republika.republika 18.12.08, 12:49 Gruzini, po co wam to było?. Posłuchaliście polskiego "stratega" to i macie. www.dziennik.pl/swiat/article284636/USA_zmiazdzyly_gruzinska_armie.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoro_wieczorowo_poro Re: "Midas" Kaczyński w Gruzji 18.12.08, 13:03 armia faktycznie jak widać do doopy, ale za to prezydent z Kaczaaszwilim uśmiechnięci i odważni przez 7minut pod ostrzałem rosyjskim do zdjęć pozowali :D Odpowiedz Link Zgłoś
republika.republika Re: "Midas" Kaczyński w Gruzji 18.12.08, 13:18 zoro_wieczorowo_poro napisał: > armia faktycznie jak widać do doopy wydaje się że przy jej tworzeniu zastosowano myśl szkoleniową duetu Macierewicz-Zybertowicz "Generał w 3 godziny" Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 bo nie wzieli pod uwage obecnosci kaczorbaszy... 18.12.08, 13:58 z jaszczombiami... to najlepszy dowod, ze bez malego szwolezera gruzini nie istnieja... powinien natychmiast sie tam przeprowadzic i objac stanowisko generalissimusa... Odpowiedz Link Zgłoś
dewot007 Re: "Midas" Kaczyński w Gruzji 18.12.08, 13:06 L.Kacz. to taki "midas", co wszystko czego się dotknie, to w g.... zamienia. Myślałem, że te Gruziny mądrzejsze są ! . . . "Czasem zdarzają się takie sytuacje, że trzeba powiedzieć prawdę i prezydent bierze to na siebie. Sądzę, że historia oceni to dobrze" – Jarosław Kaczyński do dziennikarzy w Sejmie – 8.09.06 Odpowiedz Link Zgłoś
porannakawa20 Re: "Midas" Kaczyński w Gruzji 18.12.08, 14:09 dewot007 napisał: > L.Kacz. to taki "midas", co wszystko czego się dotknie, to w g.... > zamienia. > Myślałem, że te Gruziny mądrzejsze są ! No tak, ale on jest Prezydentem Polski! A Polaki madrzejsze niz Gruziny? > Odpowiedz Link Zgłoś