dupetek 28.01.09, 17:27 Ja, na co dzień uprawiam grzeczny bojkot oszołomstwa, ale często, się to nie sprawdza. Grzeczność z chamstwem na ogół przegrywa:(! Czy macie jakieś swoje sposoby?? Może znajdziemy wspólnie coś skutecznego. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ave.duce Re: Sposoby na pisdziadostwo! 28.01.09, 17:34 dupetek napisał: > Ja, na co dzień uprawiam grzeczny bojkot oszołomstwa, ale często, się to nie > sprawdza. Grzeczność z chamstwem na ogół przegrywa:(! > Czy macie jakieś swoje sposoby?? Może znajdziemy wspólnie coś skutecznego. Trzeba ich "zabić" śmiechem. To najlepszy, wg mnie, sposób na oszołomów wszelkiej maści. www.wprost.pl/G/wprost_gfx/1223/s20w.jpg :p Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Nieskuteczny i wręcz niebezpieczny sposób!! 28.01.09, 17:54 ave.duce napisała: > Trzeba ich "zabić" śmiechem. > To najlepszy, wg mnie, sposób na oszołomów wszelkiej maści. > > www.wprost.pl/G/wprost_gfx/1223/s20w.jpg > > :p< Pisdziadostwo nie ma poczucia humoru i z igły robi widły! Z niewinnego żartu potrafią zrobić aferę. Jakieś, toto takie pojęęębane:(( Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Nie zgadzam się... częściowo :) 28.01.09, 17:59 dupetek napisał: > Pisdziadostwo nie ma poczucia humoru i z igły robi widły! Z niewinnego żartu > potrafią zrobić aferę. Jakieś, toto takie pojęęębane:(( Zgadzam się z tym, co napisałeś powyżej, ale nie z tytułem postu. Oni zwykle wieją, gdzie pieprz rośnie. Oczywiście, są wyjątki- "nienormalne"pijawki - pomijać i tyle. :p Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Nie zgadzam się... częściowo :) 28.01.09, 18:30 ave.duce napisała: > dupetek napisał: > > > Pisdziadostwo nie ma poczucia humoru i z igły robi widły! Z niewinnego ża > rtu > > potrafią zrobić aferę. Jakieś, toto takie pojęęębane:(( > > Zgadzam się z tym, co napisałeś powyżej, ale nie z tytułem postu. > Oni zwykle wieją, gdzie pieprz rośnie. > Oczywiście, są wyjątki- "nienormalne"pijawki - pomijać i tyle. > > :p< A co chcesz od tytułu postu? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Nie zgadzam się... częściowo :) 28.01.09, 18:37 dupetek napisał: > A co chcesz od tytułu postu? Nic nie chcę > nie uważam, żeby był to nieskuteczny i niebezpieczny sposób i tyle. :p Odpowiedz Link Zgłoś
boravw12 Re: Nieskuteczny i wręcz niebezpieczny sposób!! 29.01.09, 00:37 Zamiast inwektyw typowych dla Pokemonów: Wciąż nam powtarza gromadka Lisów: To wina PiS-u! To wina PiS-u! Braku autostrad jaka przyczyna? To PiS-u wina! To PiS-u wina! Że znów korupcja w kraju rozkwita? Winna jest IV Rzeczpospolita! Gdy Putin mało ma dla nas miłości? Putin jest zły, bo PiS go rozzłościł! Kiedy się Merkel chłodno uśmiecha? To wina Jarka! To wina Lecha! Ale ta śpiewka dla wielu ludzi prędzej czy później w końcu się znudzi. I już nie będzie znaczyć tak wiele po latach rządów trzech czy też czterech. A gdy kadencja środek przekroczy, trudno już będzie mydlić nią oczy. Lecz jest metoda, nietrudna wcale, jak lud omamić sprytnym PR-em. I go oszukać w sposób dziecinny, że winny to jest zawsze ktoś inny. Co słowo cud właściwie znaczy? Cud się nie udał - winni Krzyżacy. Że ze stoczniami problem jest spory? Bo okupacja oraz rozbiory. Kiedy Palikot znowu coś bredzi? Przyczyną Potop, a winni Szwedzi. Gdy z piłkarskiego Euro są nici? Winni są Azja, Bohun i Kmicic. Wysokie ceny są tego lata? Bo Wóz Drzymały oraz Hakata. Gdy na granicach wciąż stoją TIR-y? Wybuch wulkanu koło Antyli. Że gospodarka ma się dość marnie? Podczas lektury zasnął Latarnik. W ten sposób każdy pomyśli i powie, że Car jest dobry, źli - ministrowie. A gdy ktoś burknie, że coś jest nie tak, zaraz go skarci pewna Gazeta. I wreszcie nigdy nie będzie dość ci cudnej miłości w dużej ilości. I wreszcie dotrze Słoneczko Peru do upragnionych bram Belwederu. Lecz myśl mnie ciągle dręczy uparta: czy Słońce Peru - to Słońce Karpat? Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Nieskuteczny i wręcz niebezpieczny sposób!! 29.01.09, 01:31 boravw12 napisał: > Lecz myśl mnie ciągle dręczy uparta: > czy Słońce Peru - to Słońce Karpat? Niech Cię dłużej nie dręczy! Słońce Peru i Słońce Karpat to nie to samo. Słońce Karpat - Wielki Strateg Bulgotek J. Kaczyński - świeciło swego czasu teletubisiom. Teraz spoczywa na dnie. I choćby nie wiem, jak się starali wizażyści > nie pomoże nic na ten PIC. images2.fotosik.pl/304/bb444ded03d18082med.jpg :p Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczony-ryj D.O.K.ŁA.D.N.I.E! 28.01.09, 18:27 ave.duce napisała: > dupetek napisał: > > > Ja, na co dzień uprawiam grzeczny bojkot oszołomstwa, ale często, się to > nie > > sprawdza. Grzeczność z chamstwem na ogół przegrywa:(! > > Czy macie jakieś swoje sposoby?? Może znajdziemy wspólnie coś skutecznego > . > > Trzeba ich "zabić" śmiechem. > To najlepszy, wg mnie, sposób na oszołomów wszelkiej maści. > > www.wprost.pl/G/wprost_gfx/1223/s20w.jpg > > :p Pokazywać nono stop to samo na zywo.Na każdym kroku pokazywać hipokryzję opóżnionego w rozwoju i najgenialniejszego Prawda ich zabija. W końcu sami PiS_dogłowi widząc swoich przywódców zaczną pęCać (od pęc) ze śmiechu. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=85464888 Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Sposoby na pisdziadostwo! 28.01.09, 17:37 Najprostszy i najskuteczniejszy sposób to ignora... Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Nie sprawdza się! 28.01.09, 17:56 yoma napisała: > Najprostszy i najskuteczniejszy sposób to ignora...< Z przykrością stwierdzam, że spływa, to po nich, jak za przeproszeniem po psach!:) Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Nie sprawdza się! 28.01.09, 18:34 Bo klawiatura świerzbi i niepotrzebnie się z nimi gada, a niechby gadali sami ze sobą, tak jak kiko. Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: Sposoby na pisdziadostwo! 28.01.09, 17:41 Chamstwo w czystej POstaci to ty i tobie POdobni uprawiacie.A PISdactwo da wam ładnie POpalić w następnych wyborach.I możecie się spinać,nadymać, wkur...ć ale to nic wam nie POmoże.Moda na wodogłowych wykształciuchów mija.I to bezpowrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Sądzisz, że wróci moda retro na wykształCIOŁKI? 28.01.09, 17:45 To se ne vrati. :p Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: Sądzisz, że wróci moda retro na wykształCIOŁK 28.01.09, 17:49 Pane Havranek,to se vrati i wtedy dupki Dupkom zadrżą. Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: Czekaj tatka latka i PiSz na Berdyczów :) 28.01.09, 17:59 Szkoda atramentu,szkoda tvn-u,szkoda tok-fm-u(Chlasta może się POchlastać),szkoda gie-wu,szkoda superwariacji i 90% Pozostałych "mediów".PIS potęgą jest i basta.Pryszczate lemingi maszerują,a ocean tuż,tuż. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 "PiS potęgą jest i basta" - skoro Wesele przywołu 28.01.09, 18:06 jesz, to można zacytować również: "miałeś chamie złoty róg". Bolszewickie pisiory nie mogą zdzierżyć, że waaadzy nie utrzymały, mimo taaaakich poświęceń. tadzap napisał: > Szkoda atramentu,szkoda tvn-u,szkoda tok-fm-u(Chlasta może się > POchlastać),szkoda gie-wu,szkoda superwariacji i 90% > Pozostałych "mediów".PIS potęgą jest i basta.Pryszczate lemingi > maszerują,a ocean tuż,tuż. Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Wykształciuchy są a wykształciołków nikt nie zna.. 28.01.09, 19:17 ave.duce napisała: Sądzisz, że wróci moda retro na wykształCIOŁKI ---> Może zdefiniuj tych "wykształciołków", tak jak Dorn celnie zdefiniował wykształciuchów, przez co nabawiliście się palpitacji serca ... :) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Sposoby na pisdziadostwo! 28.01.09, 17:58 tadzap napisał: > Chamstwo w czystej POstaci to ty i tobie POdobni uprawiacie.A > PISdactwo da wam ładnie POpalić w następnych wyborach.I możecie się > spinać,nadymać, wkur...ć ale to nic wam nie POmoże.Moda na > wodogłowych wykształciuchów mija.I to bezpowrotnie. Ile razy kaczuchy mogą łapać trzeci oddech? Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Bądź tak miły i pisz na temat!! 28.01.09, 18:09 tadzap napisał: > Chamstwo w czystej POstaci to ty i tobie POdobni uprawiacie.A > PISdactwo da wam ładnie POpalić w następnych wyborach.I możecie się > spinać,nadymać, wkur...ć ale to nic wam nie POmoże.Moda na > wodogłowych wykształciuchów mija.I to bezpowrotnie.< Rzucasz teksty, które nie mają nic wspólnego z moim wątkiem! Jesteś typowym, chamskim i tępym pisdziadem!! Załóż swój wątek i tam ociekaj pianą! Ja zwróciłem się do kulturalnych ludzi! Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: Bądź tak miły i pisz na temat!! 28.01.09, 18:53 Piana to wali z ciebie.Rozumiem twoją frustrację.Malarzyna z kolesiami cię oszukali.Chlebowski wyznacza ci sposób myślenia.Mnie też by to zajeżyło.Ale nie martw się po następnych wyborach będzie znowu normalnie. Polska będzie krajem Prawym I Sprawiedliwym. Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Sposoby na pisdziadostwo! 28.01.09, 17:50 Mniej alkoholu i lodem sobie główkę okładaj. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Sposoby na pisdziadostwo! 28.01.09, 18:00 elena4 napisała: > Mniej alkoholu i lodem sobie główkę okładaj.< Ja cały czas na lodach jestem:)) Którą główkę miałaś na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Sposoby na pisdziadostwo! 28.01.09, 18:17 Chcesz mnie sprowadzic do swojego poziomu? Uważaj. Może zaboleć. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Zapraszam! 28.01.09, 18:26 elena4 napisała: > Chcesz mnie sprowadzic do swojego poziomu? > Uważaj. Może zaboleć.< Jak na pisdziadostwo potrafisz się znaleźć!! Gratuluję:) Powiedz, jak mogłabyś mnie zaboleć? Jestem zaintrygowany:) Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: Sposoby na pisdziadostwo! 28.01.09, 17:57 PiSowcy nie mają poczucia humoru???? To nieprawda, oto dowód, boki zrywam czytając wasze oszołomskie teksty, hahahaha, że też takie egzemplarze nawiedzone chodza po ziemi, hahahaa. Kabaret przy was wysiada, haha. Tak myslę że to trochę nieładnie śmiac się z choroby psychicznej takich jak wy, ale cóż, hahahahaaa. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Sposoby na pisdziadostwo! 28.01.09, 18:01 są też miłe pisiorki, chamskie i agresywne należy omijać z daleka...:) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Sposoby na pisdziadostwo! 28.01.09, 18:03 isa.stern napisała: > są też miłe pisiorki, chamskie i agresywne należy omijać z daleka...:) > Są, fakt. I nawet miło "popostować" z nimi można od czasu do czasu. :p Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Sposoby na pisdziadostwo! 28.01.09, 18:06 tak jest, pisiorki tylko w małych dawkach...;) :p Odpowiedz Link Zgłoś
