Dodaj do ulubionych

Produced by Holywódz

02.02.09, 21:15
Produkcja i dystrybucja horroru erotycznego pt. "Trzy hetery i burdelmama"
kosztować ma ok. 4 baniek. To niedużo, bo publika naprawdę bawi się świetnie.

www.dziennik.pl/polityka/article310062/PiS_wyda_miliony_na_zmiane_wizerunku.html
Obserwuj wątek
    • buffalo_bill Raczej - burdelpapa 02.02.09, 21:17
      A może i faktycznie "mama"... Kto go tam wie.
      • trzymilionowy.post Re: Raczej - burdelpapa 02.02.09, 21:28
        buffalo_bill napisał:

> A może i faktycznie "mama"... Kto go tam wie.

Ale stara pierdoła z całą pewnością.
    • camille_pissarro Wydaje mi się, 02.02.09, 21:37
      obsceniczny asshole, że pomyliłeś witryny ;-), ta właściwa dla Ciebie to :

www.nie.com.pl/
      • camille_pissarro poprawny link, bo jeszcze powiesz, że takowej nie 02.02.09, 21:41
        www.nie.com.pl
        • witek.bis Re: poprawny link, bo jeszcze powiesz, że takowej 02.02.09, 21:46
          :))))
          Pssdziarro coś dzisiaj bardzo zdenerwowany. I nie dziwota - ze wstawianiem
          linków również ma problemy.
          • camille_pissarro Re: poprawny link, bo jeszcze powiesz, że takowej 02.02.09, 21:52
            dziennikarzyno z Nie od siedmiu boleści, tego po prostu porządnemu człowiekowi
            nie da się zalinkować ;-)))
            • witek.bis Re: poprawny link, bo jeszcze powiesz, że takowej 02.02.09, 21:57
              No i dups! Pozowało się na luminarza i estetę, z Gabrysiem Marquezem
              przechadzało się pod pachę, a tu ni z gruchy ni z pietruchy "dziennikarzyno z
              Nie". Obrażałem Cię kiedyś, ptaszyno?
              • ayran Re: poprawny link, bo jeszcze powiesz, że takowej 02.02.09, 22:05
                tę ptaszynę czyli nomen omen pisiorro na pewno obraziłeś - wystarczy zwykła
                ciekawość co też pisiorro miał na myśli pisząc to lub owo. Dziś na przykład
                wystrzelił "obscenicznym asshole" - akurat w tych rejonach chyba się jeszcze nie
                obracał.
                • witek.bis Re: poprawny link, bo jeszcze powiesz, że takowej 02.02.09, 22:08
                  Przyznam, że tym assholem bardzo mnie zaskoczył. Ale może to moja wina - może
                  jak na niego tak źle wpływam :-(
                  • ayran zaskoczył? 02.02.09, 22:15
                    zamiłowanie pisiorra do assholes może się wydać obsceniczne, ale nie powinno
                    jakoś specjalnie zaskakiwać.
                    • witek.bis Re: zaskoczył? 02.02.09, 22:19
                      Z pewnością masz rację. Prawdopodobnie zwiodło mnie to, że się dotąd z tym
                      upodobaniem nie obnosił. "Oniryzował" sobie ździebko, artykułował, ale z
                      chamstwem par excellence się nie afiszował.
        • trzymilionowy.post Re: poprawny link, bo jeszcze powiesz, że takowej 02.02.09, 21:46
          Niepoprawny, nieskalany intelektem kamilek linkami rzuca...fiu, fiu, fiu:-)
          • witek.bis Re: poprawny link, bo jeszcze powiesz, że takowej 02.02.09, 21:51
            A jak mi en passant wyartykułował expressis verbis! Ad hoc przeżyłem szok.
      • trzymilionowy.post Re: Wydaje mi się, 02.02.09, 21:51
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=73027905&a=73027905
        Już ci się kiedyś coś ubzdurało, że wszystkich na tym forum w rozbawienie wprawiłeś.
        I żeby nie było, bardzo miło mi powspominać sobie tamte chwile za co szczerze
        dziękuję;)
        • witek.bis Re: Wydaje mi się, 02.02.09, 21:54
          On się ostatnio przyczepił tej Wisły jak pijany płota. Czego on chce od tej
          poczciwej rzeki par exemple?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka