Dodaj do ulubionych

Podnóżek prezesa- Skowroński odwołany.

25.02.09, 20:46
I co teraz pocznie biedaczysko? Może jakieś pół etaciku w pałacu się
znajdzie?
wyborcza.pl/1,97602,6319787,Skowronski_odwolany_z_szefa_Trojki.html
Obserwuj wątek
    • m.c.hrabia Re: Podnóżek prezesa- Skowroński odwołany. 25.02.09, 20:52
      Nareszcie wyleczy zdarte kolana,
      i będzie mógł modlić się do prezesa za swoje,
      • porannakawa20 Re: Podnóżek prezesa- Skowroński odwołany. 26.02.09, 01:12
        m.c.hrabia napisał:

> Nareszcie wyleczy zdarte kolana,
        > i będzie mógł modlić się do prezesa za swoje,

A co z łokciami, co z łokciami zdartemi?
        Też Prezes?
    • venus99 Re: Podnóżek prezesa- Skowroński odwołany. 25.02.09, 20:52
      i kto teraz będzie przeprowadzał wywiady na kolanach?
      • sas12 Re: Podnóżek prezesa- Skowroński odwołany. 25.02.09, 20:55
        żakowski -on to lubi
        • pollack5 [...] 25.02.09, 20:57
          Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • venus99 Re: Podnóżek prezesa- Skowroński odwołany. 25.02.09, 21:10
          może i lubi ale robi to Skowroński.
        • doc.na Re: Podnóżek prezesa- Skowroński odwołany. 26.02.09, 00:40
          sas12 napisał:

> żakowski -on to lubi

Skowrońskie nie lubial ale robiłó!
          Tym większa kutasina.
    • man_sapiens Re: Podnóżek prezesa- Skowroński odwołany. 25.02.09, 21:12
      Nie czepiaj się Skowrońskiego. Postawił Trójkę z powrotem na nogi, nie dał
      zrobić z niej propagandowej tuby (dał PiSowi salon polityczny z KArnowskim, ale
      poza tym Trójka jest raczej obiektywna). Miejmy nadzieję, że Jethon będzie
      jeszcze lepsza, ale Skowrońskiemu należy się za to, co zrobił z Trójką - uznanie.
      O sprawie jego honorariów nie chcę mówić, bo nie znam szczegółów. Sądzę tylko,
      że gdyby Skowroński zdefraudował pieniądze, to już byłaby włączona prokuratura.
      • frank_drebin No jedyna nadzieja, ze Jethon wszystkiego nie 25.02.09, 21:53
        spie.... Jest ze "starej" Trojki. Chyba, ze jej politpoprawnosc walnie na mozg
        bylem na jej stronie netowej. No pewne rzeczy budza obawe. Ale moze bedzie
        dobrze. A kretyni, ktorzy ciesza sie z odwolania Skowronskiego widac sa
        sformatowani na "radiach" typu playlista z komputera i prowadzacy rzucajacy
        zarty koszarowe ....
        man_sapiens napisał:

> Nie czepiaj się Skowrońskiego. Postawił Trójkę z powrotem na nogi, nie dał
        > zrobić z niej propagandowej tuby (dał PiSowi salon polityczny z KArnowskim, ale
        > poza tym Trójka jest raczej obiektywna). Miejmy nadzieję, że Jethon będzie
        > jeszcze lepsza, ale Skowrońskiemu należy się za to, co zrobił z Trójką - uznani
        > e.
        > O sprawie jego honorariów nie chcę mówić, bo nie znam szczegółów. Sądzę tylko,
        > że gdyby Skowroński zdefraudował pieniądze, to już byłaby włączona prokuratura.
        >
        • man_sapiens Re: No jedyna nadzieja, ze Jethon wszystkiego nie 25.02.09, 23:25
          Ja się nawet nie czepiam jego wywiadów z J.Kaczyńskim (a jak wiadomo nie
          przepadam za JK). Wcale nie był czołobitny, a już na pewno Kaczyńskiemu w d...
          nie właził. Można się było dosłuchać, że jest raczej zwolennikiem PiS niż PO,
          ale czy ktoś ma pretensje do Olejnik, że ona za PiS raczej nie lubi? Każdy
          dziennikarz, o ile nie jest debilem, ma jakieś poglądy polityczne i nawet jak
          się stara, to one dają o sobie znać. I dobrze.
          A że Skowroński musiał do prezesa JK pojechać - no to świadczy tylko o
          Kaczyńskim źle.
          Żeby tylko Jethon była raczej jak Skowroński niż jak Laskowski (ten półgłówek,
          który w trójce zarządził playlistę). Skowroński chyba najlepiej pokazał, że 3 ma
          "słuchalność" wtedy, gdy prezentuje programy (i muzykę) autorskie, a nie
          łubudubu z playlisty. W tej drugiej konkurencji i tak nie pobije rmf, radio zet,
          złote przeboje itp. badziewia. A w tej pierwszej jest bezkonkurencyjna - bo
          dobra no i konkurencji praktycznie nie ma.
          • doc.na Re: No jedyna nadzieja, ze Jethon wszystkiego nie 26.02.09, 00:38