ten-obcy Re: Sposoby na pisdziadostwo! 28.01.09, 23:02 isa.stern napisała: > tak jest, pisiorki tylko w małych dawkach...;) Kretynki nawet w najmniejszych są niestrawne. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: Sposoby na pisdziadostwo! 28.01.09, 18:04 Moi drodzy antypisowcy czy nie widzicie swojego chamstwa??? Trochę samokrytyki, przypomnę tylko jeden z waszych niebywałych chamskich zagrań. "Zabierz babci dowód" - mówi wam to coś o niebywałym chamstwie, czy jak zwykle chory umysł nie kuma????? Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Sposoby na pisdziadostwo! 28.01.09, 18:08 hasło "zabierz babci dowód" uważasz za przejaw chamstwa, to do jakiej kategorii zaliczysz np. "małpę w czerwonym" (inne, b. dosadne określenia sobie daruję...) Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: Sposoby na pisdziadostwo! 28.01.09, 18:11 Jeżeli ty uważasz że akcja utrudniająca dokonanie wolnego demokratycznego wyboru obywatelom, zorganizowana przez partię polityczną, przy wielkim aplauzie jej wyborców to to samo, co podsłuchane przez SBeckie media słowa to moja teza o braku jasnego myslenia i chorobie psycholskiej z nienawiści, się potwierdza. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) )) 28.01.09, 18:16 I ta nagonka młodych i pieknych na starszych ludzi to wręcz faszyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: :)))))))))))))))))))))))))))))))) )) 28.01.09, 18:21 paralela1 napisała: > I ta nagonka młodych i pieknych na starszych ludzi to wręcz faszyzm. Hmmm. Kaczyzm to faszyzm > dokształć się troszkę, może wtedy wrócimy do tematu. ps. swoim postem nt. "dowodu osobistego" udowodniłaś tylko, że poczucie humoru jest Ci obce. Nie stanowisz wyjątku wśród zwolenników PiS&co. EOT Odpowiedz Link Zgłoś
trzymilionowy.post Re: Sposoby na pisdziadostwo! 28.01.09, 18:28 paralela1 napisała: > Jeżeli ty uważasz że akcja utrudniająca dokonanie wolnego demokratycznego wybor > u > obywatelom, zorganizowana przez partię polityczną, przy wielkim aplauzie jej > wyborców to to samo, co podsłuchane przez SBeckie media słowa to moja teza o > braku jasnego myslenia i chorobie psycholskiej z nienawiści, się potwierdza. I nikt nas nie przekona.... A normalni z poczuciem humoru zrobili tak: pl.youtube.com/watch?v=Ij5buiE8Yr0 :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Sposoby na pisdziadostwo! 28.01.09, 18:12 A pamiętasz, droga zwolenniczko PiSu: "Spieprzaj, dziadu!"? Czy to nie Pan pRezydĘt Niepociumany Mamrotek tak zwrócił się niegdyś do obywatela RP? ps. to jest wątek o pisdziadostwie, przypominam uprzejmie, a nie studium porównawcze. :p Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: Sposoby na pisdziadostwo! 28.01.09, 18:14 Pamiętam, dwóch meneli wyzywało Kaczyńskiego od najgorszych, ciekawe co ty byś powiedziała gdyby ciebie tak wyzywało dwóch pijaków, "panowie macie rację" tak byś zareagowała, hehe. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Sposoby na pisdziadostwo! EOT 28.01.09, 18:25 paralela1 napisała: > Pamiętam, dwóch meneli wyzywało Kaczyńskiego od najgorszych, ciekawe co ty byś > powiedziała gdyby ciebie tak wyzywało dwóch pijaków, "panowie macie rację" tak > byś zareagowała, hehe. Pamięć Ci chyba szwankuje. Obejrzyj sobie nagranie wideo z tego "napadu". Zdobądź odpowiednią wiedzę i oby nauka nie poszła w las. Powodzenia! Miłego wieczoru. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Sposoby na pisdziadostwo! 15.03.09, 14:05 paralela1 napisała: > Pamiętam, dwóch meneli wyzywało Kaczyńskiego od najgorszych, ciekawe co ty byś > powiedziała gdyby ciebie tak wyzywało dwóch pijaków, "panowie macie rację" tak > byś zareagowała, hehe. Proponuje wyciag z milorzabu dwuklpowego(Ginkgo Biloba) znakomicie odswierza pamiec. www.youtube.com/watch?v=3FMp9Ec3pcY Odpowiedz Link Zgłoś
tadzap Re: Sposoby na pisdziadostwo! 28.01.09, 18:23 A pamiętasz misiu "faszystowskie rządy PIS- u,securitate,stasi,Moczara".Jednak to prawda, wodogłowi stoją tam gdzie stało ZOMO. Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: Sposoby na pisdziadostwo! 28.01.09, 18:07 Poza tym zamiast wyklinac na pisowców lećie poręczać za Karnowskiego, bo platfusom sporo kasy ubędzie jak skarbnika Pomorza zamkną, a reszta autorytetów wyląduje także w pierdlu za złodziejstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Sposoby na pisdziadostwo! 28.01.09, 18:10 jesli jest winny, to nikt z nas nie będzie go bronił ani udawał, że nic się nie stało... o to chodzi, że my nie jesteśmy slepymi, bezrefleksyjnymi wyznawcami żadnej partii... Odpowiedz Link Zgłoś
paralela1 Re: Sposoby na pisdziadostwo! 28.01.09, 18:12 Przestań, ty ziejesz ślepa nienawiścią, idź się doładowac na Superstacji oni tam tylko o PiS napieprzają. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern o, właśnie! takie pisiory jak, Ty 28.01.09, 18:17 należy unikać szerokim łukiem... pomijając chamstwo i agresję przebijające prze Twoje zakłamane posty, fakt, że są one obok każde tematu też nie jest bezznaczenia...:/ EOT Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Ale jesteście ślepymi wyznawcami pseudoautorytetów 28.01.09, 19:28 isa.stern napisała: o to chodzi, że my nie jesteśmy slepymi, bezrefleksyjnymi wyznawcami żadnej partii... ---> Bezkrytycznie przyjmujecie i później bezmyślnie POwielacie wszystko, co jakiemuś pętakowi akurat zaległo się w głowie. Odpowiedz Link Zgłoś
ajron1960 Re: Sposoby na pisdziadostwo! 28.01.09, 18:09 Mówić zawsze prawdę, nie obiecywać cudów kiedy wiadomo, że to zwykłe kłamstwo, kochać i być dumnym ze swojej Ojczyzny Polski. Nie kraść, nie mianować na min sprawiedliwości adwokata oligarchów i mafii itd, itd... Dawać przykład poświęcenia i pracowitości dla kraju zamiast lenić sie w Peru czy Dolomitach. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Sposoby na pisdziadostwo! 28.01.09, 18:17 ajron1960 napisał: . > Dawać przykład poświęcenia i pracowitości dla kraju zamiast > lenić sie w Peru czy Dolomitach. Oj, tak, tak. fakty.interia.pl/polska/news/prezydent-polecial-do-juraty-rzadowym-samolotem,1196348 :) Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Albo nie lenić się w Juracie... 28.01.09, 18:18 ajron1960 napisał: > Mówić zawsze prawdę, nie obiecywać cudów kiedy wiadomo, że to zwykłe > kłamstwo, kochać i być dumnym ze swojej Ojczyzny Polski. > Nie kraść, nie mianować na min sprawiedliwości adwokata > oligarchów i mafii itd, itd... > Dawać przykład poświęcenia i pracowitości dla kraju zamiast > lenić sie w Peru czy Dolomitach. Odpowiedz Link Zgłoś
yoma Re: Sposoby na pisdziadostwo! 28.01.09, 18:36 Jak się komu chce bawić, to może im piętnować bezlitośnie błędy logiczne, faktyczne i ortograficzne. Albowiem nie masz wypowiedzi pisięcia bez chociaż jednego :) Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Czy musimy być bezsilni? 28.01.09, 19:01 Na moje pytanie padły dwie propozycje: ignorować i "zabić" śmiechem. Pierwsze nie sprawdza się, bo grzeczność jest traktowana jako słabość! Czyli, wskoczyć na plecy i obsobaczyć! Drugie wymaga poczucia humoru czego brakuje tej sitwie! Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek No właśnie!Wam nigdy do głowy nie przyjdzie 28.01.09, 19:35 dupetek napisał: Czy musimy być bezsilni? Na moje pytanie padły dwie propozycje: ignorować i "zabić" śmiechem. ---> - a właściwie wynika to z waszej niemożności i niePOradności - że najprościej byłoby "zabić" argumentami. Tylko że w waszym słowniku takie słowo nie istniało i nie istnieje. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: No właśnie!Wam nigdy do głowy nie przyjdzie 15.03.09, 14:31 Mozna jeszcze "opisiac". Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek U ciebie, zawsze przegrywa ...!!! :))) 28.01.09, 19:20 dupetek napisał: Grzeczność z chamstwem na ogół przegrywa:(! Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Pisz na temat! 28.01.09, 20:03 1normalnyczlowiek napisał: > dupetek napisał: Grzeczność z chamstwem na ogół przegrywa:(!< Takie dowcipy sprzedawaj kolesiom z pisdziadowskiego szamba! Ja pytam grzecznych i kulturalnych ludzi o sposób na bydło!! Odpowiedz Link Zgłoś
1normalnyczlowiek Aaaa!To mów,że chcesz swoich czegoś uczyć! 28.01.09, 20:20 dupetek napisał: Ja pytam grzecznych i kulturalnych ludzi o sposób na bydło!! ---> Widzisz, jak szybko potwierdziłeś, że nie rozumiesz podstawowych spraw. :))) Odpowiedz Link Zgłoś
elena4 Re: Aaaa!To mów,że chcesz swoich czegoś uczyć! 28.01.09, 20:23 Brawo normals. Piątka z plusem. Odpowiedz Link Zgłoś
wos9 Re: Aaaa!To mów,że chcesz swoich czegoś uczyć! 28.01.09, 23:01 elena4 napisała: > Brawo normals. Piątka z plusem. 6-tka zarezerwowana dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Błąd! 28.01.09, 20:33 Ty potwierdziłeś moją tezę!:(( Czy wszyscy pisdziadowcy muszą być tacy pisdzięnięci?! 1normalnyczlowiek napisał: > ---> Widzisz, jak szybko potwierdziłeś, że nie rozumiesz podstawowych spraw > . :)))< Odpowiedz Link Zgłoś
ten-obcy Re: Pisz na temat! 28.01.09, 22:57 Ja pytam grzecznych > i kulturalnych ludzi o sposób na bydło!! Grzeczni i kulturalni ludzie ominą cię z daleka. Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Sposoby na pisdziadostwo! 28.01.09, 20:58 Cały czas zastanawiam się nad uniwersalnym i skutecznym sposobem! Ostatnio, znajomy zaproponował mi,żebym takiego "klienta" odwrócił odwłokiem i żebym załatwił to kopniakiem. Jednak, jeszcze nie dorosłem do takich metod. Chociaż, myślę, że byłoby to bardzo skuteczne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
ten-obcy odwróć się 28.01.09, 22:58 dupetek napisał: > Cały czas zastanawiam się nad uniwersalnym i skutecznym sposobem! Ostatnio, > znajomy zaproponował mi,żebym takiego "klienta" odwrócił odwłokiem i żebym > załatwił to kopniakiem. Jednak, jeszcze nie dorosłem do takich metod. Chociaż, > myślę, że byłoby to bardzo skuteczne:)) Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Te, dupe(te)k, 28.01.09, 21:36 tu się możesz wykazać yntelektualnie: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=90522842 Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Te, dupe(te)k, 28.01.09, 23:37 Wykazuję się tam, wykazuję:)) Dzięki berni za przypomnienie, bo nie zaglądałem tam ostatnio:)) Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek I co? Żadnej rady?:)) 29.01.09, 00:16 Czyli, że mam ulec pisdziadostwu?!! Jak można się przed tą zarazą bronić? Odpowiedz Link Zgłoś
wojciuirl Re: I co? Żadnej rady?:)) 29.01.09, 00:54 Widzisz dupetek,takie male forum a jaki rozrzut rozumowania,i jak wiele roznic pogladowych,wiec jak w tym kraju mozesz z czymkolwiek lub kimkolwiek walczyc.Taki 1unnormalczlowiek ,bo tak ja nazywam tego esa,ma plaski rozum i z tego co widac 90% spoleczenstwa ma tak samo,nie jest w stanie nawet pojac o co ci chodzi ,a co dopiero walczyc.Natomiast co do sposobu walki z PISDZIADOSTWEM to ja znam jedna skuteczna metode,ktora zapoczatkowal nam Lechu,a mianowicie BOJKOT ,ale to bojkot wszystkiego i wszedzie,przez wszystkich.Mowic glosno i otwarcie prosto w twarz ,nie bac sie powiedziec ze cos jest czarne jesli PISDZIADY mowia ze jest biale.Ja bez ogrodek pisze jak jest a nie ubarwiam faktow ,na moim forum. fakty.wypowiedzi.pl/twoj-przykladowy-dzial-f2.html Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Dzięki Wojtuś! 29.01.09, 01:14 Za wpis i radę. Ale z tą powściągliwością nie zawsze sobie radzę:( Jeśli ktoś na chama przestawia mi "kolory" świata, to mnie ponosi!! Zajrzę na Twoje forum, ale nie jestem pewny czy tam wytrzymam:)! Pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kum.z.antalowki Jedynym sposobem na głupotę jest oświata 29.01.09, 04:49 Na chamstwo - wychowanie. Natomiast większość forumowych pismatołków to albo (wzorem ich partyjnego przywództwa) polityczna chuliganeria, albo osoby upośledzone, dotknięte partyjniacką odmianą koprolalii. Czasem - cierpliwie tłumaczę. Bywa - że polemizuję. Częściej - kpię. Ze wstydem przyznaję, że niekiedy się wkurzam i bywam złośliwy oraz nieuprzejmy. Ale - generalnie - agresywny bełkot pisuarowych trolli utwierdza mnie w przekonaniu, że trzeba z tą patologią polskiego życia politycznego walczyć, gdyż byłoby to nieszczęście i oddanie władzy wyjątkowo plugawym łobuzom. Gdy takie trolle - zamiast polemizować merytorycznie - zaczynają bluzgać "ad personam" - myślę sobie: - o, znów mi sie udało doprowadzić kaczy móżdzek do granicy poza którą już przestaje kojarzyć i zaczyna reagować regresywnie... W Polsce na 10 osób 7 pluje na ulicy, a 1 na przechodniów. To jest te 10 procent "twardego elektoratu" PiS. Wynotowałem sobie półtora roku temu taki fragment z wykładu profesora Bartoszewskiego... i wracam do niego, gdy czuję, że pisuarowemu trollowi udaje sie mnie zdenerwować: "Nie bardzo widzę siebie w miejscu, w którym wszyscy myślą identycznie, maszerują identycznie i śpiewają unisono hymn partyjny Czuję się w jakimś stopniu uczestnikiem krajowej i międzynarodowej partii ludzi dobrej woli, tolerancyjnych i życzliwych innym. Nie cierpię nienawiści i nadczujności, niezależnie od tego, czy ma podłoże klasowe, rasowe czy partyjne. Kiedyś mnie zapytano, czy można mnie wybić z tej otwartości na innych i czymś mnie obrazić. Odpowiedziałem dziennikarzowi taką przypowieścią: "A czy jak pana pijany obrzyga w autobusie, to pan jest obrażony?". Otóż mnie nie można obrazić, można mnie obrzygać. Obrazić mógłby mnie ktoś, kogo bym znał, szanował i na kim bym się zawiódł, kto by świadomie formułował obelgi i pomówienia pod moim adresem. Ale to mi się jakoś w życiu nie przytrafiło." I mi lżej. Odpowiedz Link Zgłoś
ave.duce Re: Jedynym sposobem na głupotę jest oświata 29.01.09, 08:19 Dzięki, Kumie. :p Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Re: Jedynym sposobem na głupotę jest oświata 29.01.09, 09:39 kum.z.antalowki napisał: > Na chamstwo - wychowanie. Na kierownika katedry kultury, wychowania i dobrych manier proponuję Etnę. > Natomiast większość forumowych pismatołków > Na chamstwo - wychowanie. > to albo (wzorem ich partyjnego przywództwa) polityczna chuliganeria, albo osoby upośledzone, dotknięte partyjniacką odmianą koprolalii. > Na chamstwo - wychowanie. > > Czasem - cierpliwie tłumaczę. Bywa - że polemizuję. Częściej - kpię. Ze wstydem przyznaję, że niekiedy się wkurzam i bywam złośliwy oraz nieuprzejmy. Zwłaszcza, gdy kończą ci się argumenty... -PPP > Gdy takie trolle - zamiast polemizować merytorycznie Z kim ??? Etną, piesą na czarnych, oszołkiem, czy innymi wykształciuchowanymi asami yntelektu ???... ROTFL ;))))))))))))))))) - zaczynają bluzgać "ad personam" - myślę sobie: - o, znów mi sie udało doprowadzić kaczy móżdzek do granicy poza którą już przestaje kojarzyć i zaczyna reagować regresywnie... No to przejrzyj se w wolnej chwili forum i sprawdź, czy aby na pewno zdarza się to częściej "kaczym trollom", czy może raczej "antykaczym"... ? ;))) > W Polsce na 10 osób 7 pluje na ulicy, a 1 na przechodniów. To jest te 10 procent "twardego elektoratu" PiS. Nie - to jest twardy elektorat PO, który pluje na PiS... > > Wynotowałem sobie półtora roku temu taki fragment z wykładu profesora Bartoszewskiego... i wracam do niego, gdy czuję, że pisuarowemu trollowi udaje sie mnie zdenerwować: > > "Nie bardzo widzę siebie w miejscu, w którym wszyscy myślą identycznie, maszerują identycznie i śpiewają unisono hymn partyjny" No to Panu "Profesorowi" chyba nie za bardzo po drodze z faszystowską PO... ;))) "Z rządem jest jak z oddziałem frontowym. Jest zadanie - idziesz na zwiad, jesteś odwołany ze zwiadu - to wracasz na tyły. I nikt nie powinien z tego powodu kwękać. Albo się wierzy w jakąś ideę, albo pielęgnuje się tylko swoje ego." "Gdy premier mówi: dziękuję, pańska służba dla ojczyzny się zakończyła, to po prostu się żegnamy. To nie powód, by reagować jak dziecko." polskatimes.pl/opinie/dwaognie/80394,gleboka-rekonstrukcja-w-rzadzie-nie-jest-potrzebna,id,t.html#material Odpowiedz Link Zgłoś
sub.lokator Sposoby na platfusów to pokazywanie ich zakłamania 29.01.09, 12:26 dupetek napisał: > Ja, na co dzień uprawiam grzeczny bojkot oszołomstwa, w innym watku dupetek napisał: "Sasiku, pisdupku, ty nie masz zielonego pojęcia o faszyźmie!! Zwłaszcza, że pisgłupkom bliżej do faszyzmu niż platformie!!! Ps. Czy masz świadomość pisdziaku, że twój nick świadczy o twojej inteligencji!!?? Sasi (królowie) w dwóch pokoleniach rozpieprzyli ten nasz piękny kraj!!:( Czy do tej tradycji odwołujesz się swoim nickiem pseudopatrioto? Cały ten pis na takim, goownie stoi jak i ty!! " forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=90526592&a=90533833 Odpowiedz Link Zgłoś
b.stary.zgred Ja też nie znoszę tego Powskiego Oszołomstwa 29.01.09, 12:32 Ja też nie znoszę tego Powskiego Oszołomstwa (czytaj PO.) Za kilka lub kilkanaście miesięcy ten motłoch będzie masowo palił kukły Tuska na ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
barnacle.bill.the.sailor Nie wdawać się w żadne dyskusje z PiSdakami !!! 29.01.09, 19:40 Bo możecie się skompromitować swoim nieuctwem (= wykształciuchostwem). Najlepiej dyskutujcie wyłącznie we własnym gronie tak jak np. tu: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=90550112&v=2&s=0 Mozna ewentualnie nieustająco zapijaczać ryja (dla uniknięcia skacowania) tylko, że wtedy widzi się wszędzie straszne białe kaczory, a to zostawia traumę na całe życie... Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Pisdzielstwo to jak wielki poprawczak. 15.03.09, 06:40 Można odnosić tylko jednostkowe sukcesy. Gdy uda im się zwiać, to natychmiast demolują okolicę. Dlatego jedyna metoda wychowawcza - rygor, ale i książki, prosta praca. Całość under control. Odpowiedz Link Zgłoś
onlytakijestem Re: Pisdzielstwo to jak wielki poprawczak. 15.03.09, 12:11 potrzebne jest ciągłe podkreślanie kim oni są Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Re: Pisdzielstwo to jak wielki poprawczak. 15.03.09, 12:55 Sami to przypominają. Zmiana wizerunku nic nie pomaga. Prawdziwy charakter wciąż im wyłazi jak słoma z butów, np. obecne haki na koalicjantów. Odpowiedz Link Zgłoś
onlytakijestem Re: Pisdzielstwo to jak wielki poprawczak. 15.03.09, 12:57 plan jest prosty jak budowa cepa-rozwalić koalicję ,doprowadzić do wyborów ,a potem użyć wszelkich sił by je wygrać . A" siły" cały czas grzebią całymi dniami Odpowiedz Link Zgłoś
dupetek Wybory, świetny sposób! 15.03.09, 13:20 Doskonała okazja do "batów"! Szkoda, że jednorazowe baty nie pomagają w codziennym obcowaniu z pishołowiem. Odpowiedz Link Zgłoś