nimatentego 26.02.09, 11:51 Mieli bardziej wyszkolonych ludzi. Nienawidzę juppies w rządzie Tuska. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jack_sparrow_pl Re: To ja już wolę SLD od PO. 26.02.09, 11:54 a co maja zrobić ci, którym nie odpowiada POPiS i SLD ? Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: To ja już wolę SLD od PO. 26.02.09, 15:38 PO to uszminkowane PiS. Jak stara kokota. Albo ta leganeda podziemnej Solidarności - Kaziek Marcinkiewicz !!! Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: To ja już wolę SLD od PO. 26.02.09, 15:57 Wałęsa:Komuchy dały nam w 89 trochę władzy byśmy się nią udławili,bo doskonale wiedzieli że Solidurność nie ma kadr nauczonych rządzenia państwowego!!.A teraz ma?Np Tuska który swój pierwszy państwowy etat zdobył dopiero po 50-tce,więc kiedy i gdzie miał zdobyć doświadczenie w pracy państwowej(la państwa).Bo chyba nie w czasie prowadzenia(?)obrad Sejmu oglądając z fotela marszałka Sejmu mecze piłkarskie. Odpowiedz Link Zgłoś
29luty Re: To ja już wolę SLD od PO. 26.02.09, 16:02 Toosc , malarz kominow i słupow, dostanie emeryturę Senacką za ogladanie przez 4 lata meczów za państwowe i w czasie pracy. A za kopanie z entyzjazmu trybuny do spodu zapewne dostanie rente jako sportowiec XiX wieku. Odpowiedz Link Zgłoś
sodoma4 Re: Kadry najwyższej jakości.. 26.02.09, 16:08 Rosati najlepszy kandydat na prezydenta. politbiuro.pl/politbiuro/1,85402,5179044.html Rada Nadzorcza FOZZ przekręt na 300mln, Rada Nadzorcza WGI przekręt na 320mln, Odpowiedz Link Zgłoś
e-skin masz jeszce jeden powód nie lubić PO 26.02.09, 17:35 ksiazki.wp.pl/wiadomosci/wiadomosc.html?id=37921 gdyby nie trzej radni PO to Brzechwa by tym patronem szkoły zostalby bo to PO ma w Gdańsku bezwgl więksozść w radzie miasta Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: masz jeszce jeden powód nie lubić PO 26.02.09, 17:47 Zamienią patrona(?)szkoły na Gintera Grassa?Albo znowu na papieża,tym razem B-16(Josepha Aoisa Ratzingera).Terozki za czasów rządów wnuka wehrmachtowca takie tryndy. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: masz jeszce jeden powód nie lubić PO 27.02.09, 16:27 e-skin napisał: > ksiazki.wp.pl/wiadomosci/wiadomosc.html?id=37921 > gdyby nie trzej radni PO to Brzechwa by tym patronem szkoły zostalby bo to PO m > a w Gdańsku bezwgl więksozść w radzie miasta Nie marszcz fredka to ci się poprawi. Odpowiedz Link Zgłoś
jrjrjr Re: To ja już wolę SLD od PO. 26.02.09, 18:26 Platforma robi co może, żeby ją znielubić. Ale nie ma w czym wybierać. Inne jeszcze gorsze. Odpowiedz Link Zgłoś
lech.niedzielski Re: To ja już wolę SLD od PO. 27.02.09, 13:08 jrjrjr napisał: > Platforma robi co może, żeby ją znielubić. > Każda inna partia jest lepsza. Yes. Odpowiedz Link Zgłoś
zoil44elwer Re: To ja już wolę SLD od PO. 27.02.09, 18:29 Teraz są czasy gdy sprawdza się kopernikańska teoria:Gorszy pieniądz wypiera lepszy.Platfusie fałszywe szelągi dołują złociutkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usrnial Re: To ja już wolę SLD od PO. 27.02.09, 19:03 ej lesiu, nawet pis? Odpowiedz Link Zgłoś
kon.by.sie.usrnial no zobacz, a ja wolę SLD od PiS 27.02.09, 19:02 Mieli bardziej wyszkolonych ludzi. Nienawidziłem ignorantów w rządzie Kaczyńskiego Odpowiedz Link Zgłoś