> ale czy ktoś ma pretensje do Olejnik, że ona za PiS raczej nie lubi? Każdy
            > dziennikarz, o ile nie jest debilem, ma jakieś poglądy polityczne

Dziennikarz a tym bardziej dyrektor MOZE MIEC POGLADY POLITYCZNE ALE SLUCHACZE
            NIE POWINNIPOZNA JAKIE>

SAM SOBIE WYPŁĄĆAŁ ZA CZOŁOBITNE WYWIADY Z KACZYNSKIM!

Niechby tak zrobił Zakowski! Wildstein i Ziemkiewicz zadławili by sie piana
            która ich spasione pyski by naprodukowały!
          • lepkie.lapki Nie brzydzi Cię, że dostał stołek za zasługi 26.02.09, 08:11
            na froncie dawania odporu wrażej Platformie? (Co uskuteczniał w rozlicznych
            wystąpieniach w roli komentatora, kiedy jeszcze był jednym z tzw. "niezależnych"
            i specyficznym moderowaniem swojej audycji w pisowskiej tiwi.) Ja się brzydzę
            sprzedawczykami.
      • doc.na Re: Podnóżek prezesa- Skowroński odwołany. 26.02.09, 00:39
        man_sapiens napisał:

> Nie czepiaj się Skowrońskiego. Postawił Trójkę z powrotem na nogi, nie dał
        > zrobić z niej propagandowej tuby (dał PiSowi salon polityczny z KArnowskim, ale
        > poza tym Trójka jest raczej obiektywna).

Trójka nawet za komuny była APOLITYCZNA.
        SKowrónski ja własnie upolitycznił robiąc z niej prywatne radio
        PiSu i Wildsteina.
    • piq [...] 26.02.09, 03:17
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • lepkie.lapki O, dał głos wychowanek 26.02.09, 08:16
        Piękny okaz kulturotwórczego oddziaływania Programu III PR dzieła p.
        Skowrońskiego. Nie ma to jak się porządnie wychamić, co nie?
        • piq panno lepkie.lapki,... 26.02.09, 15:26
          ...sądzę, że mogę tak się zwracać bez względu na rzeczywistą płeć, po pierwsze
          człek kulturalny używa języka obrazowo i jędrnie oraz zgodnie z kontekstem.
          Pannę brzydzą wszelkie choć trochę mocniejsze określenia, zatem nie dziwię się,
          iż panna sprawia wrażenie, jakby unikała czytania większości literatury (gdyż
          tam, fi donc, cóż za chamski język!). Nie będę unikał nazywania głupkiem głupka,
          zwłaszcza jeśli w grę wchodzi tzw. przestrzeń publiczna - jeśli panna rozumie,
          co mam na myśli. Choć wątpię.
      • piq jeszcze raz, pozdrawiam cenzurę,... 26.02.09, 15:17
        ...a w moim poście nie było niczego chamskiego poza nazwaniem części kiboli
        politycznych ćwokami oraz debilami, tudzież słowem "düpa". Choć może były treści
        niewygodne dla bezmyślnych, dla właścicieli innych stacyj radiowych (pozdrawiam
        agorę), blokersów oraz ich nieletnich narzeczonych. Czyli debili. Nawyraźniej
        cenzoradmin też się do tego grona zapisał.

