08, 10:16
      Powiedzał wprost, to co inni myślą. Że Kaczyński wziął udział, świadomie albo nie w szytej grubymi nićmi gruzińskiej prowokacji. Jeśli świadomie to zachowal się jak idiota nie zwracający uwagi na interes narodowy. Jeśli nieświadomie to jest naiwny jak dziecko i powinien czym prędzej zrezygnowac z funkcji i działania w polityce.
    • pokon Re: PiS grozi odwołaniem Komorowskiemu. Po raz en 27.11.08, 10:22
      Ten człowiek już jest na śmietniku historii.Podobny los spotka i braciszka w niedługim już czasie.Oby jak najszybciej..
    • sza-ko Re: PiS grozi odwołaniem Komorowskiemu. Po raz en 27.11.08, 10:30
      Marszałek Komorowski jest jednym z ostatnich kulturalnych szanowanych politykw za któych nie musimy się wstydzić. Jest człowiekiem z klasą i kulturą grupy ludzi którą tworzyli Baroszewski, Skubiszewski, Mazowiecki, Falandysz, Kwaśniewski, Olechowski, Geremek, Kuroń i im podobni. Kaczyńscy nie dorośli im do pięt. Potrafią tylko jatrzyć, burzyć, działać destuktywnie ze szkoda dla Polsk, a Polska to nie Wolska. Kaczyńscy to wielie nieporozumienie w polityce.Obłuda , fałsz, bezkompromisowość, zakłamanie i hipokryzja to jedyne cechy ich postepowania. Małostkowość, ograniczona inteligencja, mściwość, zajadłość to podstawowe cechy ich osobowości.
      • x2468 Re: PiS grozi odwołaniem Komorowskiemu. Po raz en 27.11.08, 10:37
        sza-ko napisał:

> Marszałek Komorowski jest jednym z ostatnich kulturalnych szanowanych politykw
        > za któych nie musimy się wstydzić. Jest człowiekiem z klasą i kulturą grupy lu
        > dzi którą tworzyli Baroszewski, Skubiszewski, Mazowiecki, Falandysz, Kwaśniews
        > ki, Olechowski, Geremek, Kuroń i im podobni. Kaczyńscy nie dorośli im do pięt.
        > Potrafią tylko jatrzyć, burzyć, działać destuktywnie ze szkoda dla Polsk, a P
        > olska to nie Wolska. Kaczyńscy to wielie nieporozumienie w polityce.Obłuda , fa
        > łsz, bezkompromisowość, zakłamanie i hipokryzja to jedyne cechy ich postepowani
        > a. Małostkowość, ograniczona inteligencja, mściwość, zajadłość to podstawowe ce
        > chy ich osobowości.
        I tego wlasnie niziolki nie potrafia strawic.
    • almagus Re: PiS grozi odwołaniem Komorowskiemu. Po raz en 27.11.08, 10:38
      W szambie gustujcie, gnojowicą plujcie!

Niech wiedzą qrwa w świecie,
      jak bluzgać przestaniecie,
      wy qrwa się dowiecie,
      co mam na parapecie.
      Karabin maszynowy,
      do strzałów wciąż gotowy.
      Ja was wszystkim zohydzę,
      ja was tak nienawidzę,
      żadne autorytety,
      jam waszym wodzem stety!
      Wy qrwa mordy wraże,
      ja rzucę was na twarze.
      Musicie przejść ablucję,
      chcę władzy restytucję.
      Psujcie Tuskowi morale,
      przeciwnych ja rozwalę.
      Przez rok grudzień trzynasty,
      woda i chleb bez omasty!
      Zróbcie ze mnie premiera,
      bo was weźmie cholera!

Ja qrwa nie rozumiem,
      ja qrwa nic nie umiem?
      Ja byłem, będę premierem,
      a ty to qrwa zerem!
      I wziął wdech za duży,
      i pękł, aż pierzem kurzy!
    • buda1956 Re: PiS grozi odwołaniem Komorowskiemu. Po raz en 27.11.08, 10:41
      Ludzie! Przecież przewidujący ileś tam ruchów naprzód "szachista" Jarecki
      będzie zwalczał Komorowskiego na wodzie, w powietrzu i na lądzie dopóki
      istnieje szansa, że Marszałek może być skutecznym kontrkandydatem jego
      ukochanego braciszka w wyścigu prezydenckim, jako rezerwowy Donalda.
      Zatem każdy pretekst, zwłaszcza słowa prawdy, wystarczy do rozpętania awantury.
      • cymber.gaj Re: PiS grozi odwołaniem Komorowskiemu. Po raz en 27.11.08, 11:29
        Mogą mu skoczyć na kant.
    • iq58 Re: PiS grozi odwołaniem Komorowskiemu. Po raz en 27.11.08, 11:49
      IPN juz wie jak giną Sikorscy, teraz pora wykopać generała Bora- Komorowskiego :(.
      "
    • qdlinski Re: PiS grozi odwołaniem Komorowskiemu. Po raz en 27.11.08, 11:56
      Odpowiedzcie sobie sami, czy taki człowiek może być Marszałkiem?

Tutaj materiały na jego temat:
      42.pl/u/1jlP_Afera_Marszalkowa
    • jan422 Re: PiS grozi odwołaniem Komorowskiemu. Po raz en 27.11.08, 15:24
      Bronku! Kaczaki mogą ci "naskoczyć"
    • remiucha Re: PiS grozi odwołaniem Komorowskiemu. Po raz en 27.11.08, 17:38
      wsadźcie go na drzwi od stodoły i w kosmos z misją na marsa.
      komosrowski nie musi się przebierać na bal przebierańców, już ma gotowy komplet okularki z wąsikiem i czerwony nochal. kiedyś było to w modzie.

zestaw ala komór

gumeczki.com/maska-okulary-nos-wasy-trabka-dzwiekowa-,p,344430
      • mak67 Re: PiS grozi odwołaniem Komorowskiemu. Po raz en 27.11.08, 18:04
        PIS robi bład. Durnia się olewa. Za trzy lata a może wcześniej
        przyjdzie czas na odwet i wtedy Bronio odpowie za za kontakty z WSI,
        przekrety w wojsku itd.
    • porannakawa20 Jak chińczycy! Bardzo poważne 723 ostrzeżenie! 27.11.08, 18:07
      Może nie pamiętają tych chińskich ostrzeżeń w sprawie naruszania ich granicy?
      Dojdą jakl chińczycy do siedmiuset bardzo poważnych ostrzeżeń?
      • mak67 Re: Jak chińczycy! Bardzo poważne 723 ostrzeżenie 27.11.08, 18:09
        Widzisz Chińczycy znaja przysłowie"jak będziesz siedział cirpliwie
        na brzegu rzeki to prędzej czy później ciało twojego wroga nią
        spłynie. Oni mają czas za 20 - 30 lat nakryją resztki zapitych
        kacapów czapkami i przesuna granicę tam gdzie będą chcieli.
        • porannakawa20 Re: Jak chińczycy! Bardzo poważne 723 ostrzeżenie 27.11.08, 18:32
          mak67 napisał:

> Widzisz Chińczycy znaja przysłowie"jak będziesz siedział cirpliwie
          > na brzegu rzeki to prędzej czy później ciało twojego wroga nią
          > spłynie. Oni mają czas za 20 - 30 lat nakryją resztki zapitych
          > kacapów czapkami i przesuna granicę tam gdzie będą chcieli.

Kaczyńscy pewnie to też znają.
          Jednak zaawansowanie choroby Kaczyńskiego spowoduje to, że sam z prądem spływał
          będzie.
          Tego się boją jak ognia.
          Stąd te krótkowzroczne a śmiszne ruchy.
    • goj68 Re: PiS grozi odwołaniem Komorowskiemu. Po raz en 28.11.08, 15:20
      Komorowski to wierny współpracownik WSI jemu się nic nie stanie ma za sobą stado z POwskiego Folwarka Zwierzęcego, które rechocze z POlaczków jak Paligłup lubelski i Niesiołoprostak łodzki. Wypowiedzi w stylu> Jaka wizyta taki zamach....można sparafrazować: jakie elity PO taki MARSZAŁEK w marionetkowym Nierządzie Kiepskich PO-PSL z serialu Kiepscy bawią się POlską. A elity i autorytety PO to Paligłup i Niesiołoprostak, alkoholik i żebrak Drzewiecki, kochający do bólu Graś, KONdonek PUŁtusk, zomowiec schetyna wysyłając odziały przeciw robotnikom, prawdomówny Arabski i Nowak w sprawie lotu do Brukseli, niewinny TW Boni co obraża się na dziennikarz gdy mówią prawdę o POzorowanych działaniach Nierządu PO-PSLi którego nie stać na słowo przepraszam. To elity i standardy PO-kultury Jakie elity taki MARSZAŁEK, który tańczy chocholi taniec w rytm muzyki WSI i przewodzi zabawie w Folwarku zwierzęcym razem z takimi tuzami jak Jaruzelski....Urban....Michnik....TW.Bolek. TW. Filozof i inni. PO to bolesna dla POLSKI relaizacja Folwarku Zwierzęcego. Tzw elity PO przypatrzcie się własnym twarzom w lustrze a dostrzeżecie w nim świński ryj Palikota ze studia telewizyjnego w miejscu waszych twarzy!!!
      • tensamjest Re: PiS grozi odwołaniem Komorowskiemu. Po raz en 30.11.08, 13:11
        zadyma zadyma zadyma - to program PIS
    • goj68 Re: PiS grozi odwołaniem Komorowskiemu. Po raz en 28.11.08, 15:26
      BRONEK Komorowski zastąpił w 100% w dialektyce marksistowskoheglowskiej Bronka Geremka. Niezależnie od tego jaka karawana jechała on był w peletonie!!! zawsze po jedynie słusznej stronie. Bronek tak trzymaj WSI jest z TOBA. Nie padniesz , ty jesteś potrzebny w teatrzyku MARIONETEK jak ołowiany żołnierzyk w na planszy Triumwiaratu> Putin, Merkel i marionetka KONdonek
    • goj68 Re: PiS grozi odwołaniem Komorowskiemu. Po raz en 30.11.08, 13:08
      Jak jest różnica między prostytutką a ku....wą?? taka że prostytutka to zawód a ku...wa to charakter!!. Komorowski ma ku...ki charakter bo daje ciała na rozkaz Spec Służb. Jakie elity PO taki marszłciunio!!! tekst wyżej!!! Zwierzaki z Folwarku Zwierzęcego łączcie się pod batutą KONdonka i Nieomylnego Bronka (który zastąpił bronka geremka) w stado przeglądające się w Lustrze by zobaczyć świńskie ryje hartów PO Paligłupa lubelskiego i Niesiołoprostaka łodzkiego oraz Schetynobuldoga wrocławskiego ....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka