kecawa 06.12.08, 08:34 Dlaczego tak jest że Niesiol Palikot Pitera Tusk to twarze PO a nie Czuma? zaciekawiony kecaw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoil44elwer Re: Dlaczego Niesioł a nie Czuma jest twarzą PO 06.12.08, 08:44 Czuma po emigracji do USA w 81 roku i powrocie grubo po 89(chyba w 2000) nie zdążył wejść w pierwsze układy które tworzył Wałęsa fotografując się ze swymi nominatami do Sejmu i Senatu. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Dlaczego Niesioł a nie Czuma jest twarzą PO 06.12.08, 13:55 Dziękuję- uwaga trafna. Szkoda jednak iz Czuma na swój czas musi jescze troszeczkę poczekać.On chyba naprawdę do tych facjat nie pasuje( Niesiola, Pitery, Tuska, Palikota) kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
porannymmoczem Re: Dlaczego Niesioł a nie Czuma jest twarzą PO 06.12.08, 09:15 Czuma i jego twarz :) czeka pewnie na zmianę po Paździochu Odpowiedz Link Zgłoś
a.adas Re: Dlaczego Niesioł a nie Czuma jest twarzą PO 06.12.08, 14:10 Z tych samych powodów, dla których twarzami PiS są Gosiewski, Kur...ski, Karski, Suski czy nawet Ziobro. A do czasu Dorn, wydawałoby się, że inteligentny facet... I nie piszę tego na zasadzie: u was biją murzynów. Otóż idealizacja polityki w myśl zasady: niech idą do niej najlepsi, to mit młodej polskiej demokracji. Niewykonalny, nierealistyczny (zresztą zawłaszczony - tu zgoda - przez "inteligencję", "elity"). Jednak to Jarosław pierwszy - z szefów dużych partii, sprzyjał mu mechanizm finansowania z budżetu m.in.- tak jawnie z nim zerwał, zamieniając partię w mechanizm. Promując markę, a nie ludzi. I wygrał. Ale w tym układzie nie są potrzebne osobowości, a zagończycy. Tusk idzie jego drogą. I także dzięki temu wygrał wybory. PS Poczytaj sobie komentarze o Czumie przy komisji śledczej Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Dlaczego Niesioł a nie Czuma jest twarzą PO 06.12.08, 15:45 Dziękuję za w miarę obszerne wyjaśnienie.Lecz nie zgadzam się z twoim osądem względem Gosiewskiego- on nie posługuje się językiem w rodzaju: cmentarna hiena, bydło, cham. dureń , brudna ściera.... pozdrawiam kecaw maże i stronniczo słyszę i widzę bom w pisie od lat prawie siedmiu z milym kwa kwa Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: To proste! 06.12.08, 15:10 Niesiołowski najlepiej opanował język PiS i nikt tak nie potrafi kaczorom dogryźć, jak właśnie on. I to w sposób praktykowany właśnie przez PiS. A Czuma, mądry ale mało przebojowy, w języku słaby. Dobrego szermierza wysyła się na harce. Biorąc symetrycznie - ikonami PiSu są Kurski, J Kaczyński, nie Szczypińska, czy Poncyliusz. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: To proste! napewno ? 06.12.08, 15:48 Niwe pmiętam by partia której jestem członkiem posługiwała się językiem miłości który brzmi cham, dureń, bydło, brudna ściera, potańcówka, gestapo , dobić gadzinę, jaka wizyta taki zamach, .... serdeczności przesyłam kecaw zasmucony iż PO to twarze Palikota, Tuska, Pitery, Niesiola Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: To proste! napewno ? 06.12.08, 15:58 kecawa napisał: > Niwe pmiętam by partia której jestem członkiem posługiwała się językiem miłości > który brzmi > > cham, dureń, bydło, brudna ściera, potańcówka, gestapo , dobić gadzinę, jaka > wizyta taki zamach, .... > > serdeczności przesyłam kecaw zasmucony iż PO to twarze Palikota, Tuska, Pitery > , > Niesiola Ale wyzywanie przez JarKacza wszystkich myslących inaczej niż on nie przeszkadza Ci Kecawku? I Kurski przemawia językiem miłości, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: To proste! napewno ? 06.12.08, 16:01 Ale czy w ich wystąpieniach były takie perełki ? Czy to jest język miłości partii która rządzi? z miłym kwa kwa kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: To proste! napewno ? 06.12.08, 20:38 kecawa napisał: > Ale czy w ich wystąpieniach były takie perełki ? Czy to jest język miłości > partii która rządzi? > > z miłym kwa kwa kecaw Właśnie pisałam o partii, która RZĄDZIŁA. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: To proste! napewno ? 07.12.08, 21:24 Ty jak zwykle o przeszłości( rządzili) a ja o tych co dzisiaj rządzą i tym sposobem to oni odpowiadają za standardy !! z miłym kwa kwa kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 A od kiedy Ty patrzysz w PRZYszłość? 08.12.08, 11:50 kecawa napisał: > Ty jak zwykle o przeszłości( rządzili) a ja o tych co dzisiaj rządzą i tym > sposobem to oni odpowiadają za standardy !! > > z miłym kwa kwa kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
nonno1 Re: Przypomnij sobie słownik elity IV RP 07.12.08, 12:53 Był tutaj niejednokrotnie na FK. Nie pamiętam wszystkich haseł, ale na przykład: lumpenliberałowie, łżeinteligencja, spadkobiercy KPP, stojący tam, gdzie stało ZOMO, a poszukiwanie Tuskowi dziadka - ochotnika do Wehrmachtu... a obecna insynuacja, że jakoby Niesiołowski zdradził kolegów Taka insynuacja to gorsze, niż nazwanie kogoś gnidą... A 'jaka wizyta, taki zamach' to obraza? To ta eskapada LK była obrazą rozumu, nic więc dziwnego, że zasługiwała na kpinę i drwinę. Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: To proste! nawet bardzo 06.12.08, 15:48 nonno1 napisał: > Niesiołowski najlepiej opanował język PiS i nikt tak nie potrafi kaczorom > dogryźć, jak właśnie on. I to w sposób praktykowany właśnie przez PiS. A Czuma, > mądry ale mało przebojowy, w języku słaby. > Dobrego szermierza wysyła się na harce. > > Biorąc symetrycznie - ikonami PiSu są Kurski, J Kaczyński, nie Szczypińska, czy > Poncyliusz. Mylisz sie i ja przyznaje racje Jackowei Kuroniowi on znal sie na ludziach. Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: To proste! 06.12.08, 15:50 nonno1 napisał: > Niesiołowski najlepiej opanował język PiS i nikt tak nie potrafi kaczorom > dogryźć, jak właśnie on. I to w sposób praktykowany właśnie przez PiS. A Czuma, > mądry ale mało przebojowy, w języku słaby. > Dobrego szermierza wysyła się na harce. > > Biorąc symetrycznie - ikonami PiSu są Kurski, J Kaczyński, nie Szczypińska, czy > Poncyliusz. Ja wierze Jackowi Kuroniowi on znal sie na ludziach. I jesli powiedzial o Niesiole to co powiedzial to moge tylko temu przyklasnac. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: To proste! 06.12.08, 16:05 Platfusy mają zgryz moralny.Teraz muszą jednoznacznie określić się jako miłośnicy;Kuronia albo Niesioła.Or either or.. Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 u pisiora nie ma zgryzu ... jak sie dornowaty 08.12.08, 10:49 zaczal stawiac to go pan prezes na mordu wyrzucil i nie bylo zadnego problema... zadnych dylematow... na kolana przed panem prezesem i koniec... kur...ski, peron, suski, karski to wiedza i dlatego sa prawdziwymi 'patryjotami'... polakami Odpowiedz Link Zgłoś
camille_pissarro Re: Dlaczego Niesioł a nie Czuma jest twarzą PO 07.12.08, 22:26 Też się dziwię. chciałbym nadmienić, że w ostatnich wyborach parlamentarnych głosowałem właśnie na Czumę... Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Dlaczego Niesioł a nie Czuma jest twarzą PO 08.12.08, 11:31 żebyś miał się czym martwić notoryczny kłamco. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Notoryczny klamco, ochlapusie, przedwczesny... 08.12.08, 12:18 ...emerycie szkolny (za moje m.in pieniadze), tlumoku i Wacuchno! venus99 napisał: > żebyś miał się czym martwić notoryczny kłamco. Odpowiedz Link Zgłoś
pan.nikt Re: Dlaczego Niesioł a nie Czuma jest twarzą PO 08.12.08, 12:44 : Dlaczego Niesioł a nie Czuma jest twarzą PO BO "IM WIĘKSZY GŁUPEK, TYM LEPSZA TWARZ". Taka jest IIIRP. A Czuma jest za mądry. To Proste, jak prosta filozofia IIIRP Odpowiedz Link Zgłoś
ab554 Re: Dlaczego Niesioł a nie Czuma jest twarzą PO 08.12.08, 13:15 A jaka to roznica?Czuma klamie , Niesiol klamie.Nagrodzka - Krolikowska dzisiaj w Kwadransie po osmej trzymajac w rekach papiery z przesluchan Obu dzielnym opozycjonistom udowadnia klamstwo ,Spojrzcie na mine Czumy , to widac golym okiem , ze klamie.Facet , ktory klamie , zarzucajac klamstwo swojej kolezance z Ruchu , a broniac kolezke z partii ( przede wszystkim ) jest dla mnie spalony.Czuma to lotr. Odpowiedz Link Zgłoś
jaslon a co za różnica? 08.12.08, 13:35 Nie bierzecie pod uwagę, że i Niesiołowski i Czuma mają poczucie przynależności do grupy "lepszych Polaków". Mają poczucie, że ich rodziny zostały okradzione przez PRL i wyzute z majątków i z bycia "lepszym towarzystwem". Dobrze się czują tyko we "własnym gronie" prawdziwych polaków, a reszta to motłoch. No chyba, że ktoś jest "..ski" :))), inaczej może być co najwyżej tolerowany. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: a co za różnica? 09.12.08, 18:38 Jednak ja widzę różnicę! Niesioł jest niestety złym człowiekiem kecaw Odpowiedz Link Zgłoś