pies_na_czarnych 28.11.08, 16:41 Przekujmy porazke w zwycieztwo: NATO coraz poważniej rozważa wznowienie stosunków z Rosją. Być może decyzja taka zapadnie już w przyszły wtorek lub środę, na spotkaniu ministrów spraw zagranicznych państw NATO :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pies_na_czarnych Re: NATO z Rosją 28.11.08, 16:47 Jego wszystkie dzialania konsekwentnie pokazuja, ze Rosja zawsze jest zwyciezca. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
gat45 Cóż. Ofiara tym większa, im mniejszym blaskiem 28.11.08, 16:46 otoczona. Przy takiej roli Konrad Wallenrod to mały pikuś. Bez Judasza nie byłoby Chrystusowego męczeństwa. Cichy szwarc charakter to prawdziwy bohater wszechczasów. Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Brawo Kaczynski! 28.11.08, 16:47 pies_na_czarnych napisała: NATO coraz poważniej rozważa wznowienie stosunków z Rosją. Być może > decyzja taka zapadnie już w przyszły wtorek lub środę, na spotkaniu > ministrów spraw zagranicznych państw NATO Dziwi Cię gdyby tak faktycznie było? Bez względu kto byłby dzisiaj prezydentem Polski.Dla NATO dla USA znaczymy tyle co Ignacy. "A Ignacy...g..o znacy." Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Brawo Kaczynski! 28.11.08, 16:50 > > Dziwi Cię gdyby tak Po "prowokacji gruzinskiej" nic mnie nie dziwi. Poszukaj moich postow na temat 5 kolumny/LechaK.. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Brawo Kaczynski! 28.11.08, 16:52 pies_na_czarnych napisała: > > > > Dziwi Cię gdyby tak > > Po "prowokacji gruzinskiej" nic mnie nie dziwi. > Poszukaj moich postow na temat 5 kolumny/LechaK.. :) Moim zdaniem sprawa Gruzji nic do tego nie ma.Oczywiście to tylko moja opinia. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Brawo Kaczynski! 28.11.08, 16:54 > > Moim zdaniem sprawa Gruzji nic do tego nie ma.Oczywiście to tylko moja opinia. :) Mylisz sie. Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Brawo Kaczynski! 28.11.08, 16:59 pies_na_czarnych napisała: > > > > Moim zdaniem sprawa Gruzji nic do tego nie ma.Oczywiście to tylko > moja opinia. > > :) Mylisz sie. Zawsze zakładam,że mogę się mylić.W jednym przypadku jednak się nie mylę.W ocenie roli Palikota działającego na zlecenie szefa. Odpowiedz Link Zgłoś
pies_na_czarnych Re: Brawo Kaczynski! 28.11.08, 17:04 aloa_oe napisał: > pies_na_czarnych napisała: > > > > > > > Moim zdaniem sprawa Gruzji nic do tego nie ma.Oczywiście to tylko > > moja opinia. > > > > :) Mylisz sie. > > > Zawsze zakładam,że mogę się mylić.W jednym przypadku jednak się nie mylę.W > ocenie roli Palikota działającego na zlecenie szefa. No tak, ale to nie mialo wplywu na lepsze stosunki z Rosja. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
aloa_oe Re: Brawo Kaczynski! 28.11.08, 17:11 pies_na_czarnych napisała: > No tak, ale to nie mialo wplywu na lepsze stosunki z Rosja. :)) No cóż.Osobiście uważam,że powinniśmy mieć dobre stosunki z wszystkimi sąsiadami i nie jestem specjalnie odkrywczy.Kaczyński generalnie źle prowadzi tę politykę współpracy z Rosją.Przesadza.Choć również uznaję fakt,że Rosjanie gardzą tymi,którzy są słabi,tzn nie potrafią się postawić. NATO i USA też woli mieć Rosję jako oswojonego przyjaciela niż zadeklarowanego wroga. Odpowiedz Link Zgłoś
agnostic5 Re: Brawo Kaczynski! 28.11.08, 17:56 A może Kaczyński jest członkiem prorosyjskiego lobby? Odpowiedz Link Zgłoś