giwi 23.12.08, 23:26 Spokojnych Świąt w rodzinnym gronie, dobrego wypoczynku i szczęśliwego Nowego Roku wszystkim Krajowiczom! I śniegu. :-) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
elfhelm Re: Wesołych Świąt! 23.12.08, 23:27 Wzajemnie, wzajemnie. I noworocznej amnestii, aby zachęcić do powrotu stare dobre nicki :) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj POpieram 23.12.08, 23:29 elfhelm napisał: > Wzajemnie, wzajemnie. > > I noworocznej amnestii, aby zachęcić do powrotu stare dobre nicki :) > Odpowiedz Link Zgłoś
doc.na Re: POpieram 24.12.08, 00:49 zapijaczony-ryj napisał: > elfhelm napisał: > > > Wzajemnie, wzajemnie. > > > > I noworocznej amnestii, aby zachęcić do powrotu stare dobre nicki :) Dolączam się do życzeń i do propozycji amnestii! Taki piękny nick doc.torov ... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jack_sparrow_pl Re: POpieram 24.12.08, 09:03 > elfhelm napisał: > > > Wzajemnie, wzajemnie. > > > > I noworocznej amnestii, aby zachęcić do powrotu stare dobre nicki :) > > POdpisuję się Odpowiedz Link Zgłoś
giwi Re: Wesołych Świąt! 27.12.08, 22:44 Osoby, które mają od dawna zablokowaną możliwość zakładania wątków na Kraju powinny napisać do administracji forum@agora.pl Ja nie odblokowuję, nie ma również zbiorczej listy 'osób zablokowanych na Kraju'. Dlatego osoby z uszczuplonym stanem posiadania muszą pisać indywidualnie. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Wesołych Świąt! 23.12.08, 23:31 wesołych świąt wszystkim forumowiczom! Odpowiedz Link Zgłoś
warka_strong Re: Wesołych Świąt! 23.12.08, 23:36 Z radością do Twoich życzeń sie dołączam i w pełni je odwzajemniam. Odpowiedz Link Zgłoś
never06 Re: Wesołych Świąt! 23.12.08, 23:38 Podnieś rękę Boże Dziecię, błogosław Ojczyznę miłą W trudnych chwilach, w złej godzinie wspieraj jej siłę swą siłą By się zdrajcom nie zdawało, że zawładną Polską całą A Słowo Ciałem się stało i mieszkało między nami Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Wesołych Świąt! 24.12.08, 09:52 never06 napisał: > Podnieś rękę Boże Dziecię, błogosław Ojczyznę miłą > W trudnych chwilach, w złej godzinie wspieraj jej siłę swą siłą > By się zdrajcom nie zdawało, że zawładną Polską całą > A Słowo Ciałem się stało i mieszkało między nami Jakim zdrajcom? Jakie Słowo? I kto to jest MY? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
bu2m Re: Wesołych Świąt! 23.12.08, 23:43 Odblokuj mi możliwość zakładania wątków! Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Wesołych Świąt! 24.12.08, 09:53 bu2m napisał: > Odblokuj mi możliwość zakładania wątków! Napisz do: siwa@gazeta.pl ;) Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Życzę Tobie Wesołych...,Szczęśliwego...i b. dużo 23.12.08, 23:44 giwi napisała: Wesołych Świąt! Spokojnych Świąt w rodzinnym gronie, dobrego wypoczynku i szczęśliwego Nowego Roku wszystkim Krajowiczom! I śniegu. :-) ---> ... śniegu w Zieleńcu - byś nie miała ochoty zbyt szybko wracać :))) Odpowiedz Link Zgłoś
l.george.l Re: Wesołych Świąt! 23.12.08, 23:45 Wszystkiego najlepszego! kartkaświąteczna Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Giwi życzę , żeby do końca była "GIWI" 23.12.08, 23:46 Bez znaków przestankowych, podkreślników, przecinków , kropek i narastających cyferek za nickiem. Zmieńcie regulamin , bo jest naprawdę chory. Moze po świętach podyskutujemy na ten temat? I proszę Gi_wi nie wysyłaj na Osła ani w kosmos. Ja naprawdę poważnie. To w końcu Nasze FK. nie Twoje.Jak nas nie zabraknie to poaostaniesz bezrobotną. A poza tym to też zyczę. pl.youtube.com/watch?v=nn1ITu7X9hw Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Wesołych Świąt! 23.12.08, 23:55 Najlepszego, Giwula! Życzliwości wte i wewte :) Odpowiedz Link Zgłoś
kain_brat_abla Re: Wesołych Świąt! 24.12.08, 00:17 Opinia usunięta ze względu na złamanie regulaminu lub niewłaściwe poglądy polityczne. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Nie wierzę!Tobie???Kain,Brutus,Judasz ,to idole 24.12.08, 00:31 kain_brat_abla napisała: Wesołych Świąt! Opinia usunięta ze względu na złamanie regulaminu lub niewłaściwe poglądy polityczne. ---> Ich opinii nie wolno usuwać, nawet poprawnych!!! :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: Nie wierzę!Tobie???Kain,Brutus,Judasz ,to ido 24.12.08, 00:34 1normalnyczlowiek napisał: > kain_brat_abla napisała: Wesołych Świąt! > Opinia usunięta ze względu na złamanie regulaminu lub niewłaściwe poglądy > polityczne. > > ---> Ich opinii nie wolno usuwać, nawet poprawnych!!! :)))))) Apoza tym to wszyscy w domu zdrowi? Czekam na twój link w odpowiedzi na mój link w poprzednim wątku o zdrowiu Palikota Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Ja,również.Czekam na własne opinie 24.12.08, 00:45 zapijaczony-ryj napisał: Czekam na twój link w odpowiedzi na mój link w poprzednim wątku o zdrowiu Palikota ---> ewentualnie poparte linkami ... ale nie You tube, lecz "pisane" Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: Ja,również.Czekam na własne opinie 24.12.08, 00:47 1normalnyczlowiek napisał: > zapijaczony-ryj napisał: Czekam na twój link w odpowiedzi na mój link w > poprzednim wątku o zdrowiu Palikota > > ---> ewentualnie poparte linkami ... ale nie You tube, lecz "pisane" No to czekam na twoje"pIsane" własne Odpowiedz Link Zgłoś
jaerk Re: Wesołych Świąt! 24.12.08, 00:45 Wesołych, uśmiechu, radości i nadzieji na lepsze jutro życzę forumowiczom. Odpowiedz Link Zgłoś
wanda43 Re: Wesołych Świąt! 24.12.08, 05:00 Sądzisz, że jej życzenia są szczere? Ja wszystkim życzę, aby życzenia nam się spełniły. Odpowiedz Link Zgłoś
xenocide Re: Wesołych Świąt! 24.12.08, 08:40 Wesolych Swiat Bozego Narodzenia Niech sie spelnia wasze zyczenia. xeno Odpowiedz Link Zgłoś
lumpior Re: Wesołych Świąt! 24.12.08, 09:15 Spelnienia marzen.Giwi zycze takze ogloszenia amnestii na "oslej".Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Wesołych Świąt! 24.12.08, 09:18 Tobie tez, od rzadkiego, ale mimo wszystko krajowca. Sprawdzimy snieg w Alpach. PF Odpowiedz Link Zgłoś
etta2 Re: Wesołych Świąt! 24.12.08, 09:54 Przyłączam się do życzeń. Wszystkim wszystkiego NAJ-, miłych i spokojnych Świąt. Odpowiedz Link Zgłoś
masuma Re: Wesołych Świąt! 24.12.08, 10:14 Tobie, Giwi, i wszystkim Krajowiczom - cudownego uczucia s p e ł n i e n i a życzę Odpowiedz Link Zgłoś
homosovieticus Wesołych Świąt Bożego Narodzenia Giwi i innym 24.12.08, 11:02 adminom forum Kraj życzy krnąbrny, żle wychowany i glupawy homoś. BOŻE NARODZONIE - niewyobrażalny zaszczyt dla homo sapiensa! Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Wesołych Świąt Bożego Narodzenia Giwi i innym 24.12.08, 11:12 homosovieticus napisał: > adminom forum Kraj życzy krnąbrny, żle wychowany i glupawy homoś. > > BOŻE NARODZONIE - niewyobrażalny zaszczyt dla homo sapiensa! Nie bądź taki homo-centryczny! ;) Odpowiedz Link Zgłoś
cremus Wesołych i Szczęśliwego w różnych językach :))) 24.12.08, 11:20 Wesołych Świąt i szczęśliwego Nowego Roku Kellemes karácsonyi ünnepeket és Boldog újévet! Noeliniz Ve Yeni Yiliniz Kutlu Olsun ! Nollaig chridheil agus Bliadhna mhath ur! Pozdrevlyayu s prazdnikom Rozhdestva i s Novim Godom ! Boas Festas e um feliz Ano Novo Fröhliche Weihnachten und ein glückliches Neues Jahr Prieci'gus Ziemsve'tkus un Laimi'gu Jauno Gadu! Linksmu Kaledu ir laimingu Nauju metu Shinnen omedeto. Kurisumasu Omedeto ! E gueti Wïnâchte & E glecklichs Nej Johr Edo bri'cho o rish d'shato brich'to Tezze Iliniz Yashi Olsun ! Winshuyu sa Svyatkami i z Novym godam ! Nedeleg laouen na bloav ezh mat ! Chestita Koleda i Shtastliva Nova Godina Zorionak eta Urte Berri On ! Sretan Bozic! Prejeme Vam Vesele Vanoce a Stastny novy rok Glædelig Jul og godt nytår Rõõmsaid Jõulupühi ja Head uut aastat Joyeux Noël et Bonne Année! Kala Christougenna Ki'eftihismenos O Kenourios Chronos Gilotsavt Krist'es Shobas & Gilosavt akhal ts'els Feliz Navidad y Próspero Año Nuevo Mo'adim Lesimkha. Shanah Tova ! Nollaig Shona Dhuit ! Srekan Bozik I Nova Godina Bon Pasco i Feliz Aña Nobo Wilujeng Natal Sareng Warsa Enggal ! Nadolig LLawen a Blwyddyn Newydd Dda Craciun fericit si un An Nou fericit Geseende Kerfees en 'n gelukkige nuwe jaa Gëzuar Krishlindjet Vitin e Ri Juullimi Ukiortaassamilu Pilluarit Schéi Krëschtdeeg an e Schéint Néi Joer Krist Yesu Ko Shuva Janma Utsav Ko Upalaxhma Hardik Shuva & Naya Barsa Ko harkik Shuvakamana E ku odun, e hu iye' dun Christmas Shubhakaankshalu & Nootana Samvatchara Subhakanshalu Noflike Krystdagen en in protte Lok en Seine yn it Nije Jier Gleðileg Jól og Farsaelt Komandi ár Nathar Puthu Varuda Valthukkal God Jul och Gott Nytt År Vesele bozicne praznike in srecno novo leto Hyvää Joulua - 0nnellista uutta vuotta Bon Nadal e Bo Ani Novo Bon Natale e Bon capu d' annu Merry Christmas & Happy New Year Selamat Hari Natal & Selamat Tahun Baru Sung Tan Chuk Ha Bonn e Erez Ane Zul saryn bolon shine ony mend devshuulye Sretan Bozic. Vesela Nova Godine Subha nath thalak Vewa. Subha Aluth Awrudhak Vewa Vesele Vianoce a stastny novy rok Veseloho Vam Rizdva i Shchastlyvoho Novoho Roku Buon Natale e Felice Anno Nuovo Hoesenestotse & Aa'e Emona'e Gajan Kristnaskon & Bonan Novjaron Mele Kalikimaka & Hauoli Makahiki Hou Pax hominibus bonae voluntatis Vrolijk Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar! W innych językach nie znam, więc jeszcze raz po polsku Wesołych Świąt i oby Nowy 2009 Rok był szczęśliwszy niż oczekiwania. Pozdr ...... Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Re: Wesołych Świąt! 24.12.08, 13:33 Wszystkim Forumowiczom, a Tobie Giwi dodatkowo zmiany kierownictwa i linii gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
qdlinski Serdeczne dzięki ! 24.12.08, 13:37 i nawzajem, a szczególnie Giwi - zdrówka po sylwestrowej nocy :) Odpowiedz Link Zgłoś
malaszaramysz Życzę Ci abyś w życiu 24.12.08, 14:40 dostała wszystkie te rzeczy,których kupić nie można za żadne pieniądze ani inne skarby świata.Te najważniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
kecawa Re: Wesołych Świąt!Bożego Narodzenia 24.12.08, 14:50 Popieram i się przyłączam kecaw Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Najlepszego! :p 24.12.08, 17:15 Chrystusie... Jeszcze się kiedyś rozsmucę, Jeszcze do Ciebie powrócę, Chrystusie... Jeszcze tak strasznie zapłaczę, Że przez łzy Ciebie zobaczę, Chrystusie... I taką wielką żałobą Będę się żalił przed Tobą, Chrystusie... Że duch mój przed Tobą klęknie I wtedy serce mi pęknie, Chrystusie... Julian Tuwim Odpowiedz Link Zgłoś
pluton.333 Re: Najlepszego! :p 25.12.08, 14:48 Teraz jesteś Chrystusik maleńki i sikasz w pieluchę, nawet nie w spodenki. Chrystusem będziesz dopiero w Alleluja Ale ave.duce tego nie wyczuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Najlepszego! :p 25.12.08, 19:48 pluton.333 napisał: > Teraz jesteś Chrystusik maleńki > i sikasz w pieluchę, nawet nie w spodenki. > > Chrystusem będziesz dopiero w Alleluja > Ale ave.duce tego nie wyczuwa. Czyżby? :p Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: Najlepszego! :p 25.12.08, 15:26 ave.duce napisała: > Chrystusie... > > Jeszcze się kiedyś rozsmucę, > Jeszcze do Ciebie powrócę, > Chrystusie... > > Jeszcze tak strasznie zapłaczę, > Że przez łzy Ciebie zobaczę, > Chrystusie... > > I taką wielką żałobą > Będę się żalił przed Tobą, > Chrystusie... > > Że duch mój przed Tobą klęknie > I wtedy serce mi pęknie, > Chrystusie... > > > Julian Tuwim > Ave, brakuje tu Ciebie. Zobacz jak to forum sPiS_działo! Na te "ambitne wątki typu "Balcerowicz Kretyn"-Przepraszam pana profesora , ale to nie moja opinia, tylko cytuję. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Najlepszego! :p 25.12.08, 19:58 Może pojawię się na dłużej Nowym Roku, who knows? ps. tYż jestem "wątkowo" zabanowana na FK. Nowa siwa miotła się krzata, że strach się bać! :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj Re: Najlepszego! :p 26.12.08, 11:29 ave.duce napisała: > Może pojawię się na dłużej Nowym Roku, who knows? > > ps. tYż jestem "wątkowo" zabanowana na FK. > Nowa siwa miotła się krzata, że strach się bać! > > :PPP przerób się na ave_duce Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Najlepszego! :p 26.12.08, 15:55 zapijaczony-ryj napisał: > > przerób się na ave_duce Na razie ... @ nie chce mi się @ :))) Odpowiedz Link Zgłoś
anathesis Wesołych, Giwi, ale obiecaj, ze wyrzucisz 25.12.08, 15:30 nozyce:) Zobaczmy jak bedzie wygladac to forum bez cenzury. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: Wesołych, Giwi, ale obiecaj, ze wyrzucisz 26.12.08, 09:26 anathesis napisała: > nozyce:) Zobaczmy jak bedzie wygladac to forum bez cenzury. giwi robi tylko co Jej nakazali. Jak trzeba to zamelduje tam gdzie trzeba, ale chyba robi to tylko z obowiązku bo nie mogę sobie wyobrazić, żeby robiła to tak sama z siebie ... . Ale za życzenia dziękuję i odwzajemniam. Odpowiedz Link Zgłoś