Zatem, drodzy kibole, powtarzam: w swojej tępocie nie oceniacie dorobku
        Skowrońskiego jako szefa trójki, czyli odtworzenia stacji dla inteligencji, a
        nie dla przeżuwaczy kulturowych odchodów dla bezmózgów, które serwowano w tej
        stacji za czasów dyrekcji tow. korespondenta z Moskwy oraz jego nieszczęsnych
        następców (i serwuje się do dzisiaj w innych). Wyciągacie zza dresu "argument",
        że Skowroński jeździł do tow. kaczusia jarusia na wywiad. Przepracowałem w tzw.
        mediach trochę lat i wiem, że jak się zdobywa wywiad z kimś, kto nie chce dawać
        wywiadów, to jest nius i dziennikarskie osiągnięcie. Gdyby to samo zrobił np.
        Stasiński albo Żakowski, tobyście słówkiem nie pisnęli, że coś jest nie tak. No
        i jest to jedyna antena radiowa, która ma tak dużą dynamikę przyrostu słuchaczy.
        Ale pewnie wolicie słuchać jakichś knotów.

Skowrońskiemu zawdzięczam fakt, że jadąc autem mam do wyboru nie jedną stację
        radiową (eremef klasik), tylko dwie. A miałem trzy. Było jeszcze dżezradio, ale
        kupili je zetkowcy i przerobili na radio dla was, kochani - nadają tam teraz
        kawałki dla pracowników korporacyjnych działów sprzedaży z ambicjami
        pseudointelektualnymi i innej postparobczej paraelitki ("nastaw się na czilałt").

A już najbardziej zadziwiające jest, że wy, postępowi i nowocześni oraz jakże
        politycznie zaangażowani, popieracie akcje elpeeru i samobrony w mediach
        publicznych. Zawiązujecie koalicję mentalną taką, jak tow. kaczuś zawiązał
        politycznie w czasach premierowania? Podoba wam się obecnie samoobrona i elpeer?
        To sporo mówi o waszym zmyśle etycznym: do niego mieć pretensje, a do siebie za
        coś podobnego - nie. Bardzo postępowe.

Najwyraźniej podobało się wam, jak było w trójce wcześniej. To was stawia
        umysłowo wśród blokersów na ławeczce osiedlowej oraz ich nieletnich
        narzeczonych. To pa, Field Representatives (to się na polski tłumaczy: parobcy)
        i Area Managers (po polsku: karbowi).
    • sebj.1 Re: Podnóżek prezesa- Skowroński odwołany. 26.02.09, 12:19
      Wzruszające są te pisie lamenty nad upadkiem Trójki w kontekście
      obalenia wiernego tow. Skowrońskiego. Szkoda że nie dawali głosu jak
      z ramienia pisu tow. Sobala rozwalał Radio Bis- wyrzucał
      dziennikarzy(np.za program nt. związków MF z ruchem
      neofaszystowskim) , narzucał nadawanie popowej papki.
      • rewski56 Re: Podnóżek prezesa- Skowroński odwołany. 26.02.09, 15:42
        ale się Podbyty cieszą .Przyjaciel Adama na szefa Janek Urban byłby teraz dobry
        a i wódki można się z nim zawsze napić.Obiektywny jak wyborcza
        • yoma Re: Podnóżek prezesa- Skowroński odwołany. 26.02.09, 15:52
          Kto to jest Janek Urban?
    • marouder.eu Slysze, ze Jethon poddzingluje stacje.. 26.02.09, 12:26
      ...zaplejlisci ja, zepchnie audycje autorskie na margines.
      Zatem nie cieszy mnie odejscie Skowronskiego.
      • lech.niedzielski Czy to ten który kaczorom kupry wylizywał ?!!! 26.02.09, 15:44
        Smakosz z niego :)))
      • boblebowsky Re: Slysze, ze Jethon poddzingluje stacje.. 26.02.09, 15:46
        > ...zaplejlisci ja, zepchnie audycje autorskie na margines.
        > Zatem nie cieszy mnie odejscie Skowronskiego.

A skąd te informacje masz?
        • marouder.eu Jethon wspierala w podobnym dziele.. 26.02.09, 16:47
          ..przedskowronskiego kerownika Trojki, Laskowskiego.

To co, teraz mialaby sie wyrzec poddzinglowywania pod wlasnym kierownictwem?
          Psychologicznie nieprawdopodobne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka