Dodaj do ulubionych

Film z ukrytej kamery

13.12.08, 17:14
Czy ja dobrze zrozumiałam; Ziobro dokręcił potrzebne mu medialnie i
politycznie sceny?
Obserwuj wątek
    • ponte_aronte pokombinował, żeby ładnie wyglądało 13.12.08, 17:18
      i podgrzało nagonke
      prawdziwy faszysta p......ony
      • etykietka Re: pokombinował, żeby ładnie wyglądało 13.12.08, 17:19
        Oj, to ja wróżę,że ten apartment to za mało
    • wanda43 Re: Film z ukrytej kamery 13.12.08, 17:22
      Nic nie dokręcał. Powycinali, pomontowali, zeby w tv dobrze wyglądalo. I zeby
      ciemny lud to kupil, a on blyszczal jak gwiazda.
      • ponte_aronte to samo chcieli zrobić Blidzie 13.12.08, 17:28
        tygodniami snuło by się opowieści o jej zbrodniach, a publika zadowolona :(
    • kubala11 Re: Film z ukrytej kamery 13.12.08, 17:27
      etykietka napisała:

> Czy ja dobrze zrozumiałam; Ziobro dokręcił potrzebne mu medialnie i
      > politycznie sceny?

Tak, a w roli pana doktora, który bierze łapówki, jeśli dobrze widzę obsadził
      pana Stotingera.:)))
      • pies_na_czarnych Re: Film z ukrytej kamery 13.12.08, 17:35
        kubala11 napisał:

> etykietka napisała:
        >
        > > Czy ja dobrze zrozumiałam; Ziobro dokręcił potrzebne mu
        medialnie i
        > > politycznie sceny?
        >
        > Tak, a w roli pana doktora, który bierze łapówki, jeśli dobrze
        widzę obsadził
        > pana Stotingera.:)))

Nie wysilaj sie. Ziobru w manipulowaniu nie przeskoczysz.
    • kataryna.kataryna Niesamowite :) 13.12.08, 17:46
      A doktor G. rok czekał, żeby nam to obwieścić :)

A dzisiejszy artykuł to zdaje się m.in. o rodzicach dziennikarki Gazety. Jadą z
      G. na jednym wózku.
      • pies_na_czarnych Re: Niesamowite :) 13.12.08, 17:52
        kataryna.kataryna napisała:

> A doktor G. rok czekał, żeby nam to obwieścić :)

Od niego zalezala data procesu?

> A dzisiejszy artykuł to zdaje się m.in. o rodzicach dziennikarki
        Gazety. Jadą z
        > G. na jednym wózku.
        >

:))) Ziobrem sie zajmij :)))))
        • zaba_pelagia Re: Niesamowite :) 13.12.08, 18:01
          To w tym kraju już się odpowiada za rodziców?
          • etykietka Re: Niesamowite :) 13.12.08, 18:06
            Niestety nawet za dziadków. Ale nie wszyscy. Są tacy którzy czerpali ze spsienia
            rodziców ale im biografię wyczyścili:(
          • kataryna.kataryna Re: Niesamowite :) 13.12.08, 18:21
            zaba_pelagia napisała:

> To w tym kraju już się odpowiada za rodziców?

Nie, za siebie. Za pisanie tekstów w sprawie w której się ma osobisty interes i
            udawanie przy tym neutralnego dziennikarza.
      • etykietka Re: Niesamowite :) 13.12.08, 17:59
        A czy G. wcześniej miał dostęp to nagranych materiałów?
        • kataryna.kataryna Re: Niesamowite :) 13.12.08, 18:22
          etykietka napisała:

> A czy G. wcześniej miał dostęp to nagranych materiałów?

Tak, przecież sam o tym mówił. Czytasz nieuważnie.
          • etykietka Re: Niesamowite :) 13.12.08, 18:23
            500 godzin przejrzał?
            • kataryna.kataryna Re: Niesamowite :) 13.12.08, 18:30
              etykietka napisała:

> 500 godzin przejrzał?

Jakie 500 godzin? Czy Ty w ogóle wiesz co komentujesz? Mówimy o tym co zdaniem
              Garlickiego było na jednym nagraniu a nie ma go na innym. Więc chyba oba
              widział, nie?
              • etykietka Re: Niesamowite :) 13.12.08, 18:37
                Nagrano 500 godzin z czego do tej pory w sądzie odtworzono 4 wygrane fragmenty
                wiadomosci.wp.pl/kat,1342,title,Nagrania-z-gabinetu-dr-Miroslawa-G-sa-zmanipulowane,wid,10664496,wiadomosc.html?ticaid=1722b&_ticrsn=3
                Obrona G. twierdzi,że nagrania przedstwione w sądzie różnią się od tych które
                ukazały się w tv podczas kampanii PISu 2007r
                • kataryna.kataryna Re: Niesamowite :) 13.12.08, 18:42
                  etykietka napisała:

> Obrona G. twierdzi,że nagrania przedstwione w sądzie różnią się od tych które
                  > ukazały się w tv podczas kampanii PISu 2007r

Twierdzi też, że teraz nie ma na nich sceny liczenia pieniędzy, która była rok
                  temu a jakiś głuptas forumowy wywnioskował z tego, że w kampanii zostało coś
                  dokręcone. Więc mi wytłumacz dlaczego G. oglądał rok temu mAteriały z kampanii i
                  od razu nie wszczął alarmu, że coś na nich jest dokręcone?
                  • pies_na_czarnych Re: Niesamowite :) 13.12.08, 18:46
                    > Twierdzi też, że teraz nie ma na nich sceny liczenia pieniędzy,
                    która była rok
                    > temu a jakiś głuptas forumowy wywnioskował z tego, że w kampanii
                    zostało coś
                    > dokręcone. Więc mi wytłumacz dlaczego G. oglądał rok temu
                    mAteriały z kampanii
                    > i
                    > od razu nie wszczął alarmu, że coś na nich jest dokręcone?

Chyba zauwazylas, ze G. nie jest prawnikiem?
                    • kataryna.kataryna Re: Niesamowite :) 13.12.08, 18:52
                      pies_na_czarnych napisała:

> > Twierdzi też, że teraz nie ma na nich sceny liczenia pieniędzy,
                      > która była rok
                      > > temu a jakiś głuptas forumowy wywnioskował z tego, że w kampanii
                      > zostało coś
                      > > dokręcone. Więc mi wytłumacz dlaczego G. oglądał rok temu
                      > mAteriały z kampanii
                      > > i
                      > > od razu nie wszczął alarmu, że coś na nich jest dokręcone?
                      >
                      >
                      > Chyba zauwazylas, ze G. nie jest prawnikiem?

Aha. I to jest wytłumaczenie dlaczego nie ogłosił publicznie, że Ziobro puszcza
                      w telewizji zmanipulowane nagrania, tak? Bo nie jest prawnikiem, nie wiedział,
                      że może to powiedzieć, nie miał koło siebie prawników :)))
                  • etykietka Re: Niesamowite :) 13.12.08, 18:49
                    To proste, przygotowywali linię obrony. Ważny jest proces przed sądem, a nie
                    medialne krzyki tak jak dla Twego Ziobry
                    • kataryna.kataryna Re: Niesamowite :) 13.12.08, 18:54
                      etykietka napisała:

> To proste, przygotowywali linię obrony. Ważny jest proces przed sądem, a nie
                      > medialne krzyki tak jak dla Twego Ziobry

Zdecyduj się, nie protestował bo nie widział nagrania czy nie protestował bo
                      szykował linię obrony.

A jakie jest Twoje zdanie na temat nagrania? Co wyciąga z tej książki i chowa do
                      kieszeni, wyniki badań?
                      • ponte_aronte nie protestował, bo siedział 13.12.08, 18:57
                        w tym czasie Ziobro urządzał spektakle
                        • kataryna.kataryna Re: nie protestował, bo siedział 13.12.08, 19:02
                          ponte_aronte napisał:

> w tym czasie Ziobro urządzał spektakle

Nie ściemniaj. G. wyszedł za kaucją w połowie 2007 roku.
                      • etykietka Re: Niesamowite :) 13.12.08, 19:04
                        Wiesz Kataryna? Ja wiem jedno, gdyby mi zostało kilka miesięcy życia dałabym
                        cały swój majątek za ratunek. I nie mam pretensji do dr.G ,że brał, lecz do
                        polityków,że nic nie robią by ten korupcjogenny system utrzymywać. To oni są
                        winni każdej łapówce którą bierze lekarz!
                        Wolą łapać biorących pieniądze, niż zmienić system.
                        W latach 80 tych też dawano łapówki by kupić np.pralkę.
                        Dlaczego nikt dziś w sklepie nie wciska sprzedawcy pieniędzy by załatwił mu
                        pralkę , telewizor...?
                        • pies_na_czarnych Re: Niesamowite :) 13.12.08, 19:07
                          > Dlaczego nikt dziś w sklepie nie wciska sprzedawcy pieniędzy by
                          załatwił mu
                          > pralkę , telewizor...?

:)))
                          Znam takich co dawali fryzjerce karpia swiatecznego za ostrzyzenie
                          poza kolejnoscia :))))
                        • kataryna.kataryna Re: Niesamowite :) 13.12.08, 19:09
                          etykietka napisała:

> Wiesz Kataryna? Ja wiem jedno, gdyby mi zostało kilka miesięcy życia dałabym
                          > cały swój majątek za ratunek. I nie mam pretensji do dr.G ,że brał,

Czyli co? Brał?

A gdybyś nie miała pieniędzy, nie mogła dać i wypadła z kolejki to też nie
                          miałabyś pretensji do doktora G.?

lecz do
                          > polityków,że nic nie robią by ten korupcjogenny system utrzymywać. To oni są
                          > winni każdej łapówce którą bierze lekarz!

No widzisz do czego się doprowadziłaś. Nie tylko przyznajesz, że G. brał ale
                          jeszcze uważasz to za normalne.

Dziękuję, o to mi chodziło, trzeba było tak od początku.
                          • etykietka Re: Niesamowite :) 13.12.08, 19:14
                            Myślisz jak Ziobro:( Dlaczego PIS nie zgadza się na zmiane systemu leczenia? By
                            biedna babcia ze wsi nie musiała sprzedawać krowy?
                            Jest to dla nich wygodne! Ziobro gdyby mógł to by talony na pralki zrobił, by
                            ludzie mieli jeszcze jedną okazję do dawania łapówek a on jeszcze jedną okazję
                            do ich pilnowania i łapania:(
                            • kataryna.kataryna Re: Niesamowite :) 13.12.08, 19:18
                              etykietka napisała:

> Myślisz jak Ziobro:(

W którym konkretnie miejscu? Nie żeby mnie to obrażało, po prostu ciekawa jestem.

Dlaczego PIS nie zgadza się na zmiane systemu leczenia? By
                              > biedna babcia ze wsi nie musiała sprzedawać krowy?

A ktoś zaproponował taki system? Kto? I dlaczego ja nic o tym nie wiem?
                • ponte_aronte nie tylko obrona, także dziennikarze 13.12.08, 18:54
                  rozprawa jest jawna
                  "Z kolei na czwartym filmie widać, jak kobieta wręcza G. książkę, którą on potem ogląda. Kardichirurg oświadczył, że na obejrzanym przez sąd filmie nie ma scen wertowania książki, wyjęcia koperty z pieniędzmi i ich przeliczenia oraz dodatkowych napisów, które - jak podkreślał - były w filmie ujawnionym podczas kampanii wyborczej w 2007 r. przez ówczesnego ministra sprawiedliwości Zbigniewa Ziobrę i zostały wyemitowane w TVP przed orędziem prezydenta RP.

Ziobro pokazał wtedy dwa takie filmy, na których widać, jak Teresa P. zostawia lekarzowi książkę, a on wyjmuje z niej kopertę. Prokuratora zarzuciła kobiecie wręczenie łapówki w "nieustalonej kwocie".

- W kopercie, którą pozostawiłam w gabinecie dr. G. były tylko wyniki badań męża - zapewniała na pierwszej rozprawie Teresa P., jedna z oskarżonych. Podstawą jej oskarżenia jest właśnie film, który nie pozostawia złudzeń - widać na nim, jak kobieta podaje lekarzowi kopertę.

- Te manipulacje dowodzą, że konieczne będzie obejrzenie przez sąd całości tych nagrań - oświadczyła wtedy obrońca G., mec. Magdalena Bentkowska."
                  www.tvn24.pl/-1,1577255,0,1,obrona-doktora-g-nagrania-zmanipulowano,wiadomosc.html
          • pies_na_czarnych Re: Niesamowite :) 13.12.08, 18:26

> etykietka napisała:
            >
            > > A czy G. wcześniej miał dostęp to nagranych materiałów?

>
            > Tak, przecież sam o tym mówił. Czytasz nieuważnie.
            >

Dziwne, ze te, ktore on przegladal byly dobrej jakosci i na CD.
            Dlaczego sad dostal jakies skroty na na tasmach HVS i zlej jakosci?
            Ktos manipulowal materialem?

• kataryna.kataryna Re: Niesamowite :) 13.12.08, 18:32

> kataryna.kataryna napisała:
              >
              > > etykietka napisała:
              > >
              > > > A czy G. wcześniej miał dostęp to nagranych materiałów?
              >
              > >
              > > Tak, przecież sam o tym mówił. Czytasz nieuważnie.
              > >
              >
              > Dziwne, ze te, ktore on przegladal byly dobrej jakosci i na CD.
              > Dlaczego sad dostal jakies skroty na na tasmach HVS i zlej jakosci?
              > Ktos manipulowal materialem?

Pewnie prowadzący sprawę prokurator Ćwiąkalskiego zaniedbał. A adwokat G. się
              nie upominał.
              • pies_na_czarnych Re: Niesamowite :) 13.12.08, 18:38
                > Pewnie prowadzący sprawę prokurator Ćwiąkalskiego zaniedbał. A
                adwokat G. się
                > nie upominał.
                >

Moze to jakis mierny i wierny pisdak jest tym prokuratorem.
                Mysle, ze adwokaci pana G. zrobia z tego uzytek. Ziobru znowu w
                plecy dostanie.
              • etykietka Re: Niesamowite :) 13.12.08, 18:42
                Pan Ziobro to już ma doświadczenie z przegrywaniem różnych rzeczy z nośnika na
                nośnik w niewiadomych celach:(
                • kataryna.kataryna Re: Niesamowite :) 13.12.08, 18:45
                  etykietka napisała:

> Pan Ziobro to już ma doświadczenie z przegrywaniem różnych rzeczy z nośnika na
                  > nośnik w niewiadomych celach:(

I? Ponawiam pytanie, wierzysz na słowo adwokatowi G. czy wiesz o czym mówi?
                  • etykietka Re: Niesamowite :) 13.12.08, 18:52
                    Nie wierzę G. i nie wierzę Ziobrze. Ale gdyby z nagraniami było wszystko ok G
                    byłby udupiony, a tak ma linię obrony. Bo dla Ziobry ważniejszy był szum
                    medialny niż ukaranie łapówkarza.
                    • kataryna.kataryna Re: Niesamowite :) 13.12.08, 18:54
                      etykietka napisała:

> Nie wierzę G. i nie wierzę Ziobrze. Ale gdyby z nagraniami było wszystko ok G
                      > byłby udupiony, a tak ma linię obrony. Bo dla Ziobry ważniejszy był szum
                      > medialny niż ukaranie łapówkarza.

A co, są już ekspertyzy tych nagrań?
                      • etykietka Re: Niesamowite :) 13.12.08, 18:57
                        To początek procesu. Obrona chce by obejrzano i włączono całe 500h, a
                        prokuratura z niewiadomych przyczyn nie chce:(
                        Nie wiesz dlaczego prokuratura nie chce by rozpatrywane było wszystko co nagrano?
                        • kataryna.kataryna Re: Niesamowite :) 13.12.08, 19:04
                          etykietka napisała:

> To początek procesu. Obrona chce by obejrzano i włączono całe 500h, a
                          > prokuratura z niewiadomych przyczyn nie chce:(
                          > Nie wiesz dlaczego prokuratura nie chce by rozpatrywane było wszystko co nagran
                          > o?

Bo 500 godzin to kilka dodatkowych miesięcy.
                          • pies_na_czarnych Re: Niesamowite :) 13.12.08, 19:09
                            > Bo 500 godzin to kilka dodatkowych miesięcy.
                            >

:o((( Co chcesz przez to powiedziec? Chcesz powiedziec, ze
                            sprawiedliwosc sie nie liczy? Wazniejsze jest szybko i po linni
                            partyjnej?
                            • kataryna.kataryna Re: Niesamowite :) 13.12.08, 19:11

> > Bo 500 godzin to kilka dodatkowych miesięcy.
                              > >
                              >
                              > :o((( Co chcesz przez to powiedziec? Chcesz powiedziec, ze
                              > sprawiedliwosc sie nie liczy? Wazniejsze jest szybko i po linni
                              > partyjnej?

Chcę powiedzieć, że prokurator zna materiał i nie ma obowiązku a nawet nie
                              powinien iść na każdą fanaberię zdespoerowanych obrońców.
                          • etykietka Re: Niesamowite :) 13.12.08, 19:09
                            Jak możesz porównywać kilka miesięcy czyjejś pracy (my wszyscy za nią płacimy) z
                            kilkoma latami siedzenia w więzieniu?
                            • kataryna.kataryna Re: Niesamowite :) 13.12.08, 19:12
                              etykietka napisała:

> Jak możesz porównywać kilka miesięcy czyjejś pracy (my wszyscy za nią płacimy)
                              > z
                              > kilkoma latami siedzenia w więzieniu?

Jeśli na nagraniach obejrzanych będą dowody, że G. brał łapówki to na nagraniach
                              nieobejrzanych nie może być dowodów niewinności. Chyba, że masz pomysł jakie to
                              mogłyby być dowody.
                              • etykietka Re: Niesamowite :) 13.12.08, 19:17
                                Ne wiem:) To prokuratura sprzeciwia się włączeniu całości? A może zobaczylibyśmy
                                jeszcze co innego? :D Nie należy się bronić przed prawdą
                                • kataryna.kataryna Re: Niesamowite :) 13.12.08, 19:21
                                  etykietka napisała:

> Ne wiem:) To prokuratura sprzeciwia się włączeniu całości? A może zobaczylibyśm
                                  > y
                                  > jeszcze co innego? :D Nie należy się bronić przed prawdą

Nie należy. A Wy się tu bardzo bronicie. Choć na filmie widać jednoznacznie jak
                                  G. bierze łapówkę.
                                  • xenocide Re: Niesamowite :) 13.12.08, 19:42

>
                                    > Nie należy. A Wy się tu bardzo bronicie. Choć na filmie widać jednoznacznie jak
                                    > G. bierze łapówkę.

Wystarczy ze prokurator udowodni ze G wzial nie raz lapowke czy uczynil z tego
                                    proceder. Dla wyrokowania nie ma znaczenia czy wzial 5 czy 50 lapowek.
                              • ponte_aronte jeśli nagrania są zmanipulowane, to wszystko 13.12.08, 19:21
                                i tak pada na pysk
                                NB czy prywatnośc lekarza i pacjenta nie jest chroniona? dlaczego zajął się tym kontrwywiad wojskowy i na jakiej podstawie?
                                • pies_na_czarnych Re: jeśli nagrania są zmanipulowane, to wszystko 13.12.08, 19:26
                                  ponte_aronte napisał:

> i tak pada na pysk
                                  > NB czy prywatnośc lekarza i pacjenta nie jest chroniona? dlaczego
                                  zajął się tym
                                  > kontrwywiad wojskowy i na jakiej podstawie?

To jest zasadnicze pytanie.
    • etykietka Re: Zadam retoryczne pytanie 13.12.08, 18:30
      Czy Ziobro przed niczym się nie cofnie?:(
      • kataryna.kataryna Re: Zadam retoryczne pytanie 13.12.08, 18:34
        etykietka napisała:

> Czy Ziobro przed niczym się nie cofnie?:(

A co zrobił? Ufasz na słowo obrońcy G. czy widziałaś materiał o którym mówi? I
        wierzysz w to tak samo jak w to, że w kopertach były tylko wyniki badań. I
        dedykacje do książek.

A relację z procesu masz od redakcyjnego kolegi osoby, której rodzice są
        oskarżeni w tej sprawie.
        • pies_na_czarnych Re: Zadam retoryczne pytanie 13.12.08, 18:41

>

Ziobru przegral proces przeciwko G. Jego wiarygodnosc jest ZERO.
          • kataryna.kataryna Re: Zadam retoryczne pytanie 13.12.08, 18:44

> kataryna.kataryna napisała:
            >

> Ziobru przegral proces przeciwko G. Jego wiarygodnosc jest ZERO.

A G. dał się nagrać na braniu łapówek. Jego wiarygodność jest ile? 100%? 150%
            • pies_na_czarnych Re: Zadam retoryczne pytanie 13.12.08, 18:55
              > A G. dał się nagrać na braniu łapówek. Jego wiarygodność jest ile?
              100%? 150%
              >

Gdyby przeciwko tobie dzialal wywiad wojskowy to tez dalabys sie
              nagrac.

Tak samo ty, jak ja i wszyscy Polacy wiemy, ze dawanie prezentow
              lekarzom to jest normalna sprawa w Polsce.
              Sprawa zostala rozdmuchana na zyczenie Ziobry. Wszyscy o tym wiedza,
              a sad teraz musi robic dobra mine do zlej gry.

Mam jednoczesnie nadzieje, ze plk lotnictwa oskarzony o przyjesie
              pol kilograma cytryn i tym podobnym duperelom
              www.tvn24.pl/2182312,0,0,1,1,pulkownik-oskarza,wideo.html
              rowniez wystapi na droge sadowa przeciwko bylemu "ministrowi".
              • kataryna.kataryna Re: Zadam retoryczne pytanie 13.12.08, 19:00

> > A G. dał się nagrać na braniu łapówek. Jego wiarygodność jest ile?
                > 100%? 150%
                > >
                >
                > Gdyby przeciwko tobie dzialal wywiad wojskowy to tez dalabys sie
                > nagrac.

Nie. Nigdy nie wzięłam łapówki więc kontrwywiad wojskowy nie miałby czego nagrać.

> Tak samo ty, jak ja i wszyscy Polacy wiemy, ze dawanie prezentow
                > lekarzom to jest normalna sprawa w Polsce.

Mów za siebie.

Poza tym Twój doktorek twierdzi, że to nie były prezenty tylko wyniki badań i
                dedykacje do książek. Nie wierzysz mu?

> Sprawa zostala rozdmuchana na zyczenie Ziobry. Wszyscy o tym wiedza,
                > a sad teraz musi robic dobra mine do zlej gry.

Od roku prokuraturą rządzi Ćwiąkalski.

• pies_na_czarnych Re: Zadam retoryczne pytanie 13.12.08, 19:05
                  > Nie. Nigdy nie wzięłam łapówki więc kontrwywiad wojskowy nie
                  miałby czego nagra
                  > ć.
                  >

:)))
                  Nie znasz mozliwosci tych ludzi :))

> Od roku prokuraturą rządzi Ćwiąkalski.
                  >

Manipujujesz jak zwykle.
                  Minister nie ma wpluwu na sprawy rozpoczete.
                  • kataryna.kataryna Re: Zadam retoryczne pytanie 13.12.08, 19:10

> > Nie. Nigdy nie wzięłam łapówki więc kontrwywiad wojskowy nie
                    > miałby czego nagra
                    > > ć.
                    > >
                    >
                    > :)))
                    > Nie znasz mozliwosci tych ludzi :))

Tak? A jakie są? Umieją samym zainstalowaniem kamery wymusić na człowieku
                    zachowania mu obce?

> > Od roku prokuraturą rządzi Ćwiąkalski.
                    > >
                    >
                    > Manipujujesz jak zwykle.
                    > Minister nie ma wpluwu na sprawy rozpoczete.

Oczywiście, że ma.
                    • pies_na_czarnych Re: Zadam retoryczne pytanie 13.12.08, 19:16
                      > Tak? A jakie są? Umieją samym zainstalowaniem kamery wymusić na
                      człowieku
                      > zachowania mu obce?
                      >

Sprawe Sawickiej znasz?
                      Tutaj nie bylo prowokacji (sprawa G.). Manipulacja nie jest jednak
                      wykluaczona. Z gory wiadomo, ze ten proces jest procesem na
                      zamowienie Ziobry. Niestety prawo jest prawem i nikt nie moze tego
                      zatrzymac.
                      • kataryna.kataryna Re: Zadam retoryczne pytanie 13.12.08, 19:20

> > Tak? A jakie są? Umieją samym zainstalowaniem kamery wymusić na
                        > człowieku
                        > > zachowania mu obce?
                        > >
                        >
                        >
                        > Sprawe Sawickiej znasz?

O kurcze! To Sawicką też samym zainstalowaniem kamery zmuszono do wzięcia łapówki?

> Tutaj nie bylo prowokacji (sprawa G.). Manipulacja nie jest jednak
                        > wykluaczona. Z gory wiadomo, ze ten proces jest procesem na
                        > zamowienie Ziobry.

A G. nie brał, prawda? To wszystko manipulacja.
                        >
                        >
                        • pies_na_czarnych Re: Zadam retoryczne pytanie 13.12.08, 19:25
                          > O kurcze! To Sawicką też samym zainstalowaniem kamery zmuszono do
                          wzięcia łapów
                          > ki?
                          >

Ta kobieta manipulowano. Doskonale wiesz, ze w innych krajach tego
                          typu manipulacje sa zabronione prawem.

> A G. nie brał, prawda? To wszystko manipulacja.
                          > >

Ten pilot z mojego linku rowniez dal sie skorumpowac 1/2kg cytryn i
                          kg jablek :()
        • zaba_pelagia Re: Zadam retoryczne pytanie 13.12.08, 18:54
          A relację z procesu masz od redakcyjnego kolegi osoby, której rodzice są
          oskarżeni w tej sprawie.

Ciekawe. Znaczy co - kolega zmienił stenogram dzisiejszego posiedzenia sądu?
          • kataryna.kataryna Re: Zadam retoryczne pytanie 13.12.08, 18:56
            zaba_pelagia napisała:

> A relację z procesu masz od redakcyjnego kolegi osoby, której rodzice są
            > oskarżeni w tej sprawie.
            >
            > Ciekawe. Znaczy co - kolega zmienił stenogram dzisiejszego posiedzenia sądu?

Pokaż mi sttenogram to Ci powiem. Nie widziałaś stenogramu? No popatrz, ja też
            nie. Wiemy tylko to co z niego wybral redakcyjny kolega dziennikarki, której
            rodzice są oskarżeni i byli na tym filmie.
            • zaba_pelagia Re: Zadam retoryczne pytanie 13.12.08, 18:57
              Fajnie się nazywa ten kolega - PAP.
              • kataryna.kataryna Re: Zadam retoryczne pytanie 13.12.08, 19:05
                zaba_pelagia napisała:

> Fajnie się nazywa ten kolega - PAP.

Nazywa się "jg".
                • zaba_pelagia Re: Zadam retoryczne pytanie 13.12.08, 19:10
                  Jak znam życie, do jg należą ostatnie dwa akapity z podsumowaniem. Ale mam
                  prośbę - niestety, za późno włączylam Fakty, ale może przelecisz sie przez inne
                  portale i wskażesz, czym się różnią ich relacje.
                  • kataryna.kataryna Re: Zadam retoryczne pytanie 13.12.08, 19:13
                    zaba_pelagia napisała:

> Jak znam życie, do jg należą ostatnie dwa akapity z podsumowaniem. Ale mam
                    > prośbę - niestety, za późno włączylam Fakty, ale może przelecisz sie przez inne
                    > portale i wskażesz, czym się różnią ich relacje.

DIY.
                    >
                • ponte_aronte tu relacja kj,twis/sk/el/mlas 13.12.08, 19:11
                  zmówili się?
                  www.tvn24.pl/-1,1577255,0,1,obrona-doktora-g-nagrania-zmanipulowano,wiadomosc.html
      • ponte_aronte W Pisie obrodzili socjopaci 13.12.08, 18:39
        Ziobro Kurski Brudziński z Kaczyńskim na czele
        "Socjopatia - zaburzenie osobowości podobne do psychopatii, przejawiające się nierespektowaniem podstawowych norm moralnych oraz wzorców zachowań w społeczeństwie, uwidaczniające się w wyraźnym braku przystosowania do życia w społeczeństwie.
        Socjopaci mimo normalnego (lub nawet większego) poziomu inteligencji nie potrafią podporządkować się zasadom współżycia społecznego. W większości przypadków dochodzi do konfliktu z normami prawnymi.
        Cechy charakterystyczne tego zjawiska:
        brak sumienia i odpowiedzialności wobec innych
        brak wstydu, poczucia winy i skruchy, osoby te nie są zdolne do głębokiej troski o drugiego człowieka
        kontakty międzyludzkie są u socjopatów znikome, nastawione na eksplorację drugiej osoby
        kłamliwość i manipulowanie jednostką, wykorzystywanie do własnych celów
        nieprzywiązywanie się do drugiego człowieka, brak reakcji na zaufanie, miłość i czułość; socjopata nie odbiera sygnałów z otoczenia, nie reaguje na przykłady innych, na to co jest normą, a co nie."
        pl.wikipedia.org/wiki/Socjopatia
        • k.kiko Re: W PO obrodzili socjopaci 13.12.08, 21:56
          ci się pomyliło - to Niesiołowski, Palikot i reszta
          tej zgrai.........
    • zaba_pelagia a czy 13.12.08, 19:59
      w Wiadomościach był jakiś materiał? Pytam powaźnie, bo jestem zabiegana, ale
      widziałam stan wojenny, potem solidarnosc w Rosji, potem artystow dzieciom i
      operetke w Krakowie. Jakieś pół minuty mogło mi umknąć.